Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de urlt nem adna pusgoblin ur 😊
bazsi ad, nem baj

anti hero

Hangianix
A 3 reszre szetszedett lamazas mar megvan egyben, zenevel is. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
igazándiból úgy lenne penge,ha lemásznék a földszintre belökném az 1+2 bõvített változatát a dvdbe,azt gyorsan megnézném(4 dvd 8óra+ ez így csak ;-) ),és utána levezetésnek megnézném a 3at aviban itt a gépem ^^ de egyenlõre csak a hh videókat néztem meg,az is nagyon kellemes volt,mostmegyek befekszek az ágyikóba,és ha végre kikászálódik az asszony is a kádból nézünk vmi videót,mondjuk a bájkeverõt,amit a héten vettünk fel vmikor a tvbõl,és még nem volt alkalmunk végig futni
Uberlama
😄DD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
patch óta nem dueleztem necroval, majd jól megnézem 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
asszem itt a remek alkalom,hogy megtekintsem a lotr3at megint ^^
Uberlama
dettó mindenkinél aki csellos aodba

Botond
dettó,én már fel is adtam
Ja semmilyen melee class nem veri le. En talalkoztam olyannal amit bull buffal + hunter -el nem tudtunk lverni.
2099 ws mellett 2h el kemeny 120 korulieket artottam neki.
most csellóval mivan? 10-30seces spikekok és kivág 5percenként...

zzz

Uberlama
jaja iszonyat picit ütnek rá

felbuffolt necro petet tovább ütünk néha mint egy paladint, szal soloba melee cast nem hiszem hogy leveri.

zzz

AngeLujo
Ja ebbõl kiindulva savage meg bm is szétkapja szvsz, bár savage patch óta lehet nem.

AngeLujo
stuntól még mindig meghülyül a necro pet, szal olyan class kell aki tud stunolni. Majd kipróbáljuk, felbuffolod a necród és megmutatom hogy kell szétverni egy merccel 😄

Botond
ja,HA buffolt(ami eleve nem egy vs egy mint mondtam),és magasabb rr mint a bd
Hangianix
Talan meg eldritch is.

Hangianix
hmm, chanter? 😊

Botond
én az ilyen buffolt gyerekeket eleve nem számolom 1vs1nek,mert ugye 2 accounttal keni az meg már 2vs1...
Uberlama
necro a pecs ota elgé kemény lett, buffolt necrot soloba nem tom mi ver le. esetleg egy caster aki stunolja és széjjellövi. talán.

nah nem ragozom, mert látom mindenkinek 50es bd-je van kivéve nekem 😊)

rock, harcoltál 1v1 buffolt necroval? mert 1v1 nem tudom mi veri le...(struccpolitika, ha nekem nem megy, másnak se megy)

Botond
sokminden változott,nem mondom,hogy jobb lett,de másabb az tuti
Botond
te nagyon nem figyelsz,most olvashattad a 25202es kommentbe,hogy az elsõ szembejövõ lvl5ös afk gyerek szétveri a bd-t 1vs1be,szal nem tom mire fel mondassz ilyeneket :-DDDD
enchanter simen megöl egy bd-t, (lehet kell hozzá moc) de szerintem simán menni kéne, bár már megint a buffolatlan esetrõl regélek 😊)

nem hiszem vmi is változott volna hibibe, vagy igen? 😊)
kapok groupot rangernek, nahh 😊)
ha meg kapok is minek vigyem ki 50-re hogy utánna levágjon az fg stealther infi v sb?

bd-t 1vs1be akkor versz le ha:

- nincs scje és nincs botolva
- láma
- afk
- iszonyat mákod van és vmi frontload classal vagy
- lezergeled

Egyébként mindig lefog verni, elég tréfa.... leggusztustalanabb kaszt a gameba imho :>

zzz

Botond
én is éltem már túl a vonatot druiddal,de azé ez 1 volt a 100ból ;-)
Botond
ezek ilyen "talán ha esetleg" 8 rr-el magasabb akkor szintû példák,azért te is érzed...
nah, rám jött 3 merc MA nem azt mondom hogy körbe röhögtem õket, mert szépen vitték le a hp-t, de evade buff + resist shoutokat elõve + guardolt loth + healeltek szépen zakék kb 2-3percig ütöttek mire végre sikerült megölniük (ekkor érkezett meg a 2fg add alb részrõl és kezdték kicsapni healereket😊. Szal azé thrust merc vicces amikor mainhandel 80akat árt vagy dupla evade + 2 block + evade és a végén eltalál megint roxor 120 dmgre xD

zzz

ha jól tudom bb az nem tartozik az alap játékhoz...az hogy a sok player elbaszta a játékot ezzel az csak részben a mythic hibája. a mythic bb nélkülire tervezte a classokat!
és egy nem buffolt bd-t sok minden meg tud ölni ami szintén nem buffolt!

champnak van esélye hogy megöljön egy bd-t, enchanter szétkapja 2 pbaoe-vel, valamelyiknek van olyan ra-hogy megfordítja a petek irányítását, az is szopatós...ns-nek is van esélye, többinek nem nagyon

Botond
gyere haza szólózni a rangereddel ;-)
kimegyek bg1-re sb-vel a domb aljánál 2 mini, 1 scout, és 4 infi ficcent rám ahogy betámadtam egyet, persze nem láttam a többit :p

runival nem is tudok rvr-ezni mert nem veszik be egyszerûen sehova!
bd-vel ki tudnék menni odinba ha lenne ppl, de fos toa elvitt mindent onnan, szal marad emain, a 3+fgs albi zerggel. Bd-vel azért kapok groupot de egyszerûen már hányok az albi zergtõl. (elnézést az ottani alboktól, de ez van sajna)

Botond
na ne röhögtess,akkor melyik hibi class nyom le egy bd-t 1vs1be?és neked az nem túl tápolás,hogy van 1db class ami nem bír lenyomni,mert szarrá volt buffolva,te meg bb nélkül kened,de ha buffolva lennél te is fgket vághatsz haza?na ne zsibbasz mán a hülyeséggel,én se ma kezdtem a gémet...
miért lenne tápos?
kifektet a bd 3 tankot, és??
necro simán kifektet szintén ennyit, sõt xp-zni még jobban is tud.

(volt egy mondhatni duelem egy necroval emainben, kera hajnalban... 1,5 mana bár ment el rá és nem tudtam megölni!)

mindig azt mondom, azért mert a TE classoddal nem lehet megölni, nem biztos hogy mással sem lehet...

Botond
és te most miért adtad fel a gémet megint?
nem bunkózásból de 2 tankot bármikor bevállalok ha nincsenek buffolva 😛

szoktam sajnálni egy két embert pl dueleztem egy nem buffolt warriorral, szegény ilyen 60-120at sebzett, petek nélkül végeztem volna vele de feladta hamarabb 😊)

Botond
atm ülök egy helyen,ahol narik vannak,néha beagrózik egy azt leveri a 2 pet,és ennyi az xpzés,közben meg olvasom a fórumokat etc etc
Botond
rád jön a tankvonat 2sec alatt fekszel akármivel vagy,ez így megy,de bd akkor is egy túltápolt szar
amúgy nincs bb-m szal azért így eléggé verhetõ vagyok...
és infibe ilyen sebzés azért nevetséges insta 112 (-124) aztán öld meg amikor 300+200 at nyomat beléd 2-3secenként

és mint mondtam egy armsra elmegy az egész mana bárom...zergben pedig nem azt mondom hogy használhatatlan, de akkor inkább már rc runi...(azt meg körberöhögik amikor groupot keresek pl)

asszem nem is voltam még 50 asszem csak 49...

Amúgy ti csak azt látjtok hogy könnyû xp-zni meg halhatatlan rvr-en. az is hozzá tartozik, hogy ugyebár nem nagyon van lehetõség szólozni excalon... (szólóban császár, bár nem legyõzhetetlen) mentem párszor Bazsiékkal is, és ha egyszerûen 1nél több tank jön rám halok a francba 2 sec alatt... ha 1 azt túlélem, de ugyan úgy bedarálhatják mint más classt
amúgy egy tankra elmegy majdnem az egész mana bárom (ez a legnagyobb hátránya a bd-nek szerintem)

én is öltem már meg 3-4 karit egyszerre, de azok lámák voltak.

Az úgy volt... 😊))

Elég nehéz tényleg a kari 😊)
kimegyek odin, sehol semmi na de azért legyünk alaposak, felmegyek hmg szoba, kinyitom és megállok az ajtóban, mert látok egy albit (hatalmas fogaskerekek beindultak hogy milyen class) elkezdem castolni dotot+instát rányomtam. Hamar eszmél és rámcsap a kardjával, megakasztja a dotot, mert nem qc volt... utána slammel és kalapál tovább az 1h-val, kezdek megilyedni, mert a petek kint maradtak a csukott ajtón kívül, se heal se tank pet 😛P Kijövök stunból, 1/4 életem maradt kb ajtó kinyit, pet be, healerek castolnak... felmegy az életem elég jól, de annyira oldalaztam/forgolódtam hogy leestem és majdnem meghaltam 😊)) (insta azért ment bele mindig)
skac elkezdett lefelé csámpázni, pet közben gyepálja folyamatosan, de én meg beszorultam a hatalmas életemmel a lépcsõbe 😛PP
szerencsére helerek hamarabb elértek mint a gyerek.
Pet lecsapta végül...

szal lehet a karival lámázni simán 😛

Botond
jaja,finder mesélj ^^
Botond
naja,de 1vs1be egyetlen amit nem bírok lefektetni az a bd,de mondjuk ezért is mozgok jamiessel többnyire ^^
Uberlama
én slam bot ?? na lol, mingyá kapsz egyet 😛

Finder meselj mi volt? 😊)

anti hero

AngeLujo
nem csak egy ilyen bd van prydwenen, régebben mikor duoztunk reggel emainbe Übivel (arcmenje + én a merccel) találkoztunk ilyesmikkel egy párszor. Na jó feküdtek is ahogy kell, csak egy slam bot kell, hogy megálljanak a petek, túlütöm én az insta lifedraint 😊

Hangianix
Kerd meg Findert, hogy meselje el kalandjait Odinban a BD-vel, en betegre rohogtem magamat rajta 😄

hahhaahahh no.1

anti hero

😞((

anti hero

Botond
prydwenen egyik bd 2 buffbottal keni,mert eddig még mindig fullra volt buffolva õ is meg a 3 pet is,az a nemgyenge btw ^^
AngeLujo
bb-vel még nehezebb, leülsz egy spotra ami tele van citri mobokkal és agróra rakod a petet, néha beülsz a gép elé összeszedni a lootot és konstatálni hogy jééé, már megint jött egy fél szint 😊

Botond
na max majd beidomítom a kutyám,bár lehet õ se fog kihívást találni a dologban ^^