Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
-passz
-passz
(RPS INC makrot elokesziteni)
anti hero
Most kezdeném ezt a mókát, átolvastam nagy részét a topicnak, de lenne néhány kérdésem:
- elég az is ha letöltöm a linkrõl az ISO-t és veszek valakitõl egy cdkey-t vagy mindenképpen meg kell vennem a dobozost?
- leggyorsabban hol juthatnék hozzá a játékhoz ha meg kell vennem?
- lehet-e fizetni a havidíjat OTP webkártyával?
pl van olyan hogy azt irja 5 emberrel megcsinálták , aztán 1 fgvel és 1.5 orát voltunk és nem ment szal :/
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ezt kaptam az egyik Low Society-s sractol:
Hey KB....would u b interested in a 1FG vs 1FG fight with ur mid/exc guild vs Low Society (wanna get even for u claiming our precious keep :p) add me to MSN: [email protected] or just mail me an answer 😉
Legtobbjuket ismerem (atjottek anno Alb/Pryre egy picit), jo fejek, de inkabb casual playerek.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
overpowered midi :x
anti hero
=)
/tenyleg kb ez lenne/
anti hero
Doringard: Assist, bazzeg assist!
Ladonna: Greetings HH!
Adriali: Fasza, SoS-oltak, 30 sec-et ki kell birni.
Gennymano: &(*)^#(*)^)#$
Bergthor: Hangi, nem ertettem, mit mondtal?
Outhkast: Ladonna, would you be so kind as to invite us into your great alliance?
Runeye: Hehe, hogy kinyirtam azt ott hatul!
Grizli: ... es akkor felnyitottuk a ladat es kiszaltt 33 gyonyoru pillango.
mas : dumaljunk IRCen v vhol 😊
anti hero
BDgrp video
anti hero
Beallitottam a beallitasoknal, de a jatek alatt hiaba huzom barmerre az egeret nem tortenik semmi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
zzz
zzz
zzz
zzz
a lényeg hogy van egy fõ vár, ezt 3 kisebb falu veszi körül mind3 falu körül van 3-3 kis sátrotábor. a sátortáborokban spawnolo mobok folyamatosan ölik akik megtámadják a falut, vagy a várat (tegnap a crash utáni full pop kb 400 mobot jelentett sárga-lila). ezért azt kell csinálni hogy le kell vertni mind3 falunál a 3 kis tábort erre azok lángolni kezdenek mahjd le kell verni a falut is, ezt 3x de ott kell hagyni mind a 9 táborba és 3 faluba õrséget hogy a popolo munkások ne javitsanak , ne legyen mob spawn. ezután lehet menni kb 3 fgve la fõvárra. na ezért kell sok ember 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
zzz
Azt is irta nekem az egyik kolega, hogy a jobb felsö sarokban a kéz ikont kiválasztva megjelennek az álltalam használható fegyverek. Na! Az az ablak üres!
Szóval nemtom, hogy ilyenkor mi van.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
zzz