Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megpróbálom tartani magam amig nem tapasztaltam magam addig nem alkotok véleményt vmirõl dologhoz. Szal azt mondom hogy majd meglátjuk. Addig meg különösen nem izgat a dolog.

zzz

Hangianix
Nekem nem hozzak be, mert nem veszem meg. Amig lehet nelkule jatszani, addig jatszom.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
Ja igen, még jó hogy tudsz olvasni... jól a szemembe mondtad valóban és te csak egy kis nyavalyás "valaki" vagy amúgy is. Idézet magamtól, hátha segít értelmezni, tudod, ismétlés a tudás anyja (legalábbis sokan ezt hangoztatják, de biztos hülyeség ha az én kis csöpp eszembe jutott):
"Nekem valaki ezt a szemembe mondaná ezzel a stílussal, egész egyszerûen pofán vágnám..."

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Bocsánat bácsi, hogy meg mertem jegyezni, hogy valakihez undorító módon tetszett hozzászólni...
Amúgy tökéletesen értem hogy mi a probléma, és azt hiszem tök kultúráltan el is mondtam róla a véleményemet. De még 1x, csak neked:
Nem szabhatod meg senkinek hogy ne játszon. Pont ugyanannyit fizet érte mindenki mint te, tehát pont ugyanannyi joga van elmenni a relic raidre mint neked. Az más kérdés hogy ezt nem bírja a server, de mivel nem lehet rajta zárt körû bulit rendezni, ezért ez van. Szerintem a szervezõk/vezetõk, nem akartak ekkora létszámmal menni, így sikerült és nem tudsz ellene semmit tenni amíg ennyi ember játszik ott. Remélem sikerült felfogni hogy mit akartam írni.

Botond
ez kiderült számomra amikor vki belinkelt egy pict az arfifact kardról,toat behozzák max 2 hét,és cancel acc...
Hangianix
btw, you guys are lucky to not have toa yet. toa ruins this game beyond comprehension, enjoy no toa while you can~

Idezet VN-rol, amcsiktol. 😞

már vittek albik excalon relicet primetimeba fele ennyi emberrel, szal nem tom hova kell 600+ ember.

zzz

Botond
primetime be emain amgt kell campelni 8fgvel nem relicraidezni,ezt minden hülye tudja ^^
Uberlama
😊) oki de azon gondolkodom hogy átadom neked a lehetõséget a békacsokolást illetõen :p szal gogo :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Nekunk is van annyi emberunk Prywdenen, hogy ne kelljen hajnali raidet csinalni, megis csinaltunk. A hajnali raid meg nem 4 am-et jelent, hanem 9 orat kb. Engem nem zavar kulonosebben, csinaljak ha jol esik, eddig csak 1x zavart a server leallas, de akkor se ragadt be a karim. Ha minden nap szerver leallas lesz, akkor csak megunjak es csinalnak egy hajnali raidet. Mellesleg szep a bekad, csokold meg hatha lesz belole kiralylany. 😛

Uberlama
ugy látszik mégse tetted 😊 amugy nem teljesen értem mert ha vannak annyian akkor igenis ki fognak menni 600an ez lkerülhetetlen hacsak nem zártkörü hajnali buli a dolog. ha fõidõbe mennek relicezni akkor a sok albi meglátja hogy már 4-5 keep albiké és furcsamod nincs midi emainbe akkor elkezdi tekerni a kis agyát és rájön hogy relic van. amibõl õ se akar kimaradni. bemondja as-gu-b-y-s en hogy relic midibe és kimegy 10 perc mulva 500 albi. hiába csak 200al akartak menni pár guild. Addig amig nem megy lejjebb a server albi populácioja addig mindig ez lesz. ezt kéne elfogadni. vagy az albiknak hajnali RRt csinálni. bár én nem hiszem hogy inkább felkelnek hajnali 4kor ha megtehetik primetimeba is mert vannak annyian. az hogy lehal a server az meg megen más kérdés. Én is kimennék RRre ha meglátnám hogy minden keep a mienk no midi. már az rp miatt is. és még ez :

AngeLujo
Nekem marhára úgy tûnt pedig (nem tõled, hanem Mersain kolegától). Picit bicskanyitogató volt ez az "Igazad van okos gyerek vagy" beszólás. Nekem valaki ezt a szemembe mondaná ezzel a stílussal, egész egyszerûen pofán vágnám...

Hangianix
Nem ot flemeljuk. O irta nekem, hogy gondolkodjal egy kicsit. En ugy erzem en gondolkodtam egyedul. Van egy bizonyos keret, amit nem lehet tullepni. Most lehet FOAD, FFS, DIE GOA jelszavakat skandalni, ami nagyon hangzatos es meg igazsag is lehet benne, de kurvara semmi eredmenye nem lesz. Most teljesen mindegy, hogy igazsagtalan vagy sem, NEM lehet akkora mennyiseggel RR-t csinalni. Ha ezt eroltetik, akkor ok nem gondolkodnak.

AngeLujo
Ez tök jó, itt van egy szerencsétlen albi (jól tudom hogy csak õ játszik excal/albon a jelenlevõk közül?) akit hülyére kell flémelni, mert van rajta kívûl 799 másik aki nem képes visszafogni magát. Nekem az a véleményem hogy ha sokan vannak akkor nem mondhatod azt hogy te mennyé haza, mert büdös vagy/nem kellesz. Mert milyen jogon mondanád, menjél haza te vagy egy másik. Ezt a problémát nem lehet megoldani, mert alaphelyzetbe kurva sokan vannak, ha ennek a kurva soknak a fele kimegy már az több mint elég egy server crushhoz.

Uberlama
megint lefagyott ?? lol 😊)) ez már több mint nevetséges 😞

Botond
ja,abból is 2 ^^
Hangianix
Xeon procis serverek vannak, ha jol emlekszem.

Hangianix
Pentium alapu szerverek. Egyeb kerdes? 😄

remelem ez most csak vicc, az a elszallt excal most es account already logged in.. ugye ez csak vmi aprilisi trefa????

anti hero

Uberlama
I agree with ya!

AngeLujo
Az hogy úgy szimplán Botond az úgy nem járja. A Botond, na az már igen! :p

mi van bazze megkattant mindenki? 😊

menjetek nozni v szedjetek be vmi vitamint mert ez kriminalis..

😊

anti hero

Botond
primetime,na jó legyen fõidõs akkor ^^
Botond
"Deep Blue is at heart a massively parallel, RS/6000 SP-based computer system that was designed to play chess at the grandmaster level." http://www.research.ibm.com/deepblue/learn/html/e.html innen vagyis azon is szerver crashelne egy primietime rr ^^
Botond
suttyó pesti vagy mi?iskolába jártál?akkor tudnád,hogy tulajdon név elé nem teszünk névelõt :-P (én is szoktam tenni,mert sokáig laktam Pesten ^^)
Botond
konkrétan annyi volt a gond,hogy közölted,hogy della van,és delláért van jobb tuti,az kétségtelen,hogy olcsóbb fakelni vmit,mint jobbat adni,de valószínûleg nem éri meg nekik jobbat adni,vagy mert akkor már bukóba mennek át,vagy mert minek,sok hülyének jó ez,de alapvetõen ez a delláért tuti van minden beszólásod volt a lol számomra ^^
AngeLujo
Mi lenne a baja? õ a Botond... :p

Nem ertem mi a bajod igazabol velem. Irtam 1 velemenyt a szerver crash-rol, erre te belemkotsz 1 baromsaggal.

Hangianix 22621:"nem tudnak mar nagyobb szervert bepakolni"

Erre reagaltam azzal amit irtam. Ugyanis nagy valoszinuseggel ezek nem PC alapu szerverek szal felejtsed el a Pentium IV meg 2 giga ram dolgokat. Gondolj pl a deep blue IBM szerverre ami ellen Kaszparov is kuzdott, vagy amilyenekkel komoly nuklearis kiserleteket szimulalnak. Igaz ez a lo tuloldala,de a lenyeg,hogy a hatar a csillagos ég. Szal arra hivatkozni, amit hangi irt, hulyeseg velemenyem szerint. Olcsobb szabalyokat kitalalni mint beallitani 1 erosebb szervert. Ennyi es ezzel lezartnak tekintem ezt a temat.

Botond
bááááááááár,valóban lehetne 72szerverre rakni egy zónát ^^ esetleg minden játékosnak külön szervert fenntartani ^^
Botond
na akkor fejcsed mán ki ide nekem bele,hogy mire gondoltál nagyarc,mert ez hogy mindig van jobb csak delle kell ez olyan erõs kopaszvagyok 3as iqval szöveg inkább,szal konkrétan milyen jobb van?és fõleg minél?
Ebbol a hozzaszolasodbol laccik,hogy igencsak nem vagy jartas a szamitastechnikaban, ennek ellenere hozzaszolsz a temahoz . LOL

Botond
ezt már írtam én is ^^
Botond
ez nagyon lol comment ^^ gondolod p3-650en futnak a zónák,és ha virítanának alá egy p4-3ghzest akkor patent lenne,vagy mi?LOL
öööö hát szeretném ha rvsrznénk lvl 50 után (nem kell túlzásba vinni, ki ahogy akar, de olyan heti 2-4 alkalom kéne abból is). a terv ez volt, idõpont módosítás lehet persze.

zzz

isten óvjon minket egy troll nõtõl.

zzz

te vagy a mezzinger d00d : )

u.i.: bocs a késõi válaszé :d

zzz

Jolvan ertem en nah! De azert lehet probalozni... 😄
Mivel ha jol emlexem pont Jockra vartunk a jovo heten rock munkaidejevel osszehangolva el lehetne kezdeni..

Hat szerintem ez hulyeseg... inkabb nem akarnak. Döl a lé kit erdekel par crash? Majd megtanuljak a hulye playerek,hogy ne 1szerre nyomuljanak. (szerverben ma mar nemigen van felso hatar szal csak akarat meg penz kerdese)

Hangianix
Azert nem megy ez, mert nem ferne be RvR grpba vele.

Hangianix
Nem egy szerver futtatja Excaliburt (eddig en se tudtam), hanem minden zonat 1-1. Igy ok most azt mondjak, nem tudnak mar nagyobb szervert bepakolni.

A szerver crash-hoz meg annyit,hogy ha vesszuk csak az excalibur szervert 2500as letszammal kb. havi 10 EUR-val, az baratok kozott is 25000 EUR/hó, vagyis 6,5 milla HUF (persze ez csak 1 szerver de mivel itt van gond, lehetne penzt csoportositani ide meg ha kell) amibol illene megcsinalni,hogy elbirjon barmekkora raidet...

Uberlama
hát persze én is nyilatkozom hogy én vagy ok Elvis de nem hiszem hogy elhiszitek : ) amugy elképzelhetõ hogy a legüberebb server se birja akkor valoban a program szar, bár ezt eddig is tudtuk 😛

Latod en szivesen healerkednek... mivel van is 1 25os pac healerem. Nem lenne kedved esetleg supp RMhez? 😄

Jockey
amúgy ha valkainek lenne kedve healerkedni szívesen bevállalok egy tank szerepkört is, álmom egy 50es trollbébi😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
rock: hogy is volt ledumálva? én melyik healer leszek?
és mi legyen a konkrét specem? unatkozom kcsit nézegetném a dolgot

Hangianix
Nem a GOA a hibas, hanem a Mythic. A GOA a nyilatkozatuk szerint csucsszervert biztosit immar minden zonanak Excaliburon.

Hangianix
Igen, ebben igazad van, de ezek a tenyek, nem lehet valtoztatni rajta. Es ezt nem ertitek meg. Minden relic raidbol crash lesz igy. Menjetek reggel 300 emberrel es vigyetek el. Ennyi.

Uberlama
hehe én veled értek egyet, de pl teljesen meglepõdtem azon a whine-görgetegen amit reggeli relic raid okozott. nálunk rengeteg ilyen volt és gratuláltunk ha fel tudtak kelni. mi is csináltunk ilyet midik is. errõl nem tom mit kellett problémázni ennyit , tisztességes dolog vagy nem lol 😊 egyrészt ez egy game másrészt meg elvileg háboru ahol minden megengedett. akár a hajnali RR akár 1000 albival menni primetimeba. itt egyértelmüen a goa a hibás hogy nem képes ellátni megfelelõen a feladatát, vagyis képtelen biztositani egy területen elég magas számu játékos létét.

Jockey
amúgy egy rvr klán születne? (csinálnánk egyet?) vagy hogy lesz ez?
informáljatok a tervekrõl, unatkozom

Jockey
hétvégét én semmiképp nem vállalom, se szombat se vasárnap nem jó
szombat szórakozás nap nálam, vasárnap meg másra kell (pl aod)
szal hétfõ kedd csüt jó, péntek is necces nálam
szombat esetleg akkor lenne járható nálam ha délután 1 kor kezdjük mondjuk
amúgy nemtom mit vitatkoztok, szemét goa vagy mythic -mit érdekel melyika ahibás- csinálja meg a tetü szervert hogy bírja a népet
ugyanúgy hibás az alb zerg is meg midi zerg is ilyen alapon, sõt a hibi is mert mivan ha épp a hibi 2fg add-l szart be a szerver?😊