Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
az enyémet,ha lehet ne kopizd be ide ^^ de azé csekk ^^
Botond
nem is akartam vitatkozni,csak hangi nem vágta a festék témát,ezért leírtam,úgy ahogy "nem egészen így volt",ahogy én hallottam többektõl,meg a screenshotokból,és az akkori guildchatekbõl kihámoztam
Uberlama
szerintem nem igazán lesz annyira feltünõ az a nerf. resist debuff 7 secre csökken tehát kb 4-5 secet lesz fent, assist ddvel ez bõven sok mindenre. solo ddvel 700+ körüli sebzéssel is 3 bemegy kb az is már majdnem mindenre elég. baodra valljuk be ráfért kis átalakitás még ha a resist rendszer átdolgozásával.

de mondjuk ToAba meg caster love lesz legalábbis én ezt olvastam amcsi forumokan, az meg már csak 1 hónap 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

k.:p

Lourker

te csekkoljál egy pm-t

zzz

"Tom nem sokat szamit de nagyot csalodam volna benned meg mondjuk barkiben (rock kivetelevel) mid grouppon belul."

hmmm ha már beírtad, kifejtenéd?

zzz

Hmmm nem egészen így volt, de nem állok le vitázni mert te vagy az akivel tényleg nem érdemes.:o

Lourker

" mondjuk barkiben (rock kivetelevel) mid grouppon belul." ROFL

Lourker

Eddig nem jutottam el olvasasban. Tom nem sokat szamit de nagyot csalodam volna benned meg mondjuk barkiben (rock kivetelevel) mid grouppon belul.
Nem tom en Lourkernek nem szoltam be egy szot se.
Amit most tett szal az tenyleg nc.
Hát ja prydwenen hibi easy mode jelenleg (mivel pe inactive midi rvsr guildeknek rr5 körüli grpjai vannak(maelmstromnak néha van jó grpja akik ellen már nagyon nehéz nyerni).
de 1.65 néhány nap és nerfelik mage grp-t .

Lourker

már nem az 😊
Hangianix
Volt mar.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ja ez jó kérdés 😊
De akkorát röhögöt mindenki ezeken a hülye midiken.nem tudom mit erölködnek a strenght relicel.esélytelen már napok óta elvinni fõleg amikor 300an jönnek ki védeni.Sokkal esélyesebb kimenni elvinni mondjuk a hibi power relicet és akkor be vannak biztosítva egy relicel legalább.de nem.nekik továbbra is itt kell zergelni.
na mindegy ezt most jól benézték.még sosem votl ilyen egyébként hogy a midiknek egy relicjük sem volt.hehe
kivi vagyok mit fognak lépni .szerintem jön majd a nyüszítés 😊
ja viszont a 20% power az egyenesen arányos azzal ,hogy 2 fgvel megyünk a hibikre ezentúl 😊 az eddig leölhetetelen chanter groupok most még erõsebbek lesznek de ez van :p
Átvittétek már Odinból?
Hmm nem akartam mondtani amig nincs meg a relic😊

Lourker

Lol szolhattatok volna hogy reliceztek 😊
Uberlama
SZÉP HIBIK SZÉP GOGO 😊 bár ez nekünk nem tul jo 😊

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ezt nem is tudtam oO

anti hero

Uberlama
mi szemszögünkbõl zergnek tünt de örülök hogy nem igy van és csak véletlen volt

emainban defender odin/hadri invader:o

Lourker

Uberlama
hát ja miután kaptuk infot 2 fg hibirõl eclipsel még jo hogy nem megyünk 1 fgvel rátok 😊

aztán meg amikor 3 fg hibi kb egyszerre jött ránk 😊 és közevtlen elõttetek albik addoltak 😊

elöször 1fg midi vs 1 fg hibi volt(hibi grp már kihaolóban volt ) aztán addoltunk midikre ti meg 2fg al ránk +megmaradt hibikre midik . ha ezek után zerg miatt sírtok az nc kategória.

Lourker

nem defender?
oO

anti hero

amikor hmg-nél addoltatok amikor harcoltunk midik ellen akkor is 2fg volt és amg-nél is 5 perce erre megkérdezi Übi miért zergelünk xD lol

Amúgy ha harcoltok fg hibivel (vagy 2 vel tökmind1 most) és addol egy fg az a fg nem zergel.

zerg=2fg -al futni prydwenen hosszú idõn keresztül de én egyetlen egyszer nem mondtam erre semmit (ha mondtam is akkor se sírás volt.).~

Lourker

Elõször 2 fgvel mentünk, mert tudtuk, hogy ti is annyival vagytok.
Másodszorra meg csomó hibivel (nem tudom mennyien voltak) harcoltunk 2 fgvel, és akkor csak addoltatok.
most már ja .elõtte csak add volt
Ti 2fg-al rohangáltok(legalább is a két találkozásból kétszer voltatok 2fg.) mi meg csak addoltunk a fightba és mi zergelünk? Legközelebb gondold át mit írsz plz.

Lourker

lolololololololololo,.ollolololol

Lourker

Uberlama
miért zergeltek ?

késtetek 😊
game rulz 😊

12.71 a rekordom level 1en eddig 😊

zzz

Az még nem gond csak akkor ha 2fg tank van rajtam:p

Lourker

AngeLujo
Csinálj valamit az Invader felirattal mert nagyon világít 😊)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Utálom azt a gyereket és havonta egyszer van a grp-ban csak most kettõ regular member hiányzik sajna, ugyhogy nemtom lagcheatel-e:o

Lourker

Mester mond meg Setae-nek ,hogy fejezezze be a lagcheatet vagy vegyen jobb connectet 😊
Hangianix
DF jobb theuval, minden szinten jon meg 3-4 platina minimum es jobban bevesznek.

Botond
hmm,küldtem privi üzenetet fidelnek,de most kissé elbizonytalanodtam,hogy nem rocknak ment e véletlenül,ha igen soz ^^
Ac kira hely:o

Nekem 44,5 volt armsmanom amikor abbahagytam de acc closed és nem tudom a sub pass-t:<

Lourker

Hangianix
Azota mar 47 a theum, ACbe azota nem voltam... 😊

lol^^

Lourker

Hangianix
Miutan tapoltal a theummal es egy guild necroval pry/albon, mar nem tudtak ujat mutatni 😛

hétfõn folyt köv.

zzz

Na visszatértem midibe megint rerolloltam a healerem:p
Vhogy nem jött be albi hangulat+ az összes pryd/hibi midi-ben játszik. Meg aztán kilpéni is geciség volt na de mind1már.

Lourker

engem meg az erdekel, hogy most mi van, vmi hivatalos hirt pls, hetfon akkor csinaljuk tovabb? mi van lourkerrel? stb stb. ugyanis en is ezeknek a fuggvenyeben csinalom a dolgam.
koszi

anti hero

Rock: valamit mondhatnal xp grp ugyben.. paran bent vagyunk a megbeszelt idopontban.

Botond
k,akkor kell második druid,warden,bard hero vagy chanter(attól függ mivel jönnél),másikchanter és eld atm ^^ majd visszatérünk még rá ^^
drood drood bard warden hero chanter chanter mana eld

0.7-1.0 seces cast time, saját dmg debuff-melee resist buffok, bodyguard resist nerf... szal sztem életképes a dolog.

zzz

Botond
de én benne vagyok caster groupba is csak arra mi lenne a setup?mert valahogy arra tippem sincs mi lenne az életképes setup...druidom mindjárt rr4,én azzal neveznék mindenképp,warden 3-4-5fõs grouppokba szoktam csak funrvrbe vinni,ilyen komoly manõverekbe nem szeretem ^^