Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
elmentem aludni, majd holnap talan osszejon vmi 😞
csinalunk BD duot ;o)
naon bugos :f
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Egy - elbasztam a PAt ugyhogy elfutok - Skilles INFIL szomoru de rovid tortenete - part1
es a The End - part2
ES
HOGY MIERT SPDHACKEL MINDEN rr5+ SORC A KEDVES SERVEREN????, ezen is tanakodtunk ;
xD
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
egyebkent sztem annyira nem uberek.
anti hero
zzz
anti hero
anti hero
hibek is zergelnek albok is zergelnek mint a szar, midek meg 2fgvel kozlekednek. ennyi 😊
anti hero
és shardon hibek a legnagyobb zerg realm by far ><
zzz
Helyette: wsad move + "e" mint /face; "2" mint /mezz; (így pl. "3" mint /root-nak nagyon könnyû) mouse jobb gomb /képernyõ forgatás; mouse 4 gomb /tilde, stb, stb.
btw köszi ismét a tanácsokat<#worship>#worship> (esküszöm egy egérfinggal, de mintha jobb lennék)<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
anti hero
zzz
iszonyatos modon olhetoek : )
sztem en vagyok az egyetlen Charges tank a serveren de vmi iszonyat fun befutok chargevl es minden balfasz probal mezzelni stunnolni rootolni meg minden instat ramnyomnak s meg befutok kifutok, addigra ott a tobbi mate es mehet az IRTÁS
xD
(kicsit sok a sorc de mar jobb mint volt - sorc+firewizi zerg anno molvik/thiden)
anti hero
-hopp
-FUTIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-volt vagy 2 alb ..
(inc 3fg 😊
xD
es tsai
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
<#banplz>#banplz>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
de...
nem érzel fájdalmakat a kezedben ha sokat játszol...? xD
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
anti hero
anti hero
a petnek a lvl-e megy fel 1 percre vagy csak nagyobbat ut tobb hpja van,vagy mi?
mert gondolkodom,hogy ha a lvle megy fel(pl 2esen akkor lesz lv64,ami resistek miatt mar kemenyen megizaszt barmilyen healert),de ha csak nagyobbat ut,vagy ilyesmi akkor nem eri meg semmiepp!?
nem ertem mit takar az effectivness ebben az esetben?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Viszont poén ma mit találtam. VnBoard-son vki keyconfig-ról kérdezett, mivel tönkrement EZ A CUCCA<#wow2>#wow2><#wilting>#wilting>
Szerintem beszarás...
tegnap szinte egesz este egy wardenel duoztam (ward+bm) aht vmi iszonyat fincsi class lett. (spd, SLAM, resistek, bt, decent HEAL, es o maga is olyan szinten tud puffolni a selfhastenek a hatasara hgoy igazan igeretesnek nez ki.)
egyebkent csomo solo warden van es eleg jol elboldogulnak ahogy olvasom a kit kit olt meg kiiraskat.
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
en mostanaban bmmel tolom
anti hero