Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Hunters may now attempt to find hidden enemies who have just killed one of their Realmmates via a new ability called "Call of the Hounds". To activate this new ability, the body of your Realmmate must first be selected. Then, six hounds are "called" that will sniff their way to any nearby enemies (stealthed or not). The hounds move at a very slow speed, but should they somehow catch up to a stealther, they will not attack but will bark incessantly instead. If there are no nearby enemies when this ability is used, no hounds will be summoned.

zzz

lol:o

zzz

Ma volt szerencsém 1 eclipse szervezésében lebonyolított ml6os raiden. Még 1 ilyen faszszopó bandát nem láttam. 1.5 óra azzal ment el, hogy az 1ik elbalfékezte az ml6.7es lépést és ugye mindenkinek menni kellett ujból csinálni.
A másik meg amit a lotton mûveltek az már tényleg nevetséges. Volt amelyik 3 cuccal a zsebében is nyugodtan rollolt a következõ cuccért. 2x meg olyan volt, hogy a guildbõl senkise nyert és ujból dobadták.
Elsõnél azt mondta, hogy miért rolloltunk mi. Majd ha õ szól akkor kell roll.
Másodiknál meg azt mondta, hogy nem látta mindenkinek a rollját és ezért ujra kell dobni(ennél az esetnél épp én nyertem volna a cuccot)
Az eredmény az lett, hogy az összes jó cucc az eclipshez került. Ráadásul akkora arcuk van, hogyha légiutak lennének a játékban akkor az arcukon kellene utazni, mert olyan magasan hordják.(csak majd 1x rájönnék, hogy mire föl)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
közröhely,eddig se terveztem excalon rvrni,de mostmár nem is fogom ^^
ihhiihihhi

anti hero

rajuk kell hagyni lamak... nalunk fel midgard tenyleg wardennek mondja azt a bizonyos albi rrt, szal ezene ne sertodj be. nepbetegseg

anti hero

AngeLujo
Ne kamuzzá, jó? nem 4 fg volt csak 29 ember (legalábbis a bb-nél látott killspamból) 😄D

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
csak ugye alapba ez nem nagyon müködik mert pl midik oldalárol jön egy bo, everlast, baf ezeket lenyomjuk (persze nem midn egyszerre 😛 ) aztán addol egy malestrom akik ellen szemtõl szembe is kemény csatáink vannak , szal az már nem az a kimondott rpfarm 😊

Uberlama
hehe na az nem rosz, nekünk sajna prydwenen ilyenbe nagyon ritkán van részünk, de votl egy amire mai napig szivesen emléxem hibik ellen odin hpk elõtt, volt 3-4fg hibi összesen de ugy hogy 2 fg elsõre aztán addoltak hpkbol a többiek aztán mindent taroltunk 😊

Hangianix
Ebbol is latszik milyen keves van, mar a nevuket se tudom xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ésazthogy?^^
Tafaya
Szerintem az jobb amikor Thidrankin a keepbol ledotolnak minket a hid elott nem sokkal 😊

Botond
köh warder köh
Hangianix
Ja igen, es tenyleg eleg sok myrmidon van (warden zerg mar annyira nincs imo), de meglepoen sok rr6-7 mozog a zerggel. (Most a meg magasabb rr-u zerget nem is emlitem).

Normalis fg vs fg csatank talan sose volt albok ellen, ha jol emlekszem, ami volt az a SS ellen towernel. Hibik ellen ellenben tobbszor is.

Hangianix
Az jo volt 😄 Vicces amikor 5fg fele SoS-ol 1 fg ellen. 😄 Egyebkent az sem segit, hogy valami iszonyat mennyisegu sorc van Excalon (legalabbis most ToA utan x nappal 😊 ) es nagyon jo, amikor mar a 3. fg-vel harcolsz aki beaddolt, letelt a mezz immunity is es hirtelen kapsz par mezzt, rossz esetben van meg 2 caba haverja is es kapod a debuff nukeokat. 😄

Csak azert szoptunk mert leultel csata kozben =)
ezt az esélyt most az én grpomra értem (rr4), unbalancedre meg azt hogy egy két key class hiányzik / más kari van helyette, nem az 5 paladin + 2 caba grpot mielõtt vki belekötne.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

figy nekem semmi bajom se lenne ha 2-3fg unbalanced rr2-rr5 arc jönne, de 2fg balanced high rr soselõ grp és mellé 3fg random alb + fg stealther picit sok... szal FAIR play kéne, 2fg unbalanced grpnak azért elég sok esélye van egy midi tank grp ellen, csak egy pici fair play kéne, de hát ez ritka alboktól (talán 2x volt 1fgs harc, igaz néha király amikor fg-t megölünk jön még egy, aztán még egy, nice rps xD)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
de az ilyen lagcheatelünk a sorc-al bg1ben az még mindig a top poén nekem ^^
Botond
...,mert eredmény úgyis 0,és még azt se látod fps lagtól ^^
Uberlama
szánalmasak az albik ahogy látom, de be kell lássuk van egy elõnye is. kimehetsz reaverrel meg cabaval is rvrezni, tök mind1 mivel mész 😊

az a röhely hogy tegnap mi is igy haltunk meg 3-4x amit amg - mmgnél lehet látni a videóban, a jobb oldali smiter (male highlander, amikor át rusholnak mgn lehet látni jobb oldalt) tegnap is kint volt... ezért se szabad xcalon albnak lenni (lehet ott is fgvel menni, de ezt az állandóan futó emain cg, 100+ alb sereg sajnos picit lehetleníti + néha counterzerg.)

HUMBERTON GUARD!!!!!!!!
AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA

anti hero

mar toltom is (bar en a smiterre vagyok kivi) a tobbit majd este xD

anti hero

Hangianix
Itt egy smite-os video, amit a cime miatt toltottem le (azert kar volt xD), de erdemes megnezni azoknak, akik nem ismerik Excal RvRt egyaltalan, hogy milyen is az alb szemszogbol.

Video

en is csinalom mar a screenshotokat a Outkhast signing out (ala Tivook signing out)- ra

anti hero

ja a 2fg add volt, szal 3+2 xd

zzz

Hangianix
Kihagytad a semmibol poppolo 2-3 scoutot, infit, minstrelt. 😞

Uberlama
hát az biztos

de a legjobb az volt hogy , 2fg ellen kezdjük a csatát:

kill 1,2,3,4,5
fg add
kill 6,7 grp kezd szopni
fg add
meghaltunk

vagy 3fg amg, majd 2fg sosal átfut amgn és kinyir minket , szal ilyet prydwenen nem látni azért.

zzz

hát ja most volt pl 4-5fgs alb zerg (nem egymásra addoltak, 3fg solidan kemp mmg, 2fg add) ami 4-5x megölt minket. Utánna sikerült végre rávenni egy másik fg-t hogy együtt próbáljunk átjutni mmgn, meg is öltük õket a francba, szal ilyenek is vannak excalon, nem csoda hogy alb port után lehal a szerver btw.

zzz

Uberlama
ezek a server crushok lassan mindennaposak lesznek ^^

Hangianix
Hat bazz, remelem zonecrash miatt nem bukunk rp-t. Account szerint Upplanden vagyok...

Uberlama
btw mindig is akartam egy savaget miota bejött a h2h miatt de a sorci után nem hiszem hogy mással komolyan rvreznék már a theu se vonzz annyira 😊

Uberlama
😊)

inkább azt mondom excal rvsr és HH grp jön be, de ez az üsd vágd nem apád nem nekem való, nem túl nagy kihívás (mondhatnám daoc legegyszerûbb rvsr karija az valszeg offensive tankok + nekem selfbuffot kell nyomatni...), szemben pachealer-sorc + support karikal ahol tedd a dolgod miközben mindenki rád vadászik + rajtad áll v. dõl egy csata nagyrészt etc. de még egyszer nem rerollok, szal ez van, tetszik de messze nem daoc csúcsa ezek az offensive tankok, túlságosan egysíkú.

zzz

Uberlama
hogy tetszik a savage rvren ? bejön?

Botond
btw Bhalage-t okosítsátokmár ki,mert én próbálom összeszedni minden tudásom,de nem hiszem,hogy nagyon érthetõen el bírnám magyarázni,hogy mit meg hogy O.o ha nagyon nm megy nektek se akkor holnap teszek egy kísérletet azé O.o
Botond
prydwenen ugyanezt tolják midik,már ilyen dél körül kinn volt egy fg fotm midi minden nap,ami azért már súlyos,mert eddig legalább 4ig lehetett egy 3-4fõs grouppal aratni,most meg marad délelõtt,bár már az se,mert megy a meló ^^
Hangianix
Es tuleltem az elso kepen a csatat lol. 😄

jaja nekem is tetszett, csak hát az a kevés idõ...
meg mostanában mindenki azon sopánkodik, hogy zergel mindenki, gondolom már nem akkora öröm mint régebben a játék...

-the invisible-

Botond
õõõ,elméletileg adtak ilyen bigyót ami papírnak néz ki,és minden le van rá írva,majd este leírom,ha addig nem lesz jelentkezõ,mert most az ebédszünet erre kevés lesz sztem(lévén még kismillió dolgot meg kell néznem)
Hangianix
GoL top10-bol 7-en voltak ott 😊

Hangianix
Ja igaz xD Hiaba, megilletodtem es elfelejtettem. xD

vmi mondja mar el nekem pls es estere kiproszalom, hogy hogy lehet hasznalni ezt a member/chello vackot hogy tudok oda mit is felrakni, mennyi hely van etc.. nem talalok rola sehol semmi doksit :/
thx

anti hero

fyi 2 Invader : Zoyster es Outlaw (ice wizi es theurg)

anti hero

Hangianix
Kar hogy az 5+ fg albrol nem tudtam kepet csinalni, akik szinten a mi fg-nk kedveert alltak ossze gondolom 😛 sok-sok Lion Knight, Unicorn Knight, 1 Invader es mellettuk meg ugy 25-30 RR2-RR7

nem zergeltek csak a kedvunkert osszealltak egy kep erejeig..

anti hero