Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem 19.00 GMT?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

csak allunk mint Bhalam szamara, kozben a BCs guyok leverik a sarkanyt es en nem vagyok ott 😞(((
QQ

anti hero

Hangianix
7-kor kezdenenk xpzni es jelezzuk a tavolmaradoknak, hogy mar elmult. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Mik ezek az idõbeírások mindig egyébként?

Hát igen én is ott álltam az uber TG-s cuccokkal MTK elött és csak várakoztam.😊

Hangianix
19:20 perc. Imo 😞

Botond
ezt mind összeszeded és nincs group,na az a szívás ^^
Hangianix
Heal proc meg mindig a legjobb proc imo. ToAt meg nem veszem meg, igy nekem a legjobb 😛

Es igen, Groog az Mersain.

Groog Mersain?

Van 1 rossz hírem is neked. Még 2 hét és a shamy TG Vest nem sokat fog érni.😊

SZUPI!!!!!!!!!!!!!!!

anti hero

Hangianix
Tegnapi power RvRnek koszonhetoen elorebb leptem a guild listan. 😄

8 Gennymano 8,311 42 Shaman Kobold

Isten hozott a ToA világában.😊

Shieldnek:self heal proc
Vestnek: Lifetap proc-a van ami 100% életlopás
Hammernak: az össze ellenséges célpont varázsellenálását lescsökkneti 5%-kal

Hangianix
Ezek a cuccok nevetsegesen durvak. 😞

Cloakon 33% group insta van.

Kicsit eltérõen írom le a megszokottnál healer,druid,cleric cuccokat, de ha valaki bõvebb információt akar az nézzen utána ezen az oldalon.:
http://www.visionofsages.net/toa/ vagy
http://www.toascrolls.com/scrolls/

Artifactok:

Cloak:
Healers Embrace Cloak( Single és 33% insta heal töltetek)

Helm:
Winged Helm(sebesség van rajta és 1 aura ami az összes style ütést lecsökkenti 50re 60 másodpercig. 1fajta BoF)

Jewel:
Egg of Youth(resurrectiont leszedi és 8 realmtársat feléleszt 1000 sugaru körben. Winged helmel egyszerre is lehet levelni.)

Belt:
Belt of the Moon(melee ellenálást felnyomja 10%-kal 30 secig és tudsz vele kreálni 1 hammert)

Ring:
Scorpion's Tail Ring(dispel van rajta, de azt olvastam hogy már nem müködik. Ezt a ringet a casting speed és a 6% heal miatt kellett beleraknom de van ennél 1 jobb gyûrûr is amit a Typhon lvl 85(Chamber of Flame dungeon) nevezetû boss dob és nem kell levelgetni. Csakhát a Typhon-hoz 5-6fg kell.)

Küldetésbõl:

Bracer:
Ebon Hide Bracer x2 (ez küldetés bracer és mivel 2 kell ezért 1 másik karival is megkell csinálni majd a bracer elvenni tõle)

Neck:
Midi: Beaded Resisting Stone
Hibi: Paidrean Necklace
Albi: Ancient Copper Necklace

Dropok:

Shield:
arcanite Magma Infused Buckler(Chamber of Flame dungeonben a Flame of Volcanos lvl 75 dobja. Cold sebzés nagyon viszi))

Vest:
arcanium Linked Vest of Blindness(Medusa lvl 70 dobja, Temple of Twilight)

Ring:
Band of Shadow(Chisisi lvl 60, Stygian Delta)

A fegyver a moon beltbõl idézett fegyver. Moon Hammer

Crafted cuccok:
MP Gloves,MP boots, 99% Leggings, 99% Sleeves

Spellcraft:

MP Gloves😞37 pont full overcharge)
-25 con
-68 hp
-9% energy
-5% thrust

MP Boots😞37 pont full overcharge)
-28 con
-68 hp
-9% matter
-3% slash

99% Leggings😞33 pont full overcharge)
-19 dex
-36 hp
-7% heat
-9% energy

99% Sleeves😞Midi változat)
-16 dex
-7 pie
-9% spirit
-5% heat

99% Sleeves😞Hibi és Albi változat)
-16 dex
-7 emp vagy piety
-11% cold
-5% heat

(mind1ik crafted cuccra ablative)

Amit adnak ezek a cuccok:
-Bonus to healing :26%
-Bonus to power :27%
-Bonus to AF :30
-Bonus to hit cap :80
-Bonus to casting speed:26%
-all magic skill :+9
-stats enchantments :6%
-acuity bonus cap :+5

Acuity:80
Dex :75
Str :15
Con :74(ezt az 1 pontot rá lehet rakni a sleevesre ha a Typhon ringet használjuk(Filigree Antalya Ring. Ez nagyon brutális gyûrû egyébként), ugyanis akkor a+7 acuity nem kell)

Hit:280

Body,Cold,Heat,Matter,Energy,Spirit és Slash,Thrust,Crush resistek mind max

Olvasgattam forumokat és ennél van jóval kevesebb artifactot tartalmazó és több quest és crafted cuccot használó összeálítások. Nem magamat akarom dicsérni de ennél jobban összerakott full ToA setet nem talál senki sehol.😊 Persze ez azt is jelenti, hogy ehhez a cuccokhoz rengeteg idõ kell mire felfejleszti valaki(és persze megtalálja). Ez olyan mint az elektronikai cikkeknél van általános és nagyon elterjedtek, de vannak high-end termékek. Ez a gyógyító set a high-endhez tartozik elite játékosoknak.😊

Botond
majdnem ^^ szemben van egy mediterrán beütésû ház,azt.költöi túlzás volt az 50mill persze,de 25 az reális ár
A hagbuik a legoptimálisabbak a szinteteken szerintem. Utána meg a sárkányfészektõl keletre kell letelepeni és az erdõbõl húzni a mobokat. Ezutám Yar és a végén talán TG eleje.

Akkor meg ott kell még maradni a hadbui campnál. Vagy lenéztek a dungeonba. Mondjuk ugyanolyan szintûek mint a hagbuik estetleg a dungeon miatt több xpt adnak, de a hagbuikat viszi a legjobban a pbaoe a játékban.

Az egri várat akarod megvenni, hogy ennyit kérnek érte?😊

csak tudod az a gond, hogy tenyleg nehez megtalalni a legjobb spotot, ami a legoptimalisabb xp ...

anti hero

ISTEEEEEEEEEEN VAGY 😊 btw Iarnwoodot ne ismernem 😊))) kekkekee kismillioszor voltam lent, nemcsak questelni, de majdnem fomobig 😊

anti hero

bah pont ma van 37,8-38as emelkedésem, kurva életbe érdekes lesz eüzni :<

zzz

ja hibi bárdok rég nem funoltak ilyen jót (mezz percekig tart xD)

zzz

Botond
már a gyengébb ellenállás irányába kezdtem el mozogni,az asszony úgyis rágja a fülem,hogy Eger közepén vegyük meg egy házat,hát most megvesszük és beköltözünk a citybe,még nem teljesen tiszta hogyan dobbantom össze azt az 50millert,de atm ez tûnik a járható útnak broadband felé...
Hangianix
Ja igen, tegnapi moka RvR lol volt 😄

Hangianix
Hagbui campnel voltunk, en huztam ae diseassel es bolttal (ugy akar 12 is johet), persze a respawn az nem egyseges tehat nem megy mindig, igy neha csak 5 mobot lehet huzni, vagy ha pont huzas kozben van pop akkor esetleg body pull lesz a dologbol. 😄 A H-t probaltuk ki a camp utan, kb. a 60% xp jott csak, az ottani mobokat nehezebb megolni, igy hiaba er 1-1 db tobb xp-t, tovabb tart.

Hangianix
En nem ingerlekeny voltam, hanem valosaghu kepet festettem a dolgok allasarol. Csak az a baj, hogy mestert genyaladanak kellene inkabb hivni, szitja itt a feszultseget 😄

Ja az uj zonát nem ismerem. Lehet ott is van jó hely. Valakinek akinek már van 50es karija átkellene nézni oda hátha van valami jó hely.

Annyira ráérek, hogy megcsináltam 1 elég jó ToA fulset-et a Healernek,Druidanak,Clericnak. Ugyanis mind3 realmben ugyanazok a fix cuccok vannak. Majd holnap begépelem ide hátha valakit érdekel.😊

Dobozokat megnéztétek már malmohusban?
50en sargak és narik a svartalfok de oda csak a 2 sm kell igazából és 10-15 svartalfot lehet 1szerre gyepálni + egyfolytában jönni fognak 1 idõ után.
Persze 1 embernek még az xpzés elött megkell néznie, hogy ne ezzel menjen az idõ amikor mindenki ottvan. Lehet ide is raktak 1 teleportot.
Hagbui camp jó 43-44ig szerintem csak nem 3asával kell majd húzni õket. Shaman 1 aoe disease pull-lal húz. De ehhez 8 ember kell aki ott is van és figyel. Nagyon jól gondoljátok meg mikor akartok ilyen sok mobot húzni. Hagbui berzerker tábortûznél sárga és nari 50en a többi helyen narancs és piros(fánál és a kis kunyhónál). A hagbui thane pedig mindig nari és piros nagyot varázsol és nagyot üt a dmg addjával.
Mi ezen a szinten Malmohusban xptünk a H-nál. Ez is jó hely . Itt is lehet nonstop húzni csak a drakulv sacrificer varázsol is.
Olyan 43-44 környékén mentünk a sárkányfészek keleti oldalára és onnan húztuk a protectorokat. A húzó embernek itt is nagyon kell figyelnie mert ha belelép 1 popba akkor jön az erdõ. Ha nagyon sok jönne 1 healernek elkell futnia északi irányba követve a hegyoldalat.(vagy elfut mindenki.😊) 46 után meg sárkánytól északra lévõ helyrõl kell húzni vagy Yar mellett ihelyrõl egész 50ig.(48tól 6-12 mobot egyszerre).
Vagy DFbe lementek.
Iarnwood dungeonban van 1 redcap camp ahol 50en nari és piros redcap-ok vannak elég nagy számban. Ide is elnézhettek ha Bhalage tudja még az utat.😊(Velem már volt ott 1x amikor 1 küldetésben segített)
48-49en TG eleje is jó a csontik azthiszem vulnerablek a spirit pbaoera. Vagy balra vagy egyenest mentek itt. Balra mér egyszer se voltam de valószínû hogy ott több csonti van.

köszi😊

Lourker

Én már 12 órája PLezem a theu-m, és kezdek fáradni, de ingerlékeny még nem vagyok...
Néha a csapattársak halálhörgése is alig elegendõ inger, hogy elkedzjek castolni 😊
Midjárt kigondolom az xptek.😊

Az xpzés fárasztó és könnyen ingerlékeny lesz az ember.😊

:<<< szomorú

Ez a Hangi.......

Lourker

Pedig neki mindig olyan a hozzáállása.. 😛
log back ?!?

zzz

Hangianix
jajajajajajaXDDDDDD

hát igen ilyen hozzáállással amit hangi mutatott ma nehéz eredmény elérni😞(:p)

Lourker

Hangianix
Mire lettem volna pozitiv lol.

ma nagyon negativ voltal imo

anti hero

xD

Lourker

Hangianix
Hat ha minden nap olyan lesz, mint a mai, akkor kerdeses lesz. 😄

ez nem volt kerdes sztem

anti hero

AngeLujo
Nem ér ti elõbb lesztek 50-esek mint mi :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Fidel mit tudnál ajánlani vanern swamp utánra (most vagyunk lvl42 körül).?:o

Lourker

AngeLujo

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Figyeld meg majd a nyuszi toj neked szelessavu internet kapcsolatot 😊