Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószinû mindig lesznek olyan karik akik jobbak mint a többi és azokkal lehet a legjobb grpkat csinálni.
Régen is inkább azért vettek be mindenféle karit grp-ba mert nem volt ez a szervezett rvsr (rvsr guildek etc.) ami most van és random vs arndomban nem rossz pl. egy champ a grpban.(tudom hogy régen még nem volt deter de teljesen már szellemû/szintû volt a rvsr is)
Lourker
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Jah de az lenne a lényeg (persze ez sose lesz igy), hogy egy grp akkor is menjen ha nem melee vagy magic dmgre fókuszál (de lehet toaban ez tényleg megváltozik).
Hibi tank grpra nem mondtam hogy esélytelen, csak szvsz hibi pbae grpokba fényévekkel több lehetõség van mint a tank grpban, de a 4 healer kaszt (pbt, 2 druid, 1 bard) + determ guard + 3 okés tank nem rossz. csak a jelenlegi RA rendszer miatt nem túl esélyesek albok ellen pl.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
egy champion szar, mert nincs detje pl, nekme is van egy 44es, oszt szart sem fog érni ha felnõ, max solozni lesz jó vele
ezt a deter dolgot kéen hogy átdolgozzák valahogy sztem, mert kriminálisan leszûkíti a játszható karik számát
pryd/albok is hajlamosak úgylátom a felejtésre, volt egy kék ruhás hibi csapat, aki 10bõl 9er levert minket mint a szart, szal nem vágom miért lenne szar anyira egy hibi melee group..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az meg szerintem logikus hogy nem lehet minden grp egy szintû, mixed grp-k toaban jók lesznek talán.
Hibi tank grp-nak ha kellõen high rr azért van esélye alb/mid tank grp ellen is ha jó bardjuk van.(warden(6sec pbt)/2druid rengeteget healel/ütést felfog + hibik használnak guardot is általában amit pl alboknál nem igen láttam).
Igazi albi caster grp-al még nem nagyon találkoztam:p
Lourker
bárki bármit mondd, egy albi caster group a legviccebb, bof ide vagy oda, és akármennyire is nerfelték a debuffolást, még mindig sokkal jobb helyzetbe van e téren a másik 2 realm sztem
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lourker
Amúgy müködnek szvsz csak nem azok a legjobbak annyi
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
de azt nem értem ha a bof meglesz minden healer classnak akkor a pr és gp is meglesz a clericeknek is ? meg az sos a skaldnak meg a bardnak ? vagy hogy ? 😊
Ra-kat azért osztották így hogy angyjából balancolják a 3 realmet.
Tehát ha mind a 3 realm ugyanolyan ra-t kap jobban ki kell egyensúlyozni az egységeket.
Lourker
HAHAHAHHA I WILL LOVE IT =)
anti hero
bér szerintem rak nélkül egy hibi bm-hero grp erõsebb.

Lourker
zzz
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
- "Hu bazz kurva sok"
Doringard was just killed by mob02
- "Ne ma, meg mindig jonnek"
Halalos was just killed by mob11
- "Okes, ugy tunik visszafordult a fele"
Berghtor was just killed by mob07
- "Megse..."
Lourky was just killed by mob05
Runeye was just killed by mob20
Adriali was just killed by mob15
Rebeka was just killed by mob01
Gennymano was just killed by mob16
😄DD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.