Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
Lehet én is csak 3 körül(legkésöbb) tudok felloggolni mert focimeccsem lesz
Lourker
Lourker
anti hero
holnap nem leszek itthon, mert kozbeszolt az elet es mashova kellek oO, a tervezett xpzesen nem tudok resztvenni. hogy hogyan s mint legyen azon gondolkodjatok, hogy v mentek nelkulem, v vki feltolt, majd kesobb meg felnezek ide, otleteket varok.
holnap leghamarabb este 8korul leszek itthon / daocban....
Bhal
anti hero
Lourker
Lourker
hungariapownez pengésen de jól
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
amúgy daoc pve meg se közelíti swg-ét, én aszittem kua szal lesz pvp nélkül swg-be, de ugyancsak jól elszórakozik az ember anélkül is, cak az elõs pár nap fura..
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Lourker
pl hétvégén valszeg valewalkerezni fogok, kiváncsi vagyok milyen a lw style-hoz hasonlító 44es scythe style😊 az a 8seces stun izgatja afantáziám😊
amúgy meg ha az ember 2-3fõvel megy, akkor egy vw ezerszer táposabb egy hero-l vagy bm-l szvsz, sokkkal hasznosabb😊
szal én most elvagyok elég jól, swg-ben hazsnálom a pve részt, ami nem csak öldöklés, és daoc-m is, ez így együtt elég jó kombó, de wowra azonnal váltani fogok, az ezer
Valakinek tetszik valami de aztán kipróbál egy dolgot ami sokkal jobban tetszik neki és akkor már nem szivesen csinálja azt amit elöször csinált.
Lourker
elején bejött a pve, aztán megláttad a pvpv és emiatt már nem jött be a pve?
ez érdekes számomra
ha nekem bejön a sokfajta kari ami lehet bármmikor, bejön a világ maga, akkor az egy pvp alapján hogy romlik le ez2 sec alatt?
ha mondjuk mérnök akarok lenni, vagy szakács, azt miben rontja le egy pvp?😊
Lourker
1 alkalombol én nem vonnék le messzemenõ következtetéseket
mester: amig nincs jogsi nekem gépeket kell csak szervizelni nagyjából, most boss nincs bent + péntek van nincs túl sok tenni való (hálaistennek 😊 Másik meg hogy itt van mellettem a két szét szerelt gép amiket éppen installálgatok, szal igy van rá idõ hogy spameljek xD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
De a game elején nagyon szorakoztatónak találtam , de aztán láttam milyen a rvsr és már kevésbé kötött le a pvse.
Lourker
Lourker
az agond, hogy egy épített csapat meg egy vegyes mixed csapat között akkora különbség van, még ha jó játékosok is, hogy valamai borzasztó
hiába van egy jó játékos mondjuk champ-l, vagy mentaval, vagy friarrel (paladin, valewalker had ne soroljam), az végignézni simán az assisttraint ahogy közeledik
egy építet fg egy jó játékosokbol álló, de nem fotm karikal rendelkezõ csapatot max 10 sec alatt bedarál, és ez olyan élményvesztés, ami ehhez vezetett ami most van
nekem bejön egy valwalker, egy champ, vagy egy rc ruini, de hogy ezekkel a büdös életbe ne tudjak grouphoz jutni, hacsak a guilded nem visz el mert megsajnál, az gáz,
van pár karim: merc is rr5, wizi is rr5, de hogy a wizivel nemtok játzsani hát a tököm ki van, az , hogy összeszervezzek egy caster groupot meg szintén mókás, idegenekbõl meg kurva nehéz
mercim klassz, csak túl egysíkú, szar ez így, és nem is fog már nálam sokáig tartani
múlthéten megvettem swg-t, az udonság varázsa hat még rám, nnics pvp de sokkal komplexebb mint ez, majd wow, azzal fogom kenni az már tuti
nekme ez a toa szarság sem tetszik, hogy talán játszható legyen a karim szarakodjak 200órát xpéssel, ráadásul úgy, hogy az rvr kiegészítõben kitudja mi lesz belõlük....
szar ez így..
Amúgy hol dolgozol mert ha csak netezni kell mennék én is szivesen^^
Lourker
lásd milyen nehéz dolga van a 2 tanknak übi ! 😊
Lourker
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lourker
ettõl függetlenül mi azért szopunk sokszor mert nincs elég interrupt. mi nem tudunk sorc+theus tank grpot csinálni mert a 30 magyarbol a guildbe csak nekem jön be a sorci. akinek van az nem szereti, nem is játszik vele vagy csinált tank altot mert abba nincs kihivás. 😞( és ez engem rohadtul idegesit de sajna semmit sem tudok tenni ellene : (
Lourker
Amúgy a deter megjelenése után is kaptak még grp-t a champok szerintem ez nem csak a deternek tudható be hanem annak is hogy teljesen megváltozott a rvsr szemlélete és a legjobb grp-t akarja kihozni "mindenki" és nem lehet annyira balancolni a játékot hogy mindegyik class kb ugyan olyan szinten lhet mindig lesznek olyanok amik kicsit jobbak mint a többi.
Lourker