Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
juuuuuuujj,és még droppolnak is a gyúnya szörnyek,na az f7+g annyiszor ahány világos zöld felirat van a végén,ezt végképp nem értem hogy jegyzi majd meg ^^
Botond
asszem majd barátnõmmel xpztetem fel ezt a karit,bár nem tom hogy fogja megjegyezni,hogy ráklickel a szörnyre 3as gomb,ha közelér 1es gomb,ha meghal másik szörnyre klick és így tovább és így tovább,mert szegénynek alig van 2 diplomája,és ehhez a karihoz nagyon de nagyon nagy tudás kell,már most látom...
Botond
hmm,ez a bd nagyon nehéz kari nekem így elsõre...felnyomtam egy commandert+healer petet,leültem egy campspotra húzok egy sárgát dex vagy str debuffal,ráuszítom a kommandert leülök,ha megölte megin...nagyon nagy koncentrálást,és hatalmast tudást követel meg ez a kari az biztos
Hangianix
😞((

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
jah,nem stackel semmi
Uberlama
sajna akármilyen area effect MLrõl legyen szo több egyforma nem stackel amennyire én tudom. se ezek, se a stormlord dolgai 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tegnap láttam 1 jó xpzõ modszert amikor az ml7es dungeonban a 7.2höz faction-t csináltuk. Font of power a földön és 1 animista non-stop rakja a legmagasabb gombákat. 1 shield hero guardolja valaki meg huzza a mobokat egyfolytában. 3-4 lila sima ügy de még 8 lilánál se volt gond. Másik szobában is volt 1 csapat wardennel és 2 heroval ,1 bm +1 animista, bard, 2 druid. Na õk 10-15öt is behúztak 1xre.
Valaki tesztelte már, hogy 2 különbözõ kari által generált font of power stackable-e?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Sziasztok!

Elado az accom, akit érdekel az küldjön ajánlatot a [email protected] -ra

nagyobbak...
excal:
50lvl supp bd rr3 sc ruhával
50lvl rc runi rr3 csak epic

pryd:
45lvl ranger
46lvl warden

Botond
nem,120 midi raidelt,attól omlott be,de ezt csak utána tudtam meg amikor visszaengedett a játék...
AngeLujo
Akkor most ti voltatok!! ml5 kellõs közepén voltunk :p
Csak néztünk mi van, nálunk épp nem volt semmi durva raid, ml3-on volt vagy 40 ember de annyi.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
hibi 4.2es raiden 50en voltak mégis beomlott a szerver,na lol már...
Botond
jah,ML2,bár még kell 80% MLxp...
tom, en is lattam mar egyet s mast

anti hero

Botond
és ma be se lépsz akkor?
Welcome to the real world!
Az internetezõk 90%-ka ilyen. Nem kell se a nevedet se az arcodat hozzáadni.

Botond
ne is mondd tovább,2 male közös gyermekérõl elég ennyit tudnom ^^
Ismerem õket jól nagyrészüket birom is (1-2-t nem).
Mrm-el Edlina játszik általában, nemtom lenyulták-e vagy sem,de öszintén szólva nagyon nem is érdekel.

Lourker

ez ilyen HHs dolog, zak/dori kozos gyermeke =)

anti hero

/salute
😛

anti hero

Botond
\o>

ammegmi?
amit irtal az eleg durva volt :/ mondhatni k**** gaz

anti hero

ja wohl kommandant
\o>

koszi az infot 😛

anti hero

Botond
én ma talán leszek ML2es,mondjuk magasabb MLekbõl is ilyen 2-3 trial meg a 10es hiányzik csak,de már kezdem unni nagyon,elkezdtemvégülis settlers3azni megint,de nagyon lealáztak a múltkor,mert gyakorlás nélkül kenem,és 4 éve nem toltam,de majd belejövök,ott legalább minden nap mindenki ugyanonnan kezd ^^
Mester az eclipse-es figurákat mennyire ismered?
Tegnap megint volt szerencsém hozzájuk az ml7es raid-en, de most 2 cuccot eleve lenyeltek és ki se sorsolták. 3fg volt(1 eclipse,severance és 1 vegyes). A lottonál Puppethealer megjegyezte, hogy hiányzik cucc. Erre mrmotivator(eclipse) azt mondja biztos olyan vette fel aki nem volt a bg-be és már kilépett. Nekem már gyanus volt, hogy az eclipse csinálja megint a raid-et és csináltam logfile-t az egészrõl és abban visszanézve Latino vette fel a cuccokat(eclipse groupban volt), de a lottonál az eclipse csapatból 1 szóval se mondta senki, hogy nálam van még 2 cucc.
Mindig is tudtam, hogy az internet tele van szar,szemét,jellemtelen emberekkel, de hogy 1 játék miatt süllyedjenek le emberek 1 ilyen szintre.

Uberlama
igy van most teljesen kihasználják hogy senki sem rvrezik albibol viszont nagyon sokan ML7+ már és artifactba is nagyon sokan jol állnak. én pl ml6 vagyok csak még de ml7bõl már a fele megvan kb, mlxp is . artifactbol szarul állok egy van még 1 vagy kettõ lesz de addig nem xpzem amig nincs meg még1 mert kettõt egyszerre tudok majd xpzni. nameg jelenleg senkit se érdekel df mert toaba is jön pénz szépen illetve oylan itemek amik dfbe nem :_p
amugy dfbe sincs senki szinte midiktõl se fél ora mire találok vkit infivel 😞

Botond
látom akkor érthetõ voltam nagyjából ^^
Botond

és még relicraid meg semmi se volt,csak egy átlagos nap amikor midik tutira mennek df sorsát illetõen,a kép ma reggeli,jelenleg már 2 újabb keep van albi kézen,és azok ráadásul még a sajátjuk is
battle1 nalam a kovetkezo volt :
futunk a FG albi utan egyszer csak a domb mogul meg egy FG albi felbukkant, na akkor kezdtem kenyelmetlenul erezni magam, de azok elegge egybealltak es kaptak egy instamezzt, erre elkezdodik a fight, es poppolnak a feketekopenyesek is na lol gondoltam vegunk bazze, 3 fg megint :/ de egesz jo volt a cc, meg jott az a midi grp is a vegenel szal lementek szepen

anti hero

Hangianix
Battle 1-rol azt kell tudni, hogy Lourker csak /laugh spammet nyomott az albikra, mert annyira biztos volt, hogy meghalunk. xD

nagyon jo vagy mr MA
😊

anti hero

Botond
na persze ;-)
mielõtt vki beszólna hogy milyen láma vagyok a videóban , csak annyit hozzá teszek hogy amikor felveszek átlag 9-15fpsem van, amikor meg jött az AE root kb 5fpsre esett a dolog, szal elég nehéz navigálni :x

zzz

RR4 HH grp + allando beugro Outkhast es Montarlo az orult dan kollega (Groog azaz Mersain helyen) a Red Guard szineiben 😊 hogy teljes legyen a kep 😊
hiresek vagyunk yahoo

anti hero

a battle1nel azt hittem insta halal lesz, ugyanis fgre meg 1 +1 fg addolt (3fg a vegere) es kisse megijesztett a sok sok albi latvanya.. de kaptunk par midi addot felidoben, szal 😊 szegeny alb barataink rosszul jartak 😊

anti hero

kis izelítõ rvsr elõzetes RR4 HH grp jóvoltából 😊

Battle 1
Battle 2 /part 1
Battle 2 /part 2
Battle 2 /part 3

Zene nincs alatta sajnos, lusta vagyok :>

zzz

röf röf herr kommandant?

anti hero

Szinte sejtettem ,hogy ide is betüzöd 😊

Az ML 6 egyik trialjánál kapod ezt a képeséget.Aki az elsõ ajtón a ram-ot kezeli az különbözõ meglepetésekben részesül ha le megy az ajtó.van amikor egy sima pbaoe és kinyir a közelben midnent van amikor meg disznóvá változtatja a ram kezelõt.poénos volt kár hogy ilyen artifact nincsen 😊
Botond
tafaya+én O.o
Uberlama
ki beszél itt bgrõl oO

AngeLujo
ML6 teljesen kifordít mindenkit magából ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Jockey
akkor is az lagcsittel becsúszós instamezz büntet mindent szerintem bg ide vagy oda, fõleg hogy kitudja véletlenül nem e te lagoltál a régi konnektedel, és csak úgy láttad õ lagcsitel, amikor te lagcsiteltél csak hardweresen..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
jock-übi még mindig bg1rõl van szó,ott meg nincs instamezz senkinek :-O
Uberlama
naja mota2 van még asszem csak vagy 3 már nem tom meg mota3as bb+10% enhanc bonus piros dex buff szal egész gyors a sorcom mikor fel van buffolva :p mondjuk mota4et legalább megveszem neki talán mota5öt is majd meglássuk

ezé szoktak top grpok instázni néha, fõleg szemtõl szembe, casting speed + range verhetetlen sorcnál szerintem, engem is állandóan insta szopatott be

zzz

Hangianix
Mivel mota-val es 350-es dex-szel sokkal gyorsabb vagy mint qc. 😄

Uberlama
amit tegyük hozzá 99%ban felesleges qczni mert még a top grpok ellen is be tudom vinni qc nélkül ha figyelek és nem instamezzelnek 😛

Jockey
nem, ennél durvább az instamezes becsúszós lagcheat😊)
az szvzs lever mindent...😊))

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
az se gyenge ^^ de azért a boltrangeû qcolható mezzel lagcheatelni,amikor a többiek legjobb esetben is 2,5 másodperc alatt bírják elnyomni az 1500as rangeû castolós mezzt,az mindent üt sztem ^^
Tafaya
Hat annyit lattunk hogy a kaszter szepen kilebeg a keeptol vagy 10-15 meterre kozben tolja az ae dotot az meg beterit minket.