Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az SIben 1 értelmes hely sincs xpzésre az uj zónát meg nem ismerem. Siabrakat,glimmereket és a kis piros fejû figurákat jó viszi a pbaoe. Mount Colloryban vannak nagy borz telepek ahol jól lehet xpzni, csak akkor van gáz ha jön 20-30 borz 1xre. Eléggé kiszámíthatatlan a dolog.
Bog of cullenben van 1 jó hely ahol Muroi és társai tanyáznak lvl 37-lvl 40-es sibrak. Poprate nagyon jó itt.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jockey
jah, en vw/l toltam ott kukacokon ae style az elejen, meg meg anno osregen a champ/m ott ment fol egy este alatt 27-rol 32re a foszobaba, aze ismerem ilyen jol😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

3 óra 13 perc 😊
3 óra:p

Lourker

Uberlama
mindenki 24es már most megyünk bgre akinek van excalon bg karija jöjjön, kell az rp 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
JAA tudom 😊

AngeLujo
Treibh Caillte vagy hogy hívják, dartmooron ott nyomtuk az FS-t ketten 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
ez a treibh hol is van ?: )

Botond
treibh prydwenen is tök üres mindig,és valóban jó xp spot azért,én szerettem oda járni,csak kicsit nyomasztó volt ott mindig egy szál magamban gyakni a kukacokat Oo
Uberlama
oki 😊 most azt toljuk amit Botond irt azok jok eléggé olyan 25-26ig jok lesznek (elõtte bg ofcos ^^) aztán megyünk amit te irtál aztán meglássuk 😊

Jockey
ubek: xp/esi lehetoseg, ahol haladtok is
24 kornyeken mehettek treibh/be, az a kozepso dungeon hibibe, es excalon altalab ures is
ott csinalhatjatok a foteremig 32-33ig, aztan corruscate mine, az a nagy dungeon, bar ott mindig vannak pl csapatok, azert el lehet lenni 40ig, aztan mar mehettek probalkozni cursed forestba kb, de ha odaertek szolj ram inkabb😊

Hangianix
Te voltal Lothandar?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

én is remélem .). Tiszta ZzZ prydwen néha, nincs enemy hibiként, ami ritka mód irritáló.

zzz

Botond
ligen mellett pookha/alp lucra/amadan touched 30+os mobok elég jó poprate-el,az talán megfelel focusozáshoz,de sztem fidel tudna igazán jó ötleteket adni,FS pullban õ a csúcs ^^
Uberlama
hát mi nari-lilát xpzünk és mocskosul lenerfelték az FSt ez tény 😞 ennek ellenére még mindig jol megy az fsel behuzom és 2-3an szétkapják pbaoevel. hero meg guardbot, aggroszedõ ha baj van.

Hangianix
Egy hero nem artana xp grpba se imo. (RvRbe meg kotelezo).

Uberlama
ja nem 3 chanter van +1 hero ^^

Uberlama
a grp elég jo 9en vagyunk lényegében és egyel több chanter van igy vetésforgoban lesz a dolog hogy a chanterek csereberélnek vagy vmi. 2 druid, bard, warden mind nagyjábol healspecces, eld, 3 chanter+1 😊

Botond
de full pbaer grouppal tankoknélkül ne sok jóra számítsatok,FS narikat is alig fogja állítólag nálunk már mindenki a 4 animist warden bárd manamenta druid (ezek közül egyik helyett lehet kiskari) kombót tolja cashfarm xpzés terén
Botond
hát ha jó fg akkor bepróbálhatjátok talán corus elejét(35ös mobok),én nem xpztem lvl30 alatt már 2 éve kb,mi akkoriban az emberhiány miatt 2-3-4fõs grouppokkal a pookhakat(30-33as) aprítottuk a basarnál,de focus pullos izét nem csináltam lvl48 alatt,szal abban teljesen tanácstalan vagyok,de azok SIben szoktak ownolni mostanában,na ott meg végképp nem xpztem,fõleg nem fgvel,de azért még gondolkozok
Hangianix
Pihenni? 2 pbaoer a toronyban etc az csak veletlen volt... 😛 Mindegy, mi 7-en voltunk es en tuleltem. (Nem azert, mert nyertunk 😄)

sztem csak megalltak megpihenni or summat .)

anti hero

Uberlama
hibisek kéne kis help. lvl 24 körül grpal hol érdemes xpzni ? pbae grp ofcos. mert spraggon den vagy mi a dungeont már kinõttük tegnap szépen.

Hangianix
Remelem ma mindenki ott tud lenni. Tegnap kenytelen voltam Prywdenen RvRzni a grp elmaradasa miatt 😞 BO es EL minden bizonnyal veletlenul osszetalalkozva campelte eppen amgO-t, amikor arra jartam. 😄

Uberlama
ja a bard én vagyok, örökös support 4thewin

Uberlama
nem annyira mert a bardnak még nincs music specce igy nincs mezz még mert xpzéshez ugy gondoltam jobb a mana song meg heal specc. igy sajna bg nem tökéletes de tegnap (persze ingyen ruci mindenkin) már megvolt az elsõ 2 fg albi mb ck side mi hátulrol mach 3al rájuk pbaex3 és dõl az rp 😊 aztán a lámali midiket is levertük oldalrol hasonlo modon. egy hibája van bgnek hogy sok a stealther és nagyon megkeseritik az életünk

ja olvastam aod proszalgatja szarnyait hibiben 😊 hajra 😊 mi kis csapatunk lv40korul van szal bgben mar nem tudunk osszejonni 😊 be kar 😊

anti hero

debuffer helyett egy hero ajánlatosabb though.

zzz

50 mana rest light - pbae eld
49 void rest mana - debuffer eld

zzz

AngeLujo
Ja oki akkor 😊 Amúgy készül nektek az enemy excalon, remélem lesz belõle valami. 😊

hmm jarakin azt mondja 50 mana spec a jó

Lourker

AngeLujo
de milyen arányba? kell debuff vagy legyen 48 mana a legnagyobb pbaoe miatt?

mana/light

Lourker

AngeLujo
Milyen specce van 50-en általában egy eldnek? full mana magic vagy inkább debuffosabb?

Botond
bb-t kölcsönözni szoktátok?mert ott volt ligennél,de nem láttam sehol senkit
Midi-xp:

hát ma nem jött össze, holnap 15:00-kor jelenjen meg aki tud.
4 ember hiányzott szal igy hanyagolandónak itéltük a dolgot.

na uff

zzz

Botond
pedig egy darabig így lesz,ez a relicbug megin lol
Botond
az elsõ mondattal egyetértek,a többi nem érdekel,szal jó mosolygást :-P
Botond
nem igaz,ha nyertek mindig azt mondom zergeltek :-P
Uberlama
jaja nem is örülünk neki 😊

3 pow relic rulz, +100dmg pbaen simán megvan oO

zzz

kár hogy nem rr6 voltam tegnapi kis hw-s összeröffensébe, 5% manám volt amikor stevehk megérkeztek, ehez képest elég jól tartottuk magunkat 😊

zzz

Jockey
te teljesen kesz vagy, ezt mar 20or atbeszeltuk
amugy nagy a szad, gyere at albiba es csinalj yank grouponkivul olyan mas groupot, aminek van eselye, hat nincs
amugy egyedul te nam veszed eszre, hogy a gama mennyit valtozott beta ota, hogy nincs esely albionba hogy maskepp eredmeynes legyel
egyedul te vagy az, aki elvarna hogy ugy jatszunk ahogy 1 evel ezelott, persze azt elfelejted, hogy te cseszegettel minket alegjobban anno hogy milyen lamak vagyunk hogy nem csinalunk tank groupot, mi valtottunk,valtoztunk, egyedul te nem tudsz, szal en meg mindg mosolygok csak rajta, vard csak az adsl vagy chellod, az a te vilagod szvsz😊

Tafaya
Vazz te csokeveny, szalljal mar le errol a temarol, kicsit sok mar a "ha nyertek akkor amiatt mert nem kell skill, ha vesztetek akkor meg azert mert lamak vagytok" szoveg imo...

Botond
ami aodot illeti btw,érdekes hogy mióta boltrange a mezz,és van assist macro(befér olyan tank akinek annyi az össz skillje,hogy egy ilyet bír csinálni,és nyomkodni),azóta lettetek ilyen nagy 1vs1 királyok,amíg nem voltak meg ezek,és szükség volt arra egy fg vs fg harcnál hogy mind a 8an végig tudják mit miért addig inkább mozogtatok 4fg-s zerggel,én meg ezen mosolygok ^^ szal mindenkinek jó a kedve ^^ na peace ^^
Botond
ha 2-3 láma bekeveredik,az már nagyban rontja a group esélyét,nem?hiába veszed a top5 playert,ha 3 lámát adsz melléjük elsõ random skilles group agyonveri õket szvsz
Jockey
hmm tudhattam vlna hog megint oda jutunkhogy aod/be csak steveh tud jatszani, mi meg full lamak vagyunk, szeretem mikor te kimesz ketevente 1er rvr/ni, es abbol a ketevente 1 alkalombol itelsz meg valakit nevetseges
igazad van, aod full lama, egy random hibi group leveri oket, csak akkor nem is ertrm miert sirnak hbik, ha egy radnom group ennyire overpowered... ja igaz, aod volt lama, tuti lamahentbol jott nekunk is ossze az a 60 milla guild rp..
megsugok valamit: nezd meg az aod videot vagy majd feltesszuk a legfrissebeket, ott ilyen tefajta midi/hibi guild groupok fexenek, akik ezek szerint szinten full lamak a te alitasod szerint, mert nemtudtak leverni minket
amugy senki nem allitottam hogy nalunk nincs az embereknek rossz napja, mi is benazun neha, gondolom kifogtal egyet oszt ezen elvezkedsz, meg okoskodsz, csak csinald en mosolygok rajta😊

Botond
jabaar nevû mincer nem gyakott le,hanem segített xpzni vw-mnek,wierd ^^
Botond
hát ma jól demonstrálta mennyire skilles player ^^ azóta is gurulok a röhögéstõl,ha eszembe jut...
Hangianix
Igyekszem nem sokat halni 😄 Kicsit lagos leszek majd, szal jo lenne, ha a tankok huznak hozzank a mobokat, hogy ne kelljen sokat rohanni.