Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
jaja ez az aréna dolog baromira megdobná a cuccot éjjel nappal ott feszitenék azt csá 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
boccs,ha a sok félig offal untatok vkit,csak gondolom ti akik már láttatok pvp-t közelrõl talán érdekes elgondolásnak találtok egy ilyesmit...
Botond
nana,azé még ck-t se bírja átmezzelni,és körülötte jó nagy a hely,sztem elég az arenának,meg különben is akkora kell,hogy lehessen közönség(beugróval,és a gyõztes viszi a lóvét,ez új értelmet adna a cashfarm kifejezésnek...),emelett nem tom ki játszott settlers3at a neten,de onnan ellopnám a pontrendszert,és lenne ilyen toplista.Most röviden vázolom a settlers3 bajnokságot elmulasztoknak mire gondolok,de én is vagy 6 éve nyomultam bluebyteneten,szal csak arányaiban,lehet hogy a számok nem pontosak,de az arányok kb stimmelni fognak,szal ott kaptál alapból 8000pontot,de mivel ezzel elég toppos lettél volna ahhoz képest,hogy nem játszottál egy fél meccset se,ezért kaptál egy 0.5ös szorzót,és ez nõtt minden meccs után,míg végül 25+ meccs után 1es szorzó lett,akkortól fogva szerepeltél az összes pontoddal a ranglistán,a pontozás meg úgy ment,hogy attól függõen hogy ez elmúlt 10 meccsben hányszor voltál ugyanazzal a fajjal(partner lenne daocban értelemszerûen),és ugyanazon a pályán kaptál maluszt,vagy sem,vagyis ha kimaxoltad a skilled a biglake pályán a kínaiakkal akkor a 10dik meccs után jó ha 12pontot kaptál...ezenkívûl persze az aktuális helyezésed a toplistán is számított(az ellenfélhez képest),ez is adott vmi maluszt bonúszt,egy meccs 100pont,erre jöttek szorzók,én például amikor kezdtem rögtön elsõ meccsen (asse tudtam mivan) pont a 12dikkel kerültem össze (kb 6000 aktív gamer volt akkor),és lenyomtam mint bélyeget(elbaszta,nem bontott le egy tornyot a hátországában,én meg bevettem,és volt élelmiszer ipar nincs elélmiszer ipar onnan meg már easy volt ^^),és kaptam 112 pontot,ez gyakorlatban azt jelentette,hogy volt 8000pontom alapból,de 0.5es szorzó,mert 0 meccsem,szal 4000ponttal vagyok a táblán,lenyomtam a másodikat,kaptam 112pontot,tehát lett 8112pontom,és egy játszott meccs,máris 0.55ös szorzó,tehát büszkén feszíthettem a 4462 pontommal a táblán ^^,ilyesmik kellenének daocba,és lefogadom ez mind benne lesz wowban,és ez amitõl ütni fog ^^ persze kellene az aréna mellé trainer,és pár száz bpért lehetne realm vagy fullrespec követ venni,hogy minél több kombót kipróbálhasson az ember,és ez még csak nem is rontaná az eddigi játékélményt,mert nem lenne kötelezõ arénázni,mehetsz rvrni ahogy eddig,nem mindegy hogy béluka kraftol,vagy 1vs1be osztja az arcát az arénában?erre micsinálnak?még több item,hadd henteljen a sok sükebóka...baaaaaaaaaaaaaah
Hangianix
Annal nagyob terulet kellene. Kozepso sziget nagyon kicsi, szerintem sorc majdhogynem atmezzel egyik sarokbol a masikba. 😄 Kb. negyed BG meretu palyak kellenenek, tereptargyakkal. Uj frontier pl. nekem nem tetszik (az amit eddig lattam, valahogy nem is tudom elkepzelni).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
mármint daocba

Uberlama
na ez egy kurva jo 5let, kár hogy ilyen nem lesz : (

Botond
igen,emlékszem ^^ meg arra is hogy mivel indokoltátok a random grouppokat ^^ arra emlékszel? ^^ btw felõlem mindenki azt csinál amit akar,én sose szerettem rvrni,és már nem is fogom megszeretni,néha vannak jó napok,de 10bõl 9szer vagy mi zergelünk vagy ti vagy a midik,vagy mindenki,lagtól nem látok semmit,csak hogy már megint relni kell,vagy leáll minden 25 secre,és mire van kép realmszintet léptem,szal full gáz az egész,de pl az a 3vs2 fight azért volt jó,mert végig láttam hogy mi és ti mit csináltok,még az is jobb amikor reggel kimegyek emainbe,és dracon 3 hittel az infijével(vagy mije van),mert legalább látom,hogy milyen szinten aláz...egyszer végre lesz adsl/chellóm rvr az reggel 8tól délután 4ig lesz,utána csak akkor,ha vki irl pénz utal a bankszámlámra,hogy jöjjek,ha nem akkor szépen megyek az asszonnyal mozi,kimegyek a kertbe a kutyának dobálni a labdát,lemosom a kocsit vagy vmi,szal iagzándiból csak azért zavar ez az egész mert atm rá vagy kényszerítve,hogy akkor rvrjek amikor a legjobban utálok ^^
errõl a hwrõl az jut eszembe hogy ki akartam menni heromal hogy össze szedjem vhogy (lvl 48) purgot, megölt 2 sb majd 2 infi + 2 scout, majd 2fg midi volt pknál és ezek után feladtam :d

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
gondoljátok el,lenne 1vs1 2vs2 3vs3 aréna,ami kb egy akkora terület lenne mint bgben a középsõ sziget,oda bemenne a 2 azonos létszámú group,és hent,egyrészt ott ki lehetne szûrni a cheatereket 2 sec alatt,másrészt lenne vmi renoméja a dolognak,mert így most hiába rr17 béluka,ha az összes rpt úgy szerezte,hogy stickelt 8fg lámához,és írtottak ezerrel 12rpsével összeugrott a 82 miller rp,de igazándiból egy zöld mob meggyakná 1vs 1be annyira nincs képben,míg arénában azért lehetne mókás fightokat rendezni,meg vki ott összehentelne irgatlanul mindenkit akkor az mondhatná,hogy tud vmit a nevén kívûl is ^^ én 2vs2be neveznék Jamiessel ^^ nagyon írtanánk,bár a mincer+pala és a bd+shamy duettek gázosak lennének(csont nélkül szívnánk ^^),de valószínûleg így is nagyobb móka lenne mint az 1-2vs 6fg...mellette megmaradhatnának persze a rendes rvr zónák,de oda sztem csak a lámák járnának a jobbak meg csak nagy ritkán rpfarmolni a nyomikat,hogy legyen vmi jobb RA,hogy a legendary bélukát leüssék végre ^^ nem beszélve arról,hogy nem lenne ilyen,hogy ráagrózik vmi mob azé szív,vagy nem volt fenn SOS GP BOF anyámtúkja,mert kivárná míg fenn van,és akkor menne be szétcsapni vkit ^^ ez kellene ide nem ilyen hülyeségek mint amit terveznek...na majd wowban remélem tényleg lesz aréna ^^ ott majd mindig megtalál mindenki egy pofozkodás erejéig ^^ aztán utána leülünk egy pofa sör mellé és aprólékosan elmagyarázom az illetõnek a magam szerény módján,hogy ha 1000 évig élnél se lennél annyira skilles,hogy akárcsak a lábam nyomát megcsókólhassad ^^
Jockey
botond: szépen leírtad ami miatt minket szídsz: "egyébként hibi szemszögbõl aod kb ez: kimentek emainbe 4fgvel kempelitek amg-t,de ha jön vmi táposabb 2fg midi vagy 3 fg hibi,akkor sanyi,de ez már nem menõ újabban azt toljátok,hogy kimentek hwbe,ahol eddig ember nem látott még senkit fgvel mászkálni..."

tényleg ezen csak nevetni tudok, amit írtál, azért mert:
1. Aod steveh mániájának is köszönhetõen kezdetek óta hw-be ésodinba rvr-ik, egyszerûen azért, mert nem jönnek be az emaini zergek. Szal sorry, de most mondhatnám azt is, mi kezdetek óta ott játszunk, nehogymá miattatok leszokjunk róla. Aod egy olyan alliance tagja volt, és van egy olyanba most is, aki törõdika frontierével, és sztem ezért abszolute nem kéne leugatni minket. Ha keepért jön valaki aod-t vagy Gop-t vagy EL-t mindig ott látod, sõt, szinte mindig ott vannak. Aod is mindg hw-l kezdi az rvr-t, és ha nincs egy darab enemy se, akkor átmegy odinba, ha ott sincs akkor megy emainbe, ez kb így szokott kinézni.

2. " alliance full sírás,hogy stealtherek meg sok fanatikus már hwbe se tud szólózni,mert ott genszterkedtek FGvel,.. " hát ezen meg szintén csak röhögni tudok, most nemtom, sajnálni kellen titeket? sok stealher csináljon fg-s csapatot akkor ha nem tetszik oszt gyakjon le minket jól, de nehogymár stealherek miatt nem menjünk odinba, mert szegényeknek nem lesz mit ölni, elég nevetséges ha így gondolod te is..

3. te úgy állítod itt be, mintha aod direkte szervezné a zergeket prydwenen, mintha mi lennénk mindenért flelõsek, hát ebböl is látszik mennyire ismered aod-t, ja és tudod, az éremnek mindig 2 oldala van...

(mellesleg 25ére leírom, mert érteni nem érted meg: gyere át prydre, vagy menj át excal/albra, és rvr úgy, hogynincs addod, ha sikerül huzamosabb ideig, akkor ygere vissza, és írd le hogy csináltátok ...)

még1 dolog:emléxel még te mondogattad nekünk amikor sírtunk, hogy mixed groupal nem ment csak 2fg-l régen? lehet ez egy olyna mondásod volt, amit megen magadra nem tartottál érvényesnke sztem..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
bár most hogy emlited rémlik vmi és eroadákkal zergeltünk együtt mert hallottuk hogy eclipse/np meg everlast kint van és haltunk párszor és akkor zerg powa, most hogy igy mondod már rémlik vmi 😊

Uberlama
hm emainre õszintán szolva nem emléxem de minden lehetségs ¢¢ jah ha nem primetime akkor ok azt nem nagyon tom, akkro ritkán rvsrezek.

Botond
egyébként wowban ez az arénázás hangzik a legjobban ide is inkább az kellett volna nem SI+TOA :-(
Uberlama
lol télleg : )

Botond
én csak leírtam,hogy az általad leírtakkal szemben hibik jó része mit lát ^^ nem mondom,hogy nálunk az igazság,de azért az se mind úgy van ahogy te írod ^^ pl az az ominózus 4fgs amg kemp kb 2 hete volt,ott volt steveh übergroupja+3fg add,lenyomtatok egymás után 2x 2fg hibit,a második 2fghez akartunk addolni 6an,de késõn értünk oda,szal 3seces sanyi volt nekünk,lehet tagadni,lehet hogy nem voltál ott és a többiek nem dicsekedtek vele,de steveh ott volt,és még 7db aods is az tuti ^^ és tõled is boccs,azt hogy primetime elõtt azt kihagytam indeed
Uberlama
3clericünk= a harmadik

TDS=TDD ^^

Botond
nem koradélután,hanem este,soz nem voltam elég pontos
Uberlama
roflmao. azt hittem az ilyet elfelejtjük ezentul de akkor látom megen feleslegesen irtunk.

talán ha már ennyit beszélsz az érem 2 oldalárol akkor gondolkodj el picit azon hogy 1 : te hibibe tolod ahol állitolag nincs 1fg se aki rvrezne ennek ellenére többen rvreznek most hibik mint midik.
emainbe sose kempeltünk amgt 4fgvel ez abszurdum a te képzeleted szüleménye.
mi már lassan fél éve mindig fgvsfgre hajtunk 90%ba hibik miatt nem megy akik kivvée pár guildet mint TDD vagy eclipse/np vegyes grpok, sose mennek 1 fgvel.
az hogy 1-4 emberel akartok prime timeba rvrezni asszem nem a mi hibánk. ti vagytok hülyék és képtelenek elfogadni a helyzetet hoyg ez lehetetlen ellenden továbbra is erõltetitek és jöttök bwre és ide flamelni hogy jajj megen zerg. igen 1-4 embernek 1 fg az zerg. szar ügy.

egyesekkel ellentétbe mi nem vagyunk beképzeltek és tudjuk mit tudunk leverni és mit nem (rr8as tank grp is mókás 2 rr8asunk van rofl. 2 rr7 cleric akibõl egyiknek van egy pár hetes babája tippelj menyit gamel. 3 clericünk még rr5 sincs. sorci rr4, többi tank mind rr5 vagy 4. de azért RR8+ tank grp rulz aodbe.
aztán. hwt vagy odint általába azért váltjuk mert rohadtul nincs senki legtöbb esetbe csak ezek a láma hibik akik 1-4 fõs grpal akarnak vmit tegyük hozzá ilyet se láttam már hónapok ota. sokkal jellemzõbb a tegnapi nap amikor 2-3fgvel mentek együtt keepre vagy csak ugy. mert azért lásd be azok a random grpok amikbe te is szoktad tolni nem picit esélytelenek a tnk grpunkal szembe. TDDvel szoktunk jokat bulizni csak ha nincs sos akkor a lag miatt jo ha 50% esély van.
nálunk igy néz ki a dolog és mi igy látjuk. ált hibik hamar feladják mert kijönnek egy fg nem tul balanceval fél afk grp a porba tapossa õket aztán vagy hivnak még hibit vagy mennek ownolni a mobok ellen hogy a 25. nem rvrezõ karit felhuzzák. szerencsére TDS legalább visza szokott jönni.
és mint mondtuk mi elsõsorba defence alliancébe vgyunk ezért nem vagyunk többek közt sose emainbe, leginkább hwbe mindig vagy ha nagyon halott akkor odin 1-2 kör. most hogy relic raidek ilyen sürüek voltak asszem érthetõ hogy mindig hwbe van vki. nektek is ezt kéne csinálni nem itt sirni 😊
ja igen egy aproságra felhivnám a figyelmedet az alliancéba 3-4 guildnek is tök ugyanolyan a logoja szin szempontjábol mind pors-fehér . az ikon más mindenhol ezért nagyon sokszor kevertek minket össze EL és GOPal is. te ez már biztos bonyolult 😊

Botond
igen,sajna újabban hibik is hajlamosak 1-2 random fgvel elbóklászni ide oda,de azért hibiknél példul mindig úgy jön ez össze,hogy kimegy 6 szólózó odinsba+1 duo,és szépen összeállnak fgnek,ami kb annyira balanced mint albiba volt régen a grouppok 90%(paladin paladinnal...)...és még vmi fontos,ez természetesen a 4-8 közötti idõszakról szól,nem a hardcore 8 utáni rvrrõl,én aztat nagyon nem szeretem,csak nagyon ritkán,ha a guild sír druid után veszek abban részt
Hangianix
Az a 1-2fg nem csak Albi lehet.

Hangianix
Igen, Reklaw (olvasd visszafele 😊 )

->Botond
Egeszitsd ki pls, hogy mi nem az AoD-rol gondoljuk ezt, hanem Prywdenrol, azaz hogy sehova nem lehet menni 1-2 fg nelkul a kornyekeden.

ofc

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nah hw már nem igazán az, TDD, EL meg sok más guild grp oda szokott portolgatni mostanság.

Uberlama
walker a dhs bard ?

Botond
ja,egyébként hibi szemszögbõl aod kb ez: kimentek emainbe 4fgvel kempelitek amg-t,de ha jön vmi táposabb 2fg midi vagy 3 fg hibi,akkor sanyi,de ez már nem menõ újabban azt toljátok,hogy kimentek hwbe,ahol eddig ember nem látott még senkit fgvel mászkálni,ott nagyon arattok a fgtekkel(1-2embert lenyomni ugye nem kunszt),majd miután beunjátok,vagy úgy érzitek vki jönni fog,akkor hirtelen suicide,and odinsba írtjátok le a szólózókat 1-2-3-4 fõs grouppokat majd vissza hw,ahol már megint 1-2-3-4 fõs csoportok vannak,mert a kiportoló fg beunta,és suicidelt rég,DE ha mégis szembejön vmi fg hwbe vagy odinsba,az tuti full random,ha nem az lenne rég emainbe lenne,azt könnyen ütitek,ha mégse(ez már itt elég cink ^^),akkor beírtok alliancére,hogy na jöjjön még egy fg add,és akkor üttök mindent(kivéve amikor jön vmi skillesebb 2fg ^^),szal most nem flémelni akarok megint,csak szép meg jó,amit übi elõadott,de mi hibik ezt látjuk az egészbõl.SP alliance full sírás,hogy stealtherek meg sok fanatikus már hwbe se tud szólózni,mert ott genszterkedtek FGvel,ahol elõ ember nem lát fg-t,meg kimentek a full épített rr8as tangrouppotokkal,ahol a legbalanced group a 3 ranger,manachanter,manamenta,vw,warden,hero szokott lenni...és ha jól értem nem csak hibik látják így,hanem mersain+hangi is...szal peace továbbra is,de azé el kéne gondolkozni,hogy az éremnek mindig 2 oldala van ^^
nyalják is a seggét jól, elég bw-n 1-2 postot elolvasni... láttam DH moviet, ügyesek meg minden, de ilyen szintû henteléshez kell az a bizonyos "alb/excal", rengeteg szabadítõ és megszállotság, mert semmi különset nem láttam csak hogy jó idõben lövik el az ra-kat és megy az assist jól.

daocba sincs jobb mint amikor kimegyek thidba warrioromal két ütésbõl lecsapok egy infit majd a "csillogó-villogó-csiribiri" plate armoros hülye gyereket ooe 4 ütésbõl leverem.... olyan hogyis mondjam... megnyugtató: ))

Tafaya
Hat ja, ez igaz, nem veletlen hogy Walker bard-ot jatszik Excal/hibiben 😊

walker és pbuck a minta képe ennek a cheatnek btw , szal vágjuk mi is mirõl van szó 😊

Uberlama
jaja már ki is néztem magamnak a shamyt ott is ^^ daocba most elment a kedvem emrt utánaolvastam mennyi idõ lenne MLeket meg mindent megcsinálni és elég lesz albiba azt végigtolni asszem 😞

egyértelmû hogy nem az Jó oldalra kell állni (alias daoc albion) mivel saccra megmondom hogy 60-70% lesz a knight meg a többi faszom WoWba, a maradék meg a sötét oldal. és ahogy mondtad :mehet majd a hent (remélem:o)

Hangianix
Ket dolog:
1. tovabbra is szepen higgadtan, ugyesek vagytok 😊 (azert 1 uzenet ment a levesbe 😊 )
2. Egy elonye van Excalnak eddig, sokszor csinalok /who Hadriant es nagyon ugy tunik, hogy az megmaradt skirmish teruletnek. Persze, lehet, hogy tevedek 😊. Ellenben Prywdenen nincs mar ilyen, ezert is jott el onnan Mers, Thau meg en is eleg inaktiv lettem.

ui.: Ha ma feljossz valamelyik serverre szolja mar ram Mers, lehet kivetelesen Pryn leszek. 😊

Akit esetleg erdekel a wow engine-je,vagy kivancsi a szerintem kicsit idétlen fajokra 😊

http://www.downloads.wowempires.com/

Tafaya
A gaz az hogy ha eppen nem menekul akkor nem lagol, hanem szorja a spelleket, es a harc elejen is amikor csuszik elore siman benyomja az 1500-as mezt ugy hogy az 1875-osnek 'too far'

Uberlama
hehe lol, ettõl függetlenül nem hiszem hogy sokan tolják gprsel pláne nem a high rr olyan classok akiknek létfontosságu a jo idõzités (mezz és heal), illetve nem azok tuti hogy nem tolják rosz connectel különben nem lennélnek high rrek. mint te is mondtad párszor ilyen connectel healer classt lehetetlen játszani.

ettõl függetlenül sem errõl beszélek mint lagcsit hanem amikor megy a srác fordul össze vissza, kanyarodik, és ugy játsza a too far, not in view dolgot, na az a lagcsit. aztán ha egy nagyobbat lagcsitel megáll elnyom egy mezzt/healt és folytatja, vagy elnyom 3 pbaoet, ddt tök mind1 attol függ kirõl van szo. aztán van olyan amikor ott állsz elõtte neked toofar/not in view nem tudod ütni de õ bõszen üt téged/ddzik téged. na erre lövésem sincs hogy csinálják.

Botond
mikor gprs-el játszottam stopperoltam mekkorát lehet lagugranom anélkül,hogy még ne legyek ld,és 48sec volt a legtöbb,ezt úgy képzeld el,hogy futok mozognak mobok,és hirtelen 2piros kocka,mobok megállnak,vagy folyamatosan mennek egy irányba,amit épp csináltak,énmeg megyek megyek,48 másodperc múlva pedig zöldkör/sárgaháromszög,és hopp megint van jel,ez kívûlrõl kb úgy néz ki,hogy ha stickelve vagy rám mondjuk,mint egy átlagos ldrun,csak 48 másodperccel késõbb eltünök elõled és poppolok ott ahova elértem 48 másodperc alatt,na most 48 másodperchez viszonyítva egy 9sec stun amibõl resist levesz eleve 4et elfér bõven...megjegyzem 50sec fölött már tuti ld van,ilyen 40enpáras is párszor sikerült,de 30-35seces jelkimaradással vigan játszottam.igazándiból ilyen 30-35seces jelkimaradással powerlvltem fel zak bárdját 28-29-30ról 46-47-48ra,enm vagyok már biztos hogy mennyirõl mennyire,de nem két szintet,hanem 2-3 hónapig így xpztünk,nekem ment a pbt õ nyomta az enduregent,stickeltem mobra fegyver elõ jel leáll mire megint jelet kaptam zak már fel is szedte a lootot,kövi mob,elég lol volt,de legalább olcsó ^^ és mind2en 50esek lettünk,csak rvrben nem mûködött,mert ott visszaütött,olyan volt mintha mindenki lagcheatelne csak én nem,és megütni se bírtam senkit,már haltam is,pl volt egy armsal akit papíron afkban is verek,de lenyomott engem+zak bárdját együtt ,mert nem tudtam stickelni rá,se megütni se semmi a lag miatt
"kérdésem balázs és fideltöl: hányszor volt fõidõbe olyna hogy csak fg v fg harcuk volt? sztem nem sok.."
ezt a kerdest nem ertem hogy erted. mi 1 KESO este mikor kijon a zerg 2FGvel megyunk RGvel, persze a 2FG sem egyutt, inkabb egymast kozeleben megy es ventrilon dumalunk, hogy kivel mi van, ha segitseg kell csak akkor megyunk oda.
hibik 1fgvel v 2 szoktak jonni (nagy altalanossagban, ha rajuk jon a 10perc akkor ZERG) albik meg 1fg -10fg kozott szoktak jonni (nagyon valtozo)
amikor hibiben jatszottam soha nem volt 1fgnk, mert nem volt hibiben egyszeruen annyi ember, hogy 1fgt kiallitsunk. ezzel szemben albi/midi oldalrol mindig azt tapasztaltam, hogy kurva sokan jonnek es mi mindig csak halunk. ja bocs ha csinaltunk egy fgt, akkor abban nem volt druid v bard, mert a 10 bard a realmben epp mashol jart es nem akart jonni.. szal nuff said, most valaszoltam, v nem ezt kerdezted????
igenis van fg vs fg, mondjuk engem nem erdekel, alb mirmidonok johetnek 2FGvel is, megbuvok a ket rr8as healer pajtasom mellett es szetcsapjuk oket
😊

anti hero

Uberlama
ja 3 rvr guild, PE, FL és AoD ? : )

Uberlama
nem tudom olvastad-e a gamespyon volt egy cikk nemrég hogy egy srác kiprobálta az aplha állapotu gamet ahol voltak mobok meg questek meg minden. és leirta az élményét. hát ha csak fele olyan jo lesz akkor már csak a pve miatt is megéri átmenni 😊
de rvr ugyanugy lesz megoldva frontierekkel szal annyira nem lehet rosz annyit kell hogy a rosz oldalra kell állni, a Hordeba és akkor mehet majd az Azweroth oldalára ment lámák hentelése ^^ mert szvsz az lesz hogy a Jo oldal lesz olyan mint itt albi azt csá : )

Jockey
no prydwenen meg nincs ilyen hallgatólagos megegyezés, ez van
ha van is ilyen (pl nem rohanunk rájuk csak ha nem megy nekik), gyarkorlatban van 3 rvr guild kb, a többi mixed group ugyis bezergel, és csupán csak azért, mert nekik amúgy nics esélyük.
eleve meg ha azt nézzük hogy egy nem építet groupnak mennyi esélye van az építettekkel szembe, akkor megint más a helyzet.
kérdésem balázs és fideltöl: hányszor volt fõidõbe olyna hogy csak fg v fg harcuk volt? sztem nem sok..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Erre tervezte csak nem írta meg hozzá jól. zerg vs zerg 3fps-sel nem olyan élvezetes az ldrõl nem is beszélve meg a szerver összeomlása stb.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

A Shadowbane-ben a legjobban megoldott az rvr mégse játszanak vele. Szerintem WoWba mennyien mennek át Daoc-ból azt nem az rvr fogja meghatározni.

Tafaya
Le kellene 1500-ra korlatozni a max jatekosszamot es inditani meg szervert, mert ugye igy is baj van a zerg-gel, es a Prydwen underpopulated.

Tafaya
Alaphelyzetben ugy nez ki hogy megnezzuk mennyien vannak HW-ben, ha kevesen akkor az 1 fg-vel kiemgyunk oda, esaltalaban nem szeretjuk ha masok is csatlakoznak. Ha viszont feltunik 2-3 fg enemy, akkor mi is megszervezzuk a mi 2-3 fg-nket, foleg az alliance-bol, es ugy megyunk hogy legyen eselyunk. Na ha ilyenkor jon 1 fg enemy akkor azt valszegel sorporjuk 'zerg'-unkkel, es azok ilyenkor sertve erzik magukat, pedig csak belekeveredtek egy zerg vs. zerg-be, tipikus rossz helyen rossz idoben. Btw a Mythic zerg vs. zerg-re tervezte a jatekor.

Aki ide benéz látja, hogy mit hoz ki az emberekbõl ez a játék. Aki ki akarja probálni nem fogja 2-3 ember ellentéte miatt félrerakni.
Az a baj, hogy az rvr zónákban 50% albi van és mind1 hogy 100 vagy 200 ember rvrezik ha a másik 2 realm nem tud ugyanannyi embert kiállítani. Ez az 1ik ok amiért én nem játszom már. Persze e za játék hibája nem a játékosoké, hogy a szerver egyensúlyra nem figyeltek.
Mikor még játszottam midiben volt 1 hallgatólagos megálapodás, hogy az rvr groupok nem szólnak bele egymás dolgába.
Sokmindent lehet írni magyarázatként, de a legtöbb dolgot meg lehet oldani az addolással kapcsolatban.

Uberlama
hát igen. nállunk ilyen max 1vs1 harcba van hogy esetleg kap az enemy egy debuffot str/con azt csá, infi/scout/mini meg max egy healt. 99%ba nem szolunk ebbe bele mi se.
mondjuk addolás olyan dolog nálunk hogy az rvsr guildek mind emainbe vannak nagyrészt és ott mi nem nagyon vagyunk mert nem bejövös az egyik sarkon everlast aztán np, majd eclipse és egy kis mealstrom 😊 szal az sok. mi inkább hw-odinba vagyunk ott meg nem sürün van FL és PE

Tafaya
pont most van Redb-rol topic hogy lagcheatel, Soulfly vedi hogy rossz a kapcsolata, de azert egymast koveto 4 harcban meg megutni se nagyon lehetett, mert pl. bement a mini stun es ment tovabb, es mar lajart a stun mikor visszaugrott oda ahol a stunt kapta, egyszeruen megutni sem tudtuk 3-4-en, a grpbol mindenki egyetertett avval hogy lagcheatel. De ha megse akkor a GOA kurta el megint, ez is egy lehetoseg

Uberlama
45-bbk 😊 legyen 35 akkor 😊

Uberlama
szvsz inkább 40 aza 20 😊 de mingyá meglesem...45 aktiv memberünk van 😊

"Azért sem kell idegeskedni mert egy szépen kibontakozó fg vs fg csatába beleront innen onnan 1-2fg mert én még nem láttam olyat egyik realm réezérõl sem, hogy valaki azt mondta volna, ugyan hadjuk már õket itt harcolgatni mi majd keresünk mást vagy álljuk oda és szurkoljunk a srácoknak."
excalibur/midgard : rvsr guildok. NINCS ADDOLAS FG vs FG eseten!!!!!!!!!!!!! ha JH, Atrocity, Red Guard, Nolby Pride, Blizzard v Black Company harcol fg vs fgbe es jon masik midi grp, akkor azok elfutnak mellettuk... hubazz mekkora flemek vannak, ha vki megis beall es elkezd harcolni.. sot gyakran botlunk olyanba, hogy infi harcol sbvel, azok mellett is olyankor megallunk, esetleg infi kp egy stunt, v sb kap egy healt, mert ugye infi meg mindig >mint az sb, szal ennyit az addolasrol ^^

anti hero