Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal jó játékot mindenkinek ^^
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
amugy hogy pry/albok sem mindig hibásak elmondom ma mi volt . kimentünk odinsba pár napja egyeztetett plan alapján relicezni, elõtt fél órával csbe már ment a go anon meg go odin dolog, na mondom tuti buktuk. odaérünk relic keephez szvsz még 200an se (több mint 200an indultunk) RK-hez, felmegyünk leverjük elsõ két kapu viszonylag lassan emrt lámázás powa azért volt, szal bejutunk 3. kapu 50% amikor megjönnek a midik, 200-300an.😄D lassan wipeolnak minket, már egyértelmü volt hogy buktuk amikor server crush ^^ de csak midi zonák 😄D
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
annak idején én is játszottam, de nem volt idõm, aztán rájöttem hogy inkább csajozok.. 😊
-the invisible-
/cg Nice tactics m8s!
/cg Hahahaha, we pwnd them!!
anti hero
legjobb
anti hero
kimegyünk fidellel amikor már 3an voltak az albok,és fidel hozott egy 44es animistet+46os bárdot én a wardent,lecampeljük amgt megjelenik a 3 alb mmg felõl,és rohannak rám,elnyomom twf-et,mind3 snarelõdik,friart pécézem ki(beugró a paladin helyett,miközben ligennél buffoltunk szerkezetett váltottak),egész jól tartaná magát,de az animista 32gombája is õt pécézte ki,szal cappelt ütésidõvel alig bírtam 3at ráverni,már hasalt is,rr2 armsman is hasonló módon nyomta,ekkor jött a mincer aki rr5ös volt,így már vmivel fikikásabb,lestunnolja fidel bárdját aki próbált engem gyógyítani,mert minden szart rámdobáltak,és már fél hpn jártam,erre én meg elkezdem gyógyítani fidelt,erre mincer rám agrózik megin akkor õ engem és így tovább és így tovább,míg végre a folyamatosan fogyatkozó létszámú gombák kifektették,ezt be is írom alliancére,hogy mekkora skilles a csávó,mire béluka "jaja,albokon mûkszik a lullaby" másik gyerek "az hagyján de még a taunt is meg a focuspull" mondom lol erre második gyerek megin,hogy "nem tényleg haver tesztelte bg3ban egyik arms agyonverette magát FSen másik arms leverette magát 10%ra onnan meg pet szétverte" hát aszittem befekszem a nevetéstõl az asztal alá ^^
anti hero
(ilyet nem lehet 1 nõnek írni)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
anti hero
zzz
:]
anti hero