Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi eszük is csak az albiknak lehet. 5-6fgos ML-re 35fg-pal mennek. Ez kb olyan, amikor a sárkyányölés után senkise vette fel amit dobott.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
jaja 4.2, 280 ember körül mentünk, 2 bg, stb, és nem nagyon birta a vas lol pry down ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
LOL prydwent megsütöttük egy ML-el... 200+ embert nem bírt el a zóna.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
Fidel velem van,el is felejtheted akár ;-P
Hangianix
Lourker? Mersain? Fidel? 😛 Valaki? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Lassan jo lenne ha mindenki jonne emain azert. 😛

mindjá megyek excal, csak beszélek gyerekel toa ügyben prydwenen atm.

zzz

Hangianix
Ugy 10 percet kesni fogok. Emainbe loggoltam.

Uberlama
jah már nem rvreztem nem is tom miota szal már hiányzik a vér de az meg nem jönne be ha egy rr2es grp mlekkel és artifactokkal porba gyalázna 😊

igaz szal 4-6 hónap pve 😄

zzz

Botond
megcsinálom ML2t arficat felejtõs,aztán megy az rvr,ha már érzem,hogy az elsõ kobór guardian is olyan szinten bealáz,hogy az már kínos,akkor elmegyek minden szart bétatestelni,de remélem addig lesz már wow...mondjuk manapság kellemes az rvr,jó ha 3an kimegyünk már szanaszét verünk mindent annyira nem zergelnek albok :-P
Uberlama
1 hónap ? 😄 jah ha powerplayer vagy és 8-24ig vagy akkor igen 1 honap az ml és mondjuk 2 artifact. én már most ugy tippelem hogy én ugy 7-8-12ig tolom esténként 1 hónap vagy 1.5 csak az ml lesz, talán 2 hónap inkább a 10es ml. utána artifactot feltolni ami jelen állás szerint 3at kell nekem de ebbõl egyik rvren xpzõdik szal 2 és mehetek rvr. szal 2-3 hónap és mehet rvr ? : )

Uberlama
jo mert szép lett a game, a trialek ötletesek nagyon , de az a néhány ami olyan szinten szivatos hogy már a hajad hullik tõle és 2 estét szopsz egy triallal az ám a faxa. nekünk 2 estébe került a 2.10et megcsinálin mert elsõ este ml2t végig toltuk és a 10esre már csak 11en maradtunk és lement volna ha nem ldzik a 3. cleric amikor a mob 80%on volt, igy 21%on kihaltunk. másnap meg 3 fgvel voltunk és ott meg az volt a baj hogy sokan voltunk 4 órát szenvedtünk a sok láma miatt 😄

ami meg még nagy szopás lehet az a tekercsek az artifactok aktiválásához. farmoltam egy mobot mintegy 5 órán át szo szerint 5 óra és nem dobott. tartottam egy orás pihit kaja meg ilyenek meg már fájt a seggem, aztán viszamegyek 2. mob dobja a tekercset és 5 percen belül még1t. ÁáÁÁÁ, itt másztam majdnem a falra.

Elvileg ez új playereket hoz a játékba... hát lol.
Aki ma kezd daocozni = hmm 1-20ig solozik, utána talán feltud jönni 50re, már ha lesz grp ugye - túl sok altozás nem lesz MLek miatt, szal lol. De tegyük hozzá hogy feljön 50re, örül hogy 1-2 hónap szopás után végre 50es karija, szeretné végre mást is csinálni mint szörnyet ölni, de nem ölhet még 1 hónapig mobot, feltéve ha talál ml - grpokat xDDDDDDDDDD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
elmentem Atlantisba,megnéztem mit bírnak a trialok,már nincs is kedvem az egészhez,az ilyen 1fgs questelgetés az még ok,de az ilyen tömeg event nem az én világom,valszeg megcsinálom a trailokat amiket 1fg skillesplayerrel meg lehet,de azzal még ML1 se leszek,szal cumi,de egész szép a dolog,csak tök fölösleges sztem
Uberlama
egy kis figyelmeztetés: 4.2es trial. 5-6 fg kell. csak hogy tudd 😄

Botond
már megoldottam ^^
Botond
de alttabnál pont úgy fagy,mint classic kliens lol
Botond
pont úgy fut,mint SI
Botond
kaja?hmm,nem is rossz ötlet ^^
Majd rádkeresek kaja után.

Botond
aha,csak várom az aktiválási emailt,és közben hugommal finomítjuk a teamspeaket,mert fater elégedetlen a hangminõséggel,amint ez a 2 megoldódott jövök
Ma még játszol hibiben?

Botond
ML5ig meg se állok 6.30tól hétköznap délelõtt mehet,feltéve hogy toa elindul a gépemen ^^ és akkor is csak jövõhéten utána indul a meló,és akkor ritkább pop leszek mint a fehér holló O.o
Te vagy akkor az én emberem. Kellene csinálni 1 pár küldit ToA-ban délelöttönként.😊

Botond
a szokásos amazon.co.uk-rõl rendeltem Brüsszelbe szüleimhez,most jött meg a cdkulcs smsben(csak pénteken rendeltem meg,mert amíg nem kötöttek be vmi rendes netet nem akartam ilyesmivel terhelni magam),a kliens meg úgy lett meg ahogy írtam,küldött haver camelot.exe-t+update.datot,azt lehúztam patcherrõl 1355megát 2 nap alatt(estére leállítottam,kicsit zajos a gép O.o)
Tafaya
Honnan szerezted?

Gatyo: csekk pm, fontos (nem még nem az amire vársz 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nurf 😊

Botond
aaaaaaaaaaaaaa,megjött a ToA-m ^^
ja, csak elfelejtettem felirni :d Ma csak rvsr 19:00-tól.

Hangianix
Ma ha lehet, tartsunk akkor egy RvR napot (19:00-kifulladasig). Jo lenne, ha mindenki fent lenne, illetve Mers szoljal pls ha nem tudsz jonni, akkor megprobaljuk rabeszelni Fidelt, hogy jojjon bb-vel es warriorral. 😄

Botond
csekk pm O.o
"azt hittem csak azt nem lehet hogy"

Tank 1 guardolja Tank 2
Tank 2 guardolja Tank 1

de közben ezt se lehet:

bodyguardolok castert közben engem is bodyguardol.

zzz

you cannot bodyguard and be bodyguarded

hála istennek xD

azt hittem csak azt nem lehet hogy

bodyguardolok castert közben engem is bodyguardol vki 😮

igaz, jó összjátékal még mindig nagyon veszélyes, de mindjárt más.

zzz

gatyo csekk pm.

Botond
nm
Botond
loth vagy zak,ha vki fel tudna bárddal lépni asap az jó lenne kellene egy kis help
Botond
emain
Uberlama
emain ? vagy odin ?

gatyo csekk pm.

Botond
Doringard néven mármint
Botond
6.30tól amg/apk camp 2-3ig Diringard névvel,nem lehet eltéveszteni,egyetlen raven ardent 16+4es stealthel...
Uberlama
najo akkor majd megkereslek az infimmel csak lökjed majd hol kened ha lesz kis idõm a sok tekercs és artifact közt lehentellek : )

Botond
mára végeztem,most megyek köveket nézni
Botond
raidek cancelva,rágubózok Rockety rangerére,Badbitie lesz a buffbotom,és azzal írtom a népet,most ez az új plan ^^
Uberlama
669 :=(

Uberlama
az jo mert most értem haza örülök hogy nem maradtam le, nagyinak hoztak uj mosogépet azt kellett beüzemelni ^^

Hangianix
Akkor meg bugos itt. 😄 Amire nekem ToAm lesz *ha lesz* addigra mukszik majd.

k danke