Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
Patchben amik jöttek új fegyverek azokkal simán lehet 400+ capet csinálni. Nekem az új thrustos bökõ az 3.9 spd és 399 lett a flank cap (oldal style) és még csak rr5 vagyok (kétlem hogy valaha ez változni fog, amennyit mostanában bent vagyok 😊), Sycho meg 9L5-6 mostanában, szal lehet 400+ megvan neki capben. Mondjuk nemtom crushból milyen speeddel vannak az új fegyverek, majd megnézem.
Style nélkül mondjuk én is nehezen képzelek el 400 fölötti sebzést de fene tudja mire képesek e remekmû alkotói...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

HH: Lehet nem erek oda a kezdesre.. Rock tud mindent ahhoz,hogy valaki belogoljon helyettem mig hazaerek.

na most látom hogy nem errõl volt szó szóval nm xD

Lourker

Mini és az infi miatt sok pénzt kapnál érte szvsz de úgy pontos összeget nem tudok mondani😊

Lourker

olvasd el mit írt fadeh fh-n arról hogy melyik realm a legjobb ha megteszed meglátod õ is albiont tartja a legjobbnak jelenleg és rajta kívül még sokan mások(ra-kal persze de 3 fontos ra van a grpban tehát szinte mindig active vmi ha nem lõnek el kettõ jót egyszerre.)

Lourker

.)
hitetlen tamas

anti hero

Botond
btw chelló megalol,bemegyek aszondják a héten lesz,lehet igényelni(ez még nem kötelez semmire),mondom k,elintézem(január utolsó hete),majd 2 naponta telefon,most hétfõn kinyögi a kiscsaj,hogy hát még õk se kábeleztejk át teljesen,sõt Egerben is 1 azaz egy db utcában elérhetõ a szolgáltatás,na ez az az utca ahol a park,a focistadion meg ilyenek van,ház az kb 1 db,szal lol már magyar szolgáltatók megcsúfolják a legvadabb hiánygazdaságot bazzeg
Botond
"én is hallottam" mármint
Botond
igen,én hallottam,hogy vidéken még szarabb a chello,mint pesten,de állítólag tavaly az év második felében nagyon erõsen tuningoltak,és mostmár országszerte elfogadható a dolog
Botond
sõt,ha bb-t befizeted egy évre akkor kihozom vw-t 50re vele,és leszólózok mindenkit jól ^^
Botond
a hiberniai pénz és itemgyûjteményed ingyen átveszem,csak hogy lásd mekkora gavallér vagyok :-)
Botond
23561-re?te jó ég,mit írtam oda és mikor?lol...na mingyá megnézem
troll horda oli az ellent sound...

anti hero

ezt már írtam ide nem rég asszem egyébként 😊

zzz

Hangianix
Akkor csak neked:

WAKA WAKA WAKA

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Ez jo hir, az meglesz mota3-mal is 😄DD

Mit jelent ez " WAKA WAKA WAKA" ?
Mikor ehhez a részhez érek a forumon mindig nevetek.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ja anyáznak is rendesen a forumokon.😊
Az egyik azt írta hogyha tudta volna azt, hogy ToAból csak beta CD jött ki akkor biztos nem veszi meg.😊

Az általam összeállított healer,druida,cleric setbõl a max 10% casting speed miatt ki kell venni a ring artifactot+a shieldet valamint a winged helm artifactot(azt olvastam, hogy bugos és semmire se jó)
Igy legalább csak 3 artifact marad benne, amit már nem olyan körülményes fellevelni.

Ennyit az artifactekrol =) Jol jartak akik felxp tek oket.
max +10%-ra.

Ja 1.68ban visszaveszik 10% ezeket:

- casting damage bonus
- melee damage bonus
- archery damage bonus
- casting speed
- melee speed
- archery speed,
- casting range
- archery range
- Accuracy for archers, melee, spells

bye,bye 25% casting speed ..😊

Vitatkozni nem tudok veled vagy érdemben hozzászólni, mert nem nagyon ismerem a tankokat + sose olvastam utána.😊
Amit írtam azt a healer forumon olvastam.

khmm folyton
Sycho meg mindennel gy allat(sajat bevallasa szerint legalabbis) csak valamiert fojton respeccel... =)
Van valamilyen europai forum ahol accountot lehet adni és venni? Vagy cuccokat plats-pt stb?

Ugyanis már nov közepe óta nem játszom csak forumozgatok. Én csak cuccokat vagy pénzt adnék el. A karikban annyi idõm van benne, hogy nem válnék meg tõlük pár ezer forintért. Inkább vesszen el mind.😊

Nezd meg az style al van es SR style eleg jo dmg-t ad azunkivul mh 31x ami elegge cap kozeli lehet.
Style nelkul 400 meg 2h tol is szep teljesitmeny csak a leglassabb fegyverekkel lehet elerni es 2h nl ott van a dmg bonus ugye.
Szal 400 dmg 1 fegyver capje ofc es diamondal slash utessel (az a legnagyobb sebzesu style). Absorb debuff nem szamit cap tekinteteben csak azt segiti elo hogy capet usson se az str merete. Dmg add az szamit termeszetesen szal akkorkihozhao style-al 500 cap mondjuk de ez a cap esnem fog meg HO se capet utni csak ritkan es szar ellenfelre.
Tafaya
Albion = easy mod
infi,minstrel = overpowered

Legalabbis midik/hibik eszrevetele alapjan 😊

pardon?

anti hero

Tafaya
Egyebkent mekkora taplo a GOA, US-ben siman eladhatod az accod, itt meg bannolnak erte 😊

Tafaya
Mit akarsz? Easy mode realmben 2 overpowered 50-es kari 😊

szal kar hogy normalis kari nincs rajta 😊
jk 😊

anti hero

vagy inkább 500.

zzz

300 EU startnak szvsz.

zzz

Tafaya
Mennyit erhet a kovi acc?

lvl 50 RR4L7 minstrel, capped SC
lvl 50 RR5 scout capped MP SC, LGM fletcher
lvl 50 RR4L5 infi, capped MP sc cucc, LGM alchemist
lvl 50 RR3 friar, SC cucc (nem capped)
lvl 45 caba
lvl 43 reaver jopar Sidi cuccal

10p-s haz Waterfordban szep helyen es kereskedlemileg is jo
kb. 7p keszpenz + kb 10-15p-nyi cucc a CM-nel.

tenyleg gyogyulj meg aztan WAKA WAKA WAKA

anti hero

😊

anti hero

Tafaya
Hehe en a chelloval kuzdottem fel evig kb, mert naluk a 2001. oktober-2002. november idoszak kevesebb mint egy ev es allandoan ki akartak fizettetni velem a husegpenzt, meg volt egy honap hatralek amit bejelentettuk hogy nem fizetunk be mert oktobertol majusig fostalicska volt a net 20-30% packet loss stb., meg penzbehajto ceget is uszitottak ram azokat is elkuldtem a pitlibe, vegul belattak hogy lehet jobb ha nem a Hirkozlesi Felugyeleten keresztul rendezzuk a temat. Szoval jo chellozast ha lesz 😊

Tafaya
cure disease imo

Hangianix
Nincs semmi, gyogyulj meg. Ha megse tudnal jonni (mert meg mindig szarul vagy, akkor ellenben irjatok pls ide ugy 6 fele, mert akkor nem bukunk idot 😊 )

HH-sok, nem kaptunk whine threadet az Exc/Mid szekcioban 😞

bocs skacok, de 40 fokos lázam volt este a fejembõl alig láttam ki. tudom hogy mindenkinek a pöcse kivan már velem valamilyen szinten, de nagyon szarul voltam (vagyok) ma este azért leszek. mégegyszer bocs (tudom hogy az x-dik... de ez van :<

zzz

Botond
sok láma hibi reinfbe küldi scale helyett,merthogy az olcsóé van...én full scalebe nyomom,szal várom szeretettel :-)
Botond
e heti lol magyar multi az otp,épp most szólították fel az asszonyt 9dikei dátummal,hogy rendezze 836 forintos adósságát,a lol az hogy 5én odaért a 100k+os fizetése(eddig egy másik banknál vezetett számlára ment,ez olyan tartalék számla volt,de most váltottunk,közben a havi számlavezetési díj minuszba vitte a számlát),szal ez teljesen lol,nekem itthonról a neten 2 sec megnézni hogy hogy áll a számla,ezek meg benn az otpnél nem látják,hogy rég nem aktuális,és küldözgetik a fenyegetõ leveleket,de sebaj,még 5 hétig ráérek,megkapják õk is a magukét mingyá
Botond
ja,full magyar brigádnál gyanúsan gmt lehet csak ^^ esetleg a nyugati part idejét veszik figyelmbe rögtön,nem?:-D
AngeLujo
Sycho egy állat (jó értelembe ofc :p), amúgy a legnagyobb arc merc egész prydwenen. Most respecelt crushra és elég csúnyán oszt vele azt mondja 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ezen az oldalon Sycho nevezetû figura linkelt be 1 képet.

http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=3840&page=3&pp=15

Ha style nélkül üt majdnem 400 1 merc most. Akkor a +25% dmgvel ami a cuccokból jön üt 500at style használatával meg szerintem a 600 is. Ha erre még rászámoljuk a -19% abs debuffot akkor a 700 már nem is olyan hihetetlen. Ebben még nincs is benne az +50% dmg proc.

Hát én ezt csak olvastam.
De a half ogrenak 400 körül van a str-je és a ToAs cuccokkal +25% dmg-t tud még magára pakolni. A battler-rel meg -19% absorb és akkor a healernek marad kemény 8% absorbja a 27% helyett+ a proc az 50% dmg pluszban.
400as str-rel mennyi a cap-je 1 kardos mercnek?

Valahol láttam 1 képet 1 rr9es merc ütésérõl . mindjárt utánanézek.

Még valami ez a 400dmg a két kéz sebzése?

4.2-es speednek kb 400 a capje ketsegeim vannak a 700 as utessel kapcsolatban =)
Hangianix
CET M8, CET! xD