Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
Lourker
de hwbe és odinba is kimennek az über grpok vagy annyira nem ?
btw láttam most egy maelstrom videot , assist savage vette fel. hát ööö izééé, az hogy egy macro is elég lenne a player helyére az enyhe kifejezés. ennyit láttam. assist vagy f8, stick style, style, style, style és ezt spammolta mint az állat, két ütés között olyan 15x nyomta meg a style ikont. meg néha 3 másik gombot a buffok miatt. nagyon komoly kari, és a szürke állományt se veszi igénybe, ez már vmi : D /flame :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
tenyleg par napja csinaltam you just killed Outlaw-ot a healurral oO most mondja vki hogy nem az easy mode ez, bar emlekeim szerint 1-2szer Outlaw is csinalt mar you just killed Outkhast-ot 😛 😊
/peace
anti hero
Aztán még egy jó random grp-ba is bevettek(addig jó volt amig joinoltam:p) 2healer/shaman/3zerk/skald/+lvl43 lourker:p(persze csak azért vettek be mert ismernek és egész este sírtam hogy infik megölnek mindig^^) úgy is találkoztunk veletek kétszer, egyszer bof-t egyszer sos-t használtátok azthiszem meg se öltünk senkit:p.
Lourker
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Kinaiul van? 😛
http://deathfellows.hu/
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Szerintem ez elég nagy hülyeség akárki is találta ki.
Fogadjunk ez a GoA újítása az a bizonyos exc/hibi relic evitel miatt.
Ligen vaultnál se tudtam kiloggolni régen de ha kilöttem a netet akkor ott logolt ki nem teleportált sehova se.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha bemegyek a relic toronyba és kilövöm a netet akkor hol loggol ki?
lvl 5ös FnF gombából kb 20at tud rakni minden cucc és buff nélkül az animista +1 õ maga. Igy 20 animista 420 játékosnak felel meg.
Azt nem értem, hogy ez eddig senkinek se jutott az eszébe. Vagy ez beleütközik a CoC-ba?
Ami azt illeti baromi érdekes setuppal nyomjuk, meg kell mondjam backup, 'ha már jobb nincs'-nak indult, és most meg már fixed grp, no nem olyan hiper-ûber mint mondjuk egy full savage grp, vagy egy chanter-eld grp, csak eccerûen jó. Pl hippiktõl rendszeresen kiszopunk, persze csak baod ellen (vagy ha elbénázunk valamit). No meg a rendszeres hippizergtõl is. Én megmondom õszintén nem tudom mit lát a többi realm albioniakból, valószínûleg nyilván zerget, azonban jó páran vagyunk, akik kefejezetten kerüljük még a 2fg kialakulását is, igenis megmondjuk a másik lámagrpnak -vagy akárkinek- hogy húzzon el a rákba, ha követni kezdenek, ezekután viszont nyilván zavaró, ha az ellenfélnél állandóan addolás van. Persze szentek mi sem vagyunk, ha van cg (mindig van, csak idõnként nem érdekel minket), és látjuk mmg 3-4fgm, hát azért azt segítünk megállítani, ha lehet 😊
zzz
zzz
Babszem méretû gnóm-mal legyilkoltam hátulról õket, na meg persze én is estem keltem.😊
http://www.fileplanet.com/promotions/daoc/
Vagnak egy nagyot a nerfbattal a ToA hatara, kivi vagyok a GOA hogyan oldja ezt meg.
Ja, mar jar le az accom utana hatarozatlan idore szunetet tartok. Ha valakit erdekel az accom megvetelre vagy tud valakit aki megvenne akkor nyugodtan ertesitsen 😊
anti hero
Lourker
zzz
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz