Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Valaki tesztelte már, hogy 2 különbözõ kari által generált font of power stackable-e?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Elado az accom, akit érdekel az küldjön ajánlatot a [email protected] -ra
nagyobbak...
excal:
50lvl supp bd rr3 sc ruhával
50lvl rc runi rr3 csak epic
pryd:
45lvl ranger
46lvl warden
Csak néztünk mi van, nálunk épp nem volt semmi durva raid, ml3-on volt vagy 40 ember de annyi.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
Az internetezõk 90%-ka ilyen. Nem kell se a nevedet se az arcodat hozzáadni.
Mrm-el Edlina játszik általában, nemtom lenyulták-e vagy sem,de öszintén szólva nagyon nem is érdekel.
Lourker
anti hero
😛
anti hero
anti hero
\o>
koszi az infot 😛
anti hero
Tegnap megint volt szerencsém hozzájuk az ml7es raid-en, de most 2 cuccot eleve lenyeltek és ki se sorsolták. 3fg volt(1 eclipse,severance és 1 vegyes). A lottonál Puppethealer megjegyezte, hogy hiányzik cucc. Erre mrmotivator(eclipse) azt mondja biztos olyan vette fel aki nem volt a bg-be és már kilépett. Nekem már gyanus volt, hogy az eclipse csinálja megint a raid-et és csináltam logfile-t az egészrõl és abban visszanézve Latino vette fel a cuccokat(eclipse groupban volt), de a lottonál az eclipse csapatból 1 szóval se mondta senki, hogy nálam van még 2 cucc.
Mindig is tudtam, hogy az internet tele van szar,szemét,jellemtelen emberekkel, de hogy 1 játék miatt süllyedjenek le emberek 1 ilyen szintre.
amugy dfbe sincs senki szinte midiktõl se fél ora mire találok vkit infivel 😞
és még relicraid meg semmi se volt,csak egy átlagos nap amikor midik tutira mennek df sorsát illetõen,a kép ma reggeli,jelenleg már 2 újabb keep van albi kézen,és azok ráadásul még a sajátjuk is
futunk a FG albi utan egyszer csak a domb mogul meg egy FG albi felbukkant, na akkor kezdtem kenyelmetlenul erezni magam, de azok elegge egybealltak es kaptak egy instamezzt, erre elkezdodik a fight, es poppolnak a feketekopenyesek is na lol gondoltam vegunk bazze, 3 fg megint :/ de egesz jo volt a cc, meg jott az a midi grp is a vegenel szal lementek szepen
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
HH elso DC foglalasa
PvE whore-ok voltunk mi am, part 1
PvE whore-ok voltunk mi am, part 2
duhos albok hajnali 4kor
anti hero
😊
anti hero
zzz
hiresek vagyunk yahoo
anti hero
anti hero
Battle 1
Battle 2 /part 1
Battle 2 /part 2
Battle 2 /part 3
Zene nincs alatta sajnos, lusta vagyok :>
zzz
anti hero
Az ML 6 egyik trialjánál kapod ezt a képeséget.Aki az elsõ ajtón a ram-ot kezeli az különbözõ meglepetésekben részesül ha le megy az ajtó.van amikor egy sima pbaoe és kinyir a közelben midnent van amikor meg disznóvá változtatja a ram kezelõt.poénos volt kár hogy ilyen artifact nincsen 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
az szvzs lever mindent...😊))
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)