Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
Grati 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Outkhast <Red Guard> ding rr5 =)))))
YAY

anti hero

AngeLujo
Ismét fontos újítások hada lesz akkor 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Amúgy viccet félretéve, ehhez kell ismerni az adott nyelvezetet. Ezt Gryllus írta a fórumra, szóljatok ha kibogarásztátok (tényleg értelmes szöveg 😊

Brámley snráiuticaos stczashtzkouis jel vaácjániniarak kiáázímtssa egy
máoehtzrgtoat dttmrezinieuikss pvtídoizio függvnéy ngeeztyés
iogádaritjelánnk mgáohzsaátreráa vhztteoee vsisza, ezért a szoaálybzsái
kör
mimniális hnrcaivrabiiaáa való ompáltiis metezéseér eykegétnréu uzyeenagn
kör oyaln opmáilits dizetimtkesiruns sézsiiévezntl, akimor a clgfévgünéy
az
egsyezru nézeetgys iiériláutgtrrknem, a bmeojneel pdeig a sosttukzazsich
beomejenl tnmksísjulárepenaettémyk eygik milkpatíiutlv öeésjeovbzotsl
ievánttrl dsneitieztkurmis jel. Igy a saiitocnárus stcuhizazskots
boejelenmre miinslámi vaiacnira aloapn omtilsáaipn metzetéret áalldnó
paeramétru rndezesr esezyrgmisnd nzéyteegs iriárlkgeitrténum szrinet egy
motaztáoeghrt dinttsmzeeirkius jlere is optiiámls

AngeLujo
Rééééégi :p (meg ne sértõdj 😊)

Tafaya
Azt hiszem az utobbi idok legnagyobb volumenu fejlesztese tortent meg a Camelot torteneteben, 1.68a:

CLASSIC CAMELOT WORLD NOTES

- We have enhanced the ambient sounds in each realm's capital city.

bizd ide az ugyet
😛

anti hero

Botond
egyébként ez is bosszantó,már szept 1eje óta köthetnék,mert a fejlesztésekkel õk elkészültek,de nem,vmire várnak,csak a jó ég tudja mire(megjegyzem én sejtem...)
Botond
a hónapban elfogyott a net idõm,ilyenkor már súlyos pénzekért vagyok fenn,csak anyáméknak dobtam egy mailt,aztán lépek is vissza arx fatalisozni,online gamezokkal jövõhónapban próbálkozok megin...kivéve,ha a chellósok nem vicceltek,és a hónapban lesz chelló a faluban ^^
Temeg ne itt noveld a statisztikakat hanem gyere excal/midi-be aztan kenjuk kicsit 😊

Botond
így látatlanban lemondassz kkrisz hugáról?ez nem vmi professziónális hozzáállás ^^ btw freemail itt is suxx,be se bírok lépni,de van vmi topic errõl általános téma részben asszem
hugom nem adom.
nuff said

anti hero

ja bazz. nekem is kell egy ilyen állás😊

anti hero

Botond
Bazsi huga fiatalabb,sztem meg tudnátok egyezni ^^
Botond
egyébként meg arénában 2bd ellen nem állsz ki és annyi ^^ ez nem olyan mint a frontier,hogy rádjön az úthenger ha tetszik ha nem,hanem inkább duel jellengû,és ha 2bd hív ki duellezni,nyomsz egy /laugh-ot,és nézed ki a kövi páros ^^
Botond
mostmár kiváncsi lettem mit dolgozol LOL
Uberlama
áááááááááááááááááááááááá

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

lvl 23 😊
AngeLujo
tapasztaltam hogy szar, anyám emilje freemailes és nem tudtam elküldeni róla egy elég fontos levelet és elég morci voltam...

Uberlama
jaja freemail egy kalap szar 😞

hany eves a hugod?
=D

anti hero

Hugom használ ilyen csacskaságokat, de azt hiszem nálla is iylen gány a helyzet.
offtopic : emberek hasznal vki rajtam kivul freemailt? nekem par napja vmi iszonyat lassu szar lett, neha meg be sem jon. tapasztal vki hasonlot?

anti hero

friendly bump :o)

anti hero

Hangianix
Felorankent. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
2 stt-s menta úgy vágná õket haza asse tudják mivan :-)
Uberlama
"mindenki csak követ visz a papír olló meg menjen craftolni..."

ez tetszik ^^

Botond
én mondjuk duóra hegyezném ki a dolgot,és mint mondtam tennék mellé 200bps-ért fullrespec/ra köveket,és akkor jöhetne a végtelen kombinációs játék,ott jobban kijönne a galla cucc proca meg ilyenek,így jelen pillanatban minek galla cucc?world leader anno kijöt velünk délelõtt a /30as ingyé cuccában(50esként),mert nem volt semmije,és abban is primán hasított a max 3-4 fõt felvonultató ellenséggel szemben,most meg primetimeba bestickelsz egy 4fgs zergbe akkor mi a túrónak galla vagy sidi drop?téged speciz ki az ellen 2fgje akkor sanyi ha meg nem jó a bgseted is...szal eléggé el van ez így kurva egy arénával már nem sokat ronthatnak a dolgon...egyébként van vmi abban amit mondasz,mert példul bd bármilyen felálásban fotm lenne,de ellenük meg ott lenne az stt,szal meglenne a kõ papír olló sztem,és pont ez nem jön ki rvrben,mert oda mindenki csak követ visz a papír olló meg menjen craftolni...
igen de pont ezt mondtam, annyit hagytam ki belõle hogy ez igaz 1vs1re is, egy champ vs hero/bm fightba 90%-ba a champ fog nyerni a debuffok miatt... ezért nincs neki determ pl, szal jó lenne az arena de lényegében ott is az alakulna ki mint rendes rvsr, legjobb grp/duo felállás lenne a nyerõ a többiek meg szívnának és ezért behalna a dolog. legalább is daocba tuti szerintem :op

zzz

Botond
wowban reméljük lesz ^^
AngeLujo
hehe, tetszik 😊

Nemtom ezt láttátok-e. Én borultam a röhögéstõl.

Meg az lenne meg szep he lenne lelato ahonnan mindenki nezhetne a kuzdelmet es nyomna ez emote-okoat :-)
A forumokon menne a hir:
Tonight 21:00 CET Botond vs Mike Tyson!
Fogadasokat Zollanal lehet intezni 😄

Mostmar csak fel kellene ebrednunk....

Botond
"Peace must be hell, if not why do we always choose War ?" btw ^^
Botond
sajnos csak az lenne megoldás,ha nem szerverenként hanem realmonként lenne max létszám :-(
Botond
na meg duettben smitercleric is jobb mint reju pl,vagy ugye 2vs2nél bedobsz egy bb-t akkor eleve megszivatod magad mert az a második kari,szal be kell vállalni hogy leszólózod a 2 ellent buffbolva mielõtt megfektetik bbd,etc etc,sokmindenre megoldás lenne aréna sztem
Botond
ami meg stealthereket illeti,õk is jól járnának mert amíg a nagyok arcoskodnak az arénában õk vigan rp hentelhetnék a lámákat a frontierekben(mert az nem szünne meg),visszatérnének a régi szép idõk,hogy scout kijelõl vkit,és 1shotolja ^^ persze ha beidegesednek vkik mehetne a zerg stb stb,egy aréna olyan mellesleg idõtöltés lenne mint a craft,de persze lenne aki csak arénázna,minz ahogy van aki 0-24 csak craftol ^^ szal sztem mindenképp színesítené a játékot,ha wowban ezt megoldják csinálok egy palát aztán 0-24 campelem arénát ^^ és majd járok wow fórumba flémelni,hogy palát mindenkinek,jock meg majd nem gyõz emlékeztetni,hogy mennyire szapultam a palákat daocban anno ^^ én persze majd tagadok ^^
Botond
relatív,pl az ominózus manament is lehet fotm,eleanora-t nem tom ismered e,õ az egyetlen aktív rr5+ manamenta amennyire én tudom,na vele múltkor szétkaptunk(druidommal) 2sb-t,úgyhogy egyik engem másik õt PAzta,de utána gp+groupinsta elkedzek futni,egyik sb engem a másik õt üldözi,néha egy egy kóbor dot,és haltak(single insta is kellett azé,mert egyrészt buffolva voltak,igaz lightosan 4-5 buff fejenként csak,másrészt meg rr5+ volt mind2)...vagy monstanában warden sem meg champ sem egy fotm,és mégis arms-merc kombó szinte flawlessbe lement(buffoltak)..szal arénában azé steril körülmények között lennének érdekes dolgok, sztem pont hogy elõtérbe hozna olyan karikat amiket egyébként épeszû ember nem játszik,és azzal lenne csak az igazi királyság 1vs1be vagy 2vs2 ne adj isten 3vs3ba wtfpwnolni az arénában(pl vw meg animist is elég csúnya megtámogatva vmi tuning karival 2 bármilyen kari ellen...),szal nem értek egyet azzal,hogy ott is hero meg bárd lenne a fotm(sõt bárd pl oda be se jutna,mert azért hogy egyet mezzeljen?akkor már inkább shieldhero a slammel jobb cc 2vs2be ^^)
Tafaya

Tafaya
Caba az lol lesz ToA utan, eddig ha az elgimpelt kasztot akartak szimbolizalni azt mondtak olyan mint a spirit caba, ToA utan az egyetlen hasznalhato line a spirit lesz 😊

http://www.downloads.wowempires.com/

itt van a WoW alpha es a crackek is

Hangianix
Caba az uber jo solo kari lenne. 😊 Caledoniaban jobban utaltam mint a sorcerert. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ja szerintem se, aztán azt se lehet tudni még, hogy wow-ban rendesen müködik-e majd ez a dolog(mert ugye sok minden van ami jö ötletnek tünnik egy játékban aztán nem lesz olyan jó.)

Hackeld alphat leszedtem hogy megnézzem hogy milyen grafikailag/irányítás stb.

Elég biztatóan néz ki, irányítása hasonlít daocra szvsz.
És a rendszerben/grafikában is van jó pár hasonlóság úgy láttam.

Lourker

Uberlama
Taf nyugi már tulléptünk ezen semmi értelme tovább flamelni ezta témát.

Tafaya
Nem arena kell hanem olyan felfogasu grpok mint a TDD (nem a lagcheatre gondoltam). Ok nem ulnek a gep elott es spammoljak a forumokat a 'jajj cunya cunya albok, zergelnek pfuj, my preciousss', hanem kijonnek HW-be, Penninbe vagy eppen Sauvage-ba. Akinek nem tetszik hogy alacsony letszamu realmben van az vagy huzzon at albiba az ugyis overpowered, vagy uljon ra a sajat szajara, mert igy is ugy is segget csinal csak belole.

Tafaya
"én csak leírtam,hogy az általad leírtakkal szemben hibik jó része mit lát ^^ "

Akkor szerintem egy csoportterapia pont megfelelo lenne nektek, mert beteges amit csinaltok. Miert ne menjunk ki HW-be? Menjunk Emainba, akkor a hibik anyaznak hogy albi zerg, menjunk Odinba? Ott is altalaban vannak albok, megint albi zerg anyazas. Mi inkabb kimegyunk HW-be, ami egyreszt a sajat frontierunk, masreszt altalaban kevesen vannak ott albok, de ellenfel szokott lenni, TDD az gondolom random grp ezek szerint, de epitett midi grpok is megfordulnak arra. Allandoan az albi zergrol nyafogtok, nehogy mar a mi k**va anyankat mert kevesen vagytok.

albion powa ^^

anti hero

BAMEEEEEEEEEEEEEG SIROK A ROHOGESTOL
lehet hogy regi de nezze meg mindenki oO
http://ts.redchili.it/albion_people_hires.zip

anti hero

Daocba aréna már felejtõs a játék felépítése miatt szvsz... egy példa: stealther nem lenne jó arénba, mivel grpba nem veszik be - arénaba se mehet mert kit fog megölni? 😊 (nem a mercfil, hane mondjuk sb ns). Szal alapból a játék úgy néz ki mythic szemszögébõl, hogy van 4fg vs 4fg (összes kaszt szépen szét osztva) de mivel nincs normálisan összerakva a kaszt készlet (van a nagyon jó és nagyon rossz kaszt minden realmbe), ezért a nem túl wtfpwn karikat szépen elfelejtik az emberek invitolni (stealther, cabalist, menta, THANE etc) és behíváják inkább a 25-dik chantert/mercet/savagot a grpba, mert még mindig jobb mint egy mana ment pl... szal daocba ilyen nem nagyon lehetséges szvsz a játék alap szisztémaja miatt.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
annyi kéne hogy rpt is kapjunk vagy az RAk ne szerepelhessenek.