Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
(de az SI es a ToA ingyenes)
szal amiert tulikepp fizetsz az az alap +cata(+dr)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
es meg van egy legujabb a Darkness Rising....
A Graf upgrade resze a Catacombsnak!

The complete game : daoc, shrouded isles, trials of atlantis, catacombs...Ez lenne az epic edtition? Ha jól tudom történt egy grafikai upgrade is nemtudom hogy ez benne van e a csomagban bár lehet hogy hülyeséget kérdezek :-)

Pari
tobbik tudjak a pontos linket...goa europe daoc...gugliba leress ra...

Pari
van eu daoc is...ott is megveheto a komplett nem dragan...online letoltheto verzio...us-be nem olyan jo

Hivatalos oldalon amerikán kívül nem szállítanak

Még egy kérdés...Most olvasom hogy elvileg van egy Epic edition a játékból, ami az összes kiegészítõt tartalmazza 30 dollárért...Errõl tudtok valamit mondani?

AngeLujo
igazából mindet érdemes. most asszem trials of atlantisig jár az alapjátékhoz, catacombs-ot meg darkness rising-ot meg kell venni. szerintem itthon nem tudod megvenni, de neten a hivatalos oldalon szerintem meg tudod.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Sziasztok! Esetleg valaki megtudja mondani hogy Magyarországon hol lehet beszerezni a játékot? Második kérdésem pedig a kiegészítõk...Rengeteg kiegészítõje van a játéknak és foggalma sincs hogy melyiket lenne érdemes megvenni a játékhoz. Köszi a válaszokat

Hangianix
Nem emlekeztek milyen progival szerkesztettuk anno a HH videokat?

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

nem köll a bökõ testvírbágyám

zzz

Botond
Ne offoljátok szét a topikot! Thx!
Tafaya
Ide a kárcórát vagy 2 hitellek :)

dikk figyuzd mán

zzz

Gazsi, a valkyn
ololol
;>

anti hero

lol, jó neve van ennek a fegyvernek o0

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Pari
Szerencsetlen friarok vegre kezdtek grpot kapni erre azt is elveszik toluk...

Pari
1.84A
Friar nerf,valk love, pally insta rez...bug fix, craft revamp

Tafaya
Oda is a pistásat kellett volna :)

tegla
Bezzeg AoD fórumra a könnyitett verziót dobod be ide meg a "vágópistásat"<#ticking><#phone>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tipikus tafaya :)

anti hero

Pari
Booooooooo!
Booooooooo!
:)

Tafaya
Elemi ösztön:

:D

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Botond
lál
hát, amióta naggggyon csúnyán le pwn-eletem, porig aláztam, le ownzzorzdskfodksoasdkg-oztam, azóta nem is meri olvasni a fórumot...

tegla
Irhatna Botond vmi frappánsat azt lenne spammolás...de igy<#szomoru2>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Tafaya
Mi ez a hullaszag? :)

jó is a 140GB-s swap fájl xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"

: )))

anti hero

hát hajrá, frapsel nyomod? Told a kör elejétõl a végéig a rec°-cet, akkor biztos nem hagysz ki semmit, csak a buffolást -p. A nap végén meg fusd végig a videókat, és töröld ki ami szted lényegtelen

Pari
Kis szines:

Bamme szvsz en vok a vilag legpocsekabb movie maker-e....Elhataroztam mult heten,hogy csinalok haverral(Nemet) par daoc moviet,csak a fun kedveert....Rendszerint Beno Bridgen hajkuraszom a stealthereket,egesz korrekt hatekonysaggal(miota a BT nem blokkolja a PAt...eleg vicces)hat 5Gbnyi cuccost vettem fel,de 1 azaz 1 tetves killt nem birtam felvenni,pedig volt jo par....
hihetetlen milyen ugyeseggel veszem fel a tajat, meg mindent,de mielott ramugranak,mindig kilovom....
Tegnap kinyírtam ezt a csokat...(ez vok en )
Mit gondoltok felvettem??? NEM bamme(pedig a tetu skaldja ott dolgozott mint a barom...szvsz a BD a Botjaval szorakozott,mert azt is utottek kozben masok:P)!...aztan vegig uldoztem egy Shammyt Benotol Bledig keresztul az egesz Irish See-n...ugyes volt a kis tetu...allandoan dotolta a petemmeg engem eluszott es szorakozott,hogy viz ala, viz fel menetellel(elment ra vagy 6 endu potom,lol)...de megoltem...felvettem? ahh dehogy...kinyirtam 2 RR6os NS a Bridgen...szinten learadt...persze az,hogy torekeny kis testemet meggyalazza egy mid zerg azt bezzeg felvettem:)
Szal lesz video...elobb utobb:)

tegla
bump :P

hja, franciát tanulok mint 2. nyelv, szal ez most nem jött be neked Botond bácsi -/ (bár gondolom majd azzal jössz hogy a franciákra értetted -p )

de az, hogy a group windowban fele angolul másik fele franciául beszél, vagy legalább 1 ember, az úgy nem megy... A francia vagy az angol emiatt hamar lelép :p

Botond
nyelveket kell tanulni >.<
most se sokkal jobb, és a láma midi stealtherek nem akarnak grouppolni, a másik fele meg francia.

mikor utoljara jatszottam albion bo 40-50%a konstans zergfiltrator+m8s ;O

anti hero

Uberlama
stealther freeshardon ? :o omg

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

szóval nem... :)

Senki se akar free serveren midi stealtherrel nyomulni? uncsi hogy alig találok solo-t, de vannak ilyen simán ölhetõ 2-3 csapatos infik ...

Hangianix
Na ja, de a regi haverok tobbsege ott nem jatszik :) Meg 9 honap kihagyas utan semmit nem talalnek meg :D

legalább is nekem beválik :E

zzz

arra való a shard és ingyé van

zzz

Hangianix
Nekem akkor elne, ha lehetne meg benne nem hc modon is jatszani. Ilyen heti 1, max havonta 5 alkalom :)

Uberlama
még mindig él csak nektek nem :)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

kár ezért a gémért. vajh ha a németek vagy az angolok üzemeltetik még mindig élne? :p
Pari

one man army (vagyis support)
a tri-spec healer!!!!!!!!!!!!!!!4 oO
(es 1100akat healel ;o) )

naon univerzalis kis fuckó : )

anti hero

Az NCSoft es az mmorpg.com együttmûködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hez, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hõsök helyett bûnözõket alakíthat a nagyérdemû.

Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)

http://mmorpg.com/cov_trial.cfm