Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
amugy rvren majd ti is öltözzetek vmi baromi ronda rikito szinbe, én majd elõterjesztem nálunk is ezt, mivel logonk ugyis nari-szürke ezért simán lehetünk majd full narancs szinüek aztán meszirõl látszunk majd 😄
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
jol osszejonnenk es funolnank, ill mehetnenk egyutt kis kozos albivadaszatra 😊
anti hero
Valaki érti ezt?😊( ez olyan mintha a gazdálkodj okosan-ban van aki 10k forintal indulna és lenne olyan aki 100k forintal indulna, majd a játék vége felé amikor már majdnem megvan minden annak aki 100kval indult attól hírtelen elveszik az addig elért cuccai felét és a pénzét is olyan magyarázattal, hogy mi már tudtuk elõre azt, hogy te elönyben leszel végig a 100k kezdõpénz miatt de kellettek a játékosok a játékhoz. Most viszont, hogy ilyen jól elhúztál a 10k kezdõpénzel rendelkezõ játékosoktól elvesszünk tõled, de csak azért hogy a 10ks játékosok azthiggyék beérhetnek. Persze mi tudjuk: ez nem lehetséges..)
Ja itt jön a szöveg is..😊
So, here is the situation: players who don't have the expansion are justifiably upset that they can no longer compete with those that bought the expansion and have acquired powerful items from it - and players that have the expansion are rapidly becoming so powerful that small groups of players can successfully defeat even the game's most powerful monsters, and are extremely overpowered in RvR. Because of this, and for the sake of the integrity and balance of the game, we must make changes to many ToA items.
Majdnem mindent lenerfeltek nem csak a melee és casting speedeket. Már a stealth lore-ral se lehet az assasinokat látni .. lol(akkor minek van a játékban?!😊)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
uber: 45 után gázos igazán szvsz.
Hangi: mikor tudnád megcsinálni azt a képet
Dingeltem rr6-t nsel közben (+30k farmed since :>
zzz
amugy a hibi casterek elég ütösek keep védésbe 3x is leverték az elsõ kaput olyan 30-40en de a 14-15 hibitõl be se tudtak jönni : ) ja a mincer overpower nerf insta stun 😄
a leggenyobb kari a bgn dijat a theu kapta nerf 😄 minivel együtt nerf 😄 (genyo a sorci mezz range is de szerencsére gyorsan hullik, nameg amnesiat õ se kerüli el 😄 )
szal holnaptol xp megen, hét végére 43-45öt szeretnénk de félek ez kissé valószintülen mert 40 felett napi 2 szint nem fog menni, hanem csak napi 1 szint, bár majd meglássuk de én ugy emléxem 40 és 45 felett lassul a dolog.
Lourker
xxxxx resisted
yyyyy resisted
zzzzz resisted
530dmg
329dmg
280dmg
525dmg
/release
😄
szép kép
zzz
http://www.camelotworld.de/ - Guardians Fate - A Free Daoc Server.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most talaltam fent a Bittorente keresojeben.
Dark Age of Camelot - Free Server 324 Mb 1 0 Windows
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nem lagcsit, csak azoknak a szerencsetlenekkel tortenik meg mindig akik a legtobbet rvr/k es a legnagyobb rr/k😊)
ez nagyon jo...😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kurvaanyukba szombat reggelre rakják
zzz
Mester: jah csak néha van igazságalapja sajna ^^ pl mai napig röhögök amikor néhány napja mentünk rvren, tankal voltam MA, na go HW, jön szembe egy 2 fõs grp, bard (nem nevezem nevég viszonylag high rr ismert rvr guildbe) és bm asszem. na lemezzeli õket a sorci következõt láttuk. a bard alfolrdult neki balra 90fokot és futott felfel a dombra , megkapták a mezt megállt a bard a mezbe (csodálkoztam is hogy valszeg épp-hogy mez rangeba volt). odarombolok hogy slam. too far.. (stickeltem) mondom mi az isten erre hirtelen elpopol a pitlibe ugy 8 karinyi távolságra és a bm elõtt volt mintha a mez elõtt nem is fordult volna balra és nem is ment volna a hegyre fel, na mondom ez faxa a hülye gyerek tök esélytelen helyzetbe is már automatikusan lagcsitel. szal lol 😄
(ide kell írni,hogy szvsz imho,de mivel mind2 ugyanazt jelenti,inkább kihagyom ^^)
Lourker
sajna rolam sose lesz whine thread mert azért bardrol max lagcsit miatt szoktak sirni azt meg nem tom hogy kell szal én majd elsüllyedek a névtelenség végtelen vermébe ^^
Közellenség 99% a legveszélyesebb grp "wtfpwn" karija usually, szal nem meglepõ 😊(remish + zerach, maelmstrom savagek)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SZVSZ IMHO