Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pff hiberniaba játszani shardon rosszabb mint egy fg skilldancer :E

zzz

latom mind2nk karija bentvan....

elmentem aludni, majd holnap talan osszejon vmi 😞
csinalunk BD duot ;o)

naon bugos :f

anti hero

AngeLujo
Bhal nem tudok visszajönni >.<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

nos, nemsokara felloggolok, vegre hazaertem, ebed utani kepek :

Egy - elbasztam a PAt ugyhogy elfutok - Skilles INFIL szomoru de rovid tortenete - part1
es a The End - part2

ES
HOGY MIERT SPDHACKEL MINDEN rr5+ SORC A KEDVES SERVEREN????, ezen is tanakodtunk ;

xD

anti hero

Uberlama
ja csak aztán mikor megen ujraindult a gépem nagyon cba volt viszamenni már 😞 kora délelõtt voltam kint warrioral egy pugba, hát nem volt rosz bár a shamy mainje egy lvl 24es cleric volt lanceloton vagy hol xD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

tegnap este mondjuk kritikan aluli volt. (csinaltam vagy 10kt ilyen leginkbb soloban. Ubivel meg bard+ae dotter menta combotval toltuk hat az kurva jo volt 😊

anti hero

azt a fekete kek mid savage grp sztem csak annyit tud hoy vegul is jol assistolnak es mindenkit agyonutnek(guadolatlan castereket), de egyebkent en is vertem oket jobbfajta hibi grppal ugy hogy 2 caster/2 tankunk volt...

egyebkent sztem annyira nem uberek.

anti hero

legnagyobb poén eddig rr2-rr4 alb CASTER grpal levertük noskill (kék cloak) midi svg grpot xD vicces volt látni hogy amelyik caster mellé beálltam onnan gyorsan eltakarodott MA 😄 blockspam ftw xD

zzz

Qaby - zerker ;o)

anti hero

AngeLujo
Kistigrincs the luwi heroine xDD

godsgiftet hallottam killspambol sztem

anti hero

majd csinok egy mercet is de ami bejott meg az a berserket full strre nyomatva kis luri 2 utes volt, zerk modeban : ) pojeeen : )

hibek is zergelnek albok is zergelnek mint a szar, midek meg 2fgvel kozlekednek. ennyi 😊

anti hero

nastyisntit, misscout, dorinxxx, godsgift

és shardon hibek a legnagyobb zerg realm by far ><

zzz

Ubi, grats az képhez. Ekkora kézzel kényelmesen tudnék mûködni<#beka2> Jó vicc volt, tök jó az elrendezés, csak nekem nem tûnik kényelmesnek.

Helyette: wsad move + "e" mint /face; "2" mint /mezz; (így pl. "3" mint /root-nak nagyon könnyû) mouse jobb gomb /képernyõ forgatás; mouse 4 gomb /tilde, stb, stb.

btw köszi ismét a tanácsokat<#worship> (esküszöm egy egérfinggal, de mintha jobb lennék)<#nevetes1><#nevetes1>
zerger! mi a becses neved ?: )

anti hero

Uberlama
ki milyen néven van irvren ?
meg hol etc?

albiba tolom 90%ba ><

zzz

akkora mazli hgoy minden lamalemer savagegal tolja midgardban
iszonyatos modon olhetoek : )
sztem en vagyok az egyetlen Charges tank a serveren de vmi iszonyat fun befutok chargevl es minden balfasz probal mezzelni stunnolni rootolni meg minden instat ramnyomnak s meg befutok kifutok, addigra ott a tobbi mate es mehet az IRTÁS
xD
(kicsit sok a sorc de mar jobb mint volt - sorc+firewizi zerg anno molvik/thiden)

anti hero

mi sztem nagyon jot funoltunk lujoval 😊
-hopp
-FUTIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-volt vagy 2 alb ..

(inc 3fg 😊
xD
es tsai

anti hero

Tafaya
Hát ez állat, durva nosztalgikus érzés volt meglátni megint amgE-t 😊

pedig epp buffolni akartam erre elszalt a server, na joccakat : )

anti hero

dejo : ) kileptem es nem tok visszamenni t.t

anti hero

en mar kezdem megunni a sok faszt ugyhogy visszavaltok BMre. hibibe riell meg gaby

anti hero

AngeLujo
vagytok még valahol?

Dorin nem jossz ipvp hibibe casterzni? vagy mas alternativa is lehet : ) pl BD grp

anti hero

Megjegyzem én bent szenvedek ezekkel a noobokkal :p Nem akar jönni valaki? :p
Uberlama
pff 😊

Pari
MUHAHAHA😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

tegla
Bazzeg,ilyen kéz kéne nekem is Ubi és a kárászon(szegedi sétálóutca 😛)nem gyõzném tartani a markom annyi pénz férne bele;de igy csak lesajnálnak hiába irom ki,hogy "DAoC havidij gyûjtésre" nyakamban a táblára.
<#banplz>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

szvsz 8 utan leszek majd : ) en mar gemeltem : p

anti hero

Ma egy gém?
Uberlama
nincs szétfeszítve, nekem kényelmesen szétnyílik ennyire a kezem :o

az ok hogy nem az "ujjbegyel vagy hogy hivják a hegyét :o" -vel (én se, bár van egy osztálytársam aki úgy gépel, hogy "vadássza" a betüket, és néha-néha rácsap a billentyûzetre a mutatóujjával ha megvan egy...) csínod, nekem attól kezdett el fájni a kezem, hogy szétfeszítve görcsben tartom a kezem a bill fölött (ahogyan a képen van).

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

lehet a sok daocozastol mar megzombult es egyik keze 2szer nagyobb mitn a masik : ]

anti hero

Uberlama
lol most miért 😞 nem marchus mert nem szoktam begörbíteni az ujjaimat hanem az ujjam a gombig érõ részével nyomom a gombot nem az ujjbegyel vagy hogy hivják a hegyét :o amikor camerát forgatom akkor csak gyûrûs ujj van a billentyûn többi túllóg, és ha látok vmit akkor nyomok egy M-et és akkor mozdítom a kezem hogy 1-3at tudjam tolni.

hát, így én is kitom rakni a kezem,
de...
nem érzel fájdalmakat a kezedben ha sokat játszol...? xD

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

lol ubi te beteg vagy

anti hero

lvl-t viszi fel. Éppen az volt a gáz hogy juggernaut3-al + ml9 -el nagyon magas lvl-û lett a pet, és ezért raktak rá egy capet.

jugger ? elnyomod es /afk -> peted kikloffol mindenkit amig te hatradolsz a szeken es a bejovo rpt szamolgatod.

anti hero

jah lol

anti hero

Pari
Skacok,tudja vki hogyan mukodik a cabby Juggernut RAja?
a petnek a lvl-e megy fel 1 percre vagy csak nagyobbat ut tobb hpja van,vagy mi?
mert gondolkodom,hogy ha a lvle megy fel(pl 2esen akkor lesz lv64,ami resistek miatt mar kemenyen megizaszt barmilyen healert),de ha csak nagyobbat ut,vagy ilyesmi akkor nem eri meg semmiepp!?
nem ertem mit takar az effectivness ebben az esetben?

tegla
Tejóisten,micsoda kütyük vannak bakker!<#worship>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Olvasgattam a tegnapi Uberlama keyboard config advice-t, hát leteszteltem, esküszöm grat Ubi, elég szép hosszú ujjaid lehetnek:-))

Viszont poén ma mit találtam. VnBoard-son vki keyconfig-ról kérdezett, mivel tönkrement EZ A CUCCA<#wow2><#wilting>

Szerintem beszarás...
AngeLujo
én tegnap 2x támadtam be egy rr8 wardent prydwenen infivel, mind a 2x meghaltam... ezek a buzi heal procok meg slam meg traitor's proc (meg ip mind a 2x....) egyszerûen egy picit sok...

egyebkent a Wardent tenyleg feltapoltak.
tegnap szinte egesz este egy wardenel duoztam (ward+bm) aht vmi iszonyat fincsi class lett. (spd, SLAM, resistek, bt, decent HEAL, es o maga is olyan szinten tud puffolni a selfhastenek a hatasara hgoy igazan igeretesnek nez ki.)
egyebkent csomo solo warden van es eleg jol elboldogulnak ahogy olvasom a kit kit olt meg kiiraskat.

anti hero

Pari
1.83C

Pally self Str buff

MAJOR wizzie changes!

rendben de en nem ragaszkodom druidhoz azt jatszol amihez kedved van
en mostanaban bmmel tolom

anti hero

41reg/35nurt lett :p 41-en van egy brutál heal spell, gondoltam mit veszíthetek ha kiprószálom 😊
Megvan a drood balu, majd talkoljunk mikor vagy ilyesmi.