Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Ja az amatõrök úgy csinálják, mint te Lujo, lévén nekem a szakmám nekem ez nehezebben megy 😊
Botond
photoshopos kép,látszik hogy vagy 12 képrõl van össze pastelgetve,mert hibik soha semmilyen szerveren nem zergelnek ;-P
Botond
jó választás volt,én még azóta is játszok,és most nõsülök nemsokára,persze nem mindenki tudja összeegyeztetni a kellemeset a hasznossal :-P
Botond
én szerencsére már átalszom mindig az ilyesmit,hogy "oh,my 200milliónyian downloadolunk warezt a chellóval,és csodálkozunk,hogy laggos egész este" meg azt is,hogy "oh,my 600 megyünk egy zónába,és jééé leomlott a szerver"...mondjuk most indul a metszés az elkövetkezõ 2 hétben a /playem jó ha egy órával fog nõni egyébként is

szal jó játékot mindenkinek ^^
Botond
mindig egy lépéssel a többiek elõtt ^^ ez a nagyság titka ;-)
Hangianix

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
Mit kell azon annyit szerkeztgetni? én összedobtam valamit ami hirtelen teccett azt jóvan 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tiffa
Botond hallod, épp tegnap kezdtem el magamnak szerkeztgetni új bannert, erre te is cserélsz, akkor én nem csinálok újat, még azt hinnék téged utánozlak 😊
Uberlama
jo kép 😄

amugy hogy pry/albok sem mindig hibásak elmondom ma mi volt . kimentünk odinsba pár napja egyeztetett plan alapján relicezni, elõtt fél órával csbe már ment a go anon meg go odin dolog, na mondom tuti buktuk. odaérünk relic keephez szvsz még 200an se (több mint 200an indultunk) RK-hez, felmegyünk leverjük elsõ két kapu viszonylag lassan emrt lámázás powa azért volt, szal bejutunk 3. kapu 50% amikor megjönnek a midik, 200-300an.😄D lassan wipeolnak minket, már egyértelmü volt hogy buktuk amikor server crush ^^ de csak midi zonák 😄D

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

nah ahhoz képest hogy hány éves ez a játék elég jól tartja magát 😊
annak idején én is játszottam, de nem volt idõm, aztán rájöttem hogy inkább csajozok.. 😊

-the invisible-

Botond

guard köpeny nélkül...

hibizerg készülõdik O.o
Botond
új logó 4tehwin,kimentem odinsba kölcsön bbvel,szétvertem egy infilt,és mikor logoltam ki láttam a bb-n,hogy xy was killed by Botond! lol,ez is elõször esett meg,hogy ilyet lássak ^^
Hangianix
Az SoS defensive hasznalataert meg dijat kellene osztani xD Legjobb amikor grp mincer nyomja el akkor amikor mar csak o meg megy egy albi el, de persze az kivul van a range-en. 😊 (Hozzateszem, nem guild grp volt 😊 )

Hangianix

Botond
a statuálás a lényeg ;-)
Hangianix
Sajnalatos modon ez kb. albion 80%-a szerintem. Nem mondom midgard fele is ilyen legalabb, sot a hibek se restek zergelni.

Hangianix
Nem basztak fel, annyira szanalmas volt, hogy csak rohogni tudtam. Ami meg annal is szanalmasabb, amikor meg taktikaznak is az 5-6x-oros tulerovel 😛 2fg MMG-nel, csata, erre 10 sec mulva jott a 2fg masik oldalrol es 2fg oldalrol.

/cg Nice tactics m8s!
/cg Hahahaha, we pwnd them!!

Uberlama
ez vmi zerg guild ?

hu teso latom teged is felb*sztak a kis kek mocskok. 😊 (nekem is kicsit a lelkembe gazoltak multkor:/)

anti hero

Hangianix
Na ja, de el kell ismerni excal albok tobbsege ala Hunberton Guard megoldja ezeket egy jo kis 4-5 fg-s csapattal. 😄 Azutan johet a 8-10 fos MA train xD

Botond
már alig játszok,csak nevetni járok be,mert ami duma itt gc-n as-en megy az kész...
Uberlama
looooll albs roxx 😄

kar hogy excalos alb kollegakat nem latjatok akcioban, mert azert prydwenen csak van egyket jo kis guild (aod etc) de excal az excal 😊
legjobb

anti hero

Botond
be kell ismerjen a többségét én se sokkal többre tartom,bár már alboktól is láttam elég jó megmozdulásokat,meg hibik is néha olyat csinálnak,hogy sírni tudnék,csak sok ember között sok több a láma is,így albok a csúcs lámaságban is ^^
Botond
ez az SP alliance aki ilyen hatalmas véleménnyel van az albokról ^^
Botond
ja,btw mai bölcsesség az alliancérõl:
kimegyünk fidellel amikor már 3an voltak az albok,és fidel hozott egy 44es animistet+46os bárdot én a wardent,lecampeljük amgt megjelenik a 3 alb mmg felõl,és rohannak rám,elnyomom twf-et,mind3 snarelõdik,friart pécézem ki(beugró a paladin helyett,miközben ligennél buffoltunk szerkezetett váltottak),egész jól tartaná magát,de az animista 32gombája is õt pécézte ki,szal cappelt ütésidõvel alig bírtam 3at ráverni,már hasalt is,rr2 armsman is hasonló módon nyomta,ekkor jött a mincer aki rr5ös volt,így már vmivel fikikásabb,lestunnolja fidel bárdját aki próbált engem gyógyítani,mert minden szart rámdobáltak,és már fél hpn jártam,erre én meg elkezdem gyógyítani fidelt,erre mincer rám agrózik megin akkor õ engem és így tovább és így tovább,míg végre a folyamatosan fogyatkozó létszámú gombák kifektették,ezt be is írom alliancére,hogy mekkora skilles a csávó,mire béluka "jaja,albokon mûkszik a lullaby" másik gyerek "az hagyján de még a taunt is meg a focuspull" mondom lol erre második gyerek megin,hogy "nem tényleg haver tesztelte bg3ban egyik arms agyonverette magát FSen másik arms leverette magát 10%ra onnan meg pet szétverte" hát aszittem befekszem a nevetéstõl az asztal alá ^^
AngeLujo
Max egy mocos icewiz, az is megteszi ha szanaszét van buffolva 😊

Botond
MoC-os manachantered van,vagy mi a plan?^^
AngeLujo
Szal egyszer jussak el mmg-ig és ott nem jön át senki az biztos 😊

Botond
mosmeg szerver down
Botond
visszajöttek a fijúk,de egy sb kiütötte az animistát,szal letaroltak a midik/albok együttes erõvel :-P
AngeLujo
Tegnap délelõtt, übi palájával (47-es) meg a mercemmel kimentünk emainbe, mert kellett 3k rp dualist 1-hez. Balthasar be PA-za übit persze ki is hal mire leverem neki az ns-t. Jó mondom megyek akkor mmg míg visszajön, aztán amg, kapok egy chantert meg egy herot, persze megfekszek. Visszaport, troll shamy húz minket amg-nél, hirtelen popol vagy 5 sb meg 2 hunter, megfekszünk. Kövi körnél már sm-jük is volt és ki se mozdultak amg-tõl, szal most télleg midzerg for teh win \o/

Botond
visszamegyek 2 kékkel,erre kihalnak O.o
Botond
visszamegyek erre már 3an vannak egy armssal
Botond
visszajött buffolva egy palával,fairplay 4tehwin O.o
Botond
unbuffedmincer hamarabb meghalt a sok dot miatt mint hogy elõ tudtam volna venni a hammerem rofl
Botond
na szereztem bbt közbe ^^
Botond
és a hammerbõl is proccolt a dot,szal összesen 3 féle dot tickelt a gyerekben,gondolom élvezte ^^ twf nem otm ilyen alapú,kesztyûben matter alapú,macéban eat alapú dot 4tehwin
Botond
leszólóztam életem elsõ mincerjét ^^ mind2en rr4esek voltunk ^^ õ buffbotos,nekem az ugyan nincs,de volt rajtam basebuffok 38%haste,jobb healthregen mint amit a bbtõl õ kapott,specafbuff str/con dex/qui (ez utóbbi 3 itemekbõl charge),és miután ma respecceltem a spéci warden RAra azt is elnyomtam rá+and dot chargeot a kesztyûmbõl,és így is maradt vagy 20hpm,de nyertem ^^ késõn IPzett mondjuk,az animot beadta még,de már meghalt ^^
na ugye 😛

anti hero

Tiffa
De lehet, és irtó jól esik, és kölcsönös.
Tiffa vs Bhalage 1 : 0
(ilyet nem lehet 1 nõnek írni)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

hianyoznak a beszelgeteseink, hianyzol :<

anti hero

ja en is sorry hogy nem mentem de teljesen totalkaros voltam elozo ejszakatol, es inkabb ugy gondoltam nem riogatom a nepet az abrazatommal es ataludtam a nevezetes meetinget.

anti hero

Tiffa
Töröld a kariaidat, gyere az AoD-ba és láthatsz 😊 Bazsi is volt szerencsés látni a fotóimat AoD fórumon pl 😊
Uberlama
ezen nem csodálkozom ^^

sry hogy nem mentem de meló volt 6ig :| azután meg nem volt kedvem. majd legközelebb ^^

zzz

tbh en sem ilyennek kepzeltelek el irl
:]

anti hero

Botond
én is 2 éve várok ;-) nem a múlthéten kezdtem a játékot elhiheted ;-)
Tiffa
AoD zöme is várt két évet rá, várj te is 😊