43179
  • Pari
    par napos video interju a WAR-rol!
    Katt
    Public area quests, Compendium/Titels(pve)/pve abilitys...
    es 4 fele rvr/pvp tipus...
    Skirmish:klasszikus, hent
    BG:klasszikus, foglalos
    Scenario:instanced,kihivasos...RRnek megfeleo ellenfelek
    Campaign:instanced/klasszikus home invasion
  • Bhalage
    hahaha majt!
  • Uberlama
    ő már csak ilyen :I
  • Rockety
    lujo már megint zergelsz ? :<
  • AngeLujo
    friendly bump egy haldokló topiknak :o givf WHO already tbh
  • Pari
    btw ezt tuti a wow-rol nyultak:)
  • Tafaya
    Csak nehogy vissza kelljen sírni a stealthereket :)
  • Uberlama
    reggel 9kor nem tom mit vártok olol xD
  • Botond #41770
    ez jó döntés :-)
  • Bhalage
    warhammerben nem lesznek stealtherek ??? HAHAH OMG
  • Tafaya
    Ki kellene szedniük az xml-ekből is, mert hiába szednék le, sok statoldalon fennlenne :)

A cluster meg elite player heaven most, 172 player, a fele bot, az 86, ebből mondjuk 3/4-e RvR-ezik, az 64, ugye /3 az durván 21, jó esetben még 3 fg sincs egyik oldalon sem, mekkora királyság! :)
  • Botond #41767
    Currently defending the realms:
    North America 8,567
    GOA Europe 7,614
    Korea (n/a)
    Japan 37
    Worldwide 16,218

rofl,és ki merik írni
  • Pari
    1.85e
    Buff duration increase 1hour, 30 mins...vegre bamme
  • Botond #41765
    Macroangel.
  • Pari
    Skacok, kene egy kis gyorstalpalo makroilag...crafthoz kene elsosorban,bar lebukas kockazata nincs,mert gep melett vok,de mocskosul unom nyomkodni,meg figyelni...de a pstket eszrveveszem...
    meg olyan makro is kellene,pl a pally,mini chantjeit twistelni...vagy a reaver pbaoe-t ha lehet privbe dobjon mar meg vki,pls.(sajna nem vok polip mint Ubi:)
    es hogy a pop visszaesett a szervereken a craft ara a csillagos egekbe szokott,amit nem igen engedhetek meg magamnak....
  • Hangianix
    Smiter! Az kell neked :D
  • Rockety
    ki beszélt nfrő?

:DDDD
  • Botond #41761
    NFben talán ha 1x voltam druiddal.
  • RocketyATwork
    buffbot style DC toronyba fopon spreadheal spam?
  • AngeLujo
    grapple, grapple grapple :o
  • Botond #41758
    Nem is emlékszem már milyen volt druiddal pvpzni. Interruptot hogy úsztam meg meg ilyenek. Arra emlékszem wardennel hogy csináltam. :-D
  • RocketyATwork
    moc1 alatt cleric buffbot feeling mivel healelni nem fogsz xDD
  • Marchus
    szal passzív RA-kat nem érdemes az elején venni? tho sztem dex3 -am lesz meg wh1 alapból, mastery of healing meg nem érdemes...

moc -ról mit gondoltok? moc1 az nem jó buffshearelgetésre? Mondjuk volt már moc1 -em és max akkor használtam amikor soloztam a zerggel :p, és benyomtam moc-ot, majd lesheareltem mindenkit aztán dőlt az rp ha nyertünk. Moc3 -at meg csak néha tudtam volna használni, azt is inkább csak amikor zerg fight van és túl sok az interrupt.
  • RocketyATwork
    jah és csakis perfecter tbh
  • RocketyATwork
    pr1-di = useless
    mcl2 szerintem túl jó hogy ne legyen
    aug dex 3 cast speedhez kell jól
    bof meg csak magasabb szinten ütős szintén, de mai daocba annyira nem létfontosságú szvsz
  • Bhalage
    ezt neked kell eldonteni, en imadtam a perfectert :D
  • Bhalage
    hat nekem utoljara a castergrp volt, ugyhgoy bof3ig megsem alltam.
    ami kell meg az purge es mcl namost a purge1 is annyit er hogy csodalatosan hasznalhatatlan

namost sztem mcl1+rp1 amig nincs pontod jobb mclre de nagy powerpoollal annyiar nincs gaz csak ha a nagyspechealt spammolod

a PR jobb mint a DI imo de szinten castereknel vagy nagyobb szintu kell vagy ha tudod hogy nem tudsz gyogyitani/buffolni felesleges.

augdex augacu wh ezek ilyen toltelek ra-k

szal rr11 kellhogy normalis raid legyenek :D
  • Marchus
    hja, és warlord vagy perfector? mert q-vára unom már hogy a petek ott ugrálnak rajtam, mondjuk az ns szokott idegesíteni, de akkor SH-zok.. Fop meg campeléshez kell, amit nem nagyon komálok :p
  • Marchus
    van valami elképzelésetek a tökéletes RR5 RA cleric templateről? mert megoszthatnátok velem :)

Leginkább kis grouphoz, de néha megyek nagy grouppokban is, de jobban szeressem a duokat, meg triokat...

purge2 alap mivel mindig megszivatnak a stunnal...

mcl1 is alap mert kő a power, bár gondolkodom az mcl2 -őn

ragint power1 jó? mert szokott olyan lenni hogy nincs power elnyomom mcl-t, és 3 másodpercet kell még várni, azalatt meg meghal 1-2 embör :p

di1, mindig jó egy kis extra healing, bár lehet di2 jobb lenne

PR1? bár mondjuk csak tankok felkapására jó, PR2 már casterekre is alkalmaható lenne, de megér ennyi pontot...?

bof? o0 gondolkodjak e egyáltalán erről?

wild healing? Mastery of healing? aug dex? melyik éri meg jobban?
  • RocketyATwork
    kb xD
  • Tafaya
    Ja és lassan 1-1 freeshardon többen lesznek mint a clusteren :)
  • Botond #41747
    Amiből alsóhangon is az 1/3ada buffbot :-D
  • RocketyATwork
    ezzel nem lenne baj 3000-5000 fős szervereknél, de 500-1200 fősnél picit gáz :D
  • Pari
    a daoct a mythic fogja megolni,azzal,hogy nem hallgatja meg a jatekosok igenyeit...us boardon arrol megy a siras,hogy kisebb NF kene,mert orbitalisan nagy teruletet kell bejarni egy ket harcert,amit 5-10 sec alatt vege...erre meg jon a legnagyobb rvr dungeon tovabb novelve nf meretit
  • Bhalage
    neked van mar szexrabszolgad :D (linn mondjuk:D)
  • Bhalage
    aod fotm rerollers easymoders no respect noobs
  • Bhalage
    mondjuk tenyleg volt olyan fightunk hogy olunk olunk olunk adri pajzsabol kiall 1 , majd 2 majd a vegen mar vagy 10 nyilveszzo.... :D
    jokis amg powa az poen volt :D
  • Bhalage
    najohat steealters must die :D

meg mindig itt cseng a fuleimben dori meg adri omlengesei (-HU DE JOL MEGOLTEM EZT A KISKOCSOG INFIT) mikor egy-egy fightunkban elobukkant 1-2 'veletlenul arrajaro es veletlenul vkit PAzo' infi es mekkora elvezettel oltek meg oket, rogton ok voltak az elsoakiket emgoltek
    váááááá
    jo volt :D
  • Tafaya
    Nekem a "kedvenc" jelenetem amikor 40 alb üti OF-ben Beno-t, hátulról megjön az Eclipse (usual hib jackal tactic ^^) és leteszt kb. 3-4 perc alatt az összes albot halál nélkül :)
  • Botond #41739
    Maelt egyszer megcsaptunk 20 fölötti killel. :-D Nem akartak fekve maradni az Istennek sem. :-D