Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
pedig nem egy-két gyerek nyomja én guildembe is 33,6k-56k dialuppal meg ilyen erõs p3asokkal(ez mind rám is igaz),szal néha olyan laggunk van asse tudjuk mivan...
Uberlama
öhm ki mondta hogy csak õ ? 😊 áltaába albiba azt mondják hogy a TDD druidja Puppetel az élen meg a bardok elég durva lagcsiterek és mindenki igy látja, lehet nem véletlen 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Jockey
ugyan már sárcok, nézzétek meg az én last weak rp-imet, azt nemhiszem hogy bárki überelni tudná😊
gigi: én ma már semmin nem csodálkozom, mondani lehet bármint, meg hinni is el lehet bármit, de aki nem connection miatt laggol, az nekem eleve gyanus😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

lol most neztem most meg
160127 hehehe de meg mindig <cries>

anti hero

Itt ti is ámulhattok a ToA-s cuccokon.😊

http://www.toascrolls.com/scrolls/

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Vagy az animista 1 ilyen gyûrûvel és 20 gombával.😊

Nézegettem ma a ToA cuccokat. Elég érdekesek. Healing Embrace Cloak-ot minden gyógyító class figyelmébe ajánlom. lvl 10en 1500-as radius-ban 33% insta healt ad mindenkinek + egyéb tulajdonságok rajta. Van 1 kis gyûrû ami a sebzés 5%át hozzáadja a power-hez ami xpzésnél kb azt jelenti, hogy nem fogy a manád pbaoe-zés közben.

Uberlama
/hug Rendorion 😊 és /cry is mert nem sokkal utána meghalt 😊

btw mai nap extra gáz volt, 4 óra sejtbiologia után voltam (8ig tartott) rvren sorcival és a reumás csiga hozzám képest villámkezû joe volt 😊 baromi sokat haltam és ezért a grp is na mind1 TDD szerencsére még mindig lagcsitel szal van mire fogni 😊 bár most anélkül is nyertek volna

Hangianix
Realm Points 6,123 (Last week: 3,500)

/flex 😊

Sajna mar csak 1002 a cap 😞 Majd igyekszem sokaig eletben maradni utana 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
nekem egyik 14k másik 5k,ha rvrek ^^ ha nem akkor 0,nem rvrelés nem ad rpt ugyanis ^^
Botond
hibik lámák ^^ bg1be épp most aedotoltam be 35öt egyszerre,campelték mbt(övék ck ofc),meg atkt,gondoltam körbemegyek,hát lõn,látom ott campelnek atknál,vártam 3 percet csak lesz vmi,de nem közelebb megyek felém néz vagy 5 de semmi,még közelebb megyek,kapnak 3 aedotot,és run,rohadt chanterpetek meg utólértek LOL nerf ^^
AngeLujo
nézz meg engem, nem rvr-tem egy hete, merc talán 14k, wizi meg vagy 5k :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

137,678 <cries> azt hittem tobb 😞

anti hero

Botond
19dik vagyok egy 37es 1l5ös vw-vel a vw listán ^^
AngeLujo
Duskwave úgy tûnik megy megint. Lehet janiskodni last week rp-vel megint 😊

Botond
ja,btw gondolom kutyát nem érdekli,de hogy legyen mit dorinak olvasni beírom a nap lolját(számomra),szal ugye rendelni kellett 10 csókának a faluban adsl-t,hogy legyen,na okt 13án meg is lett 13 is egybõl,és ma kaptam levelet,hogy ha nem mondja le sok akkor 10 nap múlva bevevágnak,és 150 napon belül kész is a cucc LOLOLOLOL magyarul 3 hónapot hosszabítottak papírtologatással,hát most ide jönne egy féloldalas káromkodás,de tegnap megszólt a 16éves cseh lány a guildbõl,hogy túl obszcén vagyok,és van benne vmi,szal ezt most hanyagolnám ^^ szóval daoc saját adsl-el sose lesz ez ma kiderült,legalább nincs miért izgulni tovább,na majd wowot legalább nyugodtan játszhatok,mert az meg nem jön ki 150 napon belûl úgyse ^^
na mára ennyi spam elég is
Botond
kössé bele vkibe,ilyen eccerû ^^
Botond
olvasás öl butit nyomorba dönt vagy mi btw ^^
Botond
15-20 között szokott szórni,régebben nagy funok voltak emainbe ilyenkor btw,de manapság már ilyenkor se lehet 1fg alatt kimenni,ami mondjuk a 9 emberbõl meg is van,sõt ha mind a 9en megyünk a fg-t le is zergelhetjük akár ^^
lol latom te is komolyan dolgozol...

anti hero

Jockey
áá, minek
jobb ez így
sokal jobb érzés kaparni falat, meg könyvet olvasni otthon, ahelyett hogy a trollmackómmal csapkodáma mobokat, vagy a ti seggeteket healelném
én kifejezetten élvezem, és ezt közöltem már a szervízzel is, ne kapkodjanak, még csak ahary potter utolsoját, salvatore-tól a papi cilus utsóját, a drizzt sorozat legfrissebben megjelent félszerzet ékkövét, meg az elsõ 3 rlszt olvastam el, szal nem sietek😛

Jockey
én próbálkoztam, de botond nem reagál, igaz lájtosan adtam elõ😊

Jockey
hát, a reggel 7es idõpontban nem is normális az a 9 ember se hétköznap szvsz, már ne haragudj😊

Botond
új rekord ^^ /who-ra 9 azaz kilenc ember ^^ (velem együtt ofc) LOL
Uberlama
hát ja 😊

persze, de van aki arra megy hogy inconnu meg lurikeen, azok ellen jó... most nem azt mondtam hogy létfontoságú csak egy 1% elõnyt jelent .o

zzz

meg jo hogy nem jatszol rvsrt az excalon 😊

anti hero

Uberlama
akkor mondok másik példát: aki akar az ki tud szurni akármikor sorcit akármi legyen. briton theuamt is simán levágták egybõl hogy ki kell nyirni mindig 😊

Azért egy briton sorci-t jóval nehezebb kiszúrni egy tank grp-ból, akkor is ha van nála staff.
De egy idõ után akik sokat rvsr-nek(logikussan ezekkel találkozik az ember a legtöször) könnyen megismernék armor színbõl RR-bõl stb tehát végülis szinte mind1 szvsz.

Lourker

nem tom mit mondtál de nem azt hogy:

igen szar az inconnu mert mondjuk 2-3fg alból 2 inconnu közül nem lesz olyan nehéz kiszúrni a kasztert mintha 10-12 britonból :d

zzz

engem NE a HHba keress bazze 😊 aze mondtam a neveket 😊

anti hero

AngeLujo
Aye, Eagle knight suxx ;p

Uberlama
na most nincs bent senki hhba 😊

Uberlama
hát ja elvileg ilyen szempontbol legroszabb az inconnu statokbol a legjobb sorcinak, miután bot van nála tank grp tök mind1 milyen classbol van pbaoe grpban van kis jelentõsége de ott se nagyon.

Uberlama
nem ezt mondtam ? : )

Botond
kéne ide vmi moderátor aki bannolja ezt klu-klux-klános szekciót ^^ hangi,intézkedj :-D
Botond
rasszisták vagytok jól ^^
Jockey
sõt, fokozom: éna midi healerek rasszából indultam ki, azt kezdtem el írni hogy jó lett volna ha egyformán vagy nors vagy törp, de mixed, no így kezdõdött😊

Jockey
mers: szvsz mi félreértettük egymást übekkel, mert két szemszög van, egy támadó meg egy védekezõ szemszög (és nem mind1 hogy pbae groupal mész pbae groupra, vagy pbae-l tankra, vagy tank groupal mész pbae groupra, vagy tankkal tankra...), és én elbeszéltem übek mellett, de ha emléxünk rá itt rasszból indult ki a story(inconnu v.briton/ava, saracen), arra végül is übek nem bólintott rá, de más igen, no ennyi😊

/wave pedig most raernek chatelni, nem rvsr atm 😊

anti hero

Hangianix
->Bhalage
Faszan game.dll errorral kivagott, de nincs kedvem visszalepni, hogy elkoszonhessek, igy itt teszem meg: szia. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama: pls gyere be majd midibe es vedd at a penzed, mert ide oda koltekezem.. Outkhast v neadjisten Bhalage neven megtalalsz
kosz

anti hero

Szerintem saracen sorci és legalacsonyabb male a legjobb.nekem is az van.
Uberlama
illetve emlékezz visza amikor eclipset-npt csapkodtuk akkor se bardra mentünk mert ha elején nem tud bemezzelni insta killhez akkor mind1 már hogy mit mezzel mert pbaoe ugyis kiszed illetve nekik pont az kell hogy bemenjél a pbaoe magba 😊 és ezért mi is pont assistal befut 1 pbaoet megöl kifut kövi taktika volt. 😄 vagy nem ? 😊

Uberlama
emlékezz vissza caster grpba amikor veletek voltam akkor se engem ütöttek elsõnek hanem vmelyik pbaoest ált lujot.

Uberlama
caster grpba is voltam már inconnuval és biza nem rám jöttek a jobb grpok se mert van annyi eszük hogy a mezzert nem ütik akinek van annyi esze hogy pbaoe boxba áll , hanem pbaoeseket ütik. mindig. 😊

3-4fgnél meg tuti van még legalább 1-2 másik inconnu sorci mert nagyon sok van és 3-4fgnél ilyen szempontbol könyebb elbujnom és hilelni is.

amugy ja tom hogy mentem felétek de késõn tudtalak kijelölni mert még az elõzõ csata eksönje alatt voltam aztán mire kijelöltelek meg faceltem addigra közel jöttetek 😊 ilyen ritkán van 😛

Jockey
csak megemlítettem hogy sztem nem alegjobb választás, oszt anno aod forumon le lettem hurrogva miatta😊
tank grouipnál persze mind1, de ha néha mész caster groupba, ott már nem mind1, hogy az 5 v 3 botos csávó közül levágnak merc innocu vagy, valamint ha jól helyezkedsz akkor 3v4 botos csávó között simán el lehet bujni úgy hogy nem vágják le melyik a mezzer sztem, fõleg hogy mind catrol alapból csata elejéntõl😊, valamint ha véletlenül kapsz egy "biztonsági" ista mezt vagy becsuszik egy mez, akkor is jobb ha 4 briton közül kell választani, mint ha 3 avalon-briton +1 innocu közül😊, én tuti innocut csapnám ki elsõnek😊

Uberlama
hát hidd el ha a MTnek van legalább 2es IQja akkor ugyanugy levágja hogy ki ki. annál a csatánál azért kérdeztem mert volt egy ugyanolyan inconnu sorci rajtam kivül 😊

Uberlama
hehe a nehezebb kijelölni témát nem tom ki irta , nem azért csináltam 😊 és hidd el tök mind1 milyen kari az a sorci ha nem iq 2 az enemy akkor ugyis levágja hogy ki a sorc mert csak egy kaszt tolja piros aurával lába körül már legelején 😊 nameg egy tank grpba 1 botos van, nehéz kitalálni melyik a sorc :p

Jockey
ja és ha mondjuk egy caster groupot is nézel, abban is legtöbb avalon vagy briton kari, szal ott is egy hasonlo (avalon vagy briton) sorc dukál, egy innoku szintén elüt túlságosan az átlagtól, szal elsõdleges célpont..