Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Szerintem se kéne egy raidre ennyi embernek elmennie, de toa van annyira új hogy mindenki rögtön akar mindent és képtelen várni egy napot vagy kettõt. Ebbõl lett ez a szép kis zerg (fel is vetettem hogy el kéne venni a pow reliceket 😄) ami hazatette a servert, meg jó pár ember akkori idegállapotát 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
http://www.camelotworld.de/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mert kiváncsi lennék rá, de nem szivesen fizetnék érte feleslegesen, ha nem tetszene meg 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
givf toa
anti hero
Megint elolvastam a 4.2es ML-t és oda az van irva, hogy az elsõ modszerrel 4fg elég a 2. modszerhez meg 6fg kell. 2x elbukott 8fg nálatok(már ez is lol 1 szervezett dolognál). Erre odamentek 35 fg-pal. Amit meg Hangi írt az x+y-ról ezekután csak mosolyogni tudok rajta, hogy 3 x akirõl y-ok tudják, hogy követni kell õt nem tudott egymásról. 3 x ugyanabba az idõpontban akarta megcsinálni ugyanazt.(Gondolom a következõ elvetemült albi ötlet az lesz, hogy 3 x ugyanabban az idõpontban akarja a sárkányt lenyirni. Majd linkelj be 1 képet, hogy clonozták a sárkányt a 3 zergnek)
-ennyi embernek 1/3 afk, 5 secenként LD lesz valaki, a maradék játékos meg az fps lagtól hal meg. Arról nem is beszélve, hogy 1 lagfutás elõre a nem megfelelõ idõpontban végzetes lehet az egész raid számára.
Sok ember=nagy fejetlenség=és rengeteg tökölés csak.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ejnye
xD
anti hero
Mondjuk akar ki is veheted az audiot ebbol az AVIbol.
Vagy csereld ki benne egy utosebb szamra. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Csak toltsed be a Virtualdubba az avidat, a Video beallitast tedd direct stream copyra, az audiot full processre es a compression menuben valaszd ki milyen tomoritest akarsz hasznalni.
Allitsad be a bitratet es a sampling ratet.
Mivel a tied is 44KHz volt javaslom azt te is 44KHzre allitsad be a tomoritesnel.
Majd a filemenuben Save AVI.
Ezekutan mar csak a tomoritesre kell varnod .
DAOC 1.04 ISOHUNT (Bittorent link)
btw azért mentünk ennyien mert FHn meghirdette, és 2 másik 4.2es zerggel olvadt össze, ja nameg azért mert 2x volt wipe 70 emberrel : ) nameg mert megadja a trialt akkor is ha még csak ml1 vagy mondjuk és a fene tudja mikor tud az ember összeszedni 100 nem annyira láma albit.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
A bittorenterol sajnos nem tudtam letolteni, mert rossz volt a tracker link. 😞
Tegnap végre sikerült elindítanom a játékot. Azaz abszolút kezdö lennék. Így hát már is kellene egy kis segítség.
Vettem egy kardot, de nem tudom használni. Ez azért van mert karakterem más fegyvert tud forgatni, vagy mert még nem tanulta meg a használatát? Ha meglehet tanulni a használatát(márt láttam pár trénert), akkor ez hogy megy? Mikor oda mentem egy trénerhez és rá klikkeltem nem történt semmi. Milyen mozzanatot hagytam ki?.
http://www.camelotworld.de Ezen a szerveren probálkoztam és itt van egy oldal is amiben a parancsokat leírják, de nem igazán találtam meg azt, ami nekem kell.
Elöre is kösz!
A dzsungelben minden ehető. Te is.
zzz
zzz