Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4 fg-t még nem is láttam együtt 😊

egyébként érdekesen tudnak számolni.lehet az nem tetszett nekik amikor Lujoék csapatára rá ugrott 2 fg midi meg folyamatosan addoló hibi/midi casaptok és oda besegítettünk egy "kicsit".ott kihalt 3 fg midi meg talán 2 hibi de jó móka volt.
😊

zzz

Hangianix
Mara legalabb falusi erossegu mobok kellenenek. 😄 Es nem 1-2 egyszerre 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

😊

egyébként jah, excalon alap 200 ember emainba általában.

zzz

Hangianix
Sarga grpot eddig csak egy kek grppal lattam egyutt mozogni.

Botond
nem vagyok elég skilles excalhoz,ez a megyünk 300an a 200 ellen emainbe,ez meghaladja a képességeim(lásd még 0,1fps,és 30sec+ delay),és ne mondd hogy nem,mert amíg albiba volt karim stabilan 300 embert dobott ki who emainre,és a többi fõ frontierzónára is 150et legalább,midi oldalon meg ennek kb a 2/3át-felét,szal megnézem majd,ha idõm engedi(netidõm ofc),de nem köt le ez a zergelünk nagyon...meg különben is sokkal nagyobb fun 6 emberrel 2fgt szopatni 15-20percig(mert amikor 2fg vs6 20 percig tart az már gáz,és nem a 6 embernek),mint beaddolni egy 7fgvs 8fg fightba ahol nem is látok semmit,csak a végén,amikor már egyik brigád relt hogy rezzelnem vagy relnem kell,hát überfun...
Botond
gprshez képest istenkirályság lesz hidd el ^^ a párom meg a melóhelyen netezik,szal a sávszélesség 100%át uralmam alá hajtom...
Nekem, és még párunknak is chellonk van, néha anyázunk elég rendesen... 😊
csak arra céloztam, hogy néha elég szar
nem ertem miert nem excalon kuldod, itt legalabb van emberanyag ahhoz hogy FGket lehessen kiallitani...

anti hero

Botond
rr4 a druidom :-P hwbe ránkagrózott 2fg alb,azok a lilafehér köpenyesek a kereszttel vagy mivel,hát mi voltunk 6an erõsek(animist,menta meg hasonló fotm karik),hát vmi 15perc alatt le is zergeltek minket,és csak 2 halt meg tõlük ^^ ezzel szemben kaptunk utána vagy 3x 2fg midit,azok ból csak az rr2es brigádból kaptunk ki 1et,a másik 3sec alatt lenyomott minket...odinsba meg szintén alb hegyek,emainbe ki se néztünk,mondjuk 6an hova is ugráltunk volna,lehet carnacra kellene költözni lassan,mikor beléptem prydwenen volt 1950ember carnacon meg 850 Oo ott talánlehet még szólózni,de francia nem erõsségem...
hehe yep de ez fórumokra is gyakran igaz.

Lourker

Uberlama
maximumba is csak 2 fg volt, amugy meg bekaphatják.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
Nem vezet 4 fg albit odinba, erre a zergre mozdultunk rá 2 fg aod/alliance csapattal, de még így is elõfordult hogy le lettünk zergelve. IRC valahogy nem tud érdekelni, fotm whinerek egyetlen érvényesülési helye szvsz.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hát nemtom irc-n olyan sírások mentek hogy Steveh 4fg albit vezet odinban ^^

Lourker

Uberlama
welcome to the new excal

AngeLujo
Úúúútálom hogy minden nap zergel valaki. Vagy albi zerg van mindenhol vagy enemy zerg :/
Kimentünk hw-be, leöltünk vagy 4 solozót (hurrá ding 5L4 :p), irány emain, tiszta fight TDD-vel, erre fg hibi add, utna 30 sec múlva 1.5-2fg midi add. Visszajövünk emainbe, 2 fg BaF, fexünk. Odinba most valami sárga népekre addolt rá egy fg kék gyerek, haltunk. Aztán hmg-nél 2 fg hibi, Everlast add. Úúúútálom 😞

Hát ja csak ezt nem ilyen egyszerûen kell néni mert ha pl savage-t össezhasonlítod merccel healer-t a sorccal akkor lehet ez kicsit balancolja az rp/bof/sos közti különbséget ráadásul azokat 30 percenként használhatod.

Lourker

Botond
hpk=hmg és mind1=mind2,többi typo belefér asszem :-P
persze az nem is lehet, de akkor is 😊 hibi albi RAk egesz grpra hatassal vannak mig PRrel vagy felszedsz vkit v nem azt annyi😊

anti hero

Botond
na kimentem rr3l0bmmel+druidommal odinsba erre ott figyel egy bbnek álcázott spy gyerek hpkba,na lol...kimegyünk elcsalogat friar jobbra,mire észbe kapunk bm kapja is PAt,persze gp+2insta up volt,szal cumizták a dolgot (rr7 infil+rr5 friar,mi meg mind2en erõs rr3),asszony hazaér közben quick afk,insták fel is jöttek go hpk,na ott épp egy sorc pwnol egy manachantert,lemezzel(gp down) és nézem ahogy a petem+bm apró darabokra szedi,rezzelem chantert(90 extra rp 4tehwin ^^),go amg,na ott bekapjuk az rr7infilt,de közbe friar gyerek váltott az rr8as infiljére már majdnem megfekszik mind1,amikor rr3as infi beaadol,és lePAz a földbe,abban pillanatban hal a második infil is az eredeti duóból,rr3as elszelel,mire releaselek bm is ott a porton jött még egy scout,port vissza se insta se gp halunk is hpk lábánál a scouttól+az rr3as infiltõl,visszamegyünk scout+infil hasal(insták+gp up),addolnak a haverjaink(rr7+8infil,de szerencsére hoztak erõsítésnek egy rr3as mincert is),na le is megy egyik infil mincer haldoklik(ekkor már mi is +1elddel vagyunk,és volt rp rangebe egy 21es menta akit rp PLtünk,de nem csinált semmit),mikor is fg rr6+ midi beaddol,és letöröl mindent a föld színérõl ^^ ez egy kellemes 45 perces rvr volt ^^ és mára ennyi elég is ^^ na megyek tutujgatom az asszonyt,mint aki jól végezte dolgát ^^ még vmi 900rp rr4 druiddal btw :-)
Botond
beszéltem én is vele,atm nem tudja befizetni...majd este csak
emberek LOOOOG in...

zzz

ok elértük alyrt, most már csak az a kérdés betudja-e fizetni 😄

zzz

Hangianix
El kellene torni a kezet annak, aki ToAt kitalalta.

Botond! alyrnak szólj már oda hogy aktiválja öcsém accját (pénzt már rég odaadtuk neki) mert most járt le és nem tud fellogolni ebbõl kifolyólag.... Alyr mobilt nem vette fel :<

zzz

bocs az csak 10% + full grp instant :p

zzz

welcome to toa

zzz

Hangianix
Lassuk be, egy insta full grp rezz nem kicsit lenne durva. 😄

josz ma te is 😊
wuhu

anti hero

igen csak a gp meg a bof meg sos az grp ra a PR meg single ra nekem csak ez bassza a csorom, szal ha erted mire gondolok..

anti hero

Hangianix
19:30 akkor?

Hangianix
Puppet?

xp grp 30 percet tolódik 3an nem tudnak fent lenni idõben.

zzz

jól nyomják, de egyik TDD-s guild druid benne van abban a grpba excalon és a nevesebb guildek ellen vesztenek elég sokszor (realm balance rulz..)

zzz

Botond
micsoda?^^
Hangianix
Egyebkent (mint mar annyiszor elmondtam 😄) a midik annyira lesajnalt healer RA-ja ezert jo. Hasznalhatod hibi es albi grp ellen is. Mi a hajunkra kenhetjuk a BoF-funkat ellenetek, ti meg BAoD-t a grpok 80% ellen.

Hangianix
Ez igaz, csak nekem az nem balance, hogy kb. 1 tipusu grp es masnak sanyi. (Ez nem egeszen igaz, pl. Excalon van egy debuffos alb csapat a The Brethen akik allitolag jol nyomjak, van 1-2 jo hib tank grp, mondjuk MM ota nem lattam midi caster grpot).

Hát a realm balance ugy ahogy toa elött még megvan ,szerintem mindegyik realm tud nagyjából egyszintû grp-t csinálni(hibik mage , midik tank, albik theu/sorc/merc grp-t).

Lourker

Hangianix
3 bm ugyanugy megol 3 sec alatt (pierce spec gondolom), mint 2 savage.

Hangianix
Ugy tudtak elkurni, hogy ha jol emlekszem ott volt eloszor. Oszt lehet tevedek. 😄 Namarmost ha masnak nincs, akkor ez is mar uber megoldas. Csakhogy azota sok sok valtozas volt, amivel Mythic szokasa szerint tartott lepest (sehogy) a realm balance teren.

AngeLujo
Mondjuk bm télleg nem egy nagy valami, de azért kb ugyanannyi idõ kinyírni velük mondjuk übit mint hogyha 3 merc szalad akárkire aki papírba van (savagerõl ne is beszéljünk 😊. És ott van az hogy pierce-re kell speccelni és csak armsra meg palára üt picit, mert chainre oszt mint állat, caster meg nem téma. Én merccel azért lettem thrust mert sírtam amikor 120-160-at vertem chainre. Viszont a hibik elleni sebzésem elég csúnyán el lett gimpelve ezzel, mert max 220 körül ütök main handdel. Mondjuk "light" tank az kb rr5-re lesz használható, addigra lehet det5+PF+purge combot összehozni. Mondjuk ezt az endu dolgot nemtom hogy tudták így elkúrni hibibe, ebbe tényleg albionnak nagy elõnye van.

Hangianix
Ertelemszeruen mage grpra ertettem. 😄

High rr midi grp-ok jó healerekkel szét szedhetnék hibi mage grp-t de olyan most nincs prydwenen

Lourker

tank grp-ba nincs baod
Mage grp-ban meg addig amig meghal 2 mage:p

Lourker

Hangianix
BAoD-re nyomott mondjuk lvl 44-es pac mezz meddig tart? (warden resistes grp)

Persze ez nem jelenti azt hogy nem müködhet a hibi melee grp, mert azt is lehet jól csinálni.

Lourker

Csak high rr tank grp-nak van értelme és csak low rr bm-ek vannak a guildben. Hibiben az end megoldása sokkal rosszabb mint a másik két realmben +bm közel sincs savage szintjén és a merc is ütõképesebb tank nála + alboknak kettõ olyan ra-ja van ami melee grp-t segíti midiknél pr nagyon jó , hibiknek marad ugye a gp ami det 5 tank grp-ban nem a legjobb ra és ehez hozzá jön a valszinüleg leggyengébb light tank + szar end kb ezért.

Lourker

Uberlama
Lourk miért nem toltok tank grpot ? meg neked mi a kihivás már rr11en druidal ? 😊

Majd elmúlik hamar... 😊
Botond
UPCsek esküdöznek hogy a héten lesz chellóm ^^ alig várom ^^