Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
tehát mersain se tud semmit meg én se,csak te LOL én meg csak azt írhatom le a mit láttam eddig tõletek,ez pedig hogy vagy legalább 25%os,de inkább 400%os létszámfölényben vagytok,és ownoltok nagyon,vagy egyenlõ a létszám,és akkor minimális(rr2es random albigroup jobban megizzaszt,vagy egy frissen rollot midigroup) veszteség mellett mentek a sülyestõbe 2 sec alatt,ezt lehet tagadni,de amikor velem összefuttok mindig ez van,és a zergeléshez,emg a 2 sec alatt haláshoz se kell semmi különös...steveh nem lenne,hogy 4fgt alátok szervezzen rendszeresen egy db lvl24es karid lenne 6 rpvel kb(meg aod 95%ának),szal leszophatod a faszát
Botond
bezzeg ebbõl az egy szem kommentbõl amit idevágtál látni hogy mennyire süt belõled az int ^^
Hangianix
En is megjelenek, de csak biztato szandekkal. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

tanfolyás meg nem gáz , mert csak hivatalosan tart 21:30ig, gyakorlatilag már 19:30 itthon vagyok.

zzz

ok akkor jövõ héten kezdjük el, mondjuk úgy szerda magasságában. (azt jock majd jön ha meglesz a gépe).
Szal szerda 19:00-kor megjelenni sziveskedjen mindenki, svasud fastéban.

Köszönöm!

Ha sokaknak nem jó ez a nap akkor áttehetjük, de igaza van pár embernek hogy már lassan egy hónapot csúszik a dolog, szal kéne kezdeni... akkor go szerda.

zzz

Amúgy xpgroup: Igaz ez csak játék és irl elsõ. Viszont igaza van Fidelnek is. Szar a gép, tanfolyás, narancsot viszek nagymaminak.. ez lófasz. Még 1 hét és nem lesz belõle semmi imho. Jock nem akarok belédkötni de amikor láttalak a "rosteren" tudtam mi lesz. Múltkori grpban 2x méltóztattál megjelenni. Pedig oda is beígérted magad és nem volt szar a gép. Erre bejelented nem bizti, hogy megy de ennek ellenére rád várunk. És gép ide-oda én örülni fogok ha 2-3 alkalommal részt veszel benne. Ez van sajnos.
Szeretnék vmi új színészt vagy vmi, mert toa után sanyi és nem lesz sok idõnk.

"Igazad van, Mersain az isten és mindent tud még azt is amit nem. Mondjuk te ebbe jobb vagy. Mit fizetett hogy így szopd a faszát? Õ is csak albi (volt legalábbis, aztán meggyûlölte saját magát vagy mi történt, azt nem tudom)"

Igazi hülye vagy kisgyerek.
Neked mit fizetett az aod mag, hogy így szopd a faszát?
Barom!

1, ne olvasd a fórumot
2, ha olvasod akkor meg ne vedd komolyan, ha ezt teszed ugorj a 3as pontra
3, ajánlom az 1-es pont gyakorlását :p

zzz

AngeLujo
sajnos nem lehet, úgy kell hozzáállni ahogy õ áll mindenkihez...
jöhetne már WoW, nem kéne ezen a hülye játékon felhúznom magam

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
"mersain is megmondta,hogy ez fake"

Igazad van, Mersain az isten és mindent tud még azt is amit nem. Mondjuk te ebbe jobb vagy. Mit fizetett hogy így szopd a faszát? Õ is csak albi (volt legalábbis, aztán meggyûlölte saját magát vagy mi történt, azt nem tudom)

Volt itt egy link aod videó néven, felvettem mit zergelünk össze. 1 fg-nél több albit nem látsz rajta sehol és megsúgom, hogy egy este történéseibõl lett összeszedve (felvettem kb 10 giga videót aznap). Tudom, hogy sajnos (ez most viszont halál komoly sajnos, nem baszogatni akarlak) nincs elég jó connected leszedni. Ha gondolod elküldöm cd-n vagy valami. Mindezt azért mondom mert mocskos mód elegem van abból hogy fröcsögsz mint az állat és lófaszt nem tudsz arról mi van felénk... Nekem van "bizonyítékom" (lol hogy ilyen faszságokat kell mondani, de ez már kb az a hangulat ahol ilyesmikre van szükség...) arról hogy mi hogy játszunk, a te oldaladról még nem láttam egyet se. Na mind1, nem idegesítem magam, tök felesleges.

Botond
EQ2be se lesz pvp,ez a nonstopitemhent meg azé uncsi,néha kell egy kis rvr+flame hozzá ^^
Botond
ez csak gprs-el volt,azzal már nem tolom,olyan volt mintha mobok is lagcheatelnének,és az nem gyengén gáz volt,jó móka volt néh egy zónával is elteleportálni odébb,aztán nem gyõztetek keresni,de hosszabb távon fárasztott lol
Botond
ja,mégse írtad le,szal lagcheat az úgy néz ki ahogy mondod,mész egyszercsak leáll minden,de közben mondjuk nyomogatod a mezzgombot mint hülye akkor mások úgy látják mintha mennél tovább(lásd még ldnél is ez van),de a szerver azért bizonyos késéssel megkapja a jelet tõled akkor visszarak a helyedre(másoknál)+leosztja a mezzed,mert a géped megmondja,hogy frankón álltál nincs interrupt meg ilyenek,de közben nem keres vissza,hogy ha te álltál akkor ennek a 6 boltnak 7 ddnek 8 nyilnak le kellett volna nyírni,mert arra már leosztotta a not in view rangeket,és utólag nem írja felül,ezt egy féle képpen lehet kiiktatni,hogy ha bárki is laggol asap ld,de most el bírod képzelni,mondjuk 1fg vs 1fgnél 14 embert asap levágna a szerver mekkora lol lenne ^^ szal lagcheat más kívûlrõl meg belülrõl,pont mint ld,ott az látod,hogy állsz egy helyben,míg a többiek azt látják,hogy ész nélkül berohansz 62 lila mob közé,aztán feltöltésnél csodálkozol,hogy mit csinálsz a bindnél,amikor nem is mentél elõre a mobok közé(közbe de,csak te nem láttad),szal lagcheatet ki csinálja direkt azt sose fogjuk megtudni
Botond
leszarom mit fakeltek,mindig megy itt a kamázás,de már megtanultam az alapiagzságokat:
1:albok sosem zergelnek 'ok' nélkül
2: albok nem zergelnek,csak magasan fejlett a szociális érzékenységük,ezért nagyobb csoportokba szeretnek verõdni
3:és végül überláma okossága is ide tartozik,mégpedig emain amg-t 4fgvel kell kempelni klönben elvesztitek df-et vagy a reliceket...szal tagadhatod hogy mi volt,2fgnyi aod ott volt,és leszívtatok,még sose láttatak titeket azonos létszám mellett nyerni,sztem még egy frissen rollolt lvl20as brigád is bedarálna titeket az ingyécuccban,de zergben ti vagytok a csúcs ezt elismerem ^^ sztem doomba is isten császárok lehettetek miután beírtátok az iddqd-t(vagy mit,sose doomoztam lol) ^^ te meg mennyé azt írccsad unbuffed a bb-s rr6os sbket,mersain is megmondta,hogy ez fake,szal neked meg külön adunk a szavahihetõségedre egyébként is ^^ na go zerg more albok,az a tuti,közben meg sírjatok,hogy a 9hibi aki online nem áll ki ellenetek 1fgvs1fgzni,legfõképp mert szinte állandóan rátok van stickelve 1-6fg és 2-7fg az még véletlenül se egy ^^ egy fgvel a 1-6fõs brigádok leírtásában jeleskedtek max,ha szembe jön egy fg akkor már megy is a padlózás ^^
Botond
azt is mondta mit látnk mások ^^
Hangianix
7.725-nel estem ki, 600-at meg ratettem a capre. 😊

Lagcheatrõl csak ennyit: Mikor AMD 1700+ proci, 256MB ram(itt volt a gond fõleg), geforce2mx400-al nyomtam így nézett ki az rvr pár zónaváltás után: inc volt amit abból éreztem hogy megállt a kép, 2-5 mp múlva jött a következõ kép amint körülöttem az enemy és mezzben állok, újabb 2-5 mp után halottan fekszem a földön. Ezzel szemben mi nem azt tapasztaljuk hogy az állítólagos lagolók állva megvárják míg leverik õket, hanem össze vissza teleportolnak a csata alatt, meg futva castolnak, állandóan too far, not in wiev és hasonlók.

Jah azt tudom nezegettem mar enis.. kicsit idetlenek szerintem a karakterek de meg lehet szokni. Biztos,hogy daoc off lesz nalam is,bar engem meg az EQ2 is igencsak csabitgat...

AngeLujo
shotokat láttam belõle, meg videókat, nekem tetszik. Ha megjelenik akkor onnantól off a DAoC 😊

Off: Most toltom a WoW alphat remelem mukodik majd 😄
Van itt vki aki esteleg latta mar? Erdemes szarakodni vele? Tudom,hogy semmi xtra nincs benne de megis...

AngeLujo
Mutass nekem screenshotot arról amikor legutóbb 2 fg aodot láttál. Szerintem ez 3, de inkább 4 hónapja lehetett. Mind1, te vagy mindenek tudója, még annak is amirõl elvileg lövésed se lehetne (nincs is? :p)

Botond
meg a hibizerg ^^
Botond
ma is voltunk 4en,3 hunter+én
Hangianix
Nem akarok tobb karit elvinni 30+ -ig. Thidranki meg sose tetszett, nekem tulsagosan zsufolt.

csak ket szo: RC RM

anti hero

oops, rossz embernek ment heh :o

gatyo: jocknak meglesz gépe elkezdjük, nem rajtam és nem is rajta áll, hanem szervizeseken :o

zzz

such flame

zzz

Hangianix
Na mar csak 460 es cappeltem. 😞 Bruhuhuhu.

Botond
te meg egy zergelõs láma ^^ az nem jobb mint szépnek meg okosnak meg ügyesnek lenni :-O
Uberlama
persze persze okos vagy nagyon meg ügyes és szép remélem napi 5 óránál nem nézegeted magad többet a tükörbe 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
mellesleg nélküled nem is megy sehova aod,vagy csak veled van meg a 2fg?vagy inkább úgy mondjam,hogy aki nem volt ott a fogja be a pofikáját és húzzon el a véresbe?^^
Botond
kéne PL hibibe btw ^^ akarok egy rangert,és az sehogy nem lesz 50es,hacsak vki meg nem szán a 8 accountjávál,és felPL 50re ^^ nem tudsz vkit?^^
Botond
nálunk volt az egyetemen egy tanár akinél 2es volt a max ^^
Botond
kérdezd meg tafayát,õ emlékszik(legalábbis amikor beirtam ide,hogy mivan csak így leszívtok 2fgvs2fgbe,lés semmi beírás,akkor ideírt,hogy ügyes vagy kérj meg vkit,hogy megsimogassa fejed vagy vmi hasonlót),szal szép próbálkozás volt,ráadásul a 2fgvs2fgnál 2t személyesen vágtam agyon tõletek warennel,szal lehetitt megin kamázni,hogy de hát nemis,de a tények attól tények maradnak ^^
Az én beírásomat nem címeztem senkinek, de azért jó látni, hogy volt akit megérintett.😊
Persze, hogy játék ez, de ugye 1 kari mögött én ülök itt a monitor elött(több kari mögött is szoktam ülni😊) és ha 1-2 ember miatt a többi véresre kaparja a zacskóját akkor az már nekem nem jó játék. Itt nem kezdõkrõl van szó, ezért mindenki tudja mit vállal ha azt mondja, én benne vagyok 1 xpzésben.
Vannak irl dolgok de az max 1 nap valami közbejön .stb

Mester:
Jockey azt irta, hogy belevág de közben lehet nem is jön, mert más dolga van. Vagy végigcsinálom szerintem vagy el se kezdem ha tudom, hogy felénél ugyis ki kell szállnom és nem hagyom a többi 7 ember nyakig a szarban.

Vagy azt is mondhatom ez 1 játék és kit érdekel majd megoldják valahogy a játékosok.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nem rossz jegy szvsz , fõiskolán általában örülök neki nagyon:p

Lourker

Uberlama
2fg vs 2fg mikor hol kivel merre mert ilyet hasbol én is tudok mondani 😊 nem baj jo próbálkozás volt remélem legközelebb ügyesebb leszel, azért a 2es alát most megkapod .)

Botond
mint mindig ^^
Botond
mert mivolt?2sec alatti halással világcsúcsot állítottatok fel?mert múltkor 2fgvs2fgbe nagyon képen lettetek vágva(vmi 2t legyaktatok a másik groupból talán),szal nem hinném,hogy 4fghibvs1fg aodba eljuttok odáig,hogy elõvegyétek a fegyvert :-P
Uberlama
de csak hogy nehogy azt mondhassad hogy nem flamelsz mindnekivel akit ismersz 😛

Uberlama
én inkább ugy mondanám vki olyan aki sose rvrezett szerintem 4fg hibi zerg alatt az épitett fg aod ellen az inkább fogja be a pofiját és menjen vissza alukálni 😊

Kedves vagy:p

Lourker

Botond
létszámfölény 4tehwin :-P egyszer talán azonos létszám mellett is elvertek vkit azé biztos ^^
Uberlama
bofal 50-50 talán.

Uberlama
hát figy ez egy olyan guild ha épp van sos akkor semmi esélyük veszteség nélkül csusznak le. ha nincs sos se bof na akkor 70-30% nekik hogy nyernek.

Nem tudom amikor én játszottam még velük nem tapasztaltam ilyet.
Aztán ki tudja, ha többen is mondják ráadásul nem egy olyan guildrõl akit nem tud senki leverni .

Lourker

Uberlama
hm nem tudtok vmi olyan amcsi daoc forum oldalt mint itt BW ahol esetleg ami rvr moviek vannak esetleg már ToAbol, erre kivi lennék : )

Uberlama
rofl, én nem nagyon bgzek manapság, ilyennel meg még nem találkoztam bgn.

Botond
én azt nem fogom sose megérteni,hogy bg1be minek kell lagcsítelni lol(mondjuk nagyban sem értem,de az még nem lep meg,de amikor sorci bg1ben lagcsítel az mindig meglep)
Uberlama
én viszont nem tagadom hogy bõven vannak albik akik lagcsitelnek.