43179
  • Pari
    Ombrek kene egy velemeny?
    leendo low RR thurst sarac infemnek a kov. spec eletkepes?

39 thurust(1.85be jon,hogy a Beartooth for Infiltrators will now be based off Evade - 6sec stun...emiatt em slash)
    39 DW (flank+followup miatt,meg amugy is)
    39 CS (PA+CD+SS miatt)
    37 Envenom (all pioson)
    36 Stealth

Velemeny?
  • Chris
    Azt mondja, hogy a húgaid nem valami szépek...
  • gatyo
    Az a majom azt jelenti,hogy "NINCS". Sajnos sok buzi telebassza az MSNjet ilyen szarokkal. Szoval frontier farmra csak pug van de nincs healer sosem. Erre megkerdeztem,hogy miert nem hivjak Bhalage-t a pappal. Alatta latszik az ok, hogy miert nem...
  • Bhalage
    én NEM ÉRTEM

értelmeznéd nekem pls?
    :D
  • gatyo
    Erdekes beszelgetes tortent a minap... sosem gondoltam. Azt hiszem nem kell kommentar

• RocketyATwork
    anyagismeret - műszaki rajz - finommechanika
    xD - o_O - Xd - O_o
  • Bhalage
    es en ezt az XD-t tanultam :D
  • Botond #41651
    Ennyire nincs izgalmas. :-D
  • RocketyATwork
    figyelembe kell venni amikor smith repairt keni

persze ezt is érdemes fejbe tartani mielőtt elkezdesz craftolni daocban, kb ilyen izgalmas xD?
  • Nefergal
    ööm megtáltosodott a chanterem:D 4 ből levitt egy inf saracen-t:D nem tom mi lelt belé..mind 1 mosz nyomujjunk egy scouttal:D
  • Bhalage
    ez hülye :p
  • Marchus
    de, változhat, ha nehéz proccot raksz rá akkor lassabb lesz a fegyver. Ha könnyebbet akkor csak kicsivel lesz lassabb a fegyver. Ha az SC is nagyon nehéz, akkor a speedje is nagyon nagy lesz a fegyvernek, szal vigyázz!
  • Bhalage
    hat van SCzo progi amivel megnezheto hgoy mennyi dolgot tehetsz ra 1-1 dologra.

a proc fuggetlenek az sc-tol (ott azt kell valasztanod hgoy dot proc vagy dd proc stb csak 1fajta lehet a fegyveren.)

a weapon spd az adott az nem valtozik :)
  • Pari
    meg meg vmi crafttal kapcsban...
    pl vettem egy adamantium dirk-t (lv30 99qua 2.2speed)
    erre akarok egy proc-t(lv20 dd cold) meg statokat,skilleket scztetni...3 v. 4 stat/skill rakhato a proc melle? es hogyan valtozik ettol a weapon speedje?
  • Pari
    Azt nem tudja veletlen vki hogy ven-e vmi formula/realacio charatter lvl es item lvl kozott....pl a 23as infem feltudja venni a lv38-39es cuccokat,de a 40esek mar "fails to affect you"...ha felkuszok lv24-re fogom tudni hasznalni a 40es cuccot?
  • Nefergal
    szupi:D csak éjfél 2 kor vannak a csúcson az emberek:D nah meg korán reggel
  • Pari
    jap gareth,ugy 8 es ejfel kozott...
  • Nefergal
    oké ebből a neveket értettem mind 1:D menyik szerveren vagy ?gondolom gereth albion...:Dáltalában mikor szoktatok fennlenni?
  • Pari
    aye,egy rl frienddel nyomjuk us-on mar jo ideje,ha odavetodsz, keress rank....
    Pari,Parii,Amoxx,Amok,Battlemuff,Sorci,Nemet,Asdic,Greeedy neveken futunk, albiba....most egy mini+inf combot nyomunk bgken(a leveling,necro-inf/tic-mini comboba megy,mert hiresen jol lvlingelheto klassok ezek:)))
  • Pari
    1.85 on pendragon!
    Hunter "love", Inf love!Zephyr love,BG rp love...
  • Rockety
    jah, de nem sokára single player lesz :D
  • Botond #41637
    A daoc már nem mmo. Multiplayer max,de nem masszív multi.
  • Marchus
    főleg a mostani rp rendszerrel...
  • Marchus
    köszi :)

egy kicsit játszol vele, és máris rr10-en találod magad ^^
  • Nefergal
    pari neked van egy cabbyd gerethen? anyus akkor te us os vagy? az szupi:D!!!
  • Pari
    Koolzor,ty m8s
  • Bhalage
    cap :

skill: lvl/5 + 1
    stat: lvl*1.5
    hitpoint : lvl*4
    resist: lvl/2 + 1
    +cap : lvl/2 + 1

asszem de mar reg volt :D
  • Uberlama
    5
  • Pari
    lv24en mennyi a max +skillekre amit itembol osszelehet hozni? 5 v. 6?
  • Nefergal
    áhh nem csak kell egykis téma ami DAoC és felkelti az érdeklődést:D
  • Jockey
    lol, bedöglesztettem a fórumot? :D
  • Jockey
    No, akvirálás ON: jöjjön mindeki AutoAssaultozni:D
    7k-veszett már mohácsnál több is oda, tegyeteke egy probát, szép grafika, jó hangulat:D
    Karakterem Neve Sintia, Tanker autójának a neve: Dömper:D
  • Jockey
    háát, nekem egyenlőre bejön, jó feelingje van, és teljes éretékű mmo (pvp, pve, craft meg minden van benne). Aki gyerekorába szeretett macsbokszozni, annak tuti bejön:DDD
  • Bhalage
    lol joki : )))
    te mindig kitalalsz vmit
    :DDD
  • Jockey
    WOW főképp PVE gamma, daoc pvp, ez olyan különbség amit nincs érelme elemezgetni.
    Tény mai napig nincs olyan mmo (ami komolyabb..),ami verné DAOC pvp-jét. Ez tipikusan az az eset, amikor van egy merdzsód, aztán opelbe kell visszaülni, nem olyan a feelingje.
    Én most nézegetem az AutoAssault gammát, ajánlom figyelmetekbe:-)
    Pár gondolat róla (2 napos játék után)
    MMO amiben 3 faj van (human, mutánsok, biotech-k). MInden fajba 4 klassz (tank, healer/mérnők, valami tisztféle, meg infik)
    A játék maga egy autós játék, lényegében különböző (klasszspecifikus) autókkal tudsz közelekedni, amik felszerelhetők mindenfajta pajzsal, fegyverekkel. Wow-hoz hasonló q alapú a gamma, tehát nem grind, van benne PVP rész is, aréna 1v1-k meg egy ground zero, ahol nyilt terepen egy elvileg kurva nagy zónába kell egymást írtani. Lényegében ez egy scifi jati, nekem jópofának tünik egyenlőre, lvl7vagyok, szal q-lést látom eddig meg aharcrendszert.
    Csapatba is lehet nyomulni ugyebár anank is érdekes feelingje lehet, sztem megér egy kukkantást (7k a mediaba azb ára 1 hó ingyennel...)
  • [SiX] Boci
    Bocika neven toltam palaval :).
  • Bhalage
    naaa meselj ki is voltal te ?)
    lehet hgoy osszefutottuk :D
  • [SiX] Boci
    Meg fogsz lepodni, de tobb mint 1 evig toltam daocot (pala, theurg) :). Aztan abbahagytam. Sok minden van a daocban, ami jobb mint a WoW-ban. Koztuk a te altalad is emlitett cuccszerzes meg rvr. A cap rendszerrel nekem egy nagy gondom volt, hogy mindegyik kari csak hangyafasznyit kulonbozik. Sokkal lazabb cappek kellettek volna, hogy akarhogy kinlodsz mindent azert ne tudjal kimaxolni (ezert is raktak be a capet novelo cuccokat kesobb, de meg az se volt sok szvsz). Azert cap nelkul talan meg erdekesebb lett volna a cuccolas. Imadtam azt, mikor mentunk varat ostromolni/vedeni, de nagy utaltam, mikor group vs groupban kaptunk egy par mez-t, aoet es a visszavagas lehetosege nelkul halt meg a group masodpercek alatt. Palaval meg ha nem volt group hulladek volt a pvp (mehettem stealtherekre vadaszni). Egy szo mint szaz mindket gameban vannak jo es rossz dolgok, en a wowban tobb jo dolgot fedeztem fel mint daocban (es nagyon fajoan hianyoznak a daoc jo dolgai), aki meg daocozik, az abban talalt maganak tobb elvezetet.
  • Nemet
    A Mysthic készíti a Warhammer Online-t, elméletileg 2007 őszére dobják piacra.

Nem tudom, hogy láttátok-e már videót a game-ról, ha eddig nem akkor itt lenne a link (több videó van)

A képi anyag után egyértelmű, hogy a WAR erősen emlékeztett a Wow-ra, kérdésem már csak annyi lenne, hogy a Daoc-ból nem vesznek át / kell abból semmi? Ennyire gáz lenne?
  • Nemet
    Beszarás ez a videó:-)) Nagyon tetszett
    Ha belegondolok, hogy nekem is van/volt egy r3l8-as reaverem, de annak se ML8, se artik, se semmi, csak a szenvedés + a ~1100 hp-ja

Pari: asszem picsába a Wow-val, kicsit Daoc-oznunk kell