43179
  • Tafaya
    Hja, de is ezért írtam le egy régi személyes "élményem" :)
  • Uberlama
    szerintem meg fogalmad sincs arról mi történik ^^ fh alapján véleményt mondani elég felelőtlen dolog tbh ^^ albok-hibik azért sírnak mert fg vs fgbe nem tudják maelt megfogni csak évente egyszer ennyi.
  • Tafaya
    Daoc, hehe, nem a WAR fogja megölni hanem a játékosok :) Most is ha jól látom a Maelstrom azzal szórakozik, hogy a nagy 8vs8 rajongóknak összehozott Agramon party-t dúlja fel rendszeresen :) Néha eljátszok a gondolattal, hogy befizessek, de mindig eszembe jut amikor egy hibi gyerek habzó szájjal fröcsögött FH-n hogy add így add úgy, és másnap infis (scouttal még meg is értettem volna) midi 1v1-be simán steamrollolt a groupjával :)
  • Chris

• dareiosz
    hiányzom ?
    4-én végelett a nagy wow-os pályafutásomnak és most unatkozom de offline játékkal én már nemtudok játszani mmo meg nincs hacsak nem éled fel a daoc de erre nem sok remény hehe
  • Pari
    nyihihi,ty
  • s0n1c
    who topic
  • Pari
    Nah WAR tegnapi hirlvelebeol elos hivatlaos carrier-ek, dwarfoknak es greens-eknek...
    Ehol ni

lassacskan kene mar neki egy onnalo topik...
  • Bhalage
    hehe :D
    (sztem nincs)
  • Pari
    BTW nincs itt egy Tibiii nickre hallgato hib ns a gareth-rol?
    csokoltatom!
  • Botond #41728
    Én élőben fűztem az agyát,hogy jöjjön nepára lötyögni,de nem akar. :-(
  • Bhalage
    KÁLMÁN!!!
    hianyzol nekunk
    =)
  • Rockety
    jah azt én is figyelem! jól hangzik nagyon, olyan BF2MMO
  • dareiosz
    ha már uj mmo-ról van szó nézzétek meg a Huxley-t nekem tetszik igy a trailer után igaz, hogy az mmofps vagy mi a tök
  • Bhalage
    no stealthers? ;'(
  • RocketyATwork
    nem, összesen van 4 kaszt xD mage-archer-druid-tank vagy vmi ilyesmi :í
  • Botond #41722
    Meg daocban is volt support herod. ^.^ Vmi alb stealther vagy skald vagy ilyesmi? Zerk talán?:-D
  • Bhalage
    van epicprísztem (csak nem jatszom vele) oké?
  • Botond #41720
    Na te support warrior,izé warlock,izé rogue,vagy tudja bánat mivel supportálsz te,csak fizesd be az accot és gyere nem réjdelni! ^.^
  • Bhalage
    hat ööö nekem daocfele ui/skin stylek sokkal jobban tetszenek/tetszettek mindig is.
    foleg mivel jopar eve support classokkal toltam es fontos volt hogy jol atlathato legyen a grpallapota, wow elejen csomoszor fikkant ki ember ugy hogy nem figyeltem a hp csikjat egy pillanatra es kifikkant de nem lehet latni mert olyan pici - hat szteem a 'grpbar' az teljesen el van kurva wowban :D
    nomeg a 40emberes raideknel mind a 8grp allapota ki van rakta +az MTk + a mtk targetei +egyeb monitorok hat sztem az holt gáz
    nem mondom hogy rossz csak szar :D
    :D
  • s0n1c
    nekem az csak jó ha ui meg skin wow-ra hajaz, bejövős :)
  • Pari
    Ahogy Lujo is irta, valoban az UIra meg ugy a graf-ra gondoltam:)
    WHzni(fantasy rpvel,nem a tablassal) meg 91'be kezdtunk...jobban elveztem mint a d&d-t,nagyon nagy feelingje volt,de ha joltom akkor a W.A.R.(hivatalosan ez a roviditese:))a tablas gamma alapjan keszul,nem a fantasy rp alapjan amivel en jacottam:/
  • Botond #41716
    in kockulás we trust >.<
  • Bhalage
    bad - lejart az accom, szted befizuzzak?
    a NŐ bukta, az eletem fabatkat sem er :D
    mit mondasZ?
  • Botond #41714
    nőbb vagy WHnál,ahogy írtad :-D
  • Lateof
    Úristen, először írtam el a noob-ot nobb-ra. Kezdek elhülyülni.. :(
  • Lateof
    A WoW külleme hasonlít WH-ra, de nem számít.
    Kár ezen vitázni, vannak noobok, meg vannak, akik kicsit tájékozottabbak :D Én nobb vagyok WH terén, de ezt még én is tudom.. Amúgy láttam a videokat, és az alapján mondtam a kasztokat.
  • Bhalage
    izgi lesz :D
  • AngeLujo
    szerintem nem a világra gondolt hanem inkább a grafikára meg ilyesmik mer az télleg WoW-like :o
  • s0n1c
    sorry de a wow hajaz a warhammerre :) wh "picit" régebbi :)
  • Pari
    amit rockety irni akart,az az hogy 4 klassz lesz fajonkent!
    order,chaos,greens,dwarves,helfs,delfs!azaz 24...
    de a youtube-on ha rakeresel, E3as videokon lehet latni egy ket dolgot...erosen hajaz a wowra jelenleg,de remeljuk a rvr resze jobb lesz!
  • Lateof
    De azok is combok nem? Szal, hogy melee, vagy ranged, vagy healer, stb. Amúgy nem ismerem Warhammer rendszerét. Ha lesz sok skill, meg fejleszthető cucc, és nem olyan lesz, mint az EverQuest, hogy végülis mindig mindent tudtál használni, és soha nem kellett két skill közül döntened, vagy hogy melyik irányba fejlődsz tovább, akkor ok. Meg kell egy normális craft rendszer, nem olyan rakás kaki, mint WoW-ban. Ha ezek megvannak, akkor lehet, hogy megfontolom majd WHO-t.
  • Lateof
    Csak azért, mert WHO-ból még nem sok mindent lehetett eddig látni, szóval érdekes, hogy az emberek ennyire el vannak ájulva a semmitől :D
    Dehát remélem is, hogy WoW-ot simán lesöpri majd. Csak a megjelenési dátum nem tetszik...
  • Rockety
    warhammerbe 4 kaszt lesz
  • AngeLujo
    hát ha WH-nek olyan lesz a pvp-je mint a daocnak akkor igen, jobb lesz bárminél, legalábbis daocos embereknek mindenképp.
    daocba manapság belekezdeni szerintem nehéz, főleg egyedül mert nagyon sok minden van már benne ami egyszerre lehet hogy sok újdonság. és ha pvp-zni is akarsz akkor ezekre szükséged is lesz. pve játéknak gyenge a daoc szal ha nem a pvp része érdekel akkor felesleges időpocsékolás szerintem.
  • Lateof
    Sziasztok!

Néztám pár MMO-t és eszembe jutott, hogy van egy ilyen is. Jelenleg a Trial-t töltöm, régebben nem is izgatott semmiféle MMO, ezért nem néztem ezt sem. Most így 5 év után mennyire van élet a realmeken? Érdemes most belekezdeni? Jah és mennyibe kerülne a kezdés kb? :)

Amúgy gondoljátok, hogy a WH MMO jobb lesz bárminél? Mert szerintem engem ott pont az zavarna, mint WoW-ban is, hogy túl specifikusak a kasztok és fajok, és egyszerűen nem tudok magamnak találni egy olyan combot, amivel tényleg el tudnék lenni. Ezért hagytam abba WoW-ot is.
  • Nefergal
    :D okés :D
  • Rockety
    az lesz ne aggódj!

Még a rettenető trolloknál is erősebb <<ÚJ FAJ>> a minotauroszok!!!!

ÚJ, SOKAT IGÉRŐ CLASS -->>> 2 kezes fegyvert tud egy kézbe forgatni, remélhetőleg minimum dual wielding styleba de ha mákunk van akkor triple-quadhitelni is fog.. talán!!! No meg persze a csudás earth-mágia nagytudói is (self haste-dmgadd-toan fölüli bonuszokat várok, de minimum az enemy fumble ill. perma interruptolására szolgáló cuccok imo!!!!)

ÚJ RVR Dungeon ha már unod a DARkness Falls, a csutkára ürült szerverekre kell is az új zóna yeehaaa

Jó lesz az!
  • Nefergal
    hány ien hülyeséget fog még kitalálni a camelotos nagy guru?
    jön a taurus utána jönnek a titánok és már a végén jönnek a óriás ok meg a mitológiai lények tömkelege..... de azért jó... csak izgibb lenne ha uj karit raknának bele vagy castot!
  • Bhalage
    hahah warbar
    :D