Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esetleg hogy igen ez igy van 30 sor spam helyett ?

zzz

Uberlama
jaja de ez olyan egyértelmü hogy errõl nem tudok mit irni ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ettõl függetlenül a theurg dolga hogy interruptolja a petekel a healereket/castereket, mindenrõl írtál csak errõl nem btw :p

zzz

Hangianix
Ez igaz. Szurke pet es chanter per jon ram, insta mezz es ket resist. :o

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
jah de a sorcnak nincs instaddje, quickcast meg ált ekkor már még nem aktiv, meg ált immunity timere van mindenre és 2x annyit resistelnek a petek mitn a playerek 😊

Birom hogy megbeszelunk xp groupot erre megjelenik krane.

Ez szemetseg hogy jossz 'igy jo lesz ugy jo lesz csak gyere a tobbiek meg le vannak szarva'. Bar ez lurker dontese is persze.

A masik fele meg az hogy ocsarolod a jatektudasunkat annak alapjan hogy mi nem exc/alb hanem exc/mid vagyunk mar. Nem szep dolog, raadasul nem sok valosagalapja van.
k 😊

zzz

Hangianix
Akkor jo egyedul, ha a lvl 7 pet nincs buffolva, mert akkor insta dd, de fullra buffolt ellen nem eleg. 😞

Uberlama
fyi nálunk a top tank grpokba van egy air theu és egy sorc. és több mint jol kenik ^^

aodbe probáltuk ezt de az a baj hogy nem nagyon van rajtam kivül sorc aki elég magas rr és tapasztalt hogy a theu mellett tudjon müködni, mert ha van még1 caster a grpba akkor a 2 casternak muszáj egymásra is figyelnie, és ezáltal még nehezebb jol sorcizni. theu feladata könnyebb.

amugy a kihivásba van vmi igaza mert én se véletlen a sorcimat tolom 70-80k lwrpvel ami elég gyenge és nem a hybrid armsomat amivel 150-200 lehetne ha rendesen tolnám mert ált egész nap itthon vagyok. de én már szerencsére nem a nevetséges kinek nagyobb az lwrpje kihivással küzdök, ez kb olyan mint kinek nagyobb a faxa mert a õ a fõmájer akkor 😊 én csak azt tom mondani hogy nincs szebb látvány mint amikor egy ellenséges fg savage grp ott áll mezzbe és hullanak a savagek egymás után mint a falevél és mire kijönnek det 5el addigra már legalább 1-2 halott 😊
vagy amikor a töketlen tankok üldöznek és face rootal megállnak miközbe a supportjuk egyesével dõl el mint a fü a szélben 😊 nem beszéltem a caster grpokrol amikor aeroot/amnesia spam miatt azt se tudja mit csináljon és csak azt látja hogy a 3 pbaoebõl 2 fexik már 😊

na persze van amikor odajön 3 savage és 2 quadhitet kapok és a 3. már meg se tud ütni mert hulla vagyok és az akár még szabadon állo cleric is hiába healelne mert 1 sec alatt halok meg. vagy amikor a hülye skald elkerüli a mezzemet és mach6el kerget körbe miközbe én sos alatt futkorászok de lehagyni nem tudom és sos után szépen 2 ütéssel levág mert 2hand és Bibi a neve és õ az egyetlen aki ezt meg tudta eddig csinálni 😊 esetleg ha jo a caster grp akkor assist ddvel 3 dd vagyok és már a földrõl nézek hogy most mi is van, esetleg a 2 abszolut nem overpower chanter pet lõ 170eket belém mert tökig van buffolva snarel és még meg is öl, jajj szegények tényleg tök gimpek, esetleg amikor lvl 7es druid pet van rajtam 6 seces pbtvel és nem tudom staffal leütni mert mindig van rajta bt de lvl7es méretéhez képest interruptol amikor pvebe lvl 30as mob se tud interruptolni, ez is ám szép.

na nesztek whine thread, mert már uncsi volt sg 😊

és az asdrõl volt szó nem a theurgrol ha nem lett volna egyértelmû

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

lol air theurg a primary interrupter alb grpba petekel, ki a hülye ezek után ? :d

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
én csak killspamok alapján tudom hogy azért joval nagyobb részt np-eclipse szokott nyerni, már amikor látom õket.

Hangianix
En a kihivasokat szeretem 😛 smiterrel meg soha a budos eletben nem kapsz "teljesen" normalis grpot foidoben, igy azzal megyek ki, ami jut.

Hangianix
Nezd, ugyanazt a stilust nyomtad, mint nalunk az albok tobbsege. Ha kiolunk egy jo grpot, akkor jo esetben "Good Job!" meg "Well Done!" esetleg "We rock damn it!!!" illetve "lol those lame hibs/mids suck!!!" megy. Ha veszitunk, akkor meg a "fukin overpowered n00bs" meg az egyeb. Ezen en mindig jot mulatok es nem mulasztok el egy alkalmat se, hogy "beszoljak" a grpomnak. 😊

igen, csak nem úgy mint régen (100% interruptol).

Akkor ti is asd spamerek vagytok air theuval az élen? (cloth armor, csak 1/grp az most mellékes mert ha resistál akkor interruptol.)

kk

igen én is igy fogtam fel...

Hangianix
Hat ezekbol az elegge nagykepu szovegekbol en ezt vettem le:
"attol hogy meg nem tudtok vele jatszani nem jelenti azt hogy szar..."

"De hat ha erre vagytok kivancsiak akkor hajra..orom lesz farmolni titeket.."

Mert ugye, overpowered classokkal leszunk mi, de ti megis siman lefarmoltok...

Hangianix
Jatszal smiterrel mint en, ha kihivas kell 😛

"szal zzz, nem kell elszállni attól hogy te (véleményed szerint albionba játszol)"

szal zzz, nem kell elszállni attól hogy te albionba játszol (véleményed szerint hard modeba).

"Rockety...attol hogy meg nem tudtok vele jatszani nem jelenti azt hogy szar...

Elismerem hogy tobb skillt igenyel mint az asd spam a healerrel meg a savagek..."

kérdez meg bárkit akivel játszottam, hogy szerintük megfelõlen játszottam-e a sorcal... ennyit a skillrõl, leszarom kimit gondol, nem azért mentem át midibe mert sorc sux, lehet köpködni... de ez az igazság.

asd spam már nem ér semmit mivel nem interruptol.(fyi)
yep savage overpowered, de ez most hogy jön ide?

szal zzz, nem kell elszállni attól hogy te (véleményed szerint albionba játszol).

Hangianix
Ja bocs, ti vagytok a legjobbak a vilagon. 😛 Arra azert kivancsi lennek, ha Mester csak rr5 druid lenne, Rockety meg mondjuk rr10 bm, akkor nem forditva osztanad e az eszt. 😛

ez igy van, de excalon albok vannak többségben (legalább is 2hete igy volt, most nincs kedvem aktiválni donk accját hogy megnézzem mindig igy van-e gyanítom igen). Többször elõfordult hogy nem volt enemy, csak alb (thidranki, caledonia, odins gate, hadrians ezekben a zónákban fõleg) emainba azért akadt...). Voltak midi zergek is, de ha memóriám nem csal 90%-ba amikor futottam bob-outcast-random grpal amghez, 2-6fg albal találkoztam útközben (2fg alb stealther nem értendõ ez alatt). Szal, van vmi igazság abban amit bhal mondott...

Hangianix
NP ellen tuti nem volt add. Eclipsenel se lattam, bar robogtunk tovabb egybol, igy csak 99%.

Hangianix
En azt mondom, amit tegnap lattam. 😊

Hangianix
Mondjuk a magassagnak es a testsulynak nincs semmi koze a verekedesi kepessegekhez. 😊

Hangianix
Okes. Eleg lassan haladtok xpzessel, azt hittem ilyenkorra mar en egy szinttel alattatok leszek. (36)

17:00

who emain 120 ALB , odin 60 alb... midi 60 - 20

oknelly tényleg kiru ma és jó fej ember, herbal is ... gwalmar feladta bmjét prydwenen közbe akkor.

nah kb ennyit akartam hozzátenni, mester dönti el mit szeretne, nem örülnék neki otthagyna minket, fõleg excal albionért

Hangianix
Vasarnap mikor?

excal albionba átmenni lOL.... bocs onnan jöttünk és egy kalap szar :p mester marad healer mert seggbe rugom :o

Hát nemtom visszatérésem napján egyszer találkozunk addok nélkül pe-vel akkor nyertünk.

Lourker

lvl35 jelenleg vasárnap is xpzünk úgy néz ki

Lourker

golden age

Lourker

Hangianix
Hol tartotok az xpzesnel, remelem hetfon mar tudok csatlakozni.

Hangianix
Pry/Hib-iktol:

Melyik guild nyomja sargaban?

Hangianix
En tegnap lattam PE vs NP es PE vs Eclipse harcot. Az elsonel a PE lepte meg az NP-t (akik eppen minket nyirtak ki, en voltam egyedul eletben 5% hp-n, amikor jott a PE), a masodikna; nem tudom mi volt, mert mi ertunk oda akkor, amikor az utso Eclipses is elhullott. Ha 1 percig huzta az NP akkor sokat mondok. (Gondolom ha ok ugranak a PE-re, akkor mas a helyzet, mert assist debuff nuke-kal szerintem 2 karit megolnek mire eler hozzajuk az elso tank)

Uberlama
jéé ilyen high rr grp zergel nem annyira high rrel nálunk is van ^^ igaz a hibiknél ^^ imádom amikor np-eclipse megy együtt mondjuk vagy zergerancéval vagy tddvel vagy vagy egy félig random fgvel poénbol merthogy 2 fg enemy együtt nincs , de õk 2 fgvel mennek mert az mien vicces. ja igy már pe meg fl se kihivás bocsi. 😊 ez nem egy alkalommal volt hogy top hibi pbaoe grpok másokkal együtt zergelnek 1 fg épitett albikat, szal ott is van némi zerg beütés ^^

Uberlama
van erõsebb az albi tank grpnál szerintem. egy nagyon high rr minden ras hibi caster grp. kb most ez a legkeményebb fg a játékba. ha jol csinálják akkor megverik nálunk a top albi tank grpot is, a PEt az meg azért nem rosz. nekünk is õk a legnagyobb ellenfeleink mert kurva sok petjük van. midik annyira nem gáz mert ott csak az assist train a gáz a többit ki lehet iktatni sos alatt ha nagyon jok de a hibiknél annyira nem hatásos az sos ha jol csinálják bár 30 secig tuti élünk legalább 😊

PEdig a Theu egyike azon kariknak ablbionban amivel szivesen játszanék~~

Lourker

Szia

Beszéltem Riellel mondta hogy újra játszol😊
Elözõ héten kezdtem újra.
És kb 3 napja kezdtem lvl'ni egy healert excalon tehát albiba nem tudok menni.

Lourker

Bhalage...mi a bajod is amugy az excal albokkal?
>> hogy zergelnek mint az allat, most biztos azt mondod, az osszes realm zergel, de nekem elhiheted, hogy a midik meg mindig abban a tevhitben elnek, hogy ez a jatek a fg vs fgrol szol, es 1fgnkent mennek, hogy aztan free rpt adjanak a 4-5-6-7-8-9FGs alb zergnek akik kepesek du4tol hajnali 4ig nem abbahagyni ezt (ezt nem egyszer lattam, hanem ez van MINDENNAP bar gyanitom nem akarod cafolni) ja az a midik hulyesege, hogy nem csinalunk CGt es megyunk egyutt, mert azonos szamu albi vs midi eseten tuti hogy ti huznatok a rovidebbet.. de ezt nem erofitoktatas miatt mondom.
ruhellem az alb zerget es nagyon idegesit, de amin a legjobban kibukom azok a unicorn, dragon es lion knightok akik ott futkaroznak a warder haverokkal.. mi a f*sznak? ok sztem siman megallnak a helyuket fgvel is... amgnel addolo SZAMTALAN stealtherrol nem is ejtek szot..

En az vagyok..talalkozhatunk...
>> Outkhast neven futok, mivel most xpgrpban vagyok eleg keveset rvsr, de ha vege lesz akkor este nyolctol hajnali2ig tuti minden nap lathatsz

Mellesleg a nagy szájú nem albioniakat szivesen kihivom BARMIKOR egy fg vs fg csatara a grpommal...csak hogy eloszlassuk a ketejeket ki tud jatszani es ki nem...
>> elhiszem hogy jol jatszotok, egyszer szivesen benne lennek egy talalkaban

kosz a postot, remelem valaszoltam neked
😊

anti hero

ToA után majd lehet sírni megint, hogy nem az albik a legerõsebbek.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Milyen albi karid van, hogy ilyen bátran kiállsz bárki ellen?

Jelenleg az albi tankgroup a legjobb rvr-ben fg vs fg-ban ha minden ra fent van. Ez a kihívás kb olyan mintha én azt mondanám, hogy gyerünk frontálisan egymásnak ugy, hogy te személyautóban ülsz én meg camionban.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
be kellene nézned egyszer excal/albiba a 12éves gyerekek névválasztásai mindent ütnek ^^ Ms Dos,Windows Millenium és hasonlók az tök normál név ahhoz képest amik ott elõfordulnak ^^
pwned
=D

anti hero

Uberlama
genyo 😊

Botond
késik 1.65 Mr.Gandalf :-D
Adam5
😞(

Rock stb. log on plz:p

Lourker

Hangianix
Nem. Ott csak US verzio van, ami nem megy az EU szervereken.