Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
hehe kivi vagyok vajon neki vagy ugy minden albinak aki tolta ellenük és midinek van-e igaza . volt egy bw thread nem rég és szinte minden albi midi egyetértett hogy a TDD eléggé lagcsiter. ha arrol van szo pl hogy TDD hwbe van akkor kérdi vki melyik is az, jaa a lagcsiter ok megvan. szal lehet mégis van benne vmi. amugy én meg egy 286asról tolo 128kbytos memoriával és néha kicsit lagolok vele relic raid alatt 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
LOL,nehogymán ne fizesse be ^^
Botond
én meg továbbra is kerülném az ingame flémelést aodsekkel,elég az itt is ^^
Igen de arra is gondolj,hogy most 5 ember 3 elleneben csak var var... 1 het 1 honap stb. es lehet nekik lesz majd valami elfoglaltsag rl-ban 1 honap mulva ami miatt megint megall majd a dolog. Nem konnyu dolog megszervezni 1 ilyet ezt elismerem. Jokenak ha minden igaz lesz gepe a jovo heten,ha jol emlexem mar neked sincs sok vissza szal,ha mar feldobtad dec kozepen ezt az xp grp dolgot akkor probaljuk meg a kozeljovoben (1-2 het) mar inditani.

Hangianix
En sose lattam, csak altalanos iskolaban a parodiajat, a dagadt neger not egy kover ciganygyerek jatszotta. 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Mellesleg Isaura rox!

Lourker

Hangianix
Mellesleg tul sokszor hasznalom a mellesleg szot. Egyebkent az egyebkent szot is. Pls hlp.

Hangianix
Yup, igazat kell adnom a 4-6-os villamos remenek, egy dolog, ha valaki valami hulyeseg miatt valtoztatja meg a donteset (pl. Isaurat pont akkor ismetlik 20x es a videofelvetel ellenere szeretne megint vegigizgulni), vagy valami ertheto rl dolog miatt. Mellesleg Jock nem megvaltoztatta a donteset, hanem kozolte, hogy lesz ido amikor nem er ra. Mellesleg marciusra mar reg lvl 50-nek szandekozunk lenni, igy nem gond. 😄

Persze abban is van valami amit írtél, de ha elfogadható indoka van és nem azért nem megy mert nincs kedve felelötlenségnek én nem nevezném semmiképpppp.

Lourker

Ez így van,de azt nem szabad elfelejteni hogy ez csak egy játék és ha plz jock idõközben veszi észre hogy lehet menni vmi továbbképzésre azért ne mennyen mert fejelntkezett a midi xp grp-ba?
;o

Lourker

Hangianix
Hmmm. Max elviszem a karit 38-ig es ott varom az xp grpot meg ha tovabb kell varni... Most neztem, hogy akar 36.9-nel is lehet BG medalt hasznalni + 1 lvl 😊

Csak én látom azt, hogy a midi xpgroup-ból nem lesz semmi?

Kifejezetten alergiás vagyok arra ha valaki megigér valamit felelötlenül 1 bizonyos kor felett és utána megváltoztatja a döntését, mikor már mindenki számol vele. Mined kari mögött 1 ember ül és amit tesznek az õket minösíti.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jockey
most jut eszembe nemtom feltölteni, mert nincs gépem, és a winyóján van, viszont van egy jó hírem, most telefonáltam, ha minden igaz kedden Visszatérek az online világba😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nem jatszom albionban csak nagyon ritkan. hiaba sajna majdnem minden excalra kot. szal ez van.

anti hero

jaaaa az angyon lol volt mar emlekszem 😊 hehehe nem tegnap volt ^^

anti hero

Hangianix
bg1, oda el se megyek. bg3 az igazi. 😄

igen!! tedd

anti hero

Jockey
sm nem annyira fun bg-be mint rc runi, annál überebb nincs😊
ha gondolod feltöltöm valahova a bg1 videóimat rc runival😊

Hangianix
Mentalist/VW milyen durva paros volt 😄 kar, hogy nincs pofam megkerni a guildtarsamat, hogy fizesse mar be az accountot mert mennek oda. 😄

Botond
ez nem lekezelés volt,ez tényközlés,túlságosan crossrealming lenne aodésekkel bratyizni,nekem sincs gondom veled,csak néha indokolatlanul felkapod a vizet,persze ez mindenkivel megesik,meg egyébként is nem hinném hogy 2000 játékos között pont én hiányoznék...Jock dettó ugyanez,maradok pry/hibi 4eva,szal pry/albokkal nem bratyizunk,ez alól hangi kivétel mert neki van karija hibibe,de õ is csak akkor,ha leteszi a nagyesküt,hogy nem köp be ^^ szal odinsba Botond néven prydwen szerveren megtaláltok bármikor ^^
Hangianix
Inkabb sm-t amig nem nerfelik az interceptet. 😄

Hangianix
Nem ugy ertettem, hogy armsmannel megoltelek (nem is volt soha armsmanem 😊 ), hanem amikor mondtad, hogy ding hero 50, en megkerdeztem, az a hibi armsman ugye? 😊 Erre beragtal. 😄

csinalj egy Runecarving RMet az hasonlatos a shammihoz (bolt rangees gonoszkodas) es iszonyat BG henteket lehet vele rendezni!!!

anti hero

ah akkor mar inkabb Mersain a bunos 😊)) epp beloggolok erre agyoncsap a gyerek 😊 de bevallasa szerint legalabb jo rpt kapott ^^egeszsegere. akkor se haragudtam, de legalabb integetthetett volna egyet v vmi =)

anti hero

Hangianix
Ezert nem vagyok en a HH-ban, egybol nem lenne ilyen jo hangulat. 😄

Hangianix
Velem, amikor learmsmaneztem a herodat. 😄

Hangianix
Nem sokaig 😞 alig par rp es kiesek bg3-bol 😞

nekem aztan soha nem volt veled bajom (nagy altalanossagban nem is emlekszem, hogy vkivel bajom lett volna de ez offtopic), mindig baratomnak tartottalak (es tartalak meg most is), es az se valtoztatott bennem semmit, hogy realmet valtottam es albionba mentem es ott beleptem az AoDbe. megjegyzem ott sem szoktalak szidni hogy botond igy meg botond ugy a guildchaten, meg alt sehol, forumokon se, szal kurvara nem ertem ezt a lekezelest, amit iranyomban csinaltal. "meg AoDsekbõl úgy általában senki(ebben bazsi is benne van)"
plusz : excal/midiben (hungarian hussars) egyaltalan nincsen olyan, hogy te most hibi te meg albi pfujmegbaszdmegmegkurvaanyad, sztem nagyon jol megvannak ott az emberek az osszes realmbol, szal ebben marha nagyot tevedsz, hogyha azt hiszed, hogy az emberek ugy viselkednek mindig, mint itt az SGn.. erdekes modon mindenki megerti a masikat es meg tudnak lenni egy helyen bekessegben.
na nem ragozom tovabb remelem vagtad

anti hero

Jockey
botond bátyám, hát hogy van ez?😊
végre itt lenne a lehetõség hogy kicsit szopjuk egymás faszát ingame, oszt te még ezt is elutasítod?😊
nem vagyok én fertõzõ bakker, ennyire nem lehetsz gyerekes😊

Jockey
én belevágok, de szólok én is nálam is lehetnek bibik
egészen friss indíttatásból eukonformizálom magamat eubrókerré, így leszenk tanfolyásaim meg vizsgáim is március környékén, még nemtok pontos idõpontot, szal leszenk kieséseim nékem is valszeg

igaz elõször gép kéne hozzá, és még az sincs meg😛

Uberlama
velem ? 😊) én tagadom, sose voltam még excalba, asse tudom mi az, és különben is a szemed káprázott stb . 😊)

Botond
pedig veled is találkoztam már porton egy párszor ^^
Botond
na pont ezért pl ^^ ilyesmik nélkül tök jól megvagyok ^^
Botond
már grouppoltunk is lol
egyebkent nehogy kesob deruljon ki, kicsit szet vagyok esve most xpgrpugyileg, nem tudom, hogy lesz-e idom ra, hogy reszt vegyek benne. egyreszt nem akarok cserbenhagyni senkit, masreszt, mas kotelezettsegeim is vannak, harmadresz nem akarom, hogy nehogy az legyen hogy nem szoltam elore v vmi. szal ill keep u informed hogy alakul az elet, ok?😊

anti hero

anyad

anti hero

Uberlama
szerencsére nem is akarom tudni én pl 😊

Uberlama
lehet nem igaz armsal mégis tapasztaltam én is 😞 pl bardjukat ha nincs lestunolva közel lehetetlen ütni , Pupet is majdnem igy tolja. és ez nem csak az én tapasztalatom hanem allyban mindenki igy látja..

de elfogadom a lehetõségét hogy mind mindig rosz internet kapcsolattal vannak és azért. bár nem valószinü.

Zolla,Runeye,Toxina,Terez Anya talan ezeken lacc a mostanaban a leggyakrabban.

Hat azert ne haragudj mert nem akarok S.W.A.T-es kocsit a hazam elott 1 vigyorgo Botondal a hatterben.

Botond
hehe,te sose tudod meg ^^ meg AoDsekbõl úgy általában senki(ebben bazsi is benne van)
Botond
miért kellene haragudnom?lol,nemtom a neved excalon btw
Ugye nem haraxol a multkori miatt. Igazan nem akartalak megbantani es barmiben segitek excalon.

Jockey
heheheee
én is megakarom tudni botond nevét excal/midibe, realmtársak lettünk, nerf midgard😊

Botond
és a legjobbat még nem is mondtam:szal kihúzták az új légvezetéket a házak 99%ához,de a régit használjuk még mindig,az új csak egy darab drót a falon,tehát nem jó semmire,de feltételezem,hogy azért igénybe veszik a fejlesztés után járó adókedvezményt,mert idén ez megszûnik,na de egy darab használaton kívûli drót sztem nem fejlesztés,úgyhogy kénytelen leszek az apeh figyelmét is felhívni a dologra,mert ha szerintük se fejlesztés az hogy kihúzok egy drótot ami semmire nem jó azonkívûl,hogy ráfagy az ónosesõ,akkor még adót is csal a matáv ^^ szarakodni akarnak akkor szarakodhatunk,márc 15ig ráérek nagyon,adtak volna adslt az lekötne,de így kénytelen vagyok mással szórakozni ^^
Botond
amivel alegjobban felnyomták az agyam egyébként az az,hogy ha nem mondtam volna le 10 napon belül a rendelést,csak késõbb akkor 48k kötbér,de ezért cserébe simán elszöszmötöltek volna 150napot még,és persze chellót meg skippelhettem volna(hacsak be nem csengetem a 48kt),hiába akrnának õk kötni holnap axelero/matáv meg júli 1én...
Botond
ja,van 2 bg karim,és egyik lassan cappel is,másikat meg nem is akarom cappelni,azt 50re hozom ki majd,ha lesz rendes netem ^^
Botond
csak akkor ha nem mondod el senkinek,hogy ki vagyok ^^ gyakran ülünk együtt a porton btw,már vagy 2 tucatszor láttalak ^^
hihiih
/hug
btw mivan te jatszol az excalon vagy mi?😊

anti hero

Hangianix
Nyomj majd egy pm-t nekem Excalon, ha fent vagy. 😊

Botond
és mai spamm dori kedvéért: szal ugye axelero beüzent,hogy nyugi már csak 150nap és adsl 4tehwin,ehhez egyébként kb 2 ház hosszában kéne még légkábelt kihúzni,és azokat minden háznál átkötni,ez testvérek között is majd 2 napi munka,de nem nekik tél van,mondjuk émász 0-24 vagdossa vissza a fákat a faluban mert hozzáér az árám légkábeléhez,és nem akarják pár 100 millióra pereltetni magukat,de ugye axelerónak nem érdeke dolgozni,szal ma kaptak tõlem egy faxot amiben azt írtam kb,hogy na lolok vagytok felejtsetek el,rohadt adsleletek akkor se kellene,ha fizetnétek érte,és hó végén lemondom a vezetékes telefont is,meg persze erõfölénnyel való visszaélés miatt fel vagytok jelentve a gazdasági versenyhivatalnál,de gondoltam egyet,ha már így belejöttem elhúzom upc nótáját is,fel is hívtam õket,hogy na kiscsávók szept1eje óta lehetne chellót nyomni a faluban,de nem mégis mi a plan,mert ha csak annyi a gond,hogy ebben a faluban büdösek az emberek,azt kénytelen leszek úgy értelmezni,hogy kartellbe tömörültetek a matávval az itteniek megfejésére,és akkor az is megér egy mesét a gazdasági versenyhivatalnál,de még mielõtt elkezdhettem volna anyázni a kiscsajnak kinyögte,hogy hát hónapvégén elkezdik bekötögetni a chellót,ha akarom felrögzit,és amint lehet poppol nálunk egy manyus,mondtam neki,hogy k,ha tényleg jönnek a hónapban talán elnézõ leszek velük(az éves szokásos feljelentésem már megírtam,hogy indokolatlanul magasan emelik az áraik,ez is erõfölénnyel való visszaélés,eddig minden évben le is büntették õket ^^,de még nem küldtem el,ha lesz chelló ezt is megúszhatják idén),szal itt tartunk,ha chelló csak 20 napot mûkszik egy hónapbn az számomra kb 100000000%os elõre lépés lenne,szal izgatottan várok ^^