Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
gigi: én ma már semmin nem csodálkozom, mondani lehet bármint, meg hinni is el lehet bármit, de aki nem connection miatt laggol, az nekem eleve gyanus😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
160127 hehehe de meg mindig <cries>
anti hero
http://www.toascrolls.com/scrolls/
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
btw mai nap extra gáz volt, 4 óra sejtbiologia után voltam (8ig tartott) rvren sorcival és a reumás csiga hozzám képest villámkezû joe volt 😊 baromi sokat haltam és ezért a grp is na mind1 TDD szerencsére még mindig lagcsitel szal van mire fogni 😊 bár most anélkül is nyertek volna
/flex 😊
Sajna mar csak 1002 a cap 😞 Majd igyekszem sokaig eletben maradni utana 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
na mára ennyi spam elég is
anti hero
jobb ez így
sokal jobb érzés kaparni falat, meg könyvet olvasni otthon, ahelyett hogy a trollmackómmal csapkodáma mobokat, vagy a ti seggeteket healelném
én kifejezetten élvezem, és ezt közöltem már a szervízzel is, ne kapkodjanak, még csak ahary potter utolsoját, salvatore-tól a papi cilus utsóját, a drizzt sorozat legfrissebben megjelent félszerzet ékkövét, meg az elsõ 3 rlszt olvastam el, szal nem sietek😛
zzz
anti hero
De egy idõ után akik sokat rvsr-nek(logikussan ezekkel találkozik az ember a legtöször) könnyen megismernék armor színbõl RR-bõl stb tehát végülis szinte mind1 szvsz.
Lourker
igen szar az inconnu mert mondjuk 2-3fg alból 2 inconnu közül nem lesz olyan nehéz kiszúrni a kasztert mintha 10-12 britonból :d
zzz
anti hero
anti hero
Faszan game.dll errorral kivagott, de nincs kedvem visszalepni, hogy elkoszonhessek, igy itt teszem meg: szia. 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
kosz
anti hero
3-4fgnél meg tuti van még legalább 1-2 másik inconnu sorci mert nagyon sok van és 3-4fgnél ilyen szempontbol könyebb elbujnom és hilelni is.
amugy ja tom hogy mentem felétek de késõn tudtalak kijelölni mert még az elõzõ csata eksönje alatt voltam aztán mire kijelöltelek meg faceltem addigra közel jöttetek 😊 ilyen ritkán van 😛
tank grouipnál persze mind1, de ha néha mész caster groupba, ott már nem mind1, hogy az 5 v 3 botos csávó közül levágnak merc innocu vagy, valamint ha jól helyezkedsz akkor 3v4 botos csávó között simán el lehet bujni úgy hogy nem vágják le melyik a mezzer sztem, fõleg hogy mind catrol alapból csata elejéntõl😊, valamint ha véletlenül kapsz egy "biztonsági" ista mezt vagy becsuszik egy mez, akkor is jobb ha 4 briton közül kell választani, mint ha 3 avalon-briton +1 innocu közül😊, én tuti innocut csapnám ki elsõnek😊