Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal amiert tulikepp fizetsz az az alap +cata(+dr)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
A Graf upgrade resze a Catacombsnak!
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
zzz
zzz
ololol
;>
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Friar nerf,valk love, pally insta rez...bug fix, craft revamp
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"
anti hero
Bamme szvsz en vok a vilag legpocsekabb movie maker-e....Elhataroztam mult heten,hogy csinalok haverral(Nemet) par daoc moviet,csak a fun kedveert....Rendszerint Beno Bridgen hajkuraszom a stealthereket,egesz korrekt hatekonysaggal(miota a BT nem blokkolja a PAt...eleg vicces)hat 5Gbnyi cuccost vettem fel,de 1 azaz 1 tetves killt nem birtam felvenni,pedig volt jo par....
hihetetlen milyen ugyeseggel veszem fel a tajat, meg mindent,de mielott ramugranak,mindig kilovom....
Tegnap kinyírtam ezt a csokat...(ez vok en )
Mit gondoltok felvettem??? NEM bamme(pedig a tetu skaldja ott dolgozott mint a barom...szvsz a BD a Botjaval szorakozott,mert azt is utottek kozben masok:P)!...aztan vegig uldoztem egy Shammyt Benotol Bledig keresztul az egesz Irish See-n...ugyes volt a kis tetu...allandoan dotolta a petemmeg engem eluszott es szorakozott,hogy viz ala, viz fel menetellel(elment ra vagy 6 endu potom,lol)...de megoltem...felvettem? ahh dehogy...kinyirtam 2 RR6os NS a Bridgen...szinten learadt...persze az,hogy torekeny kis testemet meggyalazza egy mid zerg azt bezzeg felvettem:)
Szal lesz video...elobb utobb:)
anti hero
de az, hogy a group windowban fele angolul másik fele franciául beszél, vagy legalább 1 ember, az úgy nem megy... A francia vagy az angol emiatt hamar lelép :p
anti hero
zzz
zzz
a tri-spec healer!!!!!!!!!!!!!!!4 oO
(es 1100akat healel ;o) )
naon univerzalis kis fuckó : )
anti hero
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)
http://mmorpg.com/cov_trial.cfm