Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chello megint uberjo tegnap eccakatol :/

anti hero

Hangianix
Szerintem lvl 46-on meg az xp grpunkkal is pwnolhatnank a ritka lamakat arra. 😄 Mellesleg mar megtalaltam azt a videot (Minn).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

kb az osszes tank ilyen nemcsak a svg. a lenyeg a MA, hogy hogyan s kit valaszt ki... a tobbieknek meg a keze ala kell dolgozni..

anti hero

igy van

anti hero

Odinsba is szokott zerg lenni hadriban viszont csak lámak szerintem és nem sokan

Lourker

Uberlama
uhm excalon Hadrianba és odinba mi van ? mert hogy emainbe zerg zerg hátán meg über grpok az ok.
de hwbe és odinba is kimennek az über grpok vagy annyira nem ?

btw láttam most egy maelstrom videot , assist savage vette fel. hát ööö izééé, az hogy egy macro is elég lenne a player helyére az enyhe kifejezés. ennyit láttam. assist vagy f8, stick style, style, style, style és ezt spammolta mint az állat, két ütés között olyan 15x nyomta meg a style ikont. meg néha 3 másik gombot a buffok miatt. nagyon komoly kari, és a szürke állományt se veszi igénybe, ez már vmi : D /flame :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

en csak orulok neki, ha ti fgvel mentek, szep 😊 bar sajna eleg sok az albi add, persze nalunk is elofordul, de meg kell hagynom, hogy mostmar tenyleg eljutottunk oda, ha midi vs ellenseg grp hadakozik es megproszal kozbeavatkozni barki akar csak 1 svg raaggrozik vmi ellenfelre (no brain 1button class 4tw😊, akkor ugy leorditjak arc arcat, hogy meg en is meglepodom neha 😊 meg neha fel oraig PMelnek szidva anyamat, meg mindent (ezt most ne szo szerint, nem az enyemet, mert healerkent relativ keveset megyek utlegelni a nepet 😊 ...
tenyleg par napja csinaltam you just killed Outlaw-ot a healurral oO most mondja vki hogy nem az easy mode ez, bar emlekeim szerint 1-2szer Outlaw is csinalt mar you just killed Outkhast-ot 😛 😊
/peace

anti hero

Ja vicces volt, kicsit meglepödtem hogy nem csak egy sorc van a grp-ban érdekes grp seuptnak nézett ki de nem tünnik rossznak.

Aztán még egy jó random grp-ba is bevettek(addig jó volt amig joinoltam:p) 2healer/shaman/3zerk/skald/+lvl43 lourker:p(persze csak azért vettek be mert ismernek és egész este sírtam hogy infik megölnek mindig^^) úgy is találkoztunk veletek kétszer, egyszer bof-t egyszer sos-t használtátok azthiszem meg se öltünk senkit:p.

Lourker

ja, megvan minden jateknak a lingoja, ilyen mmo rpgben ez radasul hatvanyozottan igaz 😊

anti hero

AngeLujo
Onnan kezdõdik a 30 sec amikor rákattintasz arra hogy play.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

G. Joe
Nos ha ezt olyan ember olvassa végig, aki nem ismeri a játékot, akkor olyan kb mintha kinaiul lenne. 😊
Kinaiul van? 😛

http://deathfellows.hu/

Uberlama
vmi olyan de ugye a kari hamarabb megjelenik mint hogy te irányitani tudnád igy vmivel kevesebb

Tényleg jó ötlet. Csak ehhez miért kellet 2 év?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mennyi most a pvp immunitási idõ ha beloggolok ? Ahogy a kari megjelenik a játékban onnantól 30 sec?

nem, relic keep közelében se lehetsz (asszem cliping range vagy a domb aljáig számít a dolog, de még sose próbáltam szal nem tom 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Annál a gatekeepernél ami a relic toronyba teleportál ki lehet lépni?

hát aki 10percig nem tod visszajönni ld-bõl az megszopja picit jah :> De a 18ból hirtelen 100+ alb/mid/hib defender is elég nagy szivacs, szal vhol nem rossz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ok

Ez mikortól van a játékban?

1.64-65 ben van, patch noteben benne van vhol.

Ha valaki ld lesz a védekezõk közül akkor azt elterepotálja a fenébe?
Szerintem ez elég nagy hülyeség akárki is találta ki.

akkor 10percig vagy visszaloggolsz vagy lerak a legközelebbi border keephez. (de az is lehet hogy csak ligenhez rak le)

Relic keepbõl elterepoltál vagy mi?
Fogadjunk ez a GoA újítása az a bizonyos exc/hibi relic evitel miatt.

Ligen vaultnál se tudtam kiloggolni régen de ha kilöttem a netet akkor ott logolt ki nem teleportált sehova se.

Jockey
egy safe zonaba elvileg, lehet kozeli keepnel vagy bordernel

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Miért nem lehet?
Ha bemegyek a relic toronyba és kilövöm a netet akkor hol loggol ki?

szvsz full savage grp (3 svg) már nem olyan über, fõleg ha enemy grpba van egy jó guard v. bof + sos komboval szembe találják magukat. persze lehet hogy tévedek, de vhogy nem tok elképzelni egy grpot guard nélkül 😊

nem lehet relic keepbe karikat loggolni most már.

Ahogy olvasgattam az animistáról az jutot eszembe, hogy prydwen hibiben mindenkinek kellene csinálni 1 /30-as animistat és kivinni a relick keepbe. Ha csak 40 játékos van online és 20nak van 1 30as animistája a relic keepben akkor az a 20 animista a gombáival már össze tudja omlasztani a zonát és így a relicket se tudják elvinni.
lvl 5ös FnF gombából kb 20at tud rakni minden cucc és buff nélkül az animista +1 õ maga. Igy 20 animista 420 játékosnak felel meg.

Azt nem értem, hogy ez eddig senkinek se jutott az eszébe. Vagy ez beleütközik a CoC-ba?

Szegény Lourk csúnyán le lett zergelve tegnap 😊 Mondjuk el kell ismerni szépen bemezzelt minket, amiért így kék conn esetében gratula illeti 😊 (a fele csapat mondjuk resistelte, azonban én nem tartoztam közéjük 😊 )
Ami azt illeti baromi érdekes setuppal nyomjuk, meg kell mondjam backup, 'ha már jobb nincs'-nak indult, és most meg már fixed grp, no nem olyan hiper-ûber mint mondjuk egy full savage grp, vagy egy chanter-eld grp, csak eccerûen jó. Pl hippiktõl rendszeresen kiszopunk, persze csak baod ellen (vagy ha elbénázunk valamit). No meg a rendszeres hippizergtõl is. Én megmondom õszintén nem tudom mit lát a többi realm albioniakból, valószínûleg nyilván zerget, azonban jó páran vagyunk, akik kefejezetten kerüljük még a 2fg kialakulását is, igenis megmondjuk a másik lámagrpnak -vagy akárkinek- hogy húzzon el a rákba, ha követni kezdenek, ezekután viszont nyilván zavaró, ha az ellenfélnél állandóan addolás van. Persze szentek mi sem vagyunk, ha van cg (mindig van, csak idõnként nem érdekel minket), és látjuk mmg 3-4fgm, hát azért azt segítünk megállítani, ha lehet 😊
Hangianix
Lourk, ez volt a video neve? MaelstromRvRJan.avi

gihi 😊

zzz

igen csak nem 24/7 bazzeg.

zzz

Hangianix
A mondat elso felet azert megkerdojeleznem, de azert haladunk. 😄

Botond
most amikor farmolhatnál itemet orrba szájba?nem tudod mit hagysz ki ^^
Ja ma játszottam a WoW-val 1 tört amcsi szerveren. Fõleg egymást gyepáltuk agyba fõbe ugyanis annyian voltunk 1 helyen, hogy nem volt elég mob.😊
Babszem méretû gnóm-mal legyilkoltam hátulról õket, na meg persze én is estem keltem.😊

7nap tesztjáték itt:

http://www.fileplanet.com/promotions/daoc/

Tafaya
Hehe

Vagnak egy nagyot a nerfbattal a ToA hatara, kivi vagyok a GOA hogyan oldja ezt meg.

Ja, mar jar le az accom utana hatarozatlan idore szunetet tartok. Ha valakit erdekel az accom megvetelre vagy tud valakit aki megvenne akkor nyugodtan ertesitsen 😊

Uberlama
ti se tököltök, kb 40ek leszünk picit több mikor ti 50. mindenesetre a napi 3 szint az megy egyelõre, és kb hétvégéhez 2 hétre számitjuk az 50es dinget. aztán 2 bb felPLezése, kis cash farm schez és mehet a buli 😄

grati, szepen haladtok, mi ma dingeltuk a 44et

anti hero

tudnának de prydwenen tény hogy leginkább az albi stealtherek zergelnek szinte non stop.

Lourker

Uberlama
hehe bardom elérte a mach4et, már 34 a kis drága és olyan tempoval repeszt hogy a fü is kettéáll tõle 😄

Sztem ilyen képeket minden3 realmben lévõ stealtherek tudnának mutatni...
megint elszállt a net hang ? :<<

zzz

jah az 1vs3 + fg alb add volt though (igaz evita sérült volt harc elõtt mert leöltek pár hibi stealthert ha jól láttam :>

zzz

Hazaertem! Mar tudok jaccani...

jah, általában sikerül kiszedni egyet mire a zerg rám mozdul, nem mindig though .>

zzz

Hangianix
Lattam par killt toled ma, illetve lattam DS-sel is volt csata, kiszedted a minstrelt (Rambo felesege). 😄

Tafaya
Akkor a neha elofordulo 10 hibi stealther MG-k korul minek szamit? 😊

AngeLujo
Szép az a két bökõ 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

hard mode 1
hard mode 2
hard mode 3

elsõ két képet mellékeled tuti lesz rá vevõ, easy mode rox.

zzz