Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
ja itt a link:
gold edition

Adam5
akkor megéri amerikából hozatni?

Adam5
áááááááá
www.amazon.com ona
a gold edition 20 dolcsi (6ezer ft körül)
cd galaxisban meg 11ezer ft
lol

Adam5
minden féle mmorpg nagyon jó

Adam5
itt egy weblap 1épként ismeritek?:
link

lol, azé vmi alapszinten utánna olvashatnál... ne szivatásnak vedd, de ezek elég hülye kérdések 😊 Felmész www.camelot-europe.com-ra és körül nézel, vagy egyéb hivatalos oldalakon olvasgatsz, ha nem megy az angol (ami egy mmorpgnél elég gáz sztem:p) akkor megnézegetsz képeket :d

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ezt pontosan nem ertettem 😊
zonakra vannak, zonavaltaskor tolt egy kicsit a gep, de ezt ne ugy kepzeld el, mint egy doomot, hogy van egy palya aminek kb5 perc alatt egyik vegebol a masikba eljutsz es tolti a kovetkezo palyat, itt 1 zonat valszeg soha nem fogsz gyalogszerrel vegigfutni, mert sztem a leghosszabb atlok 40perces setat is eredmenyezhetnek 😊

anti hero

igen
igen
igen
😊

anti hero

Adam5
És fejleszteni kell a karinkat mint pl a SWG ben?
vehetünk cuccokat pl kard pajsz stb ?
és vannak gépi ellenfelek pl állatok vagy szörnyek?

\o/ nekem is kell egy :o

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Bizonyos helyeken tolt a gép,de az a 15-20 másodperc nem zavaró!

Adam5
thx mindenkinek
még 1 kérdés
annyira szabad a game hogy pl lehet mászkálni meg minden?
vagy ha elérünk 1 helyik akkor toltes és ugy megy tovább?

Trials of Atlantis, docking the 25th of February !
<2004-28-01>

Azért ezt nem lett volna olyan nehéz ide beirni 😊)

Öcsémnek meg szolok,hogy akkor jelentkezzen AoD forumon nálad és iratkozzon fel még 2 darabbal.

a honlapon fent van a megjelenés dátuma
http://camelot-europe.goa.com/en/home.php

AoD forumon már gyüjtöm a pontos mennyiséget.szerintem olyan 25-30 darab lessz a vége ha mindenkinek kell.
A 40et meg ugy kértem ,hogy legyen nektek is 😊
Nekem is meg szerintem az Excaliburos Viking csordának is kell majd ToA szal nehogy kevés jöjjön 😛

anti hero

szerintem ha tudsz még 256MB ramot pakolj bele a gépbe, hogy 512 ramod legyen, egyébirányt sztem jól menne rajta 😊)))) bár talán egy gf4 is csak javítja a dolgot, de MXes kártyákkal is megy a játék..

alapjátékot nem tudom, hogy tudsz-e még venni vhol simát, de mindenképp ajánlott a kiegészítést megvenni Shrouded Isles (SI) és mint hallod nemsokára jön a 2ik kiegészítés a Trials of Atlantis (ToA)
SI azért kell, mert a játékosok sztem 80-90%a használja, szal ma már kötelezõ darab 😊

anti hero

steveh mikor várható a ToA megjelenése?
mert akkor én is hivogatom a CD Galaxit,hogy mikor lessz nekik!

Havidij : kb. 3100-3200 /hó
Én K&H webkártyával fizetem
CD Galaxy-ba lehet kapni 10990 ft-t

Uberlama
honlap : http://camelot-europe.goa.com/en/home.php

azzal a géppel menne.

és én ugy tudom hogy csak dombornyomott hitelkártyával lehet fizetni vagy mi. Visa meg ilyenek, mintha vki irta volna hogy webkártya is megy, nem tudom , nem probáltam még.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
lesz majd szerintem ToAval is ez, egyben a 3.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Adam5
és erre tud valaki válaszolni?
(kivéve a az utolsóra mert azt megtaláltam
ja és még valami
256ram
geeforce 2 mx400
1700mhz
hogy megy?

Mert DAoC + SI van benne.
Azaz Dark Age of Camelot alapgame + Shrouded Isles kiegeszites hozza.

Adam5
a cd galaxisban Dark Age of Camelot de miért Gold?

Azert maradjon am nekunk is

Adam5
Mennyi a havi díja?
webkártyával lehet fizetni?
mennyi az alap jatek és hol lehet megszerezni?

Cd-galaxiasal beszéltem az elöbb és kértem töllük egy 40 darabot.
Azt mondtak megjelenés utáni napon kapható lessz nálluk nagy valószínûségel.
A megjelenés hetén vissza hívnak pontosítás miatt.
Botond
na jó,a héten ennyi spamm elég is volt,csak megnéztem hogy áll az otp számlám,benéztem ide,erre hirtelen ingerenciám támadt megnézni ezt a sok hülyeséget amit ide írtam,és hopp máris egy rugóval több a telcsiszámlám,há bazz :-(
Botond
hmm,viszont amazon.at-n 28euróért van német toa,és haversrác meg bécsbe jár a közgázra,és oda ráadásul ingyé kiszállítják ^^ anno az eredeti daoct is így szereztük be(angol béte kliens,német cdkey),bár ha jól tévedek hibik közül egyedül én tudok németül,szal német kliens nem patent annyira,kellene angol iso,bár ezt max tetek fel vkivel a guildbõl a netre(mondjuk vmielyik svéddel,annak nem rokkan bele a 10mbit adsl-e )
Botond
mondjuk atm amazon.co.uk-en never heard of it kategóriás a dolog,de sztem hamarosan napirendre veszik,bár weird a dolog,lehetett elõrendelni SI-t 2-3 hónappal megjelenés elõtt errõl meg semmi info...
Botond
mármint angol si-nek az isoja onnan volt
Botond
pvp szerveren van vmi main PKs gyerek annak meg Bécsben lakik az anyja,nekünk anno onnan volt SI cd(angol),kód meg smsben jött brüsszelbõl ^^
Botond
rendelsz amazon.co.uk-en ^^ csak vmi uniós postacím kell,mondjuk brüsszeli ^^ szüleim febr utolsó hetében jönnek haza,nekem addigra lesz ToA,kár hogy nem fog futni a gépemen ^^
Hali.

Ha van megoldás engem is érdekelne,nekem 2 db kellene a ToA-bol.

Uberlama
bbkel legyen az 30-40 😊

jah tegnap én is megpróbáltam de lefagyott a gép (nem olvasta be ide eszközöket etc) szal lehet nem akarja a reinstallt (csináltam mentést szétfagyott és nem indult el 😄

Valaki tud megoldást a ToA beszerzésére?

Az AoD forrása ugy mond megszünt és lennénk vagy 25en akiknek kéne a ToA.
Uberlama
azt nekem is kéne lassan de nem igazán fülik a fogam ehhez a dologhoz 😞

Botond
elmúlt 2 napban windowst rerolloltam,mert már enyhén akadt minden mindennel,az is szép baleset volt ^^
Botond
bár igazándiból ezt nem próbáltam /30 óta mert azóta nincs olyan kapcsolatom ami 4elõtt beengedne :-(,na mindegy,még 2 hetet féllábon is kibírok,aztán megnézem mit változott a szitu
Botond
legjobbakat én pl délelõtt és 4ig bezárolag szoktam. rvrnibár 2 hete nem léptem be,de elõtt ez volt az az idõszak amikor egy fg hibivel kimentünk emainbe,és iszonyat szinten lehet írtani mert albok full random jöttek ki,akár csak midik,még csak nem is highrrek,szal igazi wtfpwn jellegû volt a dolog,aztán 4 magasságában összejön a 3dik fg alb is,és onnantól kezdve én inkább mentem craftolni/altozni bármit,ha végre kötik chellót hosszabbtávon is lenne a plan...toa el sem indul a gépemen,ha jól olvastam a minimum configot,szal xpzni+itemhentelni úgyse kell ^^
Tafaya
Mondjuk csak ugy poennak:

Main szerverek:

Avalon: 1790
Broceliande: 1684
Excalibur: 1801

Legkevesebben: Carnac 472 (ennyi egy uj angol szerveren is lenne...)
PvP: 550

Tafaya
Nah, Prydwen meg mindig underpopulated es Excalon sincsenek sokan. Ha igy lenne akkor kapnank 4. angol szervert

Tafaya
Igaz megvenni angolul csak 27-tol lehet de ez kis szepseghiba 😊

Uberlama
hát az a jellemzõ hogy ugy este 8ig max albok vannak kint, aztán 8 után minden, de csöstül, zerg mindenhol mert mindenki akkor akar rvrezni : (

Új toa videó

feb 25én toa on english servers

csekki

zzz

reroooooooooooool time

zzz

Nemtom délután 4körül nem lehet egy jót rvsr-ni emainba nem hiszem hogy excal lesz ebbõl.

Lourker

AngeLujo
Kezdek félni hogy prydwenbõl excal lesz. Ma reliceztek a midik és 10 perc alatt 320+ albi volt excalnál a 200+ midire. Szal kezd gáz lenni a helyzet, túl sokan vagyunk.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

A virusírok rámutatnak a rendszer hibáira amit a nagy software gyártok eltusolnak. Másik oldala pedig az emberi hiszékenység vagy tudatlanság.
Pl magyar ismerõstõl biztos nem jön ilyen levél ami így kezdõdik:MyDoom + a GoA-tól se.
Azon csodálkozom, hogy bírnak az emberek ennyi virust összeszedni a gépükön.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

:N1