43179
  • Uberlama
    temesd ha akarod, de az élve-temetés szerintem bűnténynek minősül ^^
  • Tafaya
    Temetni jöttem a daocot, nem dicsérni...
  • Botond #41816
    <Egy magyar> in we trust. -.-
  • Bhalage
    ez igy van :D
  • Hangianix
    Ez en voltam :p
  • RocketyATwork
    nosztalgia óra ? :D
  • Bhalage
    ez a FC nem mukodott sokaig, en amikor elkezdtem jatszani magy csak <Egy magyar> os emberkekkel talalkoztam
  • Botond #41811
    "© Mester 2002. márc. 12. 04:23 | Privát | Válasz | #1770

Prydweenen Hiberniában lévő magyarok akiket tudok:
    Filius Claritas
    Donk
    Zaknafein
    Lourker
    Doringard(rendorion)
    Alyr
    Badbitie
    Kastor
    Kameleon
    Bricktop(nem 100% hogz jó a név:)
    Mortiis(inaktív:D)

És guilden kívüli, de a legerősebb magyak
    Animosus"
  • Bhalage
    a hoskor
    :D
  • Bhalage
    "Eppen Gna mellett xpztem a skaldommal jo regen mar (majdnem egy eve kb.) mikor ugy lvl20 korul odajon egy tag es megkerdezi hol talal instrument merchantot midiben. Mivel senki nem valaszolt neki gondoltam megnezem mennyire hulye: felajanlottam neki 3gert azt a flute-ot amit a willowk egy fajtaja dob Gna mellett. Azert tartottam meg mert tok jol nez ki, csak persze semmire nem hasznalhato. Eloszor sokalta a 3gt, de mondtam neki hogy csak Jordhaimben van arus, meg hogy high lvl, ugyhogy a vegen megvette. Mondtam hogy sok szerencset, aztan /ignorera raktam es elpucoltam skona fele. Oklaval meg masnap is ezen rohogtunk "
  • Bhalage
    "Ja igen, tegnapi elmenyem Globelightning-gal. Azt hiszem Galpenben kezdtem, ugy ketkopesnyi tavolsagban allhattam a falutol, amikor odajott hozzam egy masik troll es azt mondja: task. Gondolom csak nem tevesztett ossze engem egy orrel, alltam tovabbra is ott. 10 sec szunet - task. Na mondom, most mar szolok neki, hogy tolem nem kap. Erre csond. Aztan beirtam neki, hogy kaphat bar coppert, ha elhozza nekem egy 50-s szintu albi fejet. Erre benyomott egy :)-t es kinyogte, hogy a 2. szintu questhez kene segitseg (amikor tarsulnod kell valakivel es megolni par goblint). :D"
  • Tafaya
    Muszáj volt kiásni? :))
  • Uberlama
    ja meg bump ^^
  • Uberlama
    ooooold :I
  • Bhalage
    druim ligenben a lampakat lekapcs!
  • Rockety
    the end.

close topic please.
  • Bhalage
    ennek a topiknak lottek
    ;d
  • Hangianix
    Tessek? :D
  • Marchus
    múúúúú?
  • Rockety
    kb
  • Botond #41798
    FoP nerf óta nem tom mi a menő. A régi időkről tudék mesélni,azt az infót a hajadra kenheted. :-)
  • Pari
    probaltam olvasgatni,de olyan szinten nem erm,hogy az mar faj...

ofcourse pve animistat akarnek+bot...
    vki azt irta,hogy verdant spec(gondolom a pbaoe miatt...)+druid bot...for mass pulling...
    vki leirna,hogy ez kb hogy muxik?
    letszek mondjuk 20 pbaoe gombat...majd ae buffolom oket a druiddal es varok?
    vagy total sotetbe tapogatozok?
  • Pari
    pve animistnak melyik spec jo?
    irtatok regen,hogy animist duok, grpok halalra tudnak farmolni barmit,hogy milyen speccekkel,stb?
  • Uberlama
    aham, hát lehet mert az én infim csak 24ig autozott anno szal a franc se tudja de mindig több pontom volt mint spec calculátor szerint kéne legyen
  • Nemet
    Köszönöm Urak az advice-okat, a probléma még mindig áll:-)))

Nekem van az lvl 44-s reaverem, szerintem teljesen korrekt a spec-e 44 crush/37 SR/rest shield

Viszont Pari szerint újra kellene respec-celnem, mivel nincs slam-je, viszont hátulról (shield-ből - paralyze style -) + crush-ból van neki)

Szóval kővel elszáll, de trainer-nél elméletileg meg marad? És az, hogy nézz ki? Respec után ott áll egy halom pont, + a flex-en, slash-en 11?
  • Botond #41793
    12ről indult a skill,de ha utána számolsz a pontoknak akkor kevesebb annyival amennyit az auto adna.
  • Uberlama
    nálam az infinél megmaradtak az autozott pontok full respec után már nem is tudom hányszor.
  • Botond #41791
    El. Legalábbis rangert respecceltem kővel és az bukta a pontokat.
  • Pari
    kerdes:

adott egy reaver(lv44) autozik felx-re(lv48ig)...de elbaszta a specet lv44en...ha kap egy free FULL respect, az autozott pontjai elvesznek? (ergo varjon lv48ig es akkor single respec flexre?)
  • Tafaya
    Jaja, kissé felháborodás volt miatt :) Ha jól tudom mindent visszaállítottak eredeti időtartamra :)
  • Pari
    az meg csak a test szerveren volt...asszem lefujtak az 1 oras buff otletet...max 30 perc lesz talan,majd ma kiderul pontosan
  • Tafaya
    Majd megveszi az EA a Blizzardot és nem lesz sokáig ez a luxus :)
  • Botond #41786
    Wowban legalább egy accal kivitelezhető a full buff. ^.^
  • Tafaya
    /em elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában

Azért tetszik ahogy sunyin kóstolgatják a daocosokat, EA powa indul, a fél- és egyórás buffok azért erőteljesen afelé hajlottak hogy na akkor tesség legalább 2 botot használni :)
  • Pari
    nagy nap lesz a mai (nekem)
    singituremben, a "waiting for cluster" holnapra eltunik...igy vege egyesulnek karijaim a cabby/friar/inf triomhoz csatlakozik a mini/serv necro/bot triom:)
    lesz mibol vallogatni,yihaa...
    ja es jon az 1.85...a crafting "fun"
    nem lesz 1 percnel hosszabb crafting, 40%al tobb success, es nem kell 100+100 szart csinalni ,hogy lgm legyel,olcsobb lesz...jonnek a fix 5. slotos cap novelos cuccok, uj tincturek...craftra fel...
  • Marchus
    húha, lehet hogy tényleg jó lesz ez a war, ha tényleg ilyen lesz
  • Botond #41782
    working as intended
  • Pari
    Istenem mennyi bug lesz meg ebbol...hacsak a bomb,bainshee es animistokat veszem figyelembe....
  • Pari
    egy erdekesseg WAR:
    How does the mechanics of tanking work?

Player collision for enemies. You won't collide with friendly PC characters, but you will with enemy units. As a result, you won't be able to simply run through enemy tanks in order to get to less defensively-significant players. You also won't be able to clip back and forth through someone to hit them from behind, then the side, then the front, etc.

I don't see what's stop people from running around you and getting to support guys.

Again, player collision is the one bit that's been announced. That said, it can be VERY effective for protecting less defensive players if groups know how to make use of it properly.

WAR FAQ

Q: Why are there no Stealth classes in Warhammer?
    Q: Is there leveling in WAR?
    Q: What is this public quest system?

• Pari
    Mythic humor, rofl