Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yep.

anti hero

Botond
-igen,de nem cd keyt kell venned,hanem a regisztrált dolgot(account),mert cdkey csak a dobozban van
-passz
-passz
SHURE THING

(RPS INC makrot elokesziteni)

anti hero

Hi!
Most kezdeném ezt a mókát, átolvastam nagy részét a topicnak, de lenne néhány kérdésem:
- elég az is ha letöltöm a linkrõl az ISO-t és veszek valakitõl egy cdkey-t vagy mindenképpen meg kell vennem a dobozost?
- leggyorsabban hol juthatnék hozzá a játékhoz ha meg kell vennem?
- lehet-e fizetni a havidíjat OTP webkártyával?

Botond
3an nem bírunk vele,de 4en menne
Botond
egg of youthot farmoljuk enyhe exploit jelleggel,szal ha bannolnának akkor nem lepõdnékmeg lol
Uberlama
jah nerf midi, én csak azt tom mondani amit olvastam errõl mert 4.2t még nem csináltam nem tom mennyi repopol stbstb, szal könnyen elképzelhetõ a dolog.

pl van olyan hogy azt irja 5 emberrel megcsinálták , aztán 1 fgvel és 1.5 orát voltunk és nem ment szal :/

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
HH:

Ezt kaptam az egyik Low Society-s sractol:

Hey KB....would u b interested in a 1FG vs 1FG fight with ur mid/exc guild vs Low Society (wanna get even for u claiming our precious keep :p) add me to MSN: [email protected] or just mail me an answer 😉

Legtobbjuket ismerem (atjottek anno Alb/Pryre egy picit), jo fejek, de inkabb casual playerek.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Hehe, neztem az artifactokat en is egy sok helyen ott van hogy 1 fg kell hozza, de animist vagy bonedancer szoloban is meg tudja csinalni 😊

tegnap megcsinaltak a 4.2-t a guildjaim, nevetsegesen keves emberrel :o
overpowered midi :x

anti hero

Hangianix
Tzu001
Tzu002
Tzu003

Infi wtfpwn. Ez mondjuk nem lenne erdekes, maga a video minosege se a legjobb, ellenben piszok jol megvan szerkesztve.

Botond
én ki se megyek rvrni többet délután sztem,max reggel délutánmeg trailokkal bohcókodok,ha ráérek,bár még egy hét is indul ameló,akkor meg bye bye daoc egy darabig
AHHAHAHAHAHAHAHA no.1
=)
/tenyleg kb ez lenne/

anti hero

Hangianix
Van par ML, amit erosen nerfelni kellene. Grapple, Bodyguard etc. AE debuff megy barmelyik healelo kasztra, az a grp meg is halt.

Uberlama
szvsz inkább artifact maradjon mégha látszolag nehezebb gyakorlatilag sokkal egyszerübb megszerezni õket mint bizonyos ml trialok 😄 arrol nem beszélve hogy olyanok lesznek hogy jaj 😞 pl banelord elsõ ml, ae cast speed debuff elég erõsen, felbuffoltam magam lujo rámtolta duelbe és ugy castoltam mint egy reumás nagypapa 😞 ez tank grpnál annyira nem nagy gáz de caster grp szépet szophat vele pl. a másik kedvencem a battlemaster (vagy warlord a fax tudja) 4es ml, Grapple, nincs reuse timer, kb 10 secig tart rányomod vkire az megáll mitha stunba lenne, se mozogni , se castolni se rat használni (purge asszem megy )nem tud ugyanez igaz az mlt használó tankra, caster grp ellen ez igen szopás, vagy menekülõ healer/shamy/cleric/sorci/akármi caster ellen ez elég gáz lesz assist train mögöttem egy vki elnyomja és nem tok elfutni, assist train bedarál. hehe. sos persze felülirja nerf 😄

Hangianix
Hivjuk be oket TS-re. xD

Doringard: Assist, bazzeg assist!
Ladonna: Greetings HH!
Adriali: Fasza, SoS-oltak, 30 sec-et ki kell birni.
Gennymano: &(*)^#(*)^)#$
Bergthor: Hangi, nem ertettem, mit mondtal?
Outhkast: Ladonna, would you be so kind as to invite us into your great alliance?
Runeye: Hehe, hogy kinyirtam azt ott hatul!
Grizli: ... es akkor felnyitottuk a ladat es kiszaltt 33 gyonyoru pillango.

este csinaljunk egy olyat, hogy csinalunk CGt es behivjuk a vezerkart es eldumalunk.

mas : dumaljunk IRCen v vhol 😊

anti hero

Findernek kedvcsinalo
BDgrp video

anti hero

Botond
a rendesben elméletileg 'm'-el váltogatsz,hogy ha huzigálod az egeret akkor egy pointer van vagy a kari forog
Botond
2 mostmár ^^
[Jakuza]
Nem tudja valaki, hogy hogyan muxik a mouse look a gameben ?
Beallitottam a beallitasoknal, de a jatek alatt hiaba huzom barmerre az egeret nem tortenik semmi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Botond
ML1 es szóló trialban leverek 6 halat(shieldhero,voideld,friar,polearm,még egy lándzsás,meg még egy pajzsos),erre adnak egy gyûrût(én az erõset választottam),ami 6al emeli strcapem 10el afet(igazándiból 12vel),és van rajta 10 töltet str/con buff 21str 3*2% resist,na lol
Bhal: alliancrõl van vmi hír? mert ha nincs akkor mindjárt postolok egy-két helyre, hogy valahova vegyenek be minket mert alliance nélkül TOA nagyon nagyon felejtõs.

zzz

hát kb, az MLek még úgy ahogy tetszenek nekem (legalább is igy elsõre, bár 5 ml elég lett volna 10 helyett szvsz). De ez a scroll hunt + artifact levelkedés egy nagy faszság, tegnap próba kedvéért shademel kimentem Sygidba, megöltem 40 mobot akik elvileg dobják GoldenSpearhez a cuccot de semmi :o

zzz

Fidel nem akarsz egy über savage templatet összerakni véletlenül ha már a healerét faszán megcsináltad? 😊

zzz

Botond
csak annyit mondok vonják vissza ezt a toa szart,mert közröhely
Botond
Botond
azért van benne vmi,hibik még sose csináltak servercrash se excalon se sehol ;-P na ez már vmi ;-P
Tiffa
Ide bezzeg tudsz linkelni, te ctrl c-ctrl v bajnok
Uberlama
Ez már valami 😊

Rock ne tunjetek el pls... gyertek kis RvR

Tafaya
Mert azok ala nem szar vasat raknak 😊

Server is back again. sorry for the inconviance. xD

Csak azt nem ertem a francia nemet szervereken folyamatos FULL mellett nincs crash?

Meg!Koszi szepen mar be is aktivaltam... ird majd meg ami kell,hogy rendezzuk.

Hangianix
Gatyo megkaptad?

Hangianix
Akkor jol dontottem. :p

Prime time powahh^^

Remek.. Megint server down :/

faszom már excal down megint

zzz

Uberlama
igy van.

Uberlama
amguy sorry a többiektõl a hangért de nagyon zavar ha vki ugy általánosit hogy nem ismeri a körülményeket. Mondjuk azt belátom hogy a 270 ember teljesen felesleges volt ,de az ujdonság varázsa és az hogy ezt a (ugy jellemezték bottle neck trial) trialt gyorsan biztosan letudhassuk okozta ezt. de ez szerintem nem jogosit nagy általánositásra és fröcskölödésre mert én se mondom hogy jajj ilyen midik meg olyan hibik mert mind2 realmbe toltam és legalább annyi láma és hülye van ott is mint albiba csak albiba ugye nagyobb a populácio ezért tünik fel jobban.

Hangianix
Es ugye a balanced grpba csomo kari nem illik bele, ezert megy el mindenki, aki szeretne a scoutjanak, infijenek, cabalistjanak, wizardjanak stb mlt.

Uberlama
igen lehetne de akkor röviden leirom mit kell csinálni a trialba és megérted miért kell sok ember na nem 200 persze de 5-6 balanced fg (és ezt nem olyan könnyü összeszedni albiba sajna).

a lényeg hogy van egy fõ vár, ezt 3 kisebb falu veszi körül mind3 falu körül van 3-3 kis sátrotábor. a sátortáborokban spawnolo mobok folyamatosan ölik akik megtámadják a falut, vagy a várat (tegnap a crash utáni full pop kb 400 mobot jelentett sárga-lila). ezért azt kell csinálni hogy le kell vertni mind3 falunál a 3 kis tábort erre azok lángolni kezdenek mahjd le kell verni a falut is, ezt 3x de ott kell hagyni mind a 9 táborba és 3 faluba õrséget hogy a popolo munkások ne javitsanak , ne legyen mob spawn. ezután lehet menni kb 3 fgve la fõvárra. na ezért kell sok ember 😄

Hangianix
Ma mar nem leszek Excalon.

[Jakuza]
Lencso a prividet olvasd el legyszives.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mi a rendes verzióval nyomjuk a free szerver tele van bugal.

zzz

Lencso
Köszönöm a tippet. Tényleg van info dögivel a lapon. Bár azt olvastam, hogy a tréneren egy jobb klikk esetén tanítania kellene, de a http://www.camelotworld.de -n levö free serveren ez nem müködik, vagy csak nálam van valami probléma?
Azt is irta nekem az egyik kolega, hogy a jobb felsö sarokban a kéz ikont kiválasztva megjelennek az álltalam használható fegyverek. Na! Az az ablak üres!
Szóval nemtom, hogy ilyenkor mi van.

A dzsungelben minden ehető. Te is.

Mukodik persze!Milyen csonak??? mondtam varjal meg te piszok 😄D Most hibiben vagyok...

gatyó müxik a kulcs?

zzz