43179
-
Bhalage #41618 Stalky video :)
mivel nem tette fel az elkoveto, ime kedvenc kamikaze reaverunk videoja :))))) -
Bhalage #41617 boci : a daocosoknak nem ez a eletem vegegig PVE faszsag nyujt oromet es kikapcsolodast..
ott ugyanis mindegyik kari statjaira van egy cap. es ezt a capet eleg sokfelekeppen (millio cucc kombinaciojabol) ossze lehet hozni, ezert van millio+1fele kari tempelate, ami a vegkifejletben hangyafasznyi kulonbsegekkel, de kb ugyanolyannak mondhato.
ezert lehet vkinek fura ez az egesz 40es instazas meg szopas meg honapokig nincs egy cucc meg, daocba azert gyorsabban elkeszul egy kari PVEje. talan kis szerencse kell hozza , de a legtobb dolog megveheto elcserelheto kiquestelheto megoldhato 1grppal (8fo)
de mint mondtam daocban mindenki leszarja a pvet- legyen meg minnel elobb a kari aztan mehesen pvpzni :D (ez a jellemzo)
a kraft az tenyleg jobb de 300as receptek sztem egy vicc hogy mihez mi es alt mennyi dolog kell.
meg az nem tetszett hgoy csomo dolog BOPos . cska magadnak csinalhatod- grat a designernek.
a pvprol es a communityrol meg inkabb ne beszeljunk.
-
Bhalage #41616 lol pari egyetertek veled :) -
[SiX] Boci #41615 T1 es T2 eseten elofordul hogy valamilyen class valamilyen itemje nem hullik honapokig (azert ez nem gyakori), de a slotra vannak mas epicek. Amugy meg aq40ben meg most mar naxxban az ilyen eseteket kikuszoboltek azzal, hogy a set itemeket egy quest itemmel lehet osszerakni, ami tobb classnak is jo. -
#41614 spec ezt nemtom melyik T1 v. T2 epicnel olvastam thotboton, MCbe....hogy honapok ota farmoljak es egyszeruen nem dobja,vmi mage epic volt...de mivel csak lv40ig vittem,igy valoban nemtom,mi van highend id-kbe,de ez a mondat,kinyirta minden jatekkedvem:) -
[SiX] Boci #41613 Pari ott vagy tevedesben, hogy barmilyen 40es instaban roll lenne a cuccokra :). Azert talaltak ki a dkp-t. A masfel ev meg igen eros tulzas. Volt nalunk olyan emberke, hogy 1 het alatt majdnem full epic lett, 2 het alatt meg az is lett. Igaz, van nehany boss drop, ami igen ritkan hullik, de attol meg a tobbi slotra boven jut felszereles. -
#41612 na vissza a daochoz...egy honapos wow kitoro utan vissza a gyokerkhez...inkabb ide irom meg a woworol a velemenyem,mert nem vok kivancsi egy ket elvakult hc wowos noobolasara...cca lv40ig toltam egy maget Jeadnar-on(pvp..."new"),imho a wow mmopve "farmolj vakulasig"...aztan mikor elerheto kozelsegbe kezdtek kerulni, a set cuccok kicsit elkezdtem olvasgatni,hogy majd high end-nel mi lenne a jo..na akkor orultem meg,hogy lepj be egy 40 fos guildbe,farmolj orakon keresztul aztan van egy lepkefingnyi remeny ,hogy azt dobja vmi boss ami neked kell,es meg egy lepkefingnyi,hogy a te rollod nyer...katasztrofa...aztan ha vegeztel(ugy egy masfel ev utan),menj bgzni...ennyi...
ugy alapban a pvp idegileg kikeszito...3 lv60as uberfaszomleet 8 eves player campel egy varost,ahol lv20as questelnek...aztan mikor hihetetlen skilles emberek reven kinyirnak egy lv20ast aki meg epp 2-3 mobbal is verekszik,kopkodnek,rudeolnak...nagy kar,hogy ezert nem jar dishonor...szanalom...
de hogy jot is irjak, a tradeskills(mine(200)/engine(240)voltam) nagyon el vannak talalva, sot az engine szemelyeben vmi nagyon FUN es jol kitalalt, 5letes tradeskillel talalkoztam...lv35oson megvolt mar a 240engine,ugy hogy csak sajat magam altal farmol penzbol,cuccokbol epitkeztem,nem alt-tol,vagy vmi highlvtol kapott penzzel...minden mmoban utaltam a craftingot,de itt tenyleg nagyon el van talalva!
a quest system is eleg jora sikeredet,daochoz kepes eg es fold, daocba max lv45+ volt erdemes barmit is questelni,de itt tenyleg jol osszhangba van a fejlodessel,bar mar lv40 korul azert kezd uncsi lenni:)
Az IDk is jok,bar meglatasom szerint eleg mind1iken csak egyszer-ketszer vegig menni...szintnek megfeleloen,vagy solozni oket high lvlen.
Sajna community az nincs...vagyis kifullad abba,hogy IDbe menjunk csoportosan...WSGn is annyiba merult ki a csapat,hogy kaptam free honort...de healt vagy buffot egy szalat sem...
A classok, skillek jok 5letesek de a racialon kivul semmi unique nincs benne,mint a GWbe(foleg,hogy BCbe jon a horde pally es a ally shami)
Heten lejar az elofizu,de asszem,a daoct fogom befizetni kov. honapra.
-
Nefergal #41611 amin nincs toa azon hogy lehet Mlt csinálni...ejj nehéz a döglött ló élete:D -
Bhalage #41610 :koccint: -
Bhalage #41609 szegény én
:f -
RocketyATwork #41608 jah durva a forgalom erre felé, welcome májámi .D -
#41607 a healeredet nem bántjuk csak az sm-et :) -
Bhalage #41606 kozben valakik, valahol az en kis <33333333333333 lovely healeremmel PLezgetnek..
hat igen a regi szep idok jutnak eszembe.
: ) -
#41605 pezseg a fórum vaze ^^ -
Bhalage #41604 spam! -
#41603 ugyanmár, épp csak ezt meg azt egy picit :p -
#41602 Gondoltam,hogy 1,5 év alatt azért csak megvariálták. :-) -
#41601 lvl 40 ml9ig aszem elég csak ml10hez kell lvl 50 vagy ilyesmi , a fene se emlékszik már. -
#41600 ML1et lvl40től,ML2t lvl45től, ML3at lvl50től,legalábbis amikor 1,5 éve még játszottam,akkor így volt. ML izéket csinálhatsz előtte is,csak a szintet nem adja be. -
#41599 hehe, srác érdekesen nézhette, ahogy nagy fényáradatban gyógyizod magad :DD
-
Nefergal #41598 megint kérdés hehe
1.Hányas szintől lehet Master lvl-t csinálni meg hogy "kell" mármint tesómnak van 45 enchanterje és ő kérdi hogy meg van a szemly akitől elkérte a ML-t de olyant asdott föl hogy valami szereti a tözet és valamien enchubed group...stb stb..szóval nem túl értelems ....
2. meg hogy valaki msn en egyéb apró kérdésekre is váaszathatna nekem ha valaki van aki türelmes egy kicsit és van 1x 2x fél órája hogy tegyek fel neki kérdést msn en akkor az nagyon szupi lenne:D:D:D -
RocketyATwork #41597 haha .S -
Mester #41596 Sziasztok
Nem tudtok vmi ftp-t(lehet vmi leendő ftp is amire vki feltölti:P) amin régebbi videok vannak fent(elsősorban sotl/midgetm/eclipse(a torrero zenés;p) videok kellenének). -
#41595 Lépj tovább!Előtted az élet. -
RocketyATwork #41594 Camelot Version 1.48
SPELL SYSTEM NOTES
- In order to buff out Wizard damage, we've added a bolt to the Wizard's Fire specialization Pyromancy list. It uses the same timer as the Bolt of Lava line.
4 Minor Fire Streak
8 Fire Streak
14 Minor Flame Streak
19 Flame Streak
25 Minor Incendiary Lance
33 Incendiary Lance
41 Minor Flame Spear
50 Flame Spear
és egy kis-hangianix:
Muhahaha, tegnap elkovettem az elso komoly hibamat. Es most nem olyanrol beszelek Jock, hogy behuzok 3 enemy-t a nyafogo Sade-s bandanak ;-), hanem hogy miattam halt meg egy tank. :-( Ugy tortent, hogy 4-en nyomtuk a harvestereket (inf, sorc, arms es en mint cleric). Elkezdem gyogyitani a csajt, de allandoan ment le a hp-je. Kurvara nem ertettem miert, mert en azert tobbet gyogyitok, mint amennyit az sebez. Mar majdnem elfogyott a power, amikor rajottem. Valahogy visszaallt ram az a szar (biztos egyszer kisse mellekattintottam) es magamat gyogyitottam. Persze en max hp-n voltam. ;-))) O persze meghalt, volt nagy mea culpa meg minden, utana 1x felaldoztam magam, hogy ne haljon meg es igy kvittek lettunk.
nosztalgia hegyek ha már hulla ez a game :d -
RocketyATwork #41593 HÁTULRÓÓL OSZT!!!!!! -
Nefergal #41592 senki nincs us os közülletek?:S -
#41591 118 egymas utani resistemmel a shamanomon uj rekordot dontottem :p -
Nefergal #41590 de bonyolult:S:S és ezt 45 szintől ugye?
én nekem montak oylat hogy 41 lvl 45 lvl vagy 50 lvl től lehet 20 karit csinálni akkor ebből az 50 lvl az igazi!
-
#41589 master levelt fel kell venni oceanus havenből tudsz portolni ruins of atlantisra , a kör alaku rom közeépn kék energiahengerrel. ott beszélsz arbiterrel és ml0 leszel. ha megvan egy ml szinthez tartozo összes feladat (/master) és az mlxp is akkor megint arbiterrel kell beszélni és ő léptet tovább.
lvl 20 pedig a ha jol emlékszem trainernél a bonyolul /level 20 at beirva lesz, de kell legyen már egy lvl 50 kari az accon. -
Nefergal #41588 jah és még ha lehet kérnék 2 őt
1. hányas szintől lehet megcsin
lni azt és hogy :hogy 20 legyen eccerre a karaktered?
2.ha valaki hozzáértő embernek van msn címe az szívesen felvenném!:D:D -
Nefergal #41587 jah meg mik is vannak:D
Nah én master level kérdésnek noh! mongya mán meg valaki hogy smint kell a dolgokat.... -
Mersain #41586 Mik nem vannak...
Nahh megyek asszem osztok valamit(hatulrol) =) -
Nefergal #41585 vissz tértem :D:D ennyi idő után
:D:D ..na szal hogyan hová mennyek a master lvl emmel:) ? -
Bhalage #41584 lehet o.X -
#41583 Szipuzik? -
Bhalage #41582 rock méjt szipurkazik
:D -
RocketyATwork #41581 ingyen fizetés mentesen forint spórolósan pazarlás nélkül költséghatékonyan takarékosan zéró befektetésel
hát ööö... a gátvédelem az egy speciális téma. -
#41580 Ez milyen játék? Tört verzió van belőle? -
RocketyATwork #41579 rofl watta fak meijt