Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Resistance changes are as follows:

There are now two pools of resists:

1) Resists supplied by items (cap 26%), race and buff
2) Resists supplied by RA's (Avoidance of Magic, Empty Mind and BAoD).

Before these all used to add together i.e. if you had capped on SC (26%), had say yellow Resistance buffs (16%), AoM II (6%) and happened to hit BAoD (35% I think) your total magic resists would have been...... 83% i.e. you'd only take 17% of the damage.

Now the two different types of resists are applied seperatly. The resists from 1) are subtracted first, thus you'd have 42% resists (or take 58% of the damage). The resists from 2) are then applied after 1).

So using the above a 500 damage nuke would do 85 (-415) before patch and 171 (-329) after patch.

The changes don't end there though - they've 'fixed' the elemental debuffs (they used to do 1.25 or 1.5 x delve), now they only debuff for delve value. Also I believe resists 1) cannot drop below zero any more and finally elemental debuffs only debuff resists in category 1) - you cannot debuff resists in category 2).

Finally any class that can debuff it's own damage (Chanter, Runemaster, Cabalist i think) has had that debuff changed from a 15 second duration to an 8 second duration (realistically a drop from 8 - 9 seconds to 4 - 5 seconds in RvR).

zzz

Uberlama
nah most félretéve a sok hüleséget vki meséljen errõl a baod nerfrõl meg resist változásrol pls 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
nem csodálkozok én már semmin ^^ és mikor legutóbb mondtam,hogy stabil kapcsolat nélkül szívás az egész nemgyengén le lettem ugatva jól,kb úgy mint téged szoktak,ha igazat szólsz ^^
toaba lehet wizivel megint érdemes lesz rvsrzni =(eredményesebben mint most legalább is)

(baod nerf, resist buff nerf, dmg + casting speed bonus, always on resist debuff, +xxx százalék melee resist 20secig hasonlók, szal lehet hogy nem lesz olyan gáz.)

zzz

Uberlama
na errõl én se tok semmit mert patch noteba nem volt semmi a reistekrõl, pedig lesz változás csak kérdés hogy mi.

A kapcsolatod mellet azt nem értem miért csodalkozol. Mire rajössz mi van addigra már ámen a csapatnak. A gyógyító karinál elég gáz ha mindent 5sec-cel késõbb lát.
Valahol olvastam, hogy mi kell 1 jó játékoshoz és abban benne volt nem kis %ban a jó internetkapcsolat.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Nekunk nincs MoB-unk, csak healernek es druidnak. Vagy lehet healernek sincs.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

/reroll hero imo

anti hero

Botond
tegnap találkoztam 3l3as druiddal,akinek 39es buffspecce,20as heal,és vmi 30onpár petspecce volt,ehhez volt dex2 és moblocking3a :-DDDD ilyenrõl se hallottam még,pedig láttam már pár nemgyenge hülyeséget
Hangianix
Jobb is a passziv mint az aktiv. De mit vegyek clericnek? Van MotA-m 2-es, AA-m 2-es es MoM-om, bar az mar csak 1-es, mert dmg dealing kora lealdozott. BoF, MCL2, RP egyszeruen kotelezo darab, MoC meg mindig jo, ha van. Purge most nincs, mar nem is lesz, mert sose ugrok annyi lvl-t. Sot, szerintem mar 1 lvlt se ugrok ezutan.

Botond
wardennel csk passivat vettem eddig,arra legalább mindig számíthatok...
Botond
mint említettem mióta RAk vannak aki jobban ráér,az nyer...angol/német/svéd munkanélküliek,és közép/általános iskolások 4tehwin ^^
Botond
jaja,mi voltunk a bénák,valszeg én is sokkal bénább voltam mint az rr10es healer,aki tudott healni,ha ütötték is(moc),én meg nem,aki instarezzelni tudott,én meg bután bezavarodtam mindenféle amnesia miatt,meg azt is sokkal jobban csinálta,hogy 62 annyit healt,mert volt RP-je nekem meg nincs,szal egyértelmûbben jobb a srác,én meg béna voltam,ez van ^^
Hangianix
Es megint olyan, hogy tok szivesen elcserelnem az 5 aktiv RAmat passzivakra, ha lenne mit venni. Givf Det 😊

Most midiben van PR hibiben GP albiban BoF. ToA utan hibi és albi is kap PR-hez hasonlót+midi és albi is kap GP-t, de hibi és midi nem kap BoF-ot se hozzá hasonlót.

Uberlama
talán mert én csak grp disease curerol tudok nem purgerol de a többi ok 😛

Uberlama
de majd meglássuk, lehet hogy minden amcsi player vnboardon hazudik és tuloz 😊

Uberlama
hát Jock én mostanába olvasgatok utána eléggé ennek és ugy tünik hogy 1: ha nincs toad akkor inkább cancel account. mert : 1: rvren esélyed se lesz. irták hogy néhány rvr guild megprobálta figyelmen kivül hagyni a toat és csak rvreztek nyugodtan. na eleinte nem is volt baj de amint bejöttek ezek a magasabb mlek esélytelenek voltak egy amugy low rr grp ellen is. kb CSAK ennyit jelent.

aztán ha nincs toad nincs értelme pvezned. ahol eddig 2-3 grp elvolt ott most 5-6 ember chainpullol folyamatosan mert állandoan full mana gyorsabb nagyobb cast stbstb. azt irják hogy a toa a pvet jobban tönkre tette mint az rvrt pedig az rvrnek sanyi van : ) szal érdekes 😊

Uberlama
én csak azt nem vágom hoyg ha ez lesz mind hibibe és midibe is akkor mért pont az albiknak lesz jobb 😊

Összeálltak gyorsan 1 kupacba és pbaoe-t akarták eröltetni. Fél power csíkom el is ment az amnesiára, de szerencsére 1 pbaoe-t se tudtak így elnyomni.😊

Nem a midik voltak a taposak hanem ti voltatok bénák szerintem vagy mindenki Brehon volt. Régen nekem is volt olyan, hogy 6an kinyirtunk 2fg rr2es hibit. Ott álltam a healer-rel a hibik mellet de senki nem akart megszakítani vagy megütni.

Ezek tények. Ami így van a játékban azt máshogy nem lehet leírni. Ha szerinted én találtam ki, hogy van GP és group rezz artifact viszont nincs BoF és SoS artifact + még szerinted a GP ring és G. rezz jewelry még az albikat gyengíti akkor nálad van a bibi.

Jockey
nemtom, tán ki kéne probálni
a mesék mindig átalakulnak, lehet nem is voltak 10esek az õrök vagy mittomén, mindenestre azt kétlem hogy egy artifactnak köszönhetõen egy játékos elbírna 5 guardot+master wizardokat
mármint azt kétlem hogy ennyit számítanana dolog
lehet pettel húztak, vagy mittomén, de azt te is érzed hogy egy artifacttól azért nem leszel sérthetetlen, bár még nem nagyon tájékozódtam artifactok irányába

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
szisztéma ^^
Botond
most vmi új resistes szinsztéma lesz,arról mit tudunk?én annyit vágtam le,hogy resist nem csökkenti majd a dmgt mint eddig,hanem a resist esélye lesz %ban,de ez ilyen béluka írta pry.neten,szal sztem full fake,vmi konrét van róla?
Uberlama
ja ez igaz, de akkor még azt magyarázd el hogy 16 ember hogy áll meg relic keep ellen ? : )

Jockey
nem, elég csak 1er benyalni, utána már vissza is kel jutni relikbe, ami nem egyszerû, fõleg ha pár ns kollega jelenti folyamatosan mi a helyzet excal roadon
másik dolog meg, hogy szinte 100%igbiztos vagyok bene hogy szedett-vetett albi védelem volt, elég ha csak prydre gondolok, hogy szaladnak ki 1-2ével az emberek reliket védeni, buffolatlanul, speednélkül, max 1-2 guild indul el normálisan, akinek van épített groupja.. (lehet a 4fg albiból 2fg paladin volt pl..albi szokáshoz híven..)
márpedig 1 wipe után, még ha együtt is indul el a 4fg alb, 2 chanter group úgy kapja széjjel õket, hogy rossz nézni, ehhez nem kell excalhoz menni, elég emainbe kimenni😊
nem minden arany ami fénylik..😊

Uberlama
ja de mint irtam 4x wipoeoutolták õket, mind a 4x bevették ugyanazt ?? 😊))

owned video meg télleg jo, abba csak a jo öreg instamezz pbaoe duo van, az még mindig roxx

Uberlama
gondolom ezt te se irtad komolyan mert ha igen akkor nagy bibi van nálad.

Jockey
aki esetleg mágios csodálkozna az általam leírtakon, annak ajánlom figyelmébe az OWNED nevû excal/albos videót, érdemes megnézni (én mikor hazamentem és gépezni kezdtem mindig megnéztem kjáték elõtt, jó a zenéje és mindig mosolyt csalt az arcomra)
no, abban a videóban nincs artifact, se ML ufff

Jockey
annyira leszarom amúgy ezeket a storykat, semmit nem érnek
2fg hibi lenyomott 40 albot, jujj, albi reliknél jujj
persze arról semmilyne fáma nem szól gondolom, hogy esetleg a hibik simán kihúzták az albikat a relikkeepböl, mert láma albok simán aszitték: "áá, csak 2fg suzicdelõ hibi, go, zergeljük le õket..."
semmit nem jelent, és semmit nem mutat a jövõröl
lámák voltak vannak és lesznek is mindig

Botond
tegnap vanaya groupja(rr10 warrior,de hál égnek már egyik healer is rr10 a groupba másik 2 rr9,a többiek meg csak rr8),emainbe ledarál 2fg hibit,gondoljuk itt az alkalom elkapjuk õket pihi közben(2fg full random classú group+egy extra szóló bárd),elkezdünk hullani(igen mi),és vagy 15 perc alatt miután minden hibi lehalt vagy 3x(én 4x is ^^),akkor hirtelen ledõl 2 midi is,persze instarezz nekik,ekkor még 2en élnek a mi 17ünkbõl,akkor ért oda 2fg hds,na õk csont nélkül lementek 4perc alatt,ekkor még midi se halt,szal midik se sírhatnak hogy nem elég táposak ^^
Botond
mondom,mióta realm abilityket behozták hatalmas szar az egész rvr...
Gondolom az a 2fg hibi rvr guild volt és azt a 40 szedettvedett albit 1 perc alatt vizszintesbe rakta volna ha nincs ott a vár. Artifactokból csak GP és insta group rezzt tudnak. BoF és SoS artifact nincs. Szép történet csakhát a ToA-val is az albikat erõsítették.

Uberlama
nem emléxem irta-e ide már Taf de USbe 16 (2fg :p) hibi mind ML9 és artifactokkal megpakolt srác relicezett albiba és elvitték a relicet 2 keep 10es õrei és 10es master wizardok meg 40 albi védõ ellen akiket többször wipeoutoltak. namost ez persze nálunk nem lesz lehetséges de ha arányaiba belegondolsz hogy fele támado elég lesz mint védõ 10es relic keep ellen hely 😛 na persze ez megen meg fog dõlni ha albiknak is lesz ML meg minden szar mert akkor megen ott vagyunk ahol a part szakad és szerintem megen az lesz mint most hogy : van bof és sos ? van ! k akkor mindennek nekimegyünk. vagy: nincs? k akkor most üssünk egy keepet/go apk amig nem lesz .csak az ML abilitykkal.

Botond
oups,persze,hogy merc volt,nem tom iért mincert írtam ^^ ilyen 2kardos gyerek volt,szal nem lehetett mincer,és nem is instaddzett,boccs ^^
Tiffa
Mi az a dt?
Hangianix
Ki flemel? Ne haragudj de te kotekedsz mar megint. 😛 Emlitettelek teged nev szerint, hogy Riell (sp) RR8-as mincer szervezi a zerg RvR-t a szerver megzakkantasa celjabol? Nem. Altalanosan mondtam, hogy ha valami nem megy, az lehet eroltetni, de akkor se fog menni, de az albok eroltetik.

Botond
ide vezethetõ vissza,hogy van aki nem ér rá farmolni,inkább felveszi az af50es chain/sclae/plate cuccát a 85% qualityset,magára stickelt 6fgt aztán hent...és ez is zavaró számomra,mert tegnap is 2fgvel arattunk(guildhent),de amikor jött mondjukcsak 1fg is szembe,akkor már olyan szintû laghegyek voltk,hogy 2 lehalt a groupból mire észrevettem hogy harcolunk(piroskocka hegyek áll minden 20secre,mire visszakapom irányítást bárd+legalább egy caster már padlót fogott...)
Botond
egy ideje nem játszok wardennel max ilyenkor hajnalban,mert egyszerûen zavar,hogy az emberek 90%a 1vs1be esélytelen ellenem mostmár,felnyomkodom magamra a selfbuffokat hastet,itembõl a str/cont+dex/quit+resisteket(60% resists power...),kimegyek így hajnalba emainbe,és agyonverek mindenkit szinte,kivéve ilyen buffbotos mincert+bdt,meg a nagyon highrr arcokat,tegnap is rr3 mincert elkaptam hátulról(vak volt a gyerek valszeg...),elkezdjük egymás cslépelni dt alatt vesztek 20% hpt,õ 5%ot,dt lement szép egyenletesen el is dolgoztam a betonba,olyan 15% hp lehetett amikor elkezdte adni a trükkös gyereket,elteszi kardokat és béluka useolta az überneckiejét msg-t kaptam,és belémvág egy villám,ami energy alapú lehetett(60% resist),mert erõs 60at sebzett,mondom magam az se rossz,de ezt figyeld kisgyerek,meg állok elõtte,hogy lásson(addig forogtam szokás szerint),elteszem hammert,várok,hogy leesen neki mivan,és ellõttem egy dotproccot a kesztyûmbõl,majd úgy maradtam,és néztem amíg dot leteríti,dobott 1000rpt,és unbuffed volt,de hol itt a játék?elsõ ütésváltásból tudni lehet ki nyer...megyek tovább jön szembe rr9 savage(skren vagy ki),3hittelt,na ez is nagyon játékos volt,mert volt esélyem sok(gondolom,hogy szarrá volt buffolva,mert hamarabb lementem mint hogy 6sec pbt feljött volna másodszor...),szal én már RAk bejövetele óta nem szeretek rvrni,elõtte még a 34es druidommal is móka volt néhe,mert ugyan akkor is több esélye volt bélukának az 50es karival,de mostmár béluka rr9 buffbottal,és szanazsét cappelt cuccal,én meg nem érek rá ennyi idõt belebaszni a dologba,meg különben is minek,ez egy játék,csak hát akkor meg én vagyok a láma...
Botond
lesz gyûrû GPvel meg debuffoló kard meg ilyen faszságok,akkor már ezek a mastervmik már csak hab a tortán...
nekem is^^

anti hero

Uberlama
és ha belegondolsz akkor üzletileg ez egy baromi jo huzás btw. mert ugye én is csak fel fogom tápolni a fõkarimon (ne adj Isten a fõbb karijaimon!) az artifactokat meg MLeket és ez már alapba sok idõ aztán meg hülye leszek abbahagyni ha már feltápoltam hanem megyek irtani vele. Mocskos rohadt üzlet ez komolyan mondom. De lehet hogy csak aludni kéne mennem már 😊

Gondolok itt realmpont-bountypont-itemfarm-pénzfarm-mp felszerelés-buffbot bla bla lehet még sorolni , minél több idõt "költesz" a karidra annál "powerfulabb leszel". Ez a játék alapötlete is, toa is ugyanazt hozza... csak most már nem csak bag of coins-t meg Supadupahfénykardot fogsz vadászni, hanem Youwonthitme-shield + ml.

zzz

ez mindig is így volt

zzz

AngeLujo
Hát ezaz, aki nyomja 24/7, az lesz az über a többieknek meg nyasgem 😞 Én asszem uccsó néhány (1-2) daocos hónapomat a toával fogom eltölteni, aztán /q végleg :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

artifactot is dúrvák de az mlek még inkább, talán egy hónap is lesz az (reméljük 😊, de ahogy olvasgatom már megy a nerf orrba-szájba ott is :d

zzz

Botond
2 hét alatt lefarmolják az új cuccokat új sc,és sanyi annak akinek nincs...
daoc wise.

zzz

tegla
Sziasztok!

Ide is beirom hátha érdekel valakit:

Megválnék SWG-mtõl 11.000.- rúpiáért vagy DAoC "egy az egyben" csere érdekel;umm esetleg Horizons o_O

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D