Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
mivel ufo rajongo vagyok azer vegigtolom ezt a ashockot, de hogy mik vannak pl. tegnap ilyen: embereimnek olyan 1000-1500hpje van. tegnap kommandozok egy elhagyatott bazison, odaallitok egy shotgunost egy letra melle jon is fel morelman baratunk (ez egy tok alap mob, nem is ufo hanem mutans) na pofandurrantom - HÁROMSZOR (lol itt mar neztem mi a fasz) 3*1350, harmadikra visszazuhant le:) elajult szegeny, na mondom ne pazaroljuk a loszert lekuldtem egyik tagot PSI fegyverrel elkezdi loni hát bazzeg lol - HÚSSZOR belelo 805ot es kozben 5crit (2416os) kifogy a PSI fegyverbol a skulo ROFLLOL. na erre odakuldtem meg egy AKt egy 563as sorozat es vegig kifekudt. (32793hp ;op) mikor altalanabn egy szurke alien 1 durrantas shotgunnal..
lol meg ilyen aprosagok.
egyebkent meg minden 100adik kuldi vs ufo szal qq ez a ajtek de azert csak vegigtolom :) mar felfedeztek az erzekelok egy 15kilometeres atmeroju urhajot ami jon es mar csak asszem par nap amig megerkezik \oo/ lehet lesz eksön ;op
anti hero
Lehet ezt multiban nyomni vajh?
(ha vki ismeri)
t.t
anti hero
;op
anti hero
: )
anti hero
emlekszem mikor kimentunk MCLT megszerezni nekem es asszem 3-4en+ én lvl harmincX beutottunk egy hib groupt :) aztan meg is lett az mcl meg meg par passziv =)
regi szep idok..
anti hero
anti hero
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
nhemtom, én nagyon meguntam lvl 9-nél...
Baldur's Gate sorozat a legjobb rpg imo! nagyon jó hangulata van, isteni játék. Állítólag lesz BG3, de gondolom az 3d-és lesz, és elfogják baszni -/
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
morrowinddel jatszottam es ahhoz naggggggyn sok ido kell :) az is egy nagyon jo game
anti hero
majd kerek egy alapos walkthrought:)
anti hero
/cheer
anti hero
no igen, azt nem akartam írni
huhu :>
zzz
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
: )
kifogytam a wingcommanderekbol ;'(
anti hero
Amúgy Karib-térség nagyjából lemodellezve, kereskedõ-katona-kalóz jelmezben lehet egymás idegeire menni és gerjeszteni a fórumflémet. ;D
De majd az lesz keserû amikor rájössz, hogy kell az a buffbot acc meg a fix party, meg a stb. :D
vagy az ml raidek, bár azok gyorsak mostanság.
anti hero