Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Bite az az sb, akit egyedulinkent /rude-dal koszontok a jatekban. 😄 5 sb jott nekem, o kb. 1% hp-n elte tul a dolgot, utana kaptam kb 50 db /laugh-ot.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
hmm,még elég korán van ugyan,de mai nap "legskillesebb player" díj gyõztese Bite rr5 sb,aki apknál be PAzta mellettem és Maeloch(rr7 lightment) mellett az amadan-t,majd megdöbbenten tapasztalta,hogy agyonverjük(gondolom maelochot akarta PAzni,de f8as targeting ownz),szal rofl
Botond
mégiscsak rádküldöm az apeh-ot ^^
Botond
ez nem igaz,annál a bizonyos 2fg NFD(én guildem) vs 2fg AoD(még ha páran nem is aodosok voltak,hanem az alliancérõl),mi full random leosztásban voltunk(menták,champ,hasonlók),míg ti jó láthatóan tank hegyekkel jöttetek(elég sok stealther is volt,winters,wedrin talán dracorn is),és mégis 2 emberveszteséget okoztatok nálunk,ti meg haltatok simán,szal igenis sok múlik azon,hogy tud e vki játszani vagy se,abban a harcban kijött az,hogy hiába jó MA steveh,egész egyszerüen nem tudtatok végigmenni 2fgnyi emberen egyesével,amikor nálunk nem volt fõ MA,hanem 1-2-3fõs csoportok kombóztak,így amíg ti jó esetben levágtatok egyet mi levágtunk 8at,nálunk mindenki elsõ blikkre megmondta ki a cleric kit kell interruptolni etc,nálatok meg többség csak az assist macróig jutott,ha leszakadt a vonatról(ami jópár emberrel megesett,pl blackknight csabee),akkor ötletszerûen vmi egyhelyben álldigáló kari után vetette magát,de jól látszott,hogy nincsenek képbe,hogy ki ki,mert pl a két utóbb említett egyén rám agrózott(wardennel voltam),és agyon is vertem õket 1vs1be ^^ hozzá tartozik,hogy mentahaver 2-3dottal besegített,és nem mellesleg amíg üres voltam interruptoltam tiffát,amikor a mi vonatunk rájött leváltam,és kerestem mást...ezért hülyeség az assist macró,mostmár elég egy aki játszani tud a groupba,és fotm összeállításban majd minden lemegy,de néha van gikszer is,de az belefér,sztem ezért nyomtak le titeket a kék kelták is,mert mondjuk ha nálatok a 8ból csak 6an tudnak topposan játszani,nálunk meg mind a 8an,az már csinálhat különbséget...az egyetlen dolog,ahol meg vagy lõve random grouppal ha tudsz játszani ha nem,ha 2-4x annyian jönnek rád...ez nem flém akart lenni btw,remélem a tartalmi mondanivalójára reagáltok ^^ és nem vitatom a képességeiteket,de azért aodban van sztem gy két ember aki nem játszik 0-24,és ezért nem látja még át annyira rvrt(megjegyzem én se mindig,de nálam ez a lag miatt van :-P)
Hangi priviben kuldtem a cuccost. sok szerencset holnap 😊

anti hero

180e + afa

szerény 😊 mennyibe kerül ? :p

zzz

Uberlama
TS nagyon jo mi nagyon szeretjük használni rvr közbe

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Sorry az elozo link rossz 😄

Itt a jo Teamspeak

Az elozo a monitorom volt 😛PPP

Nah akkor xp csapat!

TeamSpeak-et szedjetek le. A tobbit inngame...

erõsen 😊

zzz

akkor tegyük át a dolgot 15:00ra, bhal vkinek add meg a loginodat (legjobb talán hangi lenne, mert shammy addig afk lesz)

zzz

Mivel sm vagy legjobb lenne ha vki be tudná loggolni az accodat (pl shaman buffbotunk hangi^^ vagy runeye) és akkor tudnánk haladni.

Lehet én is csak 3 körül(legkésöbb) tudok felloggolni mert focimeccsem lesz

Lourker

xD

Lourker

kobold juju-magik?

anti hero

Hangianix
Azt beszeljuk inkabb meg kedves (ritka szo tolem 😛) HH tagok, hogy mi lesz holnap? En, ha nagyon osszeszedem magam, 15:15-re hazaerek. Ha addig tudjatok bb-vel a regi helyen nyomni, akkor ott csatlakozok es keresunk jobb helyet.

MIDI xpgrp figyelem!!!
holnap nem leszek itthon, mert kozbeszolt az elet es mashova kellek oO, a tervezett xpzesen nem tudok resztvenni. hogy hogyan s mint legyen azon gondolkodjatok, hogy v mentek nelkulem, v vki feltolt, majd kesobb meg felnezek ide, otleteket varok.
holnap leghamarabb este 8korul leszek itthon / daocban....
Bhal

anti hero

Hangianix
De Zerg harcba fel se tunik, ha 1-2 embernek nincs ToAja. 😄DD

Ja toa-tól kezdve valószinû zergy lesz a rvsr szerintem is

Lourker

Hangianix
Zerg harcok lesznek. Nem lesz 1-2 perces csata, piszok sok add lesz emiatt.

Swg-t még nem próbáltam ki bár hallottam hogy sokat javítottak rajta megjelenés óta és most már elég jó.

Lourker

Jockey
ja és ez sem egy bonyolult logika😛

hungariapownez pengésen de jól

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
k, félreértettem, én aszittem swg pve és pvp-rõl beszéltél
amúgy daoc pve meg se közelíti swg-ét, én aszittem kua szal lesz pvp nélkül swg-be, de ugyancsak jól elszórakozik az ember anélkül is, cak az elõs pár nap fura..

penge elmék sokasága = hungary4tehwin

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nem egy bonyolult logika:p

Lourker

Jockey
figy azért nem eszik forrón akását: az hogy szarok rvr azok a karik amiket szeretek, még nem azt jeletni nem tolom õket😊
pl hétvégén valszeg valewalkerezni fogok, kiváncsi vagyok milyen a lw style-hoz hasonlító 44es scythe style😊 az a 8seces stun izgatja afantáziám😊
amúgy meg ha az ember 2-3fõvel megy, akkor egy vw ezerszer táposabb egy hero-l vagy bm-l szvsz, sokkkal hasznosabb😊
szal én most elvagyok elég jól, swg-ben hazsnálom a pve részt, ami nem csak öldöklés, és daoc-m is, ez így együtt elég jó kombó, de wowra azonnal váltani fogok, az ezer

Hmm nem értem mit nem értesz .
Valakinek tetszik valami de aztán kipróbál egy dolgot ami sokkal jobban tetszik neki és akkor már nem szivesen csinálja azt amit elöször csinált.

Lourker

Jockey
mester: nem értem alogikádat
elején bejött a pve, aztán megláttad a pvpv és emiatt már nem jött be a pve?
ez érdekes számomra
ha nekem bejön a sokfajta kari ami lehet bármmikor, bejön a világ maga, akkor az egy pvp alapján hogy romlik le ez2 sec alatt?
ha mondjuk mérnök akarok lenni, vagy szakács, azt miben rontja le egy pvp?😊

Ott még renget ember rvsr-el és nem csak a most mennõ classok persze nem modnom hogy jó grpot kapnál de azért el lehet lenni vhogy. Más nem lehet zergelni :p

Lourker

Jockey
persze, lvl 35ön kapsz invite-t, de kétlem hogy egy runemasterrel kimész 50el emainbe, és kapnád minden nap az invite-t...
1 alkalombol én nem vonnék le messzemenõ következtetéseket

Uberlama
hát ja ezt nem is tagadom : )

übi: palával agrót fogni 3x könnyebb mint akármelyik másik tankal a játékban (én is játszottam egy 46osal, szal tudom mi a különbség, hp chantot benyomod azt szevasz, jönnek rád a mobok😊

mester: amig nincs jogsi nekem gépeket kell csak szervizelni nagyjából, most boss nincs bent + péntek van nincs túl sok tenni való (hálaistennek 😊 Másik meg hogy itt van mellettem a két szét szerelt gép amiket éppen installálgatok, szal igy van rá idõ hogy spameljek xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hát nem tudom miután láttam már mennyivel jobb pvsp mint pvse(legalább is számomra) nem biztos hogy játszanék olyan gamevel ahol nincs pvsp.

De a game elején nagyon szorakoztatónak találtam , de aztán láttam milyen a rvsr és már kevésbé kötött le a pvse.

Lourker

Excalon sokkan inkább lehet "gimp" karikkal játszani szerintem healeremmel kimentem emain (lvl35) 1. kaptam grp-t. 2. láttam sok runemaster stb. kari tehát ott azért még más a helyzet mind prydwenen.

Lourker

Jockey
nem ez agond
az agond, hogy egy épített csapat meg egy vegyes mixed csapat között akkora különbség van, még ha jó játékosok is, hogy valamai borzasztó
hiába van egy jó játékos mondjuk champ-l, vagy mentaval, vagy friarrel (paladin, valewalker had ne soroljam), az végignézni simán az assisttraint ahogy közeledik
egy építet fg egy jó játékosokbol álló, de nem fotm karikal rendelkezõ csapatot max 10 sec alatt bedarál, és ez olyan élményvesztés, ami ehhez vezetett ami most van
nekem bejön egy valwalker, egy champ, vagy egy rc ruini, de hogy ezekkel a büdös életbe ne tudjak grouphoz jutni, hacsak a guilded nem visz el mert megsajnál, az gáz,
van pár karim: merc is rr5, wizi is rr5, de hogy a wizivel nemtok játzsani hát a tököm ki van, az , hogy összeszervezzek egy caster groupot meg szintén mókás, idegenekbõl meg kurva nehéz
mercim klassz, csak túl egysíkú, szar ez így, és nem is fog már nálam sokáig tartani
múlthéten megvettem swg-t, az udonság varázsa hat még rám, nnics pvp de sokkal komplexebb mint ez, majd wow, azzal fogom kenni az már tuti
nekme ez a toa szarság sem tetszik, hogy talán játszható legyen a karim szarakodjak 200órát xpéssel, ráadásul úgy, hogy az rvr kiegészítõben kitudja mi lesz belõlük....
szar ez így..

Botond
én ezt anno flémbõl írtam,és többekközt e miatt lett kissé alacsony a "tetszési indexem" aodban ^^
Uberlama
hmhm most keresnék egy ac pull képét amit szoktam csinálni a palával, azt kell tudni hogy 2 pala 1 ice wiz 1 cleric a többi kiskari volt. 50en nari-lila mobokat huztam olyan 25-30at. én tartottam az aggrot a 46os palámmal és egy 48as másik pala guardolt. (azért én mert jobban toltam a twistet meg scje van). namost lementek a mobok de tegyük hozzá hogy a halál 2x is ugy látszott hgoy nem kerül el mert volt kb 1% hpm a wizi mocot elnyomta de lementek : ) kerestem képet de a csata hevébe sosincs idõm csinálni. na majd legközelebb 😊

több munka kevesebb spam imo:p
Amúgy hol dolgozol mert ha csak netezni kell mennék én is szivesen^^

Lourker

lásd milyen nehéz dolga van a 2 tanknak übi ! 😊

nem tudok válaszolni mert Opera alól kenem (kollega gépe stlong win98 a teljes összeomlás szélén van 😊

ha meg funból játszol, nem épített grpal akkor szokj hozzá hogy seggbe rúgnak mert nekik nem a 2 thane a fun hanem az hogy nyernek... ez van :d

figy, akkor oda kell menni ahol képes más is sorcot játszani. Most nem fikázni akarok, de hogy 30 emberbõl csak 1 képes "feláldozni magát" a gyõzelemért elég nagy GÁZ... no comment 😊

Azok is fun-ból játszanak akik jó csapatra mennek, csak nekik az a fun ha nyernek:p

Lourker

AngeLujo
Igen, régen az emberek funból játszottak, azzal amivel kedvük volt, most szinte egy háború megy, hogy ki tud jobb csapatot építeni 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ja theu már nagyon kell a csapatba nagyon kira kari lett(sorc meg alap persze)

Lourker

Uberlama
a jo hibi tank grp mint nálunk ez a tdd pl most 1fgvs1fgbe nagyon kemények, sokszor bofal mennek le a pbt/vagy 4 bm miatt. ha nincs bof sokszor halunk tõlük mert hiába mezzelem be õket vagy gp vagy 4 deter 5ös tank azt annak mind1. persze a hibi caster grp még ennél is sokkal ütõsebb ha jol tolják és az jo 1fg és 4 fg ellen is szal azért az jobb. midibe is elég szép egy caster grp mert most nálunk az volt hogy volt bd sm meg savage is a grpba és elég szépen tolták no, 3 healer shamy meg skald és csá. a bd meg harcos petekkel volt és rámküldte és csak azok levertek mint a szél miközbe interruptolta egy clericet és akkor még ott a többi kari szal elég ütös az is.

ettõl függetlenül mi azért szopunk sokszor mert nincs elég interrupt. mi nem tudunk sorc+theus tank grpot csinálni mert a 30 magyarbol a guildbe csak nekem jön be a sorci. akinek van az nem szereti, nem is játszik vele vagy csinált tank altot mert abba nincs kihivás. 😞( és ez engem rohadtul idegesit de sajna semmit sem tudok tenni ellene : (

Ja ez így van.

Lourker

Detert kivennék tank grp-nak semmi esélye nem lenne caster grp ellen tehát annak akivétele teljesen felejtõs.
Amúgy a deter megjelenése után is kaptak még grp-t a champok szerintem ez nem csak a deternek tudható be hanem annak is hogy teljesen megváltozott a rvsr szemlélete és a legjobb grp-t akarja kihozni "mindenki" és nem lehet annyira balancolni a játékot hogy mindegyik class kb ugyan olyan szinten lhet mindig lesznek olyanok amik kicsit jobbak mint a többi.

Lourker

azaz igazság ha nem lenne ezaz 1fg orientált rvsr, rengeteg kari beférne grpba (infi ranger valewalker thane etc) mert 3-4fg esetén már hasznosak is lehetnek nem picit, csak 1fg vs 1fgbe gázok.

Jockey
egyetértek
deter-t vehessen minden tank, max különbözõ szintig
champ vehessen det3at, pure tank det5öt, de a det5se tartson mar 3 secig egy meze esetén bazzeg
igaz legyen ez paladinra is, meg thanera is..