Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe jah 😊

ja adri ding azt go train + új place szvsz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Nem lehetett kihagyni, hogy ne idezzelek teged. 😄 Mara a bb felvetele es kozos imadkozas utan, valami huzosabb helyett kellene talalni.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

i hate yo genyo :o j/k vicc ne vedd komolyan!!!!!!

nem nyomkodom összevissza, ennyit ártanak slash dmget nyomó mobok, evade + slash resistet nyomom 90%ba, hastet is már inkább zaktól kérek pve-re, melee boostot meg csak akkor tolom el ha lejön agró vagy éppen utsó mob etc. Most már a buffolt hpnak az 5% szedi le egy buff, mig patch elõtt mindig a base hp-t vette figyelembe 😊

jah hát ez a nerf (mythicesen szólva, bugfix) inkább arról szól hogy ne 3hiteljen egy clericet / bardot egy rr2-4es savage

Hangianix
Savage tenyleg eg es fold lett hp viszonylatban. Egy nappal patch elott alig kellett Dorit healelni, patch napon pedig a mana 70% elmegy ra. Mondjuk lehet azert, mert o osszevissza nyomkodja a selfbuffokat. 😄DD

Uberlama
prydwenen tegnap pl leginkább zerkek és warriorok illetve caster grpok caster/tank vegyes grpok voltak. van ugy an az everalstos csak savage grp de náluk 3 rr10 meg rr8-9 is van azt azok még mindig kemények.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

gatyo: megérkeztek a képek mindjá tolom fel õket.

lehet elkezdik emberek beloggolni végre warrior / zerkereket, mert savagok megérdemelten szagolják alulról az ibolyát xD

hozzá kell tenni 3str / 3pow relic segített mindkét grpnak erõsen.

jah savagok most már sztem korrektek, nem lehet összevissza nyomogatni a selfbuffokat, tényleg alig van quad... szal közel van ahoz hogy balancednek lehessen hivni.
Azt hogy vertek mindenkit szép dolog és gratula 😊 De az én szememben még mindig a nolbisok viszik a pálmát, olyan szintû wtfpwn-t nem nagyon láttam még, dh-t nem említem mert pbae rr11grpal 40 warder megölése sztem nem egy AKKORA dolog mint ugyanezt megcsinálni egy tank grpal, akik persze ugyanúgy high rr-ek. (pl Pe movie2ben mmg-midi irtás iszonyat vagy amit egyszer kétszer excalon csinált nolby top8 grp).

BD grp elég kellemetlen valóban, TOA után még szarabb lesz, mikor grp purge miatt a CC jelentõsége csökken valamelyest. Eddig 4szer harcoltunk velük, ebbõl 2volt tiszta addok nélküli fight emlékezetem szerint, és ebbõl 1et mi nyertünk egyet meg õk. Ha a mezz ül, az assist train bedarálja õket, de ha mind mozog elég nehéz lenyomni õket, kicsit filóznunk kellett, de elvileg megvan a megoldás, le kell nyomni Juss-t elõször, õ a debufferük, és utána már viszonylag könnyû a dolgunk. Még szerencse, hogy van egy middi szakértõnk a grpban 😄
Ami kellemetlenebb a hibbi caster grpok, na nem azért, mert legyõzhetetlenek, hanem mert vagy 2fg, vagy 3fg formályában találkoztunk velük, és hát az azért kicsit sok egy tank grpnak 😊 Savage grpok viszont hullanak mint kenny a southparkban, arh olyan jó látni ezt, öröm nézni 😊) Azt nem mondom, hogy free rp, mert elégg korrekt dmget nyomnak, és azért 4healer class egy grpban még mindig kellemetlen azért 😊 Az patch óta azonban eddig minden tiszta találkozást mi nyertünk.
Hangianix
Tegnap kiveseztuk, az a baj, hogy a videokartyat nem merem ugy beallitani, hogy ne a near enemy latszodjon a kepernyon, ezert jatszhatatlan SIvel. 1700+ 512mb MX420

gép config ?

zzz

Hangianix
Arra jo, hogy mikozben porton ulok, vagy xp-nel Dorira es Lothra varunk 😄DD, megtudom nezni a leveleim, a forumokat, ha valami cuccot kinalnak eladasra, akkor a statjait, stb. Egyebkent 2 regi accountot tudok futtatni, sot tudok 2 SI-t is, bar kisse furcsan megy neha, ellenben RvRben mar egy accounttal is szopas.

Tehat xpzesnel semmi gond nincs SI-vel, se nem szaggat, se nem zavar.

Botond
hehe,hiszem ha látom :-P
Botond
remélem nem,így is eléggé hígult a szinvonal múltkori /30nál is
Botond
ha géped nem bírja SIt,akkor minek akarsz sima kliens mellé mást is futtatni btw?azt bírja?vagy vmi másra is jó daox+daocwin?
Loth ha tudsz két karival játszani akkor loggolj fel plz mert ti hiányoztok csak😊

Lourker

Hangianix
Ha tud valaki uj patch-hez DAoX-ot, DAoCWint, az szoljon pls. SI-vel az RvR nekem siralmas. 😞((

Uberlama
jah elég nevetséges, eddig nem votl feltünõ hogy van petjük de igy hogy 1 percig tart az earth pet amit 1 ütéssel le lehet verni igy már kell a whine.

már megy is a whine theurgok miatt 😊

19:30, de ismerve az embereket 20:00 elott kizart, hogy kezdunk :o

anti hero

Hangianix
Miben maradtunk tegnap? 19:30 vagy 20:00?

valszeg cuccolok es jovok..

anti hero

3 pow relic miatt tuti lesz egy kis pop injection😛 fõleg toaba hibzor caster grpzor lesz numero uno sztem oO

zzz

Botond
egyébként nem tudom miért mondják,hogy kevesen vannak hibik,múltkor is mikor beléptem(tegnapelõtt) nem karira léptem be,hanem a szerverválasztáson át,és én voltam kb az 1988adik a szerveren,és /who hibibe vmi 311 embert dobott ki...az erõs 15% ^^ anonokkal 17,5% is meglehet...
Botond
On a side note. Hibernia / Prydwen will be getting back the /level 30 command today...jeah ^^,mondjuk 19megs a patch azt nem szedem le már csak chellóval...
Dmg ben pont olyan mind2 csak bm nemk van jo anytime os utese cd ben mercnek se dw se thrustnal nincs en ezert nem specceltem at vegul.
Amugy ja ha van ra akkor alb erosebb ha nincs akkor hib.
Ja thrust bm oldal és back pos style-ja az elég jó de abban már nem vagyok biztos hogy dmg-ban van olyan jó mint a merc.
Meg aztán ugye 3ra(2bof 1 sos) van amit ha használ albi melee grp akkor nagyon nehéz ellene.
ja 2bm 1 eld 2 druid 1 bard 1 warden 1 hero grp nem rossz

Lourker

Azert ez nem fedi teljesen a valosagot.
Bm jobb tank groupban mint merc mert jobbak a style-jai mint mercnek a 7 perce sokkal hasznosab mint merce fg vs fg ban es nem kell pf et se megvenniuk hatba style miatt.
Amugy meg mivel cc meg speed egy helyen van +1 tank / druid /eldrich fer be ami nagyon tap. End dolog szar ja de ha ugyes a bard akkor meg lehet oldani foleg ert cc-n mar nagyon keves mulik(hibeknel).
Hangianix
Regen nekem is ment, ujra kellene huzni a Windowst, mert a codecek mar osszegabalyodtak.

Uberlama
nekem mind2 megy ^^

Hangianix
Nekem megy. Ha jol emlekszem Grobothir (Eatsinfils) is csinalt egy ilyet anno, de neki csak 3 bd volt benne. Sajnos az a video nekem nem megy. 😞

nekem meg kb 10 masodpercig aztan leall 😞((((( miert????????

anti hero

elvileg kranek is szerepelnek benne, bd moveh:bd - grp /excal

Uberlama
amugy már egy ideje 2. vagyok lwrpbe sorcik közt meg jövök fel top20ba is mint a talajviz, szal vigyázzat 😊

Uberlama
ok 😊

loch kilépett pe-bõl ? xD

daoc.eclipse/daoc.maelstrom/daoc.everlast/néha pe chan de õket utálom szóval ott ritkábban:p

Lourker

Uberlama
ircn melyik csenelen szoktál lenni ?

Uberlama
most miért ??? hiszen ott volt a lvl 47es isalf foreyar vagy mi a neve petem is 😊 az már 10el felér szvsz : )

ez = ezen 😊
Ez a 15 tankból álló assit trainen még mindig röhögök
Azért elég érdekes hallani hogy a másik oldalról hogy néz ki az a dolog aminek te is részese vagy 😊
Steve-t max a cleric-ek tudták assistolni mert késett a lurkó és elszedtünk elõlle minden tankot. Csinált egy 3 clerices 2 pole arms sok paladinos tank grp-ot 😊
Arról meg nem tehet hogy ott a kolomp a nyakában és a sok "barom" õt követi
huha prydwen.net Best of the Best topicban talaltam;

#6 01-02-2004, 06:49
Tami Tormented
Registered User Join Date: Dec 2002

Hero: Bhalage <--------- óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
BM: Caylan
Champ: Malev
Ranger: Jalantariel
Nightshade: Chez/Lisa
Bard: Luuna
Druid: Krey
Warden: Galii
Enchanter: Flamer
Mentalist: Ghanima
Eldritch: Trelawney
Valewalker: Can't think of any...
Animist: Awarkle

Raid Leader: Aran
Best Guild: Any in the NE Alliance, they all rocked

uristen tudom, hogy mekkora nyubi voltam vagyok leszek, hogy kb 1 eve vagy hogy nem vagyok aktiv hibiben, hogy eltuntem onnan es megis vki emlekszik ram es ilyet ir óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
<elerzekenyul>
<sir>
<nevet>
Lourker btw tobb helyen szerepel, mondjuk nagyon is jogosan, gratula neki 😊
😊))))))))))))))))

anti hero

hehe én nem tudom offline voltam csak irc-n láttam hogy mondtak rólad egy két nem szép dolgat megkérdeztem miért a válasz az volt hogy 4fg vezetsz odins-ban 15 tankból álló assist trainnel:p

Lourker

AngeLujo
Ja ott midik feküdtek volna mint a szél ha nincs ott megint a sárga meg a kék hibi brigád, immár stealther addokkal...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"