Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
jóvanna,nem kell mán mingyá idegesnek lenni,romlik a humorom,nagy ügy,azé még nem kell a fejem leharapni :-P
Hangianix
Armsmaneket lehet torolni elso korben, paladin 10x jobb lesz.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Nem irnak semmit a prereq-rol, nem kell mcl ezentul a rp-hez?

Hangianix
De nem lesz insta. 😞

Hangianix
Outlaw, Zoyster, Therg, Gregorian, rr9 mini, szal 5 😊 es rr8 sorc volt Dreams. 😊

Uberlama
jaja ez igy van pláne mostanába hogy mi is fotm grpal toljuk (pala ,2 det tank, sorc mini theu 2 cleric) lassan ölünk de hosszu ideig is ki tudunk tartani vagy mi ^^ vagy nem ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ehe de nem 1 rr2 grp volt ott hanem 3...

Levertünk egy olyan alb fg-t is amibe 4-5 rr9+ player volt.

Attól még hogy low rr grp-k az enemyk lehettek volna jók is (pl neked is két rr4 karid van:p).

De az egésznek nem az volt a lényege hogy megmutassuk milyen jó a mi rr4es grpunk.

Lourker

meg alapból alb caster grp ATM nem egy nagy szám.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

harcoltál már 3fgvel egyszerre :p ? rr3as tank determ4el rohangál, rr1es chanter meg 400akat simán rádsebez, szal azért 20-30 enemyvel harcolni rr4es grpal szerintem igen is kihivás valahol és rengeteget lehet tanulni belõle. (ha rr6+ lenne a grp igazad lenne, akkor válnak tankok igazi dmg dealeré lényegében + sok hasznos ra mind megvan + nem 30-40 óra rvsr lenne a hátunk mögött :p) Ezeket a videókat nem azért rakjuk fel hogy milyen császárok vagyunk ahogy hangi mondta, hanem elemzésnek - nektek meg azért mutatjuk meg hogy lássátok milyen excal rvsr (vertünk már le rr7-rr11 alb caster grpot, igaz azt nem vettük fel, de annyit mondok hogy a hibik nehezebbek voltak, outlaw grpja picit gáz 2fg add nélkül ugyebár :o)

mellesleg aod videóba 1 grpot öltek ki annyi idõ alatt mint mi 2-t elsõ hh movieba, szal peace :>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
ez utóbbi való igaz
Uberlama
hát egen de ha nem tudod interruptolni akkor mit csinálsz ? : D meghalsz ez a tippem ^^

Teut megolni tok felesleges mar bocs elsore mert folszedik es ujra nyomja full mannaval a peteket.
Hangianix
A videokat sajat magunk okulasara csinaljuk btw, sokat lehet tanulni, kijonnek jobban a hibak (pl. en kiba sokat interruptoltam az elso fightban, videoban nem is latszik, tanulsag, nem interuptolok eleget es eleg jol 😊 )

Az rr-juk meg majdnem mindegy, mert pl. a mi tankjainknak sincs semmi (dodger 1 es mob 1 az semmi xD), 3 fg-vel egesz egyszeruen meg kellett volna olni minket siman, rr-tol fuggetlenul.

Botond
ja,láttam egy egész raven ardent bárdot :-P többi max grove protector,bár bevalom nem csak erre figyeltem,szal lehet több is volt O.o
Hangianix
A mi grpunk rr4, 3 fg hibi-bol pedig 1fg volt rr4, rr5 😛

Botond
rr1-2es hibi grouppok lemennek simán O.o tisztára mint az aod videó ^^
Elkurjak a determinationt szal jon megint a mindent olunk pbae-val lazan korszak. Nevetseges ez az egesz.
Hangianix
Ja igen, volt speed elvevo ml is. 😄

Hangianix
Legjobb volt, endu elszivo ml, gyogyito, power regen ml, sok sok grapple, mindezt ugy, hogy campeltek mmg-t 5 fg-vel. 😄

Hangianix
2 fg+ -nal nem lehet igazan. Vegyuk a legjobb peldat, bemezzeled oket. Mindenkinek van purge, szal iszonyu nagy mak kell, hogy ne legyen SoS rohangalas elolled, vagy ne kezdjen hirtelen a 2 theu + 2 sorc spammelni teged minden loszarral. Persze erre lehet azt mondani, menjen amnesia spam a casterekre, akkor nekik sanyi, de altalaban a support az a "hirtelen" felbukkano scout/infi addokkal van elfoglalva. 😄

Hangianix
Tud a ficko ott is enekelni, de a stilusba nem fer bele. 😊

Hangianix
Hat en az elso csatat vegigrohangaltam, kb. annyi latszodott, mint Lothnal 😄 Gepem nem birna a felvetelt az a gond 😞

Uberlama
jaja shamy szemszögöt kérek én is kövi videora 😄 bár mezzelõs healer szemszög se lehet rosz oO
theu petek , na igen az szopás az tuti, ezért kell theut megölni 1 sec alatt ^^

szerintem meg shammy szemszögbõl látszana igazán jól, neked kell interruptot nyomni szinte mindere, szal 90%ba a csatát nézed.

nekem se de legalább van hangja, elsõ videóba faszikám hangja, szerintem még tök részegen is irritálna :x

übi: és ezek a hibik, volt egy mmg eset albokal, voltak kb 20an mi meg 7en, azt lezúztuk õket, igaz aztán 3-4fgvel bekempelték, lepakolták mleket is... nem értem én ezt a theurgist tápot, ha már 2fg alb jön és van 2 theurgjuk szoptunk, egyszerûen nem tudunk micsinálni a petekel.

Uberlama
jo a video nagyon , bejön, én is szivesen ölnék ennyi lámát egyszerre ^^

Hangianix
Nem jo a tank POV btw. Healer szemszogbol tobb latszana talan. 😊 Na meg Pedofil Miklos se a kedvencem. 😊

ne nekem mond :>

Hangianix
Az elso az tipikusan az a csata volt, ahol nem igazan volt helye az assistnak. 😊 De kesobb azert nem artott volna 😊

Botond
egyébként meg 50es chanterrel hova izgulsz?^^
Botond
úgyse fogják érteni,közük nincs a játékhoz...
adtak meg vmi email címet, már készítem nekik én is egy caster grps with bof grapple bodyguard moc elemzést.

Uberlama
még csak tervek, de simán szvsz 😄 vmi nyilvános email cimre mehet a spam ^^

Hangianix
Ezek az RA valtoztatasok lolok. Lehet nekik valahol anyazni?

Hangianix
Perfect Recovery Active Insantly resurrects the target with no res effects with the listed amount of health, endurance, and power. 300 5% 20% 100% Druid, Healer, Cleric

Roflmao, na innentol kezdve Egg of Youth kiba overpowered lesz.

Random fights

elég tréfás csaták, inkább az enemy száma érdekes mint ahogy játszunk... amolyan "excal rvsr sometimes" :>

arik :>

anti hero

hamarosan publikus lesz az ujabb HHs mokazas, ezuttal a "we love thee hibz" cimmel.
:]

anti hero

Botond
ezen én is jót röhögtem btw ^^ even
Botond
ezen is jót röhögtem btw ^^
Uberlama
btw legfunosabb hogy a shaman ichorját tudjátok kik kapják meg ? 😄 necro meg valewalker 😄DD ezt hogy hozták össze azt nem vágom 😊

Uberlama
vmit kihagytál: jön az rr8++ chanter grp, bodyguard, grapple ? ugyanmár, SOS, BOF, MOC, állitsd meg ha tudod...

Botond
mire ez ideér mi már rég wowozunk ^^
igen, nem tudod megütni de interruptolni lehet legalább magical, most majd 30secig nem tudsz ellene csinálni semmit, ilyen faszságot minek találnak már ki? nem lesz grp purge jaj, purge 2-3 nevetséges szintû "ennyit a mezzedrõl" dolog. Szal bodyguarded, grappleres hib caster grp 30seces mocal mit nem fog leirtani? beáll chanter amg közé jön 4fg, elnyomogatja szirjarait és tankok nem fognak tudni csinálni vele semmit, ha ez igy megy majd livebe akkor lehet ez lesz a daoc utolsó patchje számomra.

zzz

Botond
"Prevent Flight With each hit there is a 10% chance of procing a 25% snare. Passive Light Tanks at level 24 " champ nem light tank,zerker ?savage? bm merc
Botond
"Alure of Death Bonedancer and pets appearance is changed to the same skeletal form for 60 seconds to confuse enemy. The bone dancer has a 90% chance of resisting all forms of crowd control including nearsight when in skeletal form. 600 Bonedancer" jeeeeeeeeah,ezzel aztán agyon lesz gyengítve a bd ^^
Botond
kell még 6k 4l5-höz,ennyi RA-m lesz,hogy twf3+augac2+serenity1(többi szintje ugyanazt éri,ha jól láttam úgyis),állok amgnél,és ha jön egy fg elnyomom twf3-at,ha 30secig kihúzom nyertem,ha nem a fele behalt akkor is,ilyen 3seccenként tickel a 250es dot,akkor csak instahealni lehet,2500hp loss mellett meg fél group sanyi ígyis úgyis(nem agyon balanceolt high rr,hanem a reggeli random amikor én küldöm olyanok vannak,ilyen ohne cleric stb stb)
Botond
"Thornweed Field Active Creates a field of thorns that damage and snare all enemies caught within. 500 radius. Pulses every 3 seconds. Damage and duration as listed. 600 25 dam/10 sec 100/20 250/30 Warden, BD, Reaver " bd-re rá is fért a tuning,mostmár twf-al berohan fgbe,elnyomja és 10-250dmgt kioszt egy kis snaréval fûszerezve...warden a másik elég gimp class dettó,komolyan mondom betegek
Botond
"Veil Recovery Passive Reduces the duration of res sickness by the listed percentage. 80% 60% 40% 20% 10% all"

LOL,veil recovery1 80%al csökkenti a rezsickness hosszát,az 5ös 34pontért meg 10%al...azt vágom,hogy fordítva gondolják(talán),de ezt írják lol