Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hibiknek azért könnyebb mert pow relic levan szarva mostanában. na off
zzz
én nem akarok beleszólni, de az hogy 500an mentek a relicért és miután rákerül egy mincerre gyakorlatilag visszaszerezhetetlen (nem úgy ahogy a másik két realm esetében, ahol már elég sokszor volt rá példa) se egy fair dolog imo. US serverek se jobbak, olvastam hogy ott is szétfagynak lazán a zónák (már 500+ player esetén is simán, sõt kisebb pop szervereknél volt 300+nál is zone crash), szal ez nem eu probléma.
Goa fejlõdik btw, crash után 5percel került ki ez a netre szal vették a lapot úgy néz ki. Szal szép meg jó a prime time relic raid, de kb abban az esetben ha alb vagy hibi és pow relicért mész (azokat könnyebb elvinni a földrajzi helyzetük miatt : ).
na mentem work, bb
Goa fejlõdik btw, crash után 5percel került ki ez a netre szal vették a lapot úgy néz ki. Szal szép meg jó a prime time relic raid, de kb abban az esetben ha alb vagy hibi és pow relicért mész (azokat könnyebb elvinni a földrajzi helyzetük miatt : ).
na mentem work, bb
zzz
Egyszeru, ha 600 ember + vedelem szetszedi a midi frontiert vezerlo szervert, akkor az szet fog menni holnap is, holnaputan is, sot, meg azutan is. (Mivel top szerver van alatta, mondhatnam, mig vilag a vilag.) Reggeli raid meg lol, elolvastam BW-n, albok szerint reggeli rr az pfuj, de ha ok 2x annyi embert visznek az okes. Hat ha nekik az kell, hogy kolcsonos tisztelet meg ilyenek, akkor egy nappal relic elott ertesitsek az ellenfelet, hogy varhatolag mikor es mekkora erovel mennek a relicre. 😛 Ja es ne csinaljanak ninja raidet, vagy ha igen, akkor a minstrelek csak kint varakozhassanak unstealthed.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
LOL ez jooooooooo inkabb az albok johetnenek ra, hogy szetcrashelik a servert ha zergelnek bazze ^^ OMG reggeli RR, mintha most tortent volna eloszor a tortenelemben? vagy mi a franc van? albok talan azt hiszik hogy a relikek az ovek vagy mi? a relikek aze, akie, szal nem ertem mi a szart vannak kiakadva. jojjenek reggel 100an es vigyek vissza. de ne basszak mar szejjel a servert mindig pls. nagy keres ez? mindannyian jatszani szeretnenk...
nuff said
nuff said
anti hero
no comment 😊 (en is epp rvrtem aztan durr)
anti hero
Bekesen epp pancel ugyleteimet rendezgetem (1 huszar megsegitett 😉 excalon erre kibasz a szerver.
An error has occured.
The server has closed your connection.
Albok rajohetnenek hogy nem birja el a zerges segguket a szarver.
An error has occured.
The server has closed your connection.
Albok rajohetnenek hogy nem birja el a zerges segguket a szarver.
Caledoniaban most ezzel a grppal arattunk: bd, pac healer, 2 shammy, 1 warrior, 1 savage. Nagyon durva felallas. Foleg amikor 300-at boltolok lvl 30-askent egy piroson, akin nincs fent eppen a self shield. 😊
Nem gond az, en kulonben is azt mondanam, hogy reszemrol inkabb a napi 4 ora xp mellett lennek, mert 6 orat egyfolytaban a gep elott ulni DAoC-kal az nekem sok. 😞
mosmeg mennék thidbe gonoszkodni excalon,erre down...már aludtam,de felébredtem és nem bírok visszaaludni,olvasni nem tudok,mert délután fejeztem be a könyvet,és éjszaka nem szeretek új könyvbe kezdeni,mert ilyenkor nem vagyok elég fókuszált,talán druidolok még egy kanyart,úgyis vmi 100rp még a 3l9,és 4l0ra ki akarom gyúrni magam mielõtt visszavonulok végre ^^
hehe lol : ) gondolom picit se voltak idegesek : )
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
mincer+infit 3x hazavágtuk hwbe,utána átmentünk odinsba,de õk is akkor váltottak,szal még 2x legalább ^^
én nem tom mivolt,de bd+pachealer kombót hazavágtuk 3x(egyszer beaddolt a bdt segíteni warbar lol),utána hoztak egy sbt erõsítésnek,akkor nem volt semmi up éppen fenn,borultam is egybõl,és group is hasalt el jól,visszajöttünk +1 mentával,akkor letaroltuk õket megin,közben meg a mincer+2infi beszopta vagy 5x(pedig vagy 2-3x rambó is jött 3dik infinek),és gondolom beidegesedtek ránk,és amikor látta az sb,hogy minket gyaknak az infik kapott az alkalmon,és engem PAzott be...
ahhaahhahahhahahahahahhahahhahahhahhahahahahahahahahaahhaaaaaa...a
zzz
na azt letöltöm és megnézem mert ilyen alapvetõen abszolute nincs 😊
aha,ma találkoztam egy hasonlóval,mindössze a gp+groupinsta+singleinsta nevû csoda miatt kaptam én belõle rpt,és nem fordítva,na meg jamies állandó jellegû tettestársam is ott volt+2ns...btw betámadott minket 2infi+mincer+sb kombó(egyszerre összehangoltam támadtak),szal lol
infi rohangál és minden második ütése dragonfang ami alatt kivégez mindent . kb ennyi a videó
zzz
mert haverkodni kell a mincer(fõleg francia szerveren...),nem azé,hogy ész nélkül gyakjá,ezt rögtön sejtettem,hogy is gondolhattam a pvpre ^^
már írtam valamilyen formában, de leírom mégegyszer akkor:
AMIKOR JOCKNAK MEGLESZ A GÉPE MEGBESZÉLJÜK A KEZDÉST!!!
egyébként nekem hétfõ kedd csütörtökön olyan este 8:30-tól jó csak, amig tart a tanfolyás :/
Egyébként arra gondoltam, hogy hétfõ-csütörtök +szombat és/vagy vasárnap kéne csinálni a dolgot, 18:30as kezdéssel éjfélig (ami nekem most nem jó a tanfolyam miatt, szal most vagy megvárjuk amig vége van <2hét :/>2hét :/> vagy aznap mentek nélkülem . Jelezze mindenki hogy megfelne ez a beosztás , akármi most még változtathatunk rajta, de ha kész van ahoz kéne ragaszkodni, mert ilyen najó most xpzünk nem fog menni, fixen menni kell és kész. nah :o
AMIKOR JOCKNAK MEGLESZ A GÉPE MEGBESZÉLJÜK A KEZDÉST!!!
egyébként nekem hétfõ kedd csütörtökön olyan este 8:30-tól jó csak, amig tart a tanfolyás :/
Egyébként arra gondoltam, hogy hétfõ-csütörtök +szombat és/vagy vasárnap kéne csinálni a dolgot, 18:30as kezdéssel éjfélig (ami nekem most nem jó a tanfolyam miatt, szal most vagy megvárjuk amig vége van <2hét :/>2hét :/> vagy aznap mentek nélkülem
zzz
btw midiben akkor nem lesz semmi vagy mi van? info pls
anti hero
az angol az igaz, de kb ennyi jó a pvpben 😊 nagyon nem jön be a menj és ölj mindent amit látsz...
zzz
van ami meg ennel is rosszabb egy 50 minstrel kis stealther add haverokkal
anti hero
loál
anti hero
Jajaa, pvp-n csak speedes karival lehet túlélni mert azzal tudsz elhúzni a sunyiba ha valaki baszogat. Mondjuk akkor van gáz ha az illetõ mondjuk egy 50-es skald ^^
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
koszi. szolj majd pls.
MÁS:
vki linkelje már be az AoD forum cimet vhogy elkevertem aztán nem találom sehol 😊
köszi
MÁS:
vki linkelje már be az AoD forum cimet vhogy elkevertem aztán nem találom sehol 😊
köszi
anti hero
Bhalage: már csak az 50es küldi van az ma meglesz szerintem, probáltam solozni de sajna jött 3 nari add amiket nem lehet mezzelni és az baj volt 😊 mind1 délután összehozom. bocsi tegnap már nem tudtam bemenni midibe, majd ma : )
gimp tankok pff 😊)
zzz
en full supp pbr rm-nek orulnek. egyreszt smek miatt masreszt gimp tankok miatt sztem szupi lenne es a healerek is imadnak
anti hero
mwahahahahaha hat ez kurrva jo volt ^^ (lehet vmi micimacko fun volt, tudjatok, aki letakatra a szemet es akkor azt hitte hogy ot se latja senki)
anti hero
uber
anti hero
ja,egyébként lol mennyire sötétek az emberek,tegnap is saracen alerion knight meglátja,hogy 4en vagyunk amgnél odinsba erre elfut,és bebújik fa mögé,nem tom mennyi lehet az iqja,de nem túl sok,mert az hogy saracen az a fa bal az hogy knight az meg a jobb oldalán világított a szemembe,a fehér havas háttér miatt még jobban világít a piros felirat,szal lol milyen skillesek egyesek ^^ celt brehon koromban én is próbálkoztam ilyesmivel,de mióta celt grove protector vagyok nem eröltetem,olyan széles fa úgysincs ^^
Mid-xp: mersain nem tud jönni xpzni (zerkerével dingelget szép lassan), de van cserejátékos a kérdés csak az hogy rm/sm legyen a beugró?
zzz
azért nam vagy rajta,mert tegnap még(meg lehet még most is,nem nézem meg),a dec eleji állapotot mutatta,akkor meg épp nem volt befizetve az accod,ergo nem is léteztél ^^
ált onlány vagyok..
anti hero
nem vagyok onlány vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem vagyok ingééém
anti hero
Nezd meg mar pls Caledoniat, ha kettonel tobben vannak atmegyek. 😄
ja szupi
anti hero