Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
midi xp group: khm, nos én azt említettem valszeg február vége-márciusba lesz tanulnivalóm, de mivel már elõre le lettem ugatva, és nem akarok gond okozója lenni, így kiállok az xp groupból, igaz kedden lesz gépem.
irl-t nem tervezhettem elõre 3 hónapra szori, lesznek eu-s vizsgáim, azok számomra elég fontosnak tûnnek, szal jobb a békesség (megjegyzem az eu-s vizsgákról sem volétak még gondoltaban sem meg 1 héttel ezelõtt..). Kedden elvileg megjön a gépem, majd benézek azért, és asszem marad midgard ilyen bekukkantós realm nekem, nem akar ez összejönni ezek szerint. (ha a fentebb soroltak ellenére is számítanátok rám xpézés terén, akkor azt írjátok meg ide)
gusztustalan hangnem ami itt kialakult megen: nos, már ezerszer írtam, de mindenki moderálhatná magát, aki nemteszi az saját magáról állít ki bizonyítvány (igaz ez botondra is meg lujóékra is) .
Botond: nos, tudom aod nincs kedvenc guildjeid közt, tudom szar érzés elfogadni hogy prydwen/albiba kialakult egy olyan közeg, aki nem anyázza egymást, és jól eljátszanak egymással, tudom hogy zergklánnak tituálod aod-t, meg mindenki full láma szted aod-be, de kérnélek ne azonosítcs 3emberrel egy egész (20 fõböl álló guildet), és pláne ne sértegesd õket. Ha valaki nem tetszik mondd meg neki nyugodtan, de ne sérts meg vele sztem 20 embert, akiket ráadásul nem is ismersz.
aod-ról: nost, nem voltam az elmúlt két hétbe, de nyugodt szívvel állíthatom, hogy a zerg idõszak (2fg-s aod csapatok) hosszú idõ óta nincsennek, de még ha lennének is, ezért nem értem miért kell fújni ránk. Az, hogy 1fg aodhez csapódnak fg-k mint add, az meg azon egyzserû tény miatt van, mert aod elég "híres", és elismert guild pryd/albba, ezt meg lehet nézni az rp top listán elért eredményünkön is, ami nem véletlen. Mivel albion nem éppen a legkisebb realm közé sorolható pryden (sztem excalon se), így elkerülhetetlen, hogy a kevésbé épített, vagy egyéb groupok valahol a közelünkbe járnak. Ez nem aod hibája, hanem a daoc-é, ez egy ilyen játék, aki ezt még nem ismerte fel, az vagy láma, vagy teljesen elvakult fanatikus, vagy hülye, vagy csak könnyebb neki egy guildet szapulni.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
szal asszem mindenki észrevette hogy a server "upgrade" óta eszméletlen lagos lett a server, legalábbis az eddigiekhez képest. szal õszintén szolva elég sokat ennek számlájára lehet irni, de csak a /faces dolgokat. (stev felvett egy harcot TDD ellen amikor lecsusztak veszeteség nélkül, meg asszem egy olyat ahol a bardra nézve eléggé egyértelmü bizonyiték van (sos fent van pbt elsõ ütés (sos+sprintel ment stev) aztán too far, not in view, pbt, too far stb.. aztán kapott egy stunt és inkább megállt .p 😊 ) nekem is volt hogy mghez mentünk ott álltak midik face-mezzeltem és mondták grpbol többen is hogy elcsusztam az ellenséges grpba 😊 szal ezeket el lehet nézni de amit irtam zárójelbe azt nehezen. no csak ennyi.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
anti hero
Rogue: tõled elnézést a hangnemért 😊 amugy camlann nem lenne rosz 5let de az a baj hogy sokunknak nem annyira jön be ez az eszetlen ütök mindent amit látok. most pl egy haverommal Orcanie-n toljuk midibe kicsit mert lvl 30at kapott és muszáj volt a lvl 30as bdt kiprobálni bbvel 😊 mit ne mondjak 2 bd bbvel, lementünk lilispawnokhoz, sárg-nari beküldtük a peteket aztán vertek mindent. pet aggrora és csá, ültünk lootot szedtünk poénbol néha ddztünk egyet ha gáz volt healer petet ujra élesztettük azt csá 😊 mókás de attol függetlenül a pet elég lassan öl sajna és baromi mana igényes egy valami a bd 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
az hogy renarisnál 2 fg hibi lett volna igencsak kétlem tekintve a guardspam 25öt mondott. de lehet az õrök nem tudtak számolni.
a gyerek megszolitást elnézem most mert te biztos az vagy igy neveletlenségbõl való bunkoság bocsánatos bün.
mást nem hiszem hogy akarok még közölni veled.

WoW-ban kar.generálás/pvsp rész még nem néz ki nagyon komolynak/kiforrotnak.
Persze valszinû Blizzard azért jól meg fogja csinálni mivel elég komoly játékokat csináltak eddig.(bár az alpha biztonsági rendszerét nem csinálták meg vmi jól most már arról szólnaka hírek hogy lassan olyan tört server lesz ahol mobok is lesznek és lehet együtt játszani:p)
De az biztos hogy sokan kipróbálják ésha nem lesz nagyon szar amradnak is annál.
Lourker
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Elõre is köszi.
Neken 24xk volt a max. Látom a red guardban vagy. Miért mentél át?
Tegnap egész nap a ToA forumokat olvasgattam és kiszámoltam, hogy az artifactokhoz kb300 óra + 1000 óra xp kell, hogy felfejleszd lvl 10re + még az MLekhez 1.5 hónap. Akárhogy is számoltam kb majus elejére lehetne kimaxolni a karit megint ha feb végére itt is kijön. Ez a számolgatás igencsak visszavetette a visszatérés gondolatát.😊
Van olyan artifact is ami BoF-ot ad ugyhogy visszavonom most nyilvánosan a régebbi kijelentésemet. Sõt van olyan is amin ugynevezett reverse bt van ami annyit jelent, hogyha valaki be akar mezzelni akkor saját magát mezzeli be(legalábbis van 1 kis esély rá)ugyanezen az artifacton lvl 10en a stunra is van ilyen. Jön a tank a healerre és bestunnolja magát a saját pajzsával.😊Össze lehet szedni +25% casting speed-et +25% healt +25% range-t is.(csak a healerhez való cuccokat nézegettem)
Szerintem aki ToAval is játszani akar még most adjon el minden cuccot, hogy legalább legyen pénze, mert ugyis mindent le kell cserélni.
Ja én is olvastam azt a 2fg relic raid-et. A ML9 miatt tudtak ezt megcsinalni+ a 2 animista akik egyfolytaban rakták az FnF turreteket ugyanis van valami power field ami stackable(azóta ezt kijavították. kb olyan lehetett hogy varázsolt mindenki de mégse fogyott senkinek se a manája😊). Az eset óta az albik egyfolytaban animista nerfért sírnak.lol
Annyi eszük már nem volt hogy õk is megcsinálják az MLeket inkább nerfért sírnak.
Azt is olvastam, hogy FS ugyanugy megy tovább csak mostmár 1 enchanter 1 BB és 1 menta elég hozzá.(lol ez az fs nerf. olyan jól lenerfelték, hogy 2 kari kinyirja FS-sel galladoria nagy részét.)
Boton inkább animistát csinálj, mert az lesz a fotom kari😊)

WoWban a PvP ugye a varosi arenakban lesz megoldva ha jol olvastam. "RvR" szeru is lesz benne? Allience vs Horde? Errol nem talaltam infot.
mindjart megdingelem az rr5-ot a lastweek rpm meg 193ezer korul van. neked mennyi volt a max lwrpd?😊
anti hero
zzz
anti hero
Botond: te egyszerüen annyira sok hülyeséget vagy képes összehordani hogy erre nem igazán lehet mit értelmesen reagálni. azért egy aproság zavar, mikor mondtam olyat hogy kempelni kell emain amgt ? sose. nem baj biztos neked van igazad.
Zergelünk 2fg aodvel ? egész pontosan több mint 4 hónapja nem volt 2 fg aod rvr. akkor is 2 fg épitett külön ment egyik hwbe másik odinba volt. köszike.
zergelünk, nem zergelünk, de tudod mit a te kedvedért igen, csak hogy csönbde maradj picit. oké ? és akkor mi van, ugyanannyit fizetünk érte mint te, azt csinálunk amit akarunk, ha ez tetszik akkor ezt fogjuk tenni. nem tetszik ? lépj ki és játszál aknakeresõt, talán nem haladja meg értelmi képességeidet. Ez egy ilyen game, zergelünk, el kell fogadni, attol hogy neked nem tetszik , esetleg nekünk se az senkit nem érdekel, ha csak igy lehet nyerni. felidézek egy szólás-mondást csak Neked.: Szerelemben és háboruban mindent (aláhuzva kiemelve dõlt betüvel 1000 felkiálojellel) szabad. Ez tulképp egy online háboru. a következtetést vond le magadtol. És tudod mit ha véletlenül kiderül hogy valahol rvrezel éppen, akkor tuti beszolok alliancéra hogy 4fgvel vagytok még ha duozol akkor is , csak hogy kimenjünk 4-5 fgvel és agyonzergeljünk Téged. de csak azért hogy igazad legyen.
Kivetelt kepeznek a kovetkezo szerkezetek: jol rabasztam, mert megolt a goblin; 2 szurke mob beszopatott stb.
Tamogatott kifejezesek: rezfanfutyulo rezangyalat, azt a leborult mindensegit, a korosztanyad terdekalacsa.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.