Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Szerintem nekunk jo lenne az a szinosszeallitas amit Zak hord, piros zold, az emblema meg Lehel kurtje piros-szurke (feher) alapon.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
akkor majd átalakultok rvr grpra meg aztán ne kiabáld el, nekünk szerintem ujabb a dolog mint nektek 😄 meg aztán se purge se moc se semmi 😄

amugy rvren majd ti is öltözzetek vmi baromi ronda rikito szinbe, én majd elõterjesztem nálunk is ezt, mivel logonk ugyis nari-szürke ezért simán lehetünk majd full narancs szinüek aztán meszirõl látszunk majd 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Hat az xp grpunkkal nem is lenne eselyunk ellenetek, mert ugye nekunk veletek ellentetben az xp grp nem az RvR grp. 😄

Uberlama
õszintén szolva alig várom már ezt 😄 majd valami nagyon hülye helyet kell keresni hogy még véletlen se legyen add, de ez még odébb van, elõbb kell 50 meg 2 bb hogy legyen elég spec bufi, mert egyik drood heal-specbuff másik heal-root specces szal nem lenne elég bufi, meg ha már lúd.. 😄

Hangianix
Szolj, ha neked jo, oszt irany Odin imo. 😄 Egyszer kora reggel kellene elintezni, akkor tuti nincs ott senki, ha esetleg midi van, azt megoljuk. 😄

grati \o/

anti hero

lassan bertek minket, majd megdumalhatunk egy kis dueles delutant vmikor, mondjuk HW vmelyik kis eldugott sarkaban 😊
jol osszejonnenk es funolnank, ill mehetnenk egyutt kis kozos albivadaszatra 😊

anti hero

Botond
toplol akkor is a bg1ben lagcsítelõ sorc(ez excalon default dolog),még instamezz sincs,õ meg qcol 1875rõl,és mégis lagcsítel(ráadásul ott is 5xös albi túlerõ van),ilyet látok mindig ki kell lépnem,mert nem bírok a röhögéstõl tovább játszani...
Botond
lvl39 a legnagyobb szívás a 40-45 45-50 résznek csökkentették a hosszát vagy 2x+van miniding,és xp halál is csak töredékét veszi el mint 39en,szal mindenképp az a leghosszabb szint,vw-m meg pont 39,szal cumi ^^ már 4 bubót bedaráltam mondjuk,szal 6 to go ^^
Ezt írta a mythic, hogy miért kellett nerfelni.😊
Valaki érti ezt?😊( ez olyan mintha a gazdálkodj okosan-ban van aki 10k forintal indulna és lenne olyan aki 100k forintal indulna, majd a játék vége felé amikor már majdnem megvan minden annak aki 100kval indult attól hírtelen elveszik az addig elért cuccai felét és a pénzét is olyan magyarázattal, hogy mi már tudtuk elõre azt, hogy te elönyben leszel végig a 100k kezdõpénz miatt de kellettek a játékosok a játékhoz. Most viszont, hogy ilyen jól elhúztál a 10k kezdõpénzel rendelkezõ játékosoktól elvesszünk tõled, de csak azért hogy a 10ks játékosok azthiggyék beérhetnek. Persze mi tudjuk: ez nem lehetséges..)
Ja itt jön a szöveg is..😊

So, here is the situation: players who don't have the expansion are justifiably upset that they can no longer compete with those that bought the expansion and have acquired powerful items from it - and players that have the expansion are rapidly becoming so powerful that small groups of players can successfully defeat even the game's most powerful monsters, and are extremely overpowered in RvR. Because of this, and for the sake of the integrity and balance of the game, we must make changes to many ToA items.
Majdnem mindent lenerfeltek nem csak a melee és casting speedeket. Már a stealth lore-ral se lehet az assasinokat látni .. lol(akkor minek van a játékban?!😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szerintem lvl 37nél tûnik ugy, hogy az elõzõ szint sokkal gyorsabban ment és lvl 46tól megint belassul.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

HH: rendes idõben holnap xp!

uber: 45 után gázos igazán szvsz.

Hangi: mikor tudnád megcsinálni azt a képet

Dingeltem rr6-t nsel közben (+30k farmed since :>

zzz

Uberlama
no kibgztük magunkat caledonian, elvettük ckt reggel és egész nap védtük albikat halálra gyilkoltuk, midik nem is voltak, és a mincer baromira overpower.

amugy a hibi casterek elég ütösek keep védésbe 3x is leverték az elsõ kaput olyan 30-40en de a 14-15 hibitõl be se tudtak jönni : ) ja a mincer overpower nerf insta stun 😄
a leggenyobb kari a bgn dijat a theu kapta nerf 😄 minivel együtt nerf 😄 (genyo a sorci mezz range is de szerencsére gyorsan hullik, nameg amnesiat õ se kerüli el 😄 )

szal holnaptol xp megen, hét végére 43-45öt szeretnénk de félek ez kissé valószintülen mert 40 felett napi 2 szint nem fog menni, hanem csak napi 1 szint, bár majd meglássuk de én ugy emléxem 40 és 45 felett lassul a dolog.

Sorry emberek közbejött valami azért nem tudtam fellogolni/és szólni se.

Lourker

Hangianix
Elmult 3 es 4-en vagyunk bent 😞

Hangianix
3-kor akkor Skona

Hangianix
Benezek Pryre, oszt ha ott sincs semmi, elmegyek 2 orat xpzni shamannal DFbe (ha a mienk 😊 )

Hangianix
Az volt, ae root:
xxxxx resisted
yyyyy resisted
zzzzz resisted
530dmg
329dmg
280dmg
525dmg
/release

😄

Ebbõl szólózás lesz akkor 😛
Hangianix
Senki nincs bent midiben, ejnye, kivel megyek kiolni az 5 fos hibi grpot? 😄

respec!! : )

szép kép

zzz

Tafaya

Biztos jo lehet a balance 😊

En 2h el nem leszek MA az biztos szal muszaj lesz jonak lenned =)
[Jakuza]
Megtalaltam.

http://www.camelotworld.de/ - Guardians Fate - A Free Daoc Server.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Errol tudtok valamit ?
Most talaltam fent a Bittorente keresojeben.

Dark Age of Camelot - Free Server 324 Mb 1 0 Windows

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jockey
jajaaa😊)))
nem lagcsit, csak azoknak a szerencsetlenekkel tortenik meg mindig akik a legtobbet rvr/k es a legnagyobb rr/k😊)
ez nagyon jo...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

megyek Kresz vizsgázni \o/

kurvaanyukba szombat reggelre rakják

zzz

Hangianix
4-tol 7-ig megiscsak bentleszek, ha van kedvetek megint menni HW-be HH-sok. 😄

Ez nem lagcheat hanem mindíg azoknak a játékosoknak van a legrosszabb számítógépük és internet kapcsolatuk akik a legtöbbet rvr-eznek 😊

Uberlama
jaja de egyetértek szal mind1 😄

Mester: jah csak néha van igazságalapja sajna ^^ pl mai napig röhögök amikor néhány napja mentünk rvren, tankal voltam MA, na go HW, jön szembe egy 2 fõs grp, bard (nem nevezem nevég viszonylag high rr ismert rvr guildbe) és bm asszem. na lemezzeli õket a sorci következõt láttuk. a bard alfolrdult neki balra 90fokot és futott felfel a dombra , megkapták a mezt megállt a bard a mezbe (csodálkoztam is hogy valszeg épp-hogy mez rangeba volt). odarombolok hogy slam. too far.. (stickeltem) mondom mi az isten erre hirtelen elpopol a pitlibe ugy 8 karinyi távolságra és a bm elõtt volt mintha a mez elõtt nem is fordult volna balra és nem is ment volna a hegyre fel, na mondom ez faxa a hülye gyerek tök esélytelen helyzetbe is már automatikusan lagcsitel. szal lol 😄

Botond
na pont ezért kéne kiszedni btw ezt az assist macrót,sok nyomi amcsi nem tudta mit kellene ütni a pbae meg vitte mind széjjel,és sírtak,hát betették,hogy már ha 1 vki tud játszani a groupba õk lehetnek az istencsászárok,nevetséges ^^

(ide kell írni,hogy szvsz imho,de mivel mind2 ugyanazt jelenti,inkább kihagyom ^^)
Botond
na mer assistoló merc+arms,vagy hero/bm többet csinál gondolom...
Botond
5 sec kb
Hát ha vkik nagyon jók(sokat rvsrnek jó grpban) azokról sokszor kitalálják hogy lagcheatel, erre rengeteg péda volt már

Lourker

Uberlama
na elmegyek fürdeni hátha felébredek mert már sok hülyeséget irok : )

Uberlama
jaja tudom. .D

sajna rolam sose lesz whine thread mert azért bardrol max lagcsit miatt szoktak sirni azt meg nem tom hogy kell szal én majd elsüllyedek a névtelenség végtelen vermébe ^^

ja azt a macrót én is ismerem , de ma nem és nem kivánta használni se mert hogy csak... ki is basztuk a grpból nem sokkal utánna :>

Közellenség 99% a legveszélyesebb grp "wtfpwn" karija usually, szal nem meglepõ 😊(remish + zerach, maelmstrom savagek)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
ja nálunk azért van hogy ha guild grp akkor TSen beszol az ma hogy uj célpont, vagy nyomat egy macrot amikor vált hogy NEW TARGET %T vagy mi a fene és akkor ugy 😄

Tafaya
Zerach az aki osszvissz a hatulso style-t hasznalja es 10-bol 1x be is viszi? De vegulis mindegy mert unstyled is uti az 500-at 😊

Uberlama
zerach lehet hülye de vmit nagyon eltalált a karijánál mert albiba õ az egyik közellenség savagek közül meg Remish vagy k ia tök.

Hangianix
Glow

Uberlama
tudom 😊 azért irtam hogy /flame :pp nekem is van armsom voltam már MA meg assistolo is szal az se nagy cucc : D

hangi: kirõl van szó? nem értem most :< sry iam only a svg, dumb fotmboi :<

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah még egy, zerach tényleg egy igazi szõröstalpas svg :> f8+style style ööö assist néz körül wtf?? stick here and there assist hehe owned, de amit a healerek mûvelnek az nem rossz, tegnap 1.5percig húzták 3fg hibi ellen mmg/hwbe (amikor a petre stickel az vicces though.:>😉

Hangianix
Multkor ot szidtam Lourknak pm-ben, bar en FH-s stilus alapjan iteltem.

ez a váltás úgy néz ki, hogy ráfutunk target1re, ma közbe másodikon-3dikon-4diken van szal nem lehet követni a gyereket mielõtt vki beszólna, "hogy hhõõõ azé van szemed hülye rock" 😊

hangi: silence phool! 😊)

Én például azért szeretek(+nék, ha esetleg nem válnék be szónélkül átadom a postot mersainak ofc) Ma lenni, mert nekem nem megy az assist túl jól fõleg azért mert elég sok láma MAval játszottam együtt (egy harcban 15x változtat célpontot, ami biztos jó dolog, de hogy ezt szónélkül teszi aztán meg ugat hogy miért nincs assist, lassú reakció-wtf that was a warrior effektus etc). Severances pbae grpokat se szeretem emiatt (az embereket birom benne, csak a stílust nem😊 futunk fg random midire, bemegy a mezz, de ne menjünk pbae mert túl sok az interrupt midi részrõl szól eclipse ma (glow volt az mielõtt lourker feltenné a kérdést hogy ki😊..inkább basszunk el 50% manát dd nukera... 😊

Hangianix
De a legjobb a savageben (PvE), a miss, miss, miss 😄

übi: most nem akarok itt flamet, de az összes assist tank kb hasonló szintû (assist + anytime/side/backbased style). Ezt is játszania kell vkinek (én már voltam MA olyan grpban albiban ahol az assist nem ment, nem "élt" együtt a két assist merc az MAval, iszonyat gáz....). Azt meg hogy svg egy 1button class, hát persze mint az összes tank a játékban aminek csak a dmg deal a lényege. (no guard, 100% offense).

SZVSZ IMHO