Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy tank grp-ba belefér champ/reaver stb. det nélküli karit csak hát nem lesz a legjobb grp attól függetlenül azért el lehet vele játszani.
Valószinû mindig lesznek olyan karik akik jobbak mint a többi és azokkal lehet a legjobb grpkat csinálni.
Régen is inkább azért vettek be mindenféle karit grp-ba mert nem volt ez a szervezett rvsr (rvsr guildek etc.) ami most van és random vs arndomban nem rossz pl. egy champ a grpban.(tudom hogy régen még nem volt deter de teljesen már szellemû/szintû volt a rvsr is)

Lourker

jah determet elég gáz... a probléma az ha kiveszik ki a pöcsöm akarna bm-t a grpba amikor ott a champion debuffok+ranged interrupt + snare + lw vagy valewalker ami interruptolgat, nukolgat és csapkod : ). De valamit tenni kell mert a jelenlegi rendszer egy kalap szar, hybrid karik teljes egészében elvannak felejtve, nem pbae casterek is. :<

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
ezért lesz rosz ha bofot nerfelik lés lesz mindenkinek. egy bofos hibi/midi tank grp megen elég ütõs lesz.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
elirtam alb tank grpot akartam irni. alb tank grp rak nélkül sokszor gyengébb mind hibi tank grp na. :_)

Majd fogsz, TBnek van egy debuff caster grpja (alb) 😊 A nagy problem alb/mid (fõleg alb) caster grpkal a GP hiánya, bekapják mezzt és /release legtöbb esetben, talán sos + moc + bofal nem, de akkor is elég nagy bajban vannak :p.
Jah de az lenne a lényeg (persze ez sose lesz igy), hogy egy grp akkor is menjen ha nem melee vagy magic dmgre fókuszál (de lehet toaban ez tényleg megváltozik).

Hibi tank grpra nem mondtam hogy esélytelen, csak szvsz hibi pbae grpokba fényévekkel több lehetõség van mint a tank grpban, de a 4 healer kaszt (pbt, 2 druid, 1 bard) + determ guard + 3 okés tank nem rossz. csak a jelenlegi RA rendszer miatt nem túl esélyesek albok ellen pl.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
engem is ez zavar,hibibe atm manachanter/druid/bárd/bm fér be a groupba alapból,ha nagyon muszály bevesznek eldet debuffernek wardent resistbotnak,herot blockbotnak,de azért annyira nem szeretik már azt se,és ez a classok felel sincs,másik fele akkor minek?deterbõl én 3 szintû RAt csinálnék,és 3-6-10pont lenne a 3 szint,akkor azt mondom na,egy det3as tankot már lehet is mezzelni meg nem is,és nem minden rr2es csíra jön szembe deter4el...
Jockey
nemtom, nekem az alap gondom továbbra is akarik kijátszhatatlanságán van
egy champion szar, mert nincs detje pl, nekme is van egy 44es, oszt szart sem fog érni ha felnõ, max solozni lesz jó vele
ezt a deter dolgot kéen hogy átdolgozzák valahogy sztem, mert kriminálisan leszûkíti a játszható karik számát
pryd/albok is hajlamosak úgylátom a felejtésre, volt egy kék ruhás hibi csapat, aki 10bõl 9er levert minket mint a szart, szal nem vágom miért lenne szar anyira egy hibi melee group..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nemtom ahogy láttam emain excalon ott egy 2 caster/2tank hibi grp simán ellene. Legalább is éjjel 1 körül rengetek random van alig van jó grp.

Az meg szerintem logikus hogy nem lehet minden grp egy szintû, mixed grp-k toaban jók lesznek talán.

Hibi tank grp-nak ha kellõen high rr azért van esélye alb/mid tank grp ellen is ha jó bardjuk van.(warden(6sec pbt)/2druid rengeteget healel/ütést felfog + hibik használnak guardot is általában amit pl alboknál nem igen láttam).

Igazi albi caster grp-al még nem nagyon találkoztam:p

Lourker

hát épp ez a lényeg, lehet hogy mûködnek de ez egy elég relativ fogalom... sztem meg nem túl esélyesek egy caster/tank only grp ellen ezen a téren lehetne vmi változtatás.

<wou> Actually, GP is getting the axe. No realms will have it, at least in the current (albeit not finished) docs.

Jockey
ezzel egyetértek, sztem se rossz a hibi tank group, sõõt
bárki bármit mondd, egy albi caster group a legviccebb, bof ide vagy oda, és akármennyire is nerfelték a debuffolást, még mindig sokkal jobb helyzetbe van e téren a másik 2 realm sztem

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szerintem albi caster grp bof-al is gyengébb mint hibi tank grp. Azért annyira nem kell lesajnálni hibi tank grp-ot, mert nem olyan rossz.

Lourker

miért?
Amúgy müködnek szvsz csak nem azok a legjobbak annyi

Lourker

Jó lesz az SM is a gp-vel+ 400as sugaru aoe str/con debuff+ interceptelõ pet+bodyguard warrior és hozzá kis aoe disease támogatás a shamantól.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

egy caster grp mindig is gyengébb egy enemy tank grp ellen ra-k nélkül, nem csak albokra igaz ez. hiya determination magyarán.

Ja majd leshettek amikor a bard vagy skald elnyomja a SoS-t😊

bof + grp purgel nem lesz rossz az alb caster grp tbh.

Uberlama
mint irtam szerintem a bof nélkül egy albi caster grp gyengébb mint ra nélküli hibi tank grp, a bmek nagyon durvák és a 2 druid bard meg warden négyes healelni is tud azért no, bár warden nem kötelezõ de ha regro/és pbt másodlagos specce van az elég ütös már.

Uberlama
eztet akartam mondani. nem véletlen van albinak ilyen olyan erõs raja, hanem mert ezekkel tudja felvenni a versenyt más grpokkal. ha nincs bof akkor egy hibi bm grp erõsebb eg yalbi tank grpnál. és ált nyernek is ha jok. ha van bof akkor meg ált mi nyerünk de ez se 100%os én nyerek tuti adu ász.
de azt nem értem ha a bof meglesz minden healer classnak akkor a pr és gp is meglesz a clericeknek is ? meg az sos a skaldnak meg a bardnak ? vagy hogy ? 😊

azt kéne elérni a készítõknek, hogy tank/caster vegyes grpok mûködjenek normálisan, ne a tank v. caster orientált grpok, legalább is én ezt tartom legfontosabbnak.

de sokkal hosszabb csaták lesznek igy sztem, bof mindenkinek pl... grp purge for all, szal ilyen 20seces wipok elfognak tûnni sztem.

jah de elsõ lépésnek nem rossz (pl lehetne alb-mid caster grp is nagyon jó ha lenne grp purge + baod) hibi tank grp is sokkal durvább lenne egy bof-sosal kombóval... na más kérdés hogy ez alb tank grpnak nem nagyon kedvez.

De ehez az is kellene hogy a 3 realm classjai balancolva legyenek nagyon jól.
Ra-kat azért osztották így hogy angyjából balancolják a 3 realmet.
Tehát ha mind a 3 realm ugyanolyan ra-t kap jobban ki kell egyensúlyozni az egységeket.

Lourker

sok ember nem örül engem, pedig én elég fairnek tartom... nem a kurva RA-kon fog eldõlni a game annyira már csak azért se mert 20perces timer lesz a legnagyobb elvileg, mindenkinek meglehet könnyebben, aki magasabb rr az valszeg egy erõsebb verziót kap (mondjuk bof 1lvl 20% melee resist, 2 30% 3 50% vagy hasonló a logikája a dolognak sztem).

Botond
prydwenen
Botond
na,akkor kb heti 20-25 65%instahealt lehet hibibe befarmolni szvsz
Uberlama
ja csak kérdés hogy az ra reviewbe mennyire nerfelik le a bofot.

Botond
nyugtával a napot
Uberlama
consignement merchant oda is be lehet rakni a nem tradelhetõ cuccokat pl egy arawn nyaki (80 utilit ynem tradelhetõ de igy mégis, questes cucc), szal az artifactokat igy simán el lehet adni majd 😊 mondjuk van ennek jo oldala is . ha pl egy stealther karinak akarsz artifactot felhuzni és tudja használni más kari is akivel könyebb xpzni akkor azzal csinálhatod meg. pl én ha a theunak tolok majd vmit akkor vagy sorcival vagy nekroval fogom xpztetni mert sokkal gyorsabb.

Botond
épp most kötik át a régi hálózatot az újra a matávosok,jövõhéttõl van akció megint a chellónál,ide is akkor kezdik kötni,adsl kütyüt tegnap tették be a központba,szal megyek azt válogatok az ajánlatok között pont mint Európában szokás...furcsa...
Botond
cm?
Homogenization of Class RAs. The RAs previously known as "Class Special RAs" will now be available to classes in other Realms that share the same archetype. For example, Druids, Healers, and Clerics (all sharing the healer archetype) will each be able to purchase redesigned Bunker of Faith.

HAHAHAHHA I WILL LOVE IT =)

anti hero

no one shot?!?! WTF?????????

Uberlama
hát azért savagek se nagyon sirhatnak, ja már nem oneshotolnak egy castert de még igy is elég kemények rvren.

bér szerintem rak nélkül egy hibi bm-hero grp erõsebb.

Uberlama
tök mind1 a nem tradelhetõ cuccokat is lehet cserélni házba a guild vaultba illetve cmbe.... elõre látom lvl 10es artifact kint cmnél 30 platina

Hangianix
De tenyleg igy tortent. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
már ha tradelhetõ az item,azt nem láttam eddig sehol hogy az e
Botond
nem ismételhetõ quest,de mondjuk /30al rollolsz egy karit kiPLed 37re megcsinálod,delete megin...2milliárd instahealt begyûjthetsz egy hét alatt kb(4tehwin ofc),szal LOL
Hát néhányan savage /debuff nerf/ theu erõsítés után mondták ezt sokan a toa-nál fogják. Toa teljesen megváltoztatja majd rvsr-t ezért nem lehet tudni hogy ezek az ra változások mennyire lesznek hatással a balnce-ra.

Lourker

Uberlama
ez viszont kibaszottul szar. már elnézést a szóhasználatért. de valszeg wow akkor jön ki amikor ez. nem kérdés melyiket veszem meg. 😊

Te húztad a legtovább! Cheater!

one time use not recharge able. like a cleric insta

zzz

TEH END IS NEAR oO

anti hero

http://www.camelotherald.com/newfrontiers/realmabilities/

AngeLujo
Jól értelmezem ez egy 65%-ot gyógyító single insta heal amit bárki használhat? Fasza lesz, mindenkinek annyi ip-je lesz amennyit nem szégyel.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
: )

zzz

Hangianix
Jah.
- "Hu bazz kurva sok"
Doringard was just killed by mob02
- "Ne ma, meg mindig jonnek"
Halalos was just killed by mob11
- "Okes, ugy tunik visszafordult a fele"
Berghtor was just killed by mob07
- "Megse..."
Lourky was just killed by mob05
Runeye was just killed by mob20
Adriali was just killed by mob15
Rebeka was just killed by mob01
Gennymano was just killed by mob16

😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

erm, új helyre megyünk kapásból. most ugrott be hogy behaltunk tegnap mesteri pullom után xD