Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ez szemetseg hogy jossz 'igy jo lesz ugy jo lesz csak gyere a tobbiek meg le vannak szarva'. Bar ez lurker dontese is persze.
A masik fele meg az hogy ocsarolod a jatektudasunkat annak alapjan hogy mi nem exc/alb hanem exc/mid vagyunk mar. Nem szep dolog, raadasul nem sok valosagalapja van.
zzz
aodbe probáltuk ezt de az a baj hogy nem nagyon van rajtam kivül sorc aki elég magas rr és tapasztalt hogy a theu mellett tudjon müködni, mert ha van még1 caster a grpba akkor a 2 casternak muszáj egymásra is figyelnie, és ezáltal még nehezebb jol sorcizni. theu feladata könnyebb.
amugy a kihivásba van vmi igaza mert én se véletlen a sorcimat tolom 70-80k lwrpvel ami elég gyenge és nem a hybrid armsomat amivel 150-200 lehetne ha rendesen tolnám mert ált egész nap itthon vagyok. de én már szerencsére nem a nevetséges kinek nagyobb az lwrpje kihivással küzdök, ez kb olyan mint kinek nagyobb a faxa mert a õ a fõmájer akkor 😊 én csak azt tom mondani hogy nincs szebb látvány mint amikor egy ellenséges fg savage grp ott áll mezzbe és hullanak a savagek egymás után mint a falevél és mire kijönnek det 5el addigra már legalább 1-2 halott 😊
vagy amikor a töketlen tankok üldöznek és face rootal megállnak miközbe a supportjuk egyesével dõl el mint a fü a szélben 😊 nem beszéltem a caster grpokrol amikor aeroot/amnesia spam miatt azt se tudja mit csináljon és csak azt látja hogy a 3 pbaoebõl 2 fexik már 😊
na persze van amikor odajön 3 savage és 2 quadhitet kapok és a 3. már meg se tud ütni mert hulla vagyok és az akár még szabadon állo cleric is hiába healelne mert 1 sec alatt halok meg. vagy amikor a hülye skald elkerüli a mezzemet és mach6el kerget körbe miközbe én sos alatt futkorászok de lehagyni nem tudom és sos után szépen 2 ütéssel levág mert 2hand és Bibi a neve és õ az egyetlen aki ezt meg tudta eddig csinálni 😊 esetleg ha jo a caster grp akkor assist ddvel 3 dd vagyok és már a földrõl nézek hogy most mi is van, esetleg a 2 abszolut nem overpower chanter pet lõ 170eket belém mert tökig van buffolva snarel és még meg is öl, jajj szegények tényleg tök gimpek, esetleg amikor lvl 7es druid pet van rajtam 6 seces pbtvel és nem tudom staffal leütni mert mindig van rajta bt de lvl7es méretéhez képest interruptol amikor pvebe lvl 30as mob se tud interruptolni, ez is ám szép.
na nesztek whine thread, mert már uncsi volt sg 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Akkor ti is asd spamerek vagytok air theuval az élen? (cloth armor, csak 1/grp az most mellékes mert ha resistál akkor interruptol.)
kk
"attol hogy meg nem tudtok vele jatszani nem jelenti azt hogy szar..."
"De hat ha erre vagytok kivancsiak akkor hajra..orom lesz farmolni titeket.."
Mert ugye, overpowered classokkal leszunk mi, de ti megis siman lefarmoltok...
szal zzz, nem kell elszállni attól hogy te albionba játszol (véleményed szerint hard modeba).
Elismerem hogy tobb skillt igenyel mint az asd spam a healerrel meg a savagek..."
kérdez meg bárkit akivel játszottam, hogy szerintük megfelõlen játszottam-e a sorcal... ennyit a skillrõl, leszarom kimit gondol, nem azért mentem át midibe mert sorc sux, lehet köpködni... de ez az igazság.
asd spam már nem ér semmit mivel nem interruptol.(fyi)
yep savage overpowered, de ez most hogy jön ide?
szal zzz, nem kell elszállni attól hogy te (véleményed szerint albionba játszol).
oknelly tényleg kiru ma és jó fej ember, herbal is
nah kb ennyit akartam hozzátenni, mester dönti el mit szeretne, nem örülnék neki otthagyna minket, fõleg excal albionért
Lourker
Lourker
Lourker
Melyik guild nyomja sargaban?
Lourker
Beszéltem Riellel mondta hogy újra játszol😊
Elözõ héten kezdtem újra.
És kb 3 napja kezdtem lvl'ni egy healert excalon tehát albiba nem tudok menni.
Lourker
>> hogy zergelnek mint az allat, most biztos azt mondod, az osszes realm zergel, de nekem elhiheted, hogy a midik meg mindig abban a tevhitben elnek, hogy ez a jatek a fg vs fgrol szol, es 1fgnkent mennek, hogy aztan free rpt adjanak a 4-5-6-7-8-9FGs alb zergnek akik kepesek du4tol hajnali 4ig nem abbahagyni ezt (ezt nem egyszer lattam, hanem ez van MINDENNAP bar gyanitom nem akarod cafolni) ja az a midik hulyesege, hogy nem csinalunk CGt es megyunk egyutt, mert azonos szamu albi vs midi eseten tuti hogy ti huznatok a rovidebbet.. de ezt nem erofitoktatas miatt mondom.
ruhellem az alb zerget es nagyon idegesit, de amin a legjobban kibukom azok a unicorn, dragon es lion knightok akik ott futkaroznak a warder haverokkal.. mi a f*sznak? ok sztem siman megallnak a helyuket fgvel is... amgnel addolo SZAMTALAN stealtherrol nem is ejtek szot..
En az vagyok..talalkozhatunk...
>> Outkhast neven futok, mivel most xpgrpban vagyok eleg keveset rvsr, de ha vege lesz akkor este nyolctol hajnali2ig tuti minden nap lathatsz
Mellesleg a nagy szájú nem albioniakat szivesen kihivom BARMIKOR egy fg vs fg csatara a grpommal...csak hogy eloszlassuk a ketejeket ki tud jatszani es ki nem...
>> elhiszem hogy jol jatszotok, egyszer szivesen benne lennek egy talalkaban
kosz a postot, remelem valaszoltam neked
😊
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Jelenleg az albi tankgroup a legjobb rvr-ben fg vs fg-ban ha minden ra fent van. Ez a kihívás kb olyan mintha én azt mondanám, hogy gyerünk frontálisan egymásnak ugy, hogy te személyautóban ülsz én meg camionban.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
=D
anti hero
Lourker