43179
-
#41658 Ombrek kene egy velemeny?
leendo low RR thurst sarac infemnek a kov. spec eletkepes?
39 thurust(1.85be jon,hogy a Beartooth for Infiltrators will now be based off Evade - 6sec stun...emiatt em slash)
39 DW (flank+followup miatt,meg amugy is)
39 CS (PA+CD+SS miatt)
37 Envenom (all pioson)
36 Stealth
Velemeny? -
Chris #41657 Azt mondja, hogy a húgaid nem valami szépek...
-
gatyo #41656 Az a majom azt jelenti,hogy "NINCS". Sajnos sok buzi telebassza az MSNjet ilyen szarokkal. Szoval frontier farmra csak pug van de nincs healer sosem. Erre megkerdeztem,hogy miert nem hivjak Bhalage-t a pappal. Alatta latszik az ok, hogy miert nem... -
Bhalage #41655 én NEM ÉRTEM
értelmeznéd nekem pls?
:D -
gatyo #41654 Erdekes beszelgetes tortent a minap... sosem gondoltam. Azt hiszem nem kell kommentar
-
RocketyATwork #41653 anyagismeret - műszaki rajz - finommechanika
xD - o_O - Xd - O_o -
Bhalage #41652 es en ezt az XD-t tanultam :D -
#41651 Ennyire nincs izgalmas. :-D -
RocketyATwork #41650 figyelembe kell venni amikor smith repairt keni
persze ezt is érdemes fejbe tartani mielőtt elkezdesz craftolni daocban, kb ilyen izgalmas xD? -
Nefergal #41649 ööm megtáltosodott a chanterem:D 4 ből levitt egy inf saracen-t:D nem tom mi lelt belé..mind 1 mosz nyomujjunk egy scouttal:D -
Bhalage #41648 ez hülye :p
-
Marchus #41647 de, változhat, ha nehéz proccot raksz rá akkor lassabb lesz a fegyver. Ha könnyebbet akkor csak kicsivel lesz lassabb a fegyver. Ha az SC is nagyon nehéz, akkor a speedje is nagyon nagy lesz a fegyvernek, szal vigyázz! -
Bhalage #41646 hat van SCzo progi amivel megnezheto hgoy mennyi dolgot tehetsz ra 1-1 dologra.
a proc fuggetlenek az sc-tol (ott azt kell valasztanod hgoy dot proc vagy dd proc stb csak 1fajta lehet a fegyveren.)
a weapon spd az adott az nem valtozik :) -
#41645 meg meg vmi crafttal kapcsban...
pl vettem egy adamantium dirk-t (lv30 99qua 2.2speed)
erre akarok egy proc-t(lv20 dd cold) meg statokat,skilleket scztetni...3 v. 4 stat/skill rakhato a proc melle? es hogyan valtozik ettol a weapon speedje? -
#41644 Azt nem tudja veletlen vki hogy ven-e vmi formula/realacio charatter lvl es item lvl kozott....pl a 23as infem feltudja venni a lv38-39es cuccokat,de a 40esek mar "fails to affect you"...ha felkuszok lv24-re fogom tudni hasznalni a 40es cuccot? -
Nefergal #41643 szupi:D csak éjfél 2 kor vannak a csúcson az emberek:D nah meg korán reggel
-
#41642 jap gareth,ugy 8 es ejfel kozott... -
Nefergal #41641 oké ebből a neveket értettem mind 1:D menyik szerveren vagy ?gondolom gereth albion...:Dáltalában mikor szoktatok fennlenni?
-
#41640 aye,egy rl frienddel nyomjuk us-on mar jo ideje,ha odavetodsz, keress rank....
Pari,Parii,Amoxx,Amok,Battlemuff,Sorci,Nemet,Asdic,Greeedy neveken futunk, albiba....most egy mini+inf combot nyomunk bgken(a leveling,necro-inf/tic-mini comboba megy,mert hiresen jol lvlingelheto klassok ezek:))) -
#41639 1.85 on pendragon!
Hunter "love", Inf love!Zephyr love,BG rp love... -
Rockety #41638 jah, de nem sokára single player lesz :D -
#41637 A daoc már nem mmo. Multiplayer max,de nem masszív multi. -
Marchus #41636 főleg a mostani rp rendszerrel... -
Marchus #41635 köszi :)
egy kicsit játszol vele, és máris rr10-en találod magad ^^ -
Nefergal #41634 pari neked van egy cabbyd gerethen? anyus akkor te us os vagy? az szupi:D!!!
-
#41633 Koolzor,ty m8s
-
Bhalage #41632 cap :
skill: lvl/5 + 1
stat: lvl*1.5
hitpoint : lvl*4
resist: lvl/2 + 1
+cap : lvl/2 + 1
asszem de mar reg volt :D -
#41631 5 -
#41630 lv24en mennyi a max +skillekre amit itembol osszelehet hozni? 5 v. 6? -
Nefergal #41629 áhh nem csak kell egykis téma ami DAoC és felkelti az érdeklődést:D -
#41628 lol, bedöglesztettem a fórumot? :D -
#41627 No, akvirálás ON: jöjjön mindeki AutoAssaultozni:D
7k-veszett már mohácsnál több is oda, tegyeteke egy probát, szép grafika, jó hangulat:D
Karakterem Neve Sintia, Tanker autójának a neve: Dömper:D -
#41626 háát, nekem egyenlőre bejön, jó feelingje van, és teljes éretékű mmo (pvp, pve, craft meg minden van benne). Aki gyerekorába szeretett macsbokszozni, annak tuti bejön:DDD -
Bhalage #41625 lol joki : )))
te mindig kitalalsz vmit
:DDD -
#41624 WOW főképp PVE gamma, daoc pvp, ez olyan különbség amit nincs érelme elemezgetni.
Tény mai napig nincs olyan mmo (ami komolyabb..),ami verné DAOC pvp-jét. Ez tipikusan az az eset, amikor van egy merdzsód, aztán opelbe kell visszaülni, nem olyan a feelingje.
Én most nézegetem az AutoAssault gammát, ajánlom figyelmetekbe:-)
Pár gondolat róla (2 napos játék után)
MMO amiben 3 faj van (human, mutánsok, biotech-k). MInden fajba 4 klassz (tank, healer/mérnők, valami tisztféle, meg infik)
A játék maga egy autós játék, lényegében különböző (klasszspecifikus) autókkal tudsz közelekedni, amik felszerelhetők mindenfajta pajzsal, fegyverekkel. Wow-hoz hasonló q alapú a gamma, tehát nem grind, van benne PVP rész is, aréna 1v1-k meg egy ground zero, ahol nyilt terepen egy elvileg kurva nagy zónába kell egymást írtani. Lényegében ez egy scifi jati, nekem jópofának tünik egyenlőre, lvl7vagyok, szal q-lést látom eddig meg aharcrendszert.
Csapatba is lehet nyomulni ugyebár anank is érdekes feelingje lehet, sztem megér egy kukkantást (7k a mediaba azb ára 1 hó ingyennel...)
-
[SiX] Boci #41623 Bocika neven toltam palaval :). -
Bhalage #41622 naaa meselj ki is voltal te ?)
lehet hgoy osszefutottuk :D -
[SiX] Boci #41621 Meg fogsz lepodni, de tobb mint 1 evig toltam daocot (pala, theurg) :). Aztan abbahagytam. Sok minden van a daocban, ami jobb mint a WoW-ban. Koztuk a te altalad is emlitett cuccszerzes meg rvr. A cap rendszerrel nekem egy nagy gondom volt, hogy mindegyik kari csak hangyafasznyit kulonbozik. Sokkal lazabb cappek kellettek volna, hogy akarhogy kinlodsz mindent azert ne tudjal kimaxolni (ezert is raktak be a capet novelo cuccokat kesobb, de meg az se volt sok szvsz). Azert cap nelkul talan meg erdekesebb lett volna a cuccolas. Imadtam azt, mikor mentunk varat ostromolni/vedeni, de nagy utaltam, mikor group vs groupban kaptunk egy par mez-t, aoet es a visszavagas lehetosege nelkul halt meg a group masodpercek alatt. Palaval meg ha nem volt group hulladek volt a pvp (mehettem stealtherekre vadaszni). Egy szo mint szaz mindket gameban vannak jo es rossz dolgok, en a wowban tobb jo dolgot fedeztem fel mint daocban (es nagyon fajoan hianyoznak a daoc jo dolgai), aki meg daocozik, az abban talalt maganak tobb elvezetet. -
Nemet #41620 A Mysthic készíti a Warhammer Online-t, elméletileg 2007 őszére dobják piacra.
Nem tudom, hogy láttátok-e már videót a game-ról, ha eddig nem akkor itt lenne a link (több videó van)
A képi anyag után egyértelmű, hogy a WAR erősen emlékeztett a Wow-ra, kérdésem már csak annyi lenne, hogy a Daoc-ból nem vesznek át / kell abból semmi? Ennyire gáz lenne? -
Nemet #41619 Beszarás ez a videó:-)) Nagyon tetszett
Ha belegondolok, hogy nekem is van/volt egy r3l8-as reaverem, de annak se ML8, se artik, se semmi, csak a szenvedés + a ~1100 hp-ja
Pari: asszem picsába a Wow-val, kicsit Daoc-oznunk kell