Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lourker
wtg 😊
anti hero
waddafak?
:]
anti hero
De bezzeg aod jaja, mi sokkal kevesebb emberrel is megölünk dolgokat mint mások. természetesen vannak nálunk jobbak.
Mester: eclipse rosz példa volt mert onnan téged ismerlek mint normális embert egyedül, akiket a többit ismerem mind el van szállva magátol nem alap szinten és nem kicsit beképzeltek akiknek csak az számit ki mekkora rr :<
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
open beta vegen nem torlik a karikat az is pozitiv
hasonlo a wowhoz a dolog,minden zona pvp,de pksok nem tudnak bemenni a varosba,van egy csomo faj,azok alakitanak guildet,es azok haboruznak,lvl11 vagyok,59 a max,xp death mindig 10%,lehet szintet visszabukni(egyetlen gáz dolog amivel eddig talalkoztam),grafika mindent ver,nagyon hangulatos vmi
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Pvse-nél is szervezettség számít leginkább ill. utána kell nézni mit hogy kell leverni ennyi.
Lourker
anti hero
(bocsi, tul magas labda volt😛)
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Lourker
Elég jónak néz ki a játék sztem. Nekem mondjuk a Knights online szimpibb vmiért.(rosszabb a grafikája, sokkal egyszerûbb , de mégis az tetszik jobban)
De vhogy nincs kedvem most elkezdeni egy új game-t fix team nélkül.
Lourker
anti hero
btw WoW beta még mindig nincs zzzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
:]
anti hero
magyarok a 2es szerveren vannak,lvl20ig csak azonos fajúakkal találkozol majd,a fölött majd jönnek a törpök a kontinensre,és fejik a jónépet a patent itemért ;-)
anti hero
egy élmény volt veletek játszani/harcolni :-P
sziasztok