Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szolgáltató neve / átlag ping este felé ping 193.252.123.177
daoc servere. (nem daoc miatt akarjuk csak cserélni, több oka is van de közöttük van az is hogy szar a külföldi elérés)
Én esetemben:
Chello / 200-250ms 13-20% pl
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
😊
egyebkent puszi stb stb😊
anti hero
anti hero
😊
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
tanulmanyozzatok at imo
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
HH-sok, ha valaki a hazaknal jar, akkor keressen ra pls a Frozen Blackhearted Hammer-re.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
egyébként nem szóltam senkinek :>
van vmi tippetek erre a szintre jo pbaoe xp spotra ? vagy csináljuk ezt azt majd lesz jobb késõbb ? :=(
szüleimnél meg 20 megást directx-et annyi ideig downloadoltam amíg neked egy 20 szavasz txt fájlt tart letölteni,ezt szintén megpróbálhatod überelni ^^
btw nekem saját rádióm van,azt nem kell a neten hallgatnom ^^
Lourker
anti hero
1, chelloval miért van 250es pingem daocra, 5seces teljes kihagyások 1percenként (piros négyzet rulz)
2, enternet adslel 60 pingem és nincs lag spike
zzz
Lourker
mondjuk nem voltam ott, kb 2 hete nem rvrezek , egyelõre poénosabb hibi 😄
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"