Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
3 healer, 1 shaman, 1 warrior BGvel, 2 sm, 1 zerk/sav/war bgvel.
zzz
paladin - bodyguard
armsman - bodyguard
mincer - warlord
sorceror - mezz spec
ice-wizard v. air/earth-theurg
ice-wizard v. ice-theurg
cleric
cleric
zzz
a megoldás: 2 bodyguard.
zzz
anti hero
votl tengap egy rr5+os midi debuffer/caster grp kint rvren, akiket már emlitettem, szal azt csinálják hogy egyikõjüknek van egy dream sphere lvl 10es arija és mindig az egész grp kutya formába megy. tökéletesen meg tud zavarni a célpontválasztásba 😊 a másik poénhogy ahogy láttam mindnek megvan a +25% cast speed mert elkezdtem castolni a 330as dexemmel a mezt bolt rangébol mota2 gyorsitommal a mezt és simán 2x is beszoptam ellenük az insta stunt. aztán haltam is 3 ddt oO 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
bd meg is halt de annyi ideig életbe maradt a 3 healer által amig leverték egyik clericet és engem sakkba tartott és onnan nem sok esély volt mert másik cleric borult aztán bodyguard is felesleges volt én is borultam onnan meg a többi ujjgyakorlat 😊
Tudom, hogy ez csak elmelet, de akkor is tobb esely van nalatok ranged attackre, mint nalunk (igen, akar base smitetal is 😊 ).
tegnap volt az elsõ hogy bodyguard volt a grpba , jo is volt de sajna a midik se hülyék igy egy tankot lecseréltek BDre és baxhattam a bodyguardot amikor kaptam a lifedraint 1 clericen bd pet mert azt nem zavarja el az ml, másik clericen assist train, ezt hogy oldod meg ? 😊
anti hero
Quote:
Originally Posted by stubbe
Outlaw has already proven that zerging does pay off.
It must feel nice to know that nobody is actually better than you? I mean, everyone who is higher RR/generally better than you is either lame because of zerging/fotm or cheating. Even you should be able to see the pattern by now.
Actually, I'm not impressed by savages, healers, shamans, NP cheating scum, or zerging NS. For the rest I find it very impressive if an Alb manages to get a decent RR. Simply cause playing Albion is much harder than playing DaoC easy mode like the Mids are doing, and the Hibs have been doing for ages.
I know you will still think you are uber and all that, and you keep thinking that even while you launch your radar and start playing DaoC, but you are not.
Regards, Glottis
2fg rr5+ ellen bizony még RAkal se biztos hogy egy albi tank grp könnyedén gyõz, prydwenen nem ahol az ilyen grpok mind guild balance jol játszo grpok akiknek minden szükséges ra már megvan értem a 3pr 2 gp ichor mocok purgek stb, 2fg ilyet az über albi RAkal se biztos hogy prydwenen lenyomsz max caster grpal mert tank grpal nem tudsz olyan gyorsan egyszerre többet ölni.
10 percenként 1 ra itt gondolom 2xbof 1x sosre gondolsz ebbõl 2x bof kiesik caster grp ellen, amikbõl azért nem egy van prydwenen és nem egy erõs eléggé. bof meg valóban 2x van de még ez se 100%os gyõzelmi esély prydwenen mert sajna itt nem agyatlan zergelõk tömkelege van hanem igencsak sok jo spiler van hibibe és midibe is. ne feledd én csak balance grpokrol beszélek más ellen ra felesleges de prydwenen nincs más 😊
Midi grp = 3 healer, shaman (igen, shamannal is volt hogy 2-3 healt elnyomtam ~600hp), mert a healerek nem ertek ra. 😊
Albi grp = 2 cleric (pala heal chantot nem szamitom ide 😊 )
Miért van albiban a legkisebb gyógyítási erõ?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ugyanakkor ott a gond, hogy nem fer be mindket resist a grpba es a legkisebb healing power van az albi grpban.
állitom hogy mai napig legnagyobb hentelést caster grpal lehet végigcsinálni. midi vagy hibi nekem mind1, mind2nek van elõnye hátránya.
mezzt azért emelem ki mert hiába van det5 azért support csak megszivja, és 10 sec alatt el tud dõlni a csata. valamint mert nekem pl toa ota elég lagos az rvr, ha meglátok egy enemy grpot belagolok kicsit, pont annyira hogy sokszor nem tudok mezzelni idõbe azt csá ^^
mondjuk lehet hogy azért mert a netem most le van szabályozva de elvileg ma már jo lesz szal majdkiderül.
zzz
koszi
meg mindig nem ertem miert kell midizni, hibizni, mikor jelenleg a legerosebb grpot albionban lehet felepiteni.
anti hero
zzz
zzz
De 8an 25-35 embermennyiséget le lehet verni pedig õk is többen vannak:p
Lourker
Lourker
zzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Grapple meg télleg lol, volt egy mokás fightom dfbe infivel, láttam egy sbt albi bejárat , futott le, yellelek utána meg integetek, megy tovább majd bestealthel már a merchantoknál és indul fel, megtámadom fent, ütök rá 2t, elkezd yellelni és egy fg midi ugrik rám, kapok egy instamezt (minek.. 😊 ) stunt, grapplet, diseast dotot slamet és bd peteket oO purgét eltoltam de persze grapplét nem veszi le. aztán meg hajlongtak hogy milyen über fightba vertek le 😊
zzz
zzz
De nem halt be totál egy idegig müködött aztán egy ideig nem.
Lourker