Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
Szal szerda 19:00-kor megjelenni sziveskedjen mindenki, svasud fastéban.
Köszönöm!
Ha sokaknak nem jó ez a nap akkor áttehetjük, de igaza van pár embernek hogy már lassan egy hónapot csúszik a dolog, szal kéne kezdeni... akkor go szerda.
zzz
Szeretnék vmi új színészt vagy vmi, mert toa után sanyi és nem lesz sok idõnk.
Igazi hülye vagy kisgyerek.
Neked mit fizetett az aod mag, hogy így szopd a faszát?
Barom!
2, ha olvasod akkor meg ne vedd komolyan, ha ezt teszed ugorj a 3as pontra
3, ajánlom az 1-es pont gyakorlását :p
zzz
jöhetne már WoW, nem kéne ezen a hülye játékon felhúznom magam
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Igazad van, Mersain az isten és mindent tud még azt is amit nem. Mondjuk te ebbe jobb vagy. Mit fizetett hogy így szopd a faszát? Õ is csak albi (volt legalábbis, aztán meggyûlölte saját magát vagy mi történt, azt nem tudom)
Volt itt egy link aod videó néven, felvettem mit zergelünk össze. 1 fg-nél több albit nem látsz rajta sehol és megsúgom, hogy egy este történéseibõl lett összeszedve (felvettem kb 10 giga videót aznap). Tudom, hogy sajnos (ez most viszont halál komoly sajnos, nem baszogatni akarlak) nincs elég jó connected leszedni. Ha gondolod elküldöm cd-n vagy valami. Mindezt azért mondom mert mocskos mód elegem van abból hogy fröcsögsz mint az állat és lófaszt nem tudsz arról mi van felénk... Nekem van "bizonyítékom" (lol hogy ilyen faszságokat kell mondani, de ez már kb az a hangulat ahol ilyesmikre van szükség...) arról hogy mi hogy játszunk, a te oldaladról még nem láttam egyet se. Na mind1, nem idegesítem magam, tök felesleges.
1:albok sosem zergelnek 'ok' nélkül
2: albok nem zergelnek,csak magasan fejlett a szociális érzékenységük,ezért nagyobb csoportokba szeretnek verõdni
3:és végül überláma okossága is ide tartozik,mégpedig emain amg-t 4fgvel kell kempelni klönben elvesztitek df-et vagy a reliceket...szal tagadhatod hogy mi volt,2fgnyi aod ott volt,és leszívtatok,még sose láttatak titeket azonos létszám mellett nyerni,sztem még egy frissen rollolt lvl20as brigád is bedarálna titeket az ingyécuccban,de zergben ti vagytok a csúcs ezt elismerem ^^ sztem doomba is isten császárok lehettetek miután beírtátok az iddqd-t(vagy mit,sose doomoztam lol) ^^ te meg mennyé azt írccsad unbuffed a bb-s rr6os sbket,mersain is megmondta,hogy ez fake,szal neked meg külön adunk a szavahihetõségedre egyébként is ^^ na go zerg more albok,az a tuti,közben meg sírjatok,hogy a 9hibi aki online nem áll ki ellenetek 1fgvs1fgzni,legfõképp mert szinte állandóan rátok van stickelve 1-6fg és 2-7fg az még véletlenül se egy ^^ egy fgvel a 1-6fõs brigádok leírtásában jeleskedtek max,ha szembe jön egy fg akkor már megy is a padlózás ^^
Van itt vki aki esteleg latta mar? Erdemes szarakodni vele? Tudom,hogy semmi xtra nincs benne de megis...
anti hero
gatyo: jocknak meglesz gépe elkezdjük, nem rajtam és nem is rajta áll, hanem szervizeseken :o
zzz
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Persze, hogy játék ez, de ugye 1 kari mögött én ülök itt a monitor elött(több kari mögött is szoktam ülni😊) és ha 1-2 ember miatt a többi véresre kaparja a zacskóját akkor az már nekem nem jó játék. Itt nem kezdõkrõl van szó, ezért mindenki tudja mit vállal ha azt mondja, én benne vagyok 1 xpzésben.
Vannak irl dolgok de az max 1 nap valami közbejön .stb
Mester:
Jockey azt irta, hogy belevág de közben lehet nem is jön, mert más dolga van. Vagy végigcsinálom szerintem vagy el se kezdem ha tudom, hogy felénél ugyis ki kell szállnom és nem hagyom a többi 7 ember nyakig a szarban.
Vagy azt is mondhatom ez 1 játék és kit érdekel majd megoldják valahogy a játékosok.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Lourker
Lourker
Aztán ki tudja, ha többen is mondják ráadásul nem egy olyan guildrõl akit nem tud senki leverni .
Lourker