Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
jóhogy :-P
Botond
ami screenshotokat én láttam azon pont ezek a párbeszédek voltak,de persze ezt pontosan nektek kell tudni,ti voltatok ott
Botond
pont toa miatt nem lesz patent a manachanteres group sztem,mert ha mindenki gp-s gyûrûvel rohangál elég nehéz lesz megjátszani a mezz befutunk pbae pbae trükköt,a heatdebuffos meg most sem az igazi már fg vs fgbe
Botond
aodból sztem bárki ingyen felidegesít ^^ de azt nem nagy kaland megoldani,max PLek én ^^ a fõ kérdés,hogy érdekel e egyáltalán ilyesmi...
caster grpra kell ráfeküdni (fõleg toa miatt), nehezebb mint egy tank grp de magas rr-n sokkal jobb (zerg, keep védés, fg vs fgbe is).

sztem, és akkor pl se kell nagyon.

zzz

Eddig még értem is, hogy én felhúzok mindenkit 50-re, de ki húz majd fel engem?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ez azért nem egész így volt. Felesleges és nem igaz dolgokat azért ne írjunk a másikról, mert döntött valamit.

Csak majd kiket fogtok írtani, arra leszek kiváncsi.😊
Kraneee megmondta, hogy majd nézzük a heti rp-t.(persze nem rr1-rõl indultok ahogy láttam a csapat összeállítást)
Majd rr5 környékén valami beszámolot írj ha lehet. Kiváncsi vagyok exc/albionra a te szemszögedbõl.

ehehehehheheehheheee

anti hero

Hangianix
Te bezzeg szpemmelhetsz a "falum es az informatika" topicon kivul is. 😞

😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
btw mióta elküldtem a matávnak az "ott dögöljetek meg ahol vagytok" kezdetû méltató levelem,azóta jól láthatóan leállt a faluadsl project,mert semmi visszajelzést nem kaptam,hogy akkor most mivan,és még a honlapjukon is a jan12ei hír a legfrissebb ^^ szal úgy látom igazam volt,és eleve komolytalan az a cég,csak a nagy lóvéra hajt,szolgáltatni meg luxus...
Botond
ilyesmivel mennyé a "teniszjátékok" címû topicba :-P
Hangianix
Az felidonel kellett majdnem. 😄

Tafaya
1 oranal meg hoztak a defibrillatort? 😊

Nyugi,masnapra ugy erzed majd,hogy soha tobbet nem csinalsz ilyet... 😄

Akkor ha jol ertem a mai 17h-ra tervezett xp grp tali elmarad...

Hangianix
Offtopic:
Nagyon durva ez a fallabda. 15 perc utan mar lihegtem, 30 perc utan azt hittem kikopom a tudom, 40 percnel ugy ereztem leszakad a karom, majd hirtelen valtozas, 45 percnel rendesen tudtam lelegezni, 50-nel elmult az izomlaz, 55-nel mar ugy ereztem, menne ez meg 1 orat. 😄

Hangianix
Nincs semmi gond, tolem akar kulfoldi pac healer is johet 😄

értelek, de most tényleg nem tudom mit csináljunk-csináljak csak annyit tudok mondani, hogy igazad van és sajnálom 😞

zzz

Hangianix
Nincs mit, ugyse tudtam mit csinalni, hat osszedobtunk egy alliance grpot 😊 Na most mar tenyleg megyek, tul draga a palyadij 😊

no comment

anti hero

megegszer koszonom is a segitseget tegnap. kar hogy nem voltak ismereos hibik azok kozt, akiket lehenteltunk, nagyon elveztem 😊

anti hero

Hangianix
Ha GoA atviszi Killert nevvel es RR-rel, akkor en benne vagyok. 😛

Botond
Fidel,ha összehozok egy nurt/regr druid,nat/regr druid,bard,warden,blunt/shieldhero(MA),bm,bm,bm grouppot érdekel még a nat/regr druid?mert ha lesz chellóm ráfekszem az ügyre,ez a fotmgard nekem túl nyomasztó,és pry/albok még mindig elég gyengusok(nem konkrétan aod,hanem úgy nagy többségében),lehetne õket rp-farmolni jól ^^ te karijaiddal kb 1 hét lenne mindenkit PLni 50re,vagy annyi se ^^
Hangianix
A shamant nem adom. 😄 Na megyek egyet fallabdazni (eletemben eloszor 😛 ), remelem mire visszajovok, tobb erintett is megszolal az ugyben (ertem ezalatt az xpzoket, tudunk e pac healert szerezni, meg ilyenek).

Botond
ha vki vállalja a pachealert,én bevállalom a mend/aug healert,vagy a shammyt btw,de én meg 2 hét múlva tudok kezdeni,amikor lesz chelló végre ^^ igaz egyedül is kijövök mind2 karival 50re max 2 hét alatt...(vagy legalábbis 45+ra ami már ilyen supportkariknál rvrbe már határeset ^^)
Botond
és remekül leírja az adott szitut sztem,bár lourk azt mondta mersain beszólt vmit,és azért passzolta dolgot tegnap még hibiben,mára más indoka lett,szal simán mondhatta volna azt is hogy "festék" megint,de nekem végülis semmi közöm hozzá,én csak ott voltam látok dolgokat,és van véleményem,de szerencsére érinteni nem érint ^^ csak üldögélek itthon és várom a chellóm ^^
Botond
anno,mikor filius még vadul xpzett,lourker egyszer azt mondta azért nem jön el xpzni filiussal(én nem voltam ott,én csak a logokról láttam a screenshotokat btw),mert elmegy festéket venni,aztán miután kiröhögték,közölte,hogy rvr csak egyszer van a héten xpzni meg bármikor lehet,és lelépett bfr+a többi tettestársakkal,így lett õ rr11 ^^ ez a "festék" ilyen legendás beszólás pry/hibiben azóta...
Hangianix
En nem ertem a festeket. 😞

Hangianix
Rock, amig nincs pac healer addig akkor felejtos az xpzes... 😞

Nehogy ugyanaz legyen, mint nalatok Exc/Alb-ban volt, nalunk meg Mersainnal es Thauval Pry/Alb-ban, hogy hianyzott 2 kari (pala es mini, mint nalatok... 😊 ) es amiatt ott allunk megfurodve az 50-es karikkal.

En el vagyok kotelezve a grp mellett (ezert is tradeltem at 18p-t es van mar meg az sc-m), de csak ugy van ertelme, ha lvl 50 utan RvRzni is tudunk.

Botond
"festék" rofl,de kb ^^
rl > daoc legtöbb embernek midibe atm, ezen nem tudtunk volna segíteni (xp speed wise). Sok sikert, csak annyit hogy "festék" 😊

zzz

Nincs mondanivalom.
Na elöször is szeretnék mindenkitõl elnézést kérni aki a mid xp grp-ba benne volt.

Ugye Krane ajálott most ezt az albi pl lehetõséget utána meg fix rvsr grp-t.
Annak az oka hogy átmentem oda elsõsorban az volt, hogy az elkövetkezõ hetekben nincs semmi dolgom és van idõm játszani ugye midi xp grp heti 4*4-5 óra(max 5 ször) amivel kb 2-3 hét lenne a lvl 50 és ugye a toa is itt van lassan. Na a lényeg hogy én ennél jóval gyorsabban akartam haladni az xpvel de ez ugye a többiek rl dolgai miatt nem megy. Tudom hogy ez nem volt éppen fair ill. szép húzás,de így döntöttem(lehet rosszul nemtom:p).

Lehet itt is flamelni ha gondoljátok, de ircl/mailben egyszerübb megbeszélni ha van mondanivalótok a dologgal kapcsolatban( persze midi xp grp tagok elsõsorban). és sorry mégegyszer.

Lourker

Rock kerlek nezd meg a privi uzeneteidet
kosz

anti hero

vigyazni fogok megigerem
:o

anti hero

kis hamis :o

zzz

Botond
rofl
Amit a kezedben fogsz az elsül. Vigyázz, hogy hova nyulsz!😊)

sztárság ^^
btw átspeceltem a zerkem (4platiért volt a kövecske😊 szal most 50Sword 50Left Axe es rest Parry az uj zerk fotm spec. es tenyleg. nem is olyan rossz, mar csak egy lassu tu handed kardot kell szervalnom es lesz nemulass.. btw 4.2spdes TG kardom 56str/con debuffos, a left axeom meg haste procos a multkor 1 korben elsult mind2 oO
apocalipse now feeling ^^

anti hero

Botond
ja,a lol az volt,hogy killspammok 85%át vagy többet én csináltam ^^
Botond
odinsba a mincer a pettel vs me akkor az is zerg btw?nerf ^^ meg scoutot is ;-)
ehhehe no.1
ma excal emain is bhalages deathspammel volt tele 😛

anti hero

Botond
na de mi emainbe "védekezünk" ^^
Tafaya
Mikor erted mar meg hogy ha a tamadok tobben vannak az mar zerg? 😊

Botond
btw ma felkelek,asszony még alszik milegyen,hát belépek wardennel,épp emainbe volt logolva,és volt ott egy rr1 menta is a guildbõl,megbeszéljük,hogy tali,na le is gyakják,aszondja jön vissza bolghoz,ott tali,elindulok,de engem is elkap mincer+2infil(egyik talán merc volt,és csak a másik infil),megyek utána bolghoz,ott van egy 35ös szintén rr1es chanter,na már így hárman erõsek vagyunk go emain,ott amgnél találunk egy rr3as és egy rr1es rangert+egy rr2es wardent,így már végképp erõsek vagyunk,a mincert+3infilt(auddary addolt közben,vagy hogy hívják),le is nyírjuk,meg még egy pár 4-5fõs grouppot,aztán meglett a fg egy rr1es eld+rr1es buffbotjával(igaz aaz eld rr2t megdingelte velünk,szal már majdnem full highrr lett a group 4db rr1es,ebbõl egyik lvl35,2db rr2es meg egy rr3as és én rr4el),na ezek után beszólt az rr3as ranger,hogy mircen aszondják albok hogy zergelünk...fgvel zergelünk ami fotm highrrnek nem éppen nevezhetõ emainbe a saját frontierünkbe?na lol már...
Botond
írjá hozzá rr-t is,mert így elsõre 4db 50es rr1es kariért sok ^^
Tafaya
50-es mini
50-es infi
50-es scout
50-es friar
45-os caba
42-es reaver

200e Ft 😊

yellowcab
van aki már unja a játékot és átpasszolná nekem?tudom ez nem bolhapiac,de mégis mennyit kérnél érte?
köszi

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Uberlama
hááát najoo 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens