Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
aszondja ML2 raiden van atm nem tud majd este csacsogtok
Botond
megmondtam
AngeLujo
Na ez Hanginak ment volna, nemtom miért te kaptad 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Qaby kapott egy Battlert valakitõl és nem tudta aktiválni (lenullázta neki a con/dur-t), szal lehet hogy neked is részt kell venned az artifact megszerzésében. Mi elmentünk azt lenyomtuk a csókát megint, szal nem volt gond, csak erre készülj fel szvsz.

AngeLujo
ööö, atm tök le vagyunk állva mert megjött ToA és egy jópáran visszahúztunk albiba artifactot meg ml-t tápolni. Jelen állás szerint én ezt nem fogom megunni, de ez biztos meg fog változni egy pár hónapon belül. 😊

AngeLujo
A videó arra volt kicsit "bizonyíték", hogy AoD igenis valamennyire skilles emberekbõl áll és nem csak zergelni tudunk, sõt! 😊

persze nem akarsz questelni te mocsok! 😊 oké

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

szólj neki hogy jöjjön ircre plz!!!! fontos nagyon.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
vmi anael keresett vmi rendelésed miatt btw dori
Suliba leszek kb 9-re érek haza, de a questeket megcsináltam és amíg azt csináljátok az biztos beletellik 2-3 órába.

Lourker

Botond
ilyen szint,hogy stealthgroupba mondom vegyenek be,aszondja csak stealtherek,és highlvl,mondom 50es ranger vagyok baszki,erre aszondja,há még ha lenne tsed akkor bevennénk,de gondolom rr1 vagy,mondom neki,hogy 5l2,aszondja mivan?ilyen stealthel rr2+ vagyok?lol
Botond
btw fél hibi a rangereden röhög,azt mondják olyan mintha nem is stealthelnék,csak encumbured lennék és azért megyek lassan rofl
Hangianix
Ezzel egyet ertek. Sc, azutan go RvR (a napi 1 quest vagy 2-3 bubi xp-vel ofc), mert az egesz grp RvR grpnak indult. 2 quest kell Grizlieknek, redcapeknel meg jonne a 20 perc/bub szerintem. Legrosszabb esetben is 1.5 ora az 50.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Shamannak nincs normalis ML (marmint ami igazan gu de jo lenne), +10% casting speedet es +x hp cap cuccot belehet szerezni, mert vannak olyan droppok amiket lehet tradelni. (Nem artifactok ofc). Ha megszerzem a ToA-t, akkor 2 dolog biztos: 1. ml2-nel nem megyek feljebb, mert nem erdekel. 2. artifactot venni fogom, eleg dolog azt felxpzni, minthogy meg szivjek is erte. 😄

Botond
same
csak azé kérdezem toa-t lurki + hang mert sztem elég frankó lesz ez a grpi és excalon enemybõl sincs hiány, de egy két ml és artifact kötelezõ. Bhal, Zak, Mers, Én, Loth, Grizli jön majd, csak rólatok nem tom mi van. Nah ennyi mára ki spammeltem magam, ideje dolgozni is .D

csekk pm.

okés köszi, meglesz toa befarmolok pr mp scale vestet és megvan a cash :d

HH:

Mivel a grp fõleg rvsr miatt alkottuk meg (legalább is nekem az ötlet az volt hogy lvl 50 és rvsr mainly.) ezért szeretném ha mostantól az menne úgy mint xpzés. Nem azt mondom hogy nem lehet betenni egy df farm napot valahova (de vagy hétvégére vagy jövõ hétre, épp most fejeztük be xp-grindet, szeretnék már PvPzni azt mlek úgyis jönnek majd, legalább is rvsr grp 80%-nak, KÉRDÉS: lourk + hangi ti akkor 100% hogy nem toaztok?). Persze a napi quest segítség benne van a dologban, esetleg 1-2bubi erejére elmehetünk megdingelni runiet, mert úgy érzem úgy lenne fair.

Commenteket plz.

Botond
már ha csütörtök holnapután van O.o kicsit szét vagyok csúszva manapság O.o
Botond
holnapután megyünk,már lestoppoltam egyet,sztem rangerbe elég lesz a singleline is(nem bánnám,ha chanterral farmolnál rá zs-t,mert ez a 16 stealth egy rangeren gáz ezt te is beláthatod :-P),szal az RAsat majd rárakom ns-re,ha megvan
de egy RA respec stone huntot szervezzél má nekem is 😊 kell ap3 shadenek :o

16:00ig felõlem azt csinálsz vele amit akarsz :d

Botond
rádolgozás már saját accal lesz,szal legkésõbb 1/2 3tól üres az accountod,vagy amikor szólsz,hogy takarodjak ki belõle akkor asap ^^
Botond
belépek rangereddel megint egy órára vagy 2re,megnézem jött e vki akit lelõhetnék,aztán utána rádolgozok arra a respeckõre mert a voideld haverok is engem használnak csalinak annyira világítok stealthben :-P
Botond
rr1 hegyek voltak Maelochal így is ;-),szal hova vársz MoCt meg purgeot,de ha megnézed a videót akkor láthatod,hogy Bélukáék ott állnak a pbaeba,meg ilyenek,ha ráadásul úgy állnak benne,hogy még nem is a chantert ütik akkor meg aztán végképp no comment ;-)
de mint mondottam a videó amúgy szép,de inkább az én véleményem támasztja alá,mint amit annak idején írtál ezzel kapcsoltaban,hogy nézzem meg fg vs fg istenmegakirályok vagytok ;-)
na ha elmondod,hogy mivel hogy kell ezt csinálni,csinálok én is vmit,aztán le lehet engem is húzni a sárga földig ;-)
HH: ma este 9-tõl rvsr. 7-9 fejezzük be akinek kell még quest (ÉS SC-t INTÉZZE VÉGRE EL MINDENKI AKINEK KELL!!!!!!!)

kollegának 1052 a rekord :d

tapoljatok hibiben sztem mert mi mar tegnap vegigriogattuk a frontiert 😊 nehogy az legyen a kifogas kesobb, hogy a midi k*csogok nagyon elhuztak etc... varjuk mar nagyon az elso tears of darkness vs hh meccset 😊

anti hero

AngeLujo
így olvasva úgy tûnik mintha mentegetõznék, de ments isten, nem így van 😊 ott még télleg elég láma voltam, (meg egy páran még). Pl én nagyon nem voltam kibékülve Steveh target választásával abba az idõbe, most már asszem ez tökéletesnek nevezhetõ, mondjuk az is belejátszik hogy vagyunk annyira high rr-ek hogy közel mind1 legyen kire megy az assist train mert úgyis bedaráljuk 😊

AngeLujo
egy moc se megy el az egész videó alatt és pbaoe egyszer viszi le a hp-mat nagyon, az uccsó csatában (ahol már nagyon buktára álltunk 2fg hibi + 1.5-2fg midi miatt 😄). Maelochék ellen nem a pbaoe a gáz hanem hogy a debuffolt seggemet maeloch megdd-zte 2x és ennek darabja 700-at sebzett, IP-t meg nem volt idõm elnyomni, azóta le is specceltem 😊
Amúgy eddig egyetlen aod only caster groupal ellenük volt a legszebb a csatánk, übi tol egy perfect mezzt, 3 ice wizi befut és csak maeloch tolta el a purge-öt a többiek elfeküdtek mint a szél (jó kis 10 másodperces csata volt 😄)
Ez elég off volt de mind1 😊

Botond
fél óra és irány az apeh,majd holnap szenvedek ezzel O.o
nah lépek , go get'em tiger 😊

zzz

nyomogatod lövés gombot azt gyorsabban lõ 😊 nem kell végig várni a reload time-t (persze minél gyorsabban lõsz annál kevesebb dmg). Ha lesz véletlen vhol egy RA respeced akkor tegyél félre kettõt shademnek is kell xD

zzz

Botond
meg lehet farmolok neki egy gs RA respect,rapid fire mit is tud btw?
oké

zzz

Botond
single respecc kõvet veszek csak,szal pf le 11re bow 50,stealth 35,többi marad ahogy van(39 pierce,21cd)
k , felõlem reggel tolhatod vele nyugodtan.

stealth: 35
bow: 35
pierce: 44
cd: 26
pf: 27

ez egy jó spec, de ha nem akarsz pf-t akkor rakd rá piercre vagy cd-re 😊

ha 50 bow-t akarsz akkor meg

bow: 50
pf: 0
stealth: 35
pierce: 44
cd: 12

Botond
na,akkor ha még egy párszor így kölcsön adod reggelente,akkor átspeccelem(kölcsönpénzbõl^^),szerzek neki egy másik gyûrût is,hogy legyen 2(4tehwin),azt kiszenvedem rr6ra :-P
ja csak mondom hogy sok haszna nincs :p

Botond
atm 38 :-P
bow-t ha rám hallgatsz 35 fölé nem viszed 😊

Botond
aszondtad mind1,nekem meg kell ;-)
bow50nek semmi értelme.

Botond
ez a rapid fire mire jó btw?
Botond
lehet,de ez a Rami is kb annyira skilles ;-)
Hangianix
Nem hinnem, Excalrol volt a kep, NP leolte oket. Ha nalatok lenne, NP nehezen olne ki titeket. 😄

Botond
ja,Übi,mai rid lemarad,még egy félórát bohóckodok a világító rangerrel,aztán megyek és megküzdök az apehhal,majd holnap raidelünk O.o