Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
Van még valakinek axeleros adsl-je? mert nekem totál behalt a net külföldre, kiváncsi lennék másnak megy-e :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
aláírásod beüt :-D
Tafaya
Jaja, most is volt dragon raid, volt 2 lama cleric, nem nagyon futottak, masfel ora volt leverni, csoda hogy egyaltalan sikerult, lotto kozben popolt az aranyos, de addigra a 2 cleric lelepett, asszem 20-an felora alatt megeroltetes nelkul lenyomtuk susut.

Én is elvagyok szállva magamtól szóval akkor egy sincs:p

Lourker

Uberlama
😛

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

tom AoD jol nyomja PvEt, hallottam sokat/olvasom. csak csipkelodtem
wtg 😊

anti hero

"Mester: eclipse rosz példa volt mert onnan téged ismerlek mint normális embert"

waddafak?

:]

anti hero

Uberlama
jah pevel ne hasonlits mert tényleg sok a vérláma pve-hez abszolut nem értõ ember.
De bezzeg aod jaja, mi sokkal kevesebb emberrel is megölünk dolgokat mint mások. természetesen vannak nálunk jobbak.
Mester: eclipse rosz példa volt mert onnan téged ismerlek mint normális embert egyedül, akiket a többit ismerem mind el van szállva magátol nem alap szinten és nem kicsit beképzeltek akiknek csak az számit ki mekkora rr :<

nem ma estere gondoltam de vmikor a jovoben 😊

anti hero

hat ha te mondod

anti hero

Hangianix
Szintbukas gaz, anno Killerrel 32-szer haltam meg 33. szinten, akkor volt az, hogy azt mondtam, ha meghalok 33x torlom a karit. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
nekem nagyon tetszik,elõfizetek,vannak magyarok sokan az open bétában,sztem találtam 1-2t aki szintén elõfizet,de ha nem akkor is lesz vmi

open beta vegen nem torlik a karikat az is pozitiv

hasonlo a wowhoz a dolog,minden zona pvp,de pksok nem tudnak bemenni a varosba,van egy csomo faj,azok alakitanak guildet,es azok haboruznak,lvl11 vagyok,59 a max,xp death mindig 10%,lehet szintet visszabukni(egyetlen gáz dolog amivel eddig talalkoztam),grafika mindent ver,nagyon hangulatos vmi
Botond
gratz
Hát ma estére már más programom van.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Az utolsó mondatod a lényeg. Gondolom a JH sok is azért buktak el mert ugygondolták, hogy mi vagyunk a legjobbak és mit nekünk ez a neves.😊

Nemtom szerintem ez nem így van pl. prydwenen eclipse volt az aki 1fg legion raideket csinált +gs-t is megölte sokszor pbaoe és melee grp-al is.

Pvse-nél is szervezettség számít leginkább ill. utána kell nézni mit hogy kell leverni ennyi.

Lourker

AngeLujo
Azé PE-vel ne hasonlítgassuk az AoD-ot mert égõ ;p

figyu, mindenki tudja hogy te vagy a pve istene (en foleg). ha egyszer bepoppolnal midibe - tudom tegnap voltal, csak akkor en nem voltam - adhatnal tanacsot, v farmolhatnank artikat 2en (v tobben) ill adhatnal meg soksok tovabbi tanacsot, tudod, nalam meghallgato fulakre talalsz 😊

anti hero

debezzeg az AoD!
(bocsi, tul magas labda volt😛)

anti hero

rofl... bár rr7es thunderer se tudta, hogy kell fs-t használni, csak a pbae gombot ismerte igazán, szal nem vagyok meglepve xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
sajna ez sok helyen igy van hogy akik ennyire rvr guild rp orientáltak azok pvebe akkora lámák mint az állat, ez van nálunk is albiba sok pe-s arc olyan láma pvebe hogy nagyon meg nagy nevü srácok akik magas rr azt lámábbak mint a sokévi átlag pvebe.

Lenyirtam enchanter+BB-vel a healers embrace cloakot dobó oroszlánt FS használatával. Dobtam 1 font of powert és 100% power-rel fejeztem be. Jack Herer elite guild 5 emberrel(hero,enchanter,bard,animista,druid) elbukott ennél a mob-nál.

54-re ment nem 53-ra:p

Lourker

Én is leszedtem most és reggeltem egy accot(most már angol a game teljesen:p)
Elég jónak néz ki a játék sztem. Nekem mondjuk a Knights online szimpibb vmiért.(rosszabb a grafikája, sokkal egyszerûbb , de mégis az tetszik jobban)

De vhogy nincs kedvem most elkezdeni egy új game-t fix team nélkül.

Lourker

vmit irkáljá már ide lineagrõl...

btw WoW beta még mindig nincs zzzz

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

megszolalt
mr
Groog
:p

anti hero

Ritka kocsog kinezetuk van a karaktereknek de legalabb sarkannyal nemlehet lenni...
Botond
lineage2-re átdesigneltem ^^
uj logod ut
:]

anti hero

Botond
most még elég gáz,alig lehet bejutni,folyamatosan omlanak össze a szerverek a túlterheltség miatt,meg ilyenek,de nagyon szép,és eléggé jó játéknak tûnik,pvp része is okésnak tûnik az alapján amit Jocktól hallottam

magyarok a 2es szerveren vannak,lvl20ig csak azonos fajúakkal találkozol majd,a fölött majd jönnek a törpök a kontinensre,és fejik a jónépet a patent itemért ;-)
Uberlama
na majd holnap meglesem ^^

Botond
ma egész nap lineage2ztem,elég jó,lehet nem is megyek wowni,ha ez magasabb szinten is ilyen patent kis játék
Hát igen a probléma az rvr-rel van prydwen-en.

Ahogy nézem a frontier egész jó lesz. Legalábbis nekem tetszenek az RA modósítások.

Azt remélem tudod, hogy WoW leghamarabb szeptemberben jelenik meg,"ha minden jól megy".

Botond
guildbõl csak ma 5en írták be a forumra,hogy na akkor sanyi,õk nem szenvednek itt a toával,normális rvr meg nincs,ennyi...
ha jol sejtem latunk meg majd 😊 ha nem jossz tobbet akkor minden jot/byez!!

anti hero

Botond
január 5dike óta eltelt 3 hónap,és account expired ma...na lol,már régen is feltünt,hogy csalnak a számlázással,de hogy még bugos is az accom,így aztán tuti nem fizetek nekik,jöjjön a lineage2 északamerikai openbéta,utána meg wow

egy élmény volt veletek játszani/harcolni :-P

sziasztok
Botond
na most jövök 4.2es raidrõl 2%on volt a gyerek,amikor LD lettem,creditet nem kaptam,ML2ön 21% áll az MLxp pedig egy rakat MLxp mobot szétcsaptam már,és mások ilyen 20-30%okat kapnak én semmit,írtam rightnowba,ha nem kapom meg a creditet,és azt mondják,hogy MLxp se jár,akkor még egy hétig van accom,és sanyi...
AngeLujo
Nekem 6 kövem lett ezen a héten, szal kéne még raidet szervezni :p

Botond
még sose voltam dragon raiden se :-(
Uberlama
mi meg 2x nyomtuk le a süsüt tegnap egymás után, elõször 25en eddigi legnehezebb süsü csatámba, aztán lootosztás közbe popolt de 5en leléptek, de mondtuk probát megér ugyis halni fogunk, azt kb 3x olyan gyorsan levertük mint elsõre^^ tegnapi nap eredménye 5 respec kö :p

Botond
amíg ezt beírtam infil kinyírt lol
Botond
na legalább már nem egyedül ^^
Botond
1 órája állok odins amgnél,mint egy hülyegyerek,meg se mozdulok,de semmi,1400rp kellene 4l5höz,de még a buffbotos balfaszok se mernek kijönni harcolni,nem hogy vki 1vs1be beválláljon...áh,nem is értem minek szarakodok még ezzel a játékkal...
Hangianix
En kivetelesen arra gondoltam, hogy PF meg Stoicism etc 😊 (de az egyes class-oke piszokul nem balanced megint). A vegen az lesz belole, hogy mindenki ugyanazokkal a karikkal jatszik, csak mas fajok lesznek.

Botond
wardené lol,duplázza a stylebonust ^^ így már 4 lesz nem 2 ^^,és ezt szétheali a groupra kivéve rám,hát nagyon beüt
Hangianix
Na class abilitik is szarok imo. xD Support nem kap semmit. Thane ellenben jo lesz vegre, lehet felxpzem 😛

Botond
dettó :-P