Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végre fent van toa, ülök a csónakban erre ld, hát BAZD meg : ))

zzz

Botond
account already logged in,há faszom
<@Rushie> hibs zerged 4.2 and crashed zone apparently

zzz

Botond
most vágott le,szal go home
Hmm csak nekem down az excalibur szerver?

AngeLujo
kurva jók azok a bökõk 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Tökéletesen egyetértek az utolsó sorral, tegnap mikor pry elindult, megcsináltuk 40 perc alatt a 2.10-et (egyik leggecibb ml quest eddig) 9 emberrel. Elõtte 2 nappal a lámázás miatt ott 5-6 fg feküdt el és 4 óra alatt siekeresen teljesítette a questet...
Szerintem se kéne egy raidre ennyi embernek elmennie, de toa van annyira új hogy mindenki rögtön akar mindent és képtelen várni egy napot vagy kettõt. Ebbõl lett ez a szép kis zerg (fel is vetettem hogy el kéne venni a pow reliceket 😄) ami hazatette a servert, meg jó pár ember akkori idegállapotát 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

valahol láttam egy linket ahol lelehet tölteni 7 napos trialal (de kell hozzá egy bankkártya, mert 8dik napon kapásból húzza a casht ha nem kapcsolod ki 😊. Tán a fileplaneten volt nem biztos.

zzz

Valen
kösz, majd ha lesz idõm, leszedem és kipróbálom 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

[Jakuza]
Van ingyenes szerver is.
http://www.camelotworld.de/

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Valen
Kérdés: van ingyenes kipróbálási lehetõség hozzá ??

mert kiváncsi lennék rá, de nem szivesen fizetnék érte feleslegesen, ha nem tetszene meg 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ugy fest ma mar leszek ugy 9-10 -tol.
sztem teljesen igaza van es ezt csak az nem latja be, aki nem volt meg szervezett raiden. sztem proszaljatok meg 3 balanced grpot kiallitani, ahhoz lehet csapni meg 1-2 leech grpot es siman meglesz.. midiben vmi ilyesmi taktikaval nyomul a nep (bar ezt egyenlore meg csak hirbol hallom)

givf toa

anti hero

Botond
nekünk most szombaton lesz 4.2,de én nem leszek itthon,szal nekem máskor
Inkább az ír ilyet aki mielött bármit is csinálna utánaolvas, hogy van-e valmi okosság valahol. Nem birkaszellemben nekiesik valaminek. Az alboknál látom ezt, hogy 1 pásztor nélkül még zergelni se tudnak. Akár rvr akár mob ölésrõl van szó.
Megint elolvastam a 4.2es ML-t és oda az van irva, hogy az elsõ modszerrel 4fg elég a 2. modszerhez meg 6fg kell. 2x elbukott 8fg nálatok(már ez is lol 1 szervezett dolognál). Erre odamentek 35 fg-pal. Amit meg Hangi írt az x+y-ról ezekután csak mosolyogni tudok rajta, hogy 3 x akirõl y-ok tudják, hogy követni kell õt nem tudott egymásról. 3 x ugyanabba az idõpontban akarta megcsinálni ugyanazt.(Gondolom a következõ elvetemült albi ötlet az lesz, hogy 3 x ugyanabban az idõpontban akarja a sárkányt lenyirni. Majd linkelj be 1 képet, hogy clonozták a sárkányt a 3 zergnek)
-ennyi embernek 1/3 afk, 5 secenként LD lesz valaki, a maradék játékos meg az fps lagtól hal meg. Arról nem is beszélve, hogy 1 lagfutás elõre a nem megfelelõ idõpontban végzetes lehet az egész raid számára.
Sok ember=nagy fejetlenség=és rengeteg tökölés csak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
Fidel:
szokásos 6.30tól reggel
Uberlama
jah de néha ugy olvasok forumot hogy egybõl válaszolok a kérdésre nem nézem irta-e már vki ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ezek az albok mar a forumon is addolnak
ejnye
xD

anti hero

Botond
mintha pont ugyenezt mondtam volna egy posttal korábban O.o
Uberlama
yupyup 10est kivéve , akér ml 9.1-9et is megcsinálhatod de megkapni csak akkor fogod a 9es abilityt ha elõtt mindent megcsinálsz és ezen a 10est is.

Botond
bármelyik 1-9es trialt megcsinálhatod bármikor,csak a 10eshez kell a szint összese+az elõzõ szintek összesei
[Jakuza]
NP.
Mondjuk akar ki is veheted az audiot ebbol az AVIbol.
Vagy csereld ki benne egy utosebb szamra. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

akkor tegyük fel én hétvégén elmegyek midibe vagy hibiben egy ml4-ml5 raidre és végig csinálom akkor késõbb majd nem kell (amikor valóban oda jutok hogy ml5.) ?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

köszi!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah

[Jakuza]
Az aviban sima uncompressed PCM audio van.
Csak toltsed be a Virtualdubba az avidat, a Video beallitast tedd direct stream copyra, az audiot full processre es a compression menuben valaszd ki milyen tomoritest akarsz hasznalni.
Allitsad be a bitratet es a sampling ratet.
Mivel a tied is 44KHz volt javaslom azt te is 44KHzre allitsad be a tomoritesnel.
Majd a filemenuben Save AVI.
Ezekutan mar csak a tomoritesre kell varnod .

Hangianix
VirtualDub-ot hasznalsz?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
jah 😊))

[Jakuza]
Koszi, de kozben megoldodott, mert talaltam egy DAOC 1.04es ISO-t.

DAOC 1.04 ISOHUNT (Bittorent link)

megindult 300 dühös albi ? xD

ja mert ez divx övé meg xvid. btw audiot mivel lehet tömöríteni? mert a videó maga kb 1.5 mega a többi a hang.

Uberlama
loooll ennyi esze is csak egy nem albinak lehet hogy ilyet irjon :p

btw azért mentünk ennyien mert FHn meghirdette, és 2 másik 4.2es zerggel olvadt össze, ja nameg azért mert 2x volt wipe 70 emberrel : ) nameg mert megadja a trialt akkor is ha még csak ml1 vagy mondjuk és a fene tudja mikor tud az ember összeszedni 100 nem annyira láma albit.

Hangianix
Ocsed videoja sokkal jobb minosegu volt.

Hangianix
A Tecsoban lehet, de nem Prywdenen 😄

Botond
az ilyen reklámszövegeket hanyagoljuk,mert a legkisebb is számít :-P
Hangianix
3 honap koltoi tulzas volt. Azt akartam erzekeltetni, hogy az ml xp ellenere, aki kimarad az lemarad.

Botond
az egy dolog,de akkor se értem mi ez a fake info,hogy 3 hónap múlva lesz megin?relicraidet tudtatok naponta csinálni(még a szervert se omlasztottátok be mint excalos kollégák^^),dragonraidet hetente,akkor ToA raidet miért ne lehetne 3 hónapnál sûrûbben?^^
Hangianix
Az alapdolgok ugyanugy mennek, mint a hivatalos szervereken (gondolom). A www.camelotherald.com -on azt hiszem van bovebb leiras.

Hangianix
X ember szervez ilyen nagy raideket es X-y ember raidjere el is mennek az emberek, mert tudjak, hogy valoszinuleg sikerulni is fog. 6-8 fg kell a raidre, termeszetes, hogy mindenki elsore leakarta tudni es nem varni vele meg egy csomo idot.

download 1
download 2

ezt a két fájlt leszeded és letölt mindent ami kell. iso-t nem tok sajnos.

zzz

Botond
passz
[Jakuza]
Nem tudja valaki veletlenul, hogy hol talalhato a DAOC-hoz egy ISO ?
A bittorenterol sajnos nem tudtam letolteni, mert rossz volt a tracker link. 😞

Botond
jobb felsõ sarokban a kéz ikonra nyomsz,akoor lejön egy kisablak,ott leírja milyen fegyvereket tudsz használni,ez karakterenként változó,lehet olyan karaktered van ami nem tud kardot használni
Lencso
Sziasztok,

Tegnap végre sikerült elindítanom a játékot. Azaz abszolút kezdö lennék. Így hát már is kellene egy kis segítség.
Vettem egy kardot, de nem tudom használni. Ez azért van mert karakterem más fegyvert tud forgatni, vagy mert még nem tanulta meg a használatát? Ha meglehet tanulni a használatát(márt láttam pár trénert), akkor ez hogy megy? Mikor oda mentem egy trénerhez és rá klikkeltem nem történt semmi. Milyen mozzanatot hagytam ki?.
http://www.camelotworld.de Ezen a szerveren probálkoztam és itt van egy oldal is amiben a parancsokat leírják, de nem igazán találtam meg azt, ami nekem kell.

Elöre is kösz!

A dzsungelben minden ehető. Te is.

Botond
mert?3havonta poppol a mob?vagy miért nem lehet naponta 5fgs raidet szervezni?komolyan mondom...áááá inkább nemis mondok semmit
Nem tudna vki nekem elküldeni / linket adni TOAs SC calculatorról? (nem 1.35-s verzió, mert nekem abban a mentés dolog nem megy, vmi korábbi kéne.)

zzz

stlong pharmage xD

zzz

Hangianix
Amiatt ment annyi mert a kovetkezo proba majd 3 honap mulva lesz. 😛

Hangianix
Az nem az o hibajuk volt.