Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
tényleg ezen csak nevetni tudok, amit írtál, azért mert:
1. Aod steveh mániájának is köszönhetõen kezdetek óta hw-be ésodinba rvr-ik, egyszerûen azért, mert nem jönnek be az emaini zergek. Szal sorry, de most mondhatnám azt is, mi kezdetek óta ott játszunk, nehogymá miattatok leszokjunk róla. Aod egy olyan alliance tagja volt, és van egy olyanba most is, aki törõdika frontierével, és sztem ezért abszolute nem kéne leugatni minket. Ha keepért jön valaki aod-t vagy Gop-t vagy EL-t mindig ott látod, sõt, szinte mindig ott vannak. Aod is mindg hw-l kezdi az rvr-t, és ha nincs egy darab enemy se, akkor átmegy odinba, ha ott sincs akkor megy emainbe, ez kb így szokott kinézni.
2. " alliance full sírás,hogy stealtherek meg sok fanatikus már hwbe se tud szólózni,mert ott genszterkedtek FGvel,.. " hát ezen meg szintén csak röhögni tudok, most nemtom, sajnálni kellen titeket? sok stealher csináljon fg-s csapatot akkor ha nem tetszik oszt gyakjon le minket jól, de nehogymár stealherek miatt nem menjünk odinba, mert szegényeknek nem lesz mit ölni, elég nevetséges ha így gondolod te is..
3. te úgy állítod itt be, mintha aod direkte szervezné a zergeket prydwenen, mintha mi lennénk mindenért flelõsek, hát ebböl is látszik mennyire ismered aod-t, ja és tudod, az éremnek mindig 2 oldala van...
(mellesleg 25ére leírom, mert érteni nem érted meg: gyere át prydre, vagy menj át excal/albra, és rvr úgy, hogynincs addod, ha sikerül huzamosabb ideig, akkor ygere vissza, és írd le hogy csináltátok ...)
még1 dolog:emléxel még te mondogattad nekünk amikor sírtunk, hogy mixed groupal nem ment csak 2fg-l régen? lehet ez egy olyna mondásod volt, amit megen magadra nem tartottál érvényesnke sztem..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
talán ha már ennyit beszélsz az érem 2 oldalárol akkor gondolkodj el picit azon hogy 1 : te hibibe tolod ahol állitolag nincs 1fg se aki rvrezne ennek ellenére többen rvreznek most hibik mint midik.
emainbe sose kempeltünk amgt 4fgvel ez abszurdum a te képzeleted szüleménye.
mi már lassan fél éve mindig fgvsfgre hajtunk 90%ba hibik miatt nem megy akik kivvée pár guildet mint TDD vagy eclipse/np vegyes grpok, sose mennek 1 fgvel.
az hogy 1-4 emberel akartok prime timeba rvrezni asszem nem a mi hibánk. ti vagytok hülyék és képtelenek elfogadni a helyzetet hoyg ez lehetetlen ellenden továbbra is erõltetitek és jöttök bwre és ide flamelni hogy jajj megen zerg. igen 1-4 embernek 1 fg az zerg. szar ügy.
egyesekkel ellentétbe mi nem vagyunk beképzeltek és tudjuk mit tudunk leverni és mit nem (rr8as tank grp is mókás 2 rr8asunk van rofl. 2 rr7 cleric akibõl egyiknek van egy pár hetes babája tippelj menyit gamel. 3 clericünk még rr5 sincs. sorci rr4, többi tank mind rr5 vagy 4. de azért RR8+ tank grp rulz aodbe.
aztán. hwt vagy odint általába azért váltjuk mert rohadtul nincs senki legtöbb esetbe csak ezek a láma hibik akik 1-4 fõs grpal akarnak vmit tegyük hozzá ilyet se láttam már hónapok ota. sokkal jellemzõbb a tegnapi nap amikor 2-3fgvel mentek együtt keepre vagy csak ugy. mert azért lásd be azok a random grpok amikbe te is szoktad tolni nem picit esélytelenek a tnk grpunkal szembe. TDDvel szoktunk jokat bulizni csak ha nincs sos akkor a lag miatt jo ha 50% esély van.
nálunk igy néz ki a dolog és mi igy látjuk. ált hibik hamar feladják mert kijönnek egy fg nem tul balanceval fél afk grp a porba tapossa õket aztán vagy hivnak még hibit vagy mennek ownolni a mobok ellen hogy a 25. nem rvrezõ karit felhuzzák. szerencsére TDS legalább visza szokott jönni.
és mint mondtuk mi elsõsorba defence alliancébe vgyunk ezért nem vagyunk többek közt sose emainbe, leginkább hwbe mindig vagy ha nagyon halott akkor odin 1-2 kör. most hogy relic raidek ilyen sürüek voltak asszem érthetõ hogy mindig hwbe van vki. nektek is ezt kéne csinálni nem itt sirni 😊
ja igen egy aproságra felhivnám a figyelmedet az alliancéba 3-4 guildnek is tök ugyanolyan a logoja szin szempontjábol mind pors-fehér . az ikon más mindenhol ezért nagyon sokszor kevertek minket össze EL és GOPal is. te ez már biztos bonyolult 😊
->Botond
Egeszitsd ki pls, hogy mi nem az AoD-rol gondoljuk ezt, hanem Prywdenrol, azaz hogy sehova nem lehet menni 1-2 fg nelkul a kornyekeden.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
1. tovabbra is szepen higgadtan, ugyesek vagytok 😊 (azert 1 uzenet ment a levesbe 😊 )
2. Egy elonye van Excalnak eddig, sokszor csinalok /who Hadriant es nagyon ugy tunik, hogy az megmaradt skirmish teruletnek. Persze, lehet, hogy tevedek 😊. Ellenben Prywdenen nincs mar ilyen, ezert is jott el onnan Mers, Thau meg en is eleg inaktiv lettem.
ui.: Ha ma feljossz valamelyik serverre szolja mar ram Mers, lehet kivetelesen Pryn leszek. 😊
http://www.downloads.wowempires.com/
ettõl függetlenül sem errõl beszélek mint lagcsit hanem amikor megy a srác fordul össze vissza, kanyarodik, és ugy játsza a too far, not in view dolgot, na az a lagcsit. aztán ha egy nagyobbat lagcsitel megáll elnyom egy mezzt/healt és folytatja, vagy elnyom 3 pbaoet, ddt tök mind1 attol függ kirõl van szo. aztán van olyan amikor ott állsz elõtte neked toofar/not in view nem tudod ütni de õ bõszen üt téged/ddzik téged. na erre lövésem sincs hogy csinálják.
ezt a kerdest nem ertem hogy erted. mi 1 KESO este mikor kijon a zerg 2FGvel megyunk RGvel, persze a 2FG sem egyutt, inkabb egymast kozeleben megy es ventrilon dumalunk, hogy kivel mi van, ha segitseg kell csak akkor megyunk oda.
hibik 1fgvel v 2 szoktak jonni (nagy altalanossagban, ha rajuk jon a 10perc akkor ZERG) albik meg 1fg -10fg kozott szoktak jonni (nagyon valtozo)
amikor hibiben jatszottam soha nem volt 1fgnk, mert nem volt hibiben egyszeruen annyi ember, hogy 1fgt kiallitsunk. ezzel szemben albi/midi oldalrol mindig azt tapasztaltam, hogy kurva sokan jonnek es mi mindig csak halunk. ja bocs ha csinaltunk egy fgt, akkor abban nem volt druid v bard, mert a 10 bard a realmben epp mashol jart es nem akart jonni.. szal nuff said, most valaszoltam, v nem ezt kerdezted????
igenis van fg vs fg, mondjuk engem nem erdekel, alb mirmidonok johetnek 2FGvel is, megbuvok a ket rr8as healer pajtasom mellett es szetcsapjuk oket
😊
anti hero
de rvr ugyanugy lesz megoldva frontierekkel szal annyira nem lehet rosz annyit kell hogy a rosz oldalra kell állni, a Hordeba és akkor mehet majd az Azweroth oldalára ment lámák hentelése ^^ mert szvsz az lesz hogy a Jo oldal lesz olyan mint itt albi azt csá : )
ha van is ilyen (pl nem rohanunk rájuk csak ha nem megy nekik), gyarkorlatban van 3 rvr guild kb, a többi mixed group ugyis bezergel, és csupán csak azért, mert nekik amúgy nics esélyük.
eleve meg ha azt nézzük hogy egy nem építet groupnak mennyi esélye van az építettekkel szembe, akkor megint más a helyzet.
kérdésem balázs és fideltöl: hányszor volt fõidõbe olyna hogy csak fg v fg harcuk volt? sztem nem sok..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az a baj, hogy az rvr zónákban 50% albi van és mind1 hogy 100 vagy 200 ember rvrezik ha a másik 2 realm nem tud ugyanannyi embert kiállítani. Ez az 1ik ok amiért én nem játszom már. Persze e za játék hibája nem a játékosoké, hogy a szerver egyensúlyra nem figyeltek.
Mikor még játszottam midiben volt 1 hallgatólagos megálapodás, hogy az rvr groupok nem szólnak bele egymás dolgába.
Sokmindent lehet írni magyarázatként, de a legtöbb dolgot meg lehet oldani az addolással kapcsolatban.
mondjuk addolás olyan dolog nálunk hogy az rvsr guildek mind emainbe vannak nagyrészt és ott mi nem nagyon vagyunk mert nem bejövös az egyik sarkon everlast aztán np, majd eclipse és egy kis mealstrom 😊 szal az sok. mi inkább hw-odinba vagyunk ott meg nem sürün van FL és PE
excalibur/midgard : rvsr guildok. NINCS ADDOLAS FG vs FG eseten!!!!!!!!!!!!! ha JH, Atrocity, Red Guard, Nolby Pride, Blizzard v Black Company harcol fg vs fgbe es jon masik midi grp, akkor azok elfutnak mellettuk... hubazz mekkora flemek vannak, ha vki megis beall es elkezd harcolni.. sot gyakran botlunk olyanba, hogy infi harcol sbvel, azok mellett is olyankor megallunk, esetleg infi kp egy stunt, v sb kap egy healt, mert ugye infi meg mindig >mint az sb, szal ennyit az addolasrol ^^
anti hero