Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja de nem 75% lesz a snare proc rajta hanem 10%, két fegyverel üt akkor 20%

zzz

Hangianix
Na ja, de azt a csatat azt hitte mindenki, hogy vesztettuk xD Nem volt ott Mers a trolljaval, hogy elvonja a figyelmet rolam xD Azert amikor 5 ember pf-el teged, akkor nem futsz el, de ezentul ingyenes lesz pf, hurra.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

nem üt mindent na, hahem toa compatible... midiknél is

3 healer, 1 shaman, 1 warrior BGvel, 2 sm, 1 zerk/sav/war bgvel.

zzz

alb grp ami szerintem simán üt mindent

paladin - bodyguard
armsman - bodyguard
mincer - warlord
sorceror - mezz spec
ice-wizard v. air/earth-theurg
ice-wizard v. ice-theurg
cleric
cleric

zzz

nem kell elszállni ettõl a "prydwen ahol csak jó, rr5+ balanced grpok vannak" mert ez igy teljesen nem igaz, elég sok közepes szintû rvsr grpit láttam én prydwenen is (lehet átlag rr5+ és balanced, de az nem jelent semmit ha bénák), igaz randomok nincsenek túl sokan, kivéve albok oldalán (de hát az már nem az én bajom hogy ti is azon az oldalon álltok :>😉. Az hogy melyik szerveren nehezebb játszani, hát nem tudom... excalon is van elég sok jó grp (albok oldaláról FC, AD, GOLnak a herbalos részlege, Hibiktõl DH, LA-VG kevert grpok is elég jók + alb emain cg amitõl 2-3fgvel kell állandóan harcolni, elég sokszor high rrekel keverve, szal lehet rr5+grpik ellen harcoltok, mi meg 3-5fgvel + épített grpok, de lúrkert megkérdezhetet végül is õ rvsrezett legtöbben prydwenen, szerintem prydwen könnyebb mivel nem 2-3x annyi ember ellen kell harcolni és vannak tiszta fg vs fg csaták 3millió add nélkül, azt meg hogy ki random fg addol vagy high rr, a különbség elhanyagolható a fentebb említett fg add vagy CG add miatt.). Skald meg ütöget 400-600at senki se mondta hogy nem, de ha az enemy be CCzi akkor nem csinál semmit sem. Egy jó alb grp meg csak akkor lövi el SOS-t ha nagy gáz van (bemezzelik a grpot, jön az add) BOF-al meg szerintem egy enemy tank grpot verni kell (fõleg rr6+-n). A midi tank grp jelen formájában életképtelen lesz egy mostani alb tank grp ellen, mert nálatok van ranged nuker (akármit mondasz theurg + sorc tud csinálni dmget, caped resistel + resist buffal theurgok 250-350 között sebeznek, sorcok 200-300 között). Az meg hogy gyenge grp szart se számít, nem tom láttad-e a képet ahol zakon 10+ emberke volt, 2 napja meg hangin volt 8 emberes assist train... no bof, volt 3 kaszter aki interruptolgatta healereket mégis nyertünk a végén...

a megoldás: 2 bodyguard.

zzz

Hangianix
2 sm nekem mar caster grp 😊 Mivel 4 seer az alap meg egy warrior, a maradek helyet 2:1 aranyban casterek foglaljak el. 😊

sztem meg hibrid grp 4tw egyenlore

anti hero

Hangianix
Egyertelmuen erdemes raallni a caster grp setupra. Alacsony szinten MoC nelkul szopas lehet tho.

Uberlama
nah most van kis idõm szal spamolok még kicsit 😛

votl tengap egy rr5+os midi debuffer/caster grp kint rvren, akiket már emlitettem, szal azt csinálják hogy egyikõjüknek van egy dream sphere lvl 10es arija és mindig az egész grp kutya formába megy. tökéletesen meg tud zavarni a célpontválasztásba 😊 a másik poénhogy ahogy láttam mindnek megvan a +25% cast speed mert elkezdtem castolni a 330as dexemmel a mezt bolt rangébol mota2 gyorsitommal a mezt és simán 2x is beszoptam ellenük az insta stunt. aztán haltam is 3 ddt oO 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
jah hát elviekben nálunk van nagyobb esély a sorc és theu miatt gyakorlatba azért ez közel se igaz 😊

bd meg is halt de annyi ideig életbe maradt a 3 healer által amig leverték egyik clericet és engem sakkba tartott és onnan nem sok esély volt mert másik cleric borult aztán bodyguard is felesleges volt én is borultam onnan meg a többi ujjgyakorlat 😊

Hangianix
Warriort graplezni felesleges, mert kozben a grapple user se tud mozogni, szal nem tank fog sebezni, hanem dd, az ellen meg nem ved a block 😊

Tudom, hogy ez csak elmelet, de akkor is tobb esely van nalatok ranged attackre, mint nalunk (igen, akar base smitetal is 😊 ).

Hangianix
Kurva gyorsan levered a bd-t 😊

Uberlama
ma ML10, de a hétvégén veszek fel videot akkor azt majd feldobom valahova bár még nem tom hova.

Uberlama
-persze de ez nem igy megy, egy csataba nem minden ugy megy ahogy annak lennie kell nem minden klappol stbstb, szép elgondolás hogy 2 tankot grapple mondjuk 2 savage ha hülye az enemy mert inkább warriort és akkor nincs guardbot, de mind1, (skaldok lehet nálatok gimpek nálunk 500-600at ütnek 2h-vel) albi tank grpba sincs normális rankged attack ezt jobb ha tõlem tudod 😄 a sorci lifedrain szép meg jo de ugye erre idõ nincs, mert mezzelni rootolni, interrutpolni kell amire midi grpba 4 ember van lol és még majd én osszak dmget is ? 😊 ott a theu aki ice/earth specces nagyrészt ddje ha 200at sebez, az meg lófütty amikor 4 healer class van, és ismételem pry-rõl beszélek ahol nem agyatlan láma zerg van, max albi oldalon van ilyen. a kint lévõ midi-hibi grp vagy jo spilerek rr5++ vagy jo spilerek rr5 alatt de 2 fgvel és MINDIG balanced grp. ott nincs olyan hogy jön a valewolker, vagy champion vagy thane, teljesen más a 2 server rvr szempontból még ha a rednszer ugyanaz is. Állitom nekünk nehezebb dolgunk van néha mert nekünk 99%ba épitett grpokkal kell harcolni akik sokszor addolnak és bizony könyörtelenül 0 esélyed van olyankor mert a 4 tankos assist train (és a skald prydwenen kurva nagyot üt nem tom nálatok miért nem) duplán akárhogy nézem bof ide bof oda (ami addnál ált nincs mert ha van el szoktuk nyomni szinte egybõl mert kell mert nincs gyenge grp) elég ütõs.

tegnap volt az elsõ hogy bodyguard volt a grpba , jo is volt de sajna a midik se hülyék igy egy tankot lecseréltek BDre és baxhattam a bodyguardot amikor kaptam a lifedraint 1 clericen bd pet mert azt nem zavarja el az ml, másik clericen assist train, ezt hogy oldod meg ? 😊

csinaljon az AoD vmi videot hogy megy az rvr pls, mert kivancsiak vagyunk hogy nyomjatok..

anti hero

Hangianix
Hat skald nem csinal semmit imo 😊 kap egy rootot es all 😊 marad a warrior es a shaman, de pala be bg-zni akit kell es bb warrior 😊. Midi grpban az a gond, hogy senkinek sincs ranged attackja (normalis), hacsak shamant nem szamolom ide. Nem eletlen, hogy NP is atallt a 2 SM-es grpra.

Uberlama
te figy tegyük fel hogy 2 olyan tank van albi tank grpba aki tud grapplezni, ok. de akkor ott ki osztja a dmget ? 😄 a pala ? :Ö vagy egy tank 0 enduval ? oO esetleg clericek assist smiteval miközbe 3 healer meg 1 shamy van szembe velünk, meg még 2 tank ? 😄 mert ugye 1 skald meg 3 tank van, az 4 tank ööö izéé mit látok roszul ? 😊)

Hangianix
Idezett Glottistol, ez a gyerek nem normalis. 😊

Quote:
Originally Posted by stubbe
Outlaw has already proven that zerging does pay off.
It must feel nice to know that nobody is actually better than you? I mean, everyone who is higher RR/generally better than you is either lame because of zerging/fotm or cheating. Even you should be able to see the pattern by now.

Actually, I'm not impressed by savages, healers, shamans, NP cheating scum, or zerging NS. For the rest I find it very impressive if an Alb manages to get a decent RR. Simply cause playing Albion is much harder than playing DaoC easy mode like the Mids are doing, and the Hibs have been doing for ages.
I know you will still think you are uber and all that, and you keep thinking that even while you launch your radar and start playing DaoC, but you are not.
Regards, Glottis

Hangianix
Midi tank grp mar halott, 2 dmg dealeruket legrapplezed es annyi, nincs a csapatban ranged attack.

Uberlama
még vmi, sost pryn nem tudod addra elnyomni sokszor mert az elsõ fgre kell akikkel harcolsz, tegnap is volt ilyen hogy bunyozunk egy rr5+ tank grpal midiktõl, 2savage 1 zerk stb felállás, nyerõben vagyunk, (ja 4 stealther add volt azért) amikor addol egy rr5+ midi caster grp. azt ennyi volt csá feküdtünk is ahogy kell mert mgnél volt a csata és bizony szétszorodtunk ilyenkor egy add ha lámák akkor is megölnek minket, talán akkor nem ha tudom mezzelni õket de csata albi oldalon volt én meg hibi oldalon a bmrõl osztottam az áldást , 2 sb elõl futottam és öltem közbe egy hilert a kapuk között amikor megérkeztek szal nem sok esélyem volt mezzelni : )

Uberlama
arra akartam rámutatni hogy bizony egy maelstrom ellen , egy NP-eclipse AD ellen bizony el kell nyomjuk az SOSt, maelstrom ellen bofokat is, AD-Eclipse ellen mentések is mennek ha van GPjük és nem halunk mert nagyon jok, jobbak mint mi, leginkább ez maelstromra igaz, õket elég nehezen tudjuk megverni, eclipse-ad-np ellen annyi elég hogy a theu meg én 5 secig szabadon legyünk az elején és nyerünk akkor.
2fg rr5+ ellen bizony még RAkal se biztos hogy egy albi tank grp könnyedén gyõz, prydwenen nem ahol az ilyen grpok mind guild balance jol játszo grpok akiknek minden szükséges ra már megvan értem a 3pr 2 gp ichor mocok purgek stb, 2fg ilyet az über albi RAkal se biztos hogy prydwenen lenyomsz max caster grpal mert tank grpal nem tudsz olyan gyorsan egyszerre többet ölni.
10 percenként 1 ra itt gondolom 2xbof 1x sosre gondolsz ebbõl 2x bof kiesik caster grp ellen, amikbõl azért nem egy van prydwenen és nem egy erõs eléggé. bof meg valóban 2x van de még ez se 100%os gyõzelmi esély prydwenen mert sajna itt nem agyatlan zergelõk tömkelege van hanem igencsak sok jo spiler van hibibe és midibe is. ne feledd én csak balance grpokrol beszélek más ellen ra felesleges de prydwenen nincs más 😊

Hangianix
Hibi grp = 2 druid, bard, warden (es nem gimp a grp)
Midi grp = 3 healer, shaman (igen, shamannal is volt hogy 2-3 healt elnyomtam ~600hp), mert a healerek nem ertek ra. 😊
Albi grp = 2 cleric (pala heal chantot nem szamitom ide 😊 )

Minden érthetõ számomra kivéve ez "a legkisebb healing power van az albi grpban".
Miért van albiban a legkisebb gyógyítási erõ?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Normal 1fg ellen nem kell elnyomni az RAkat 😊 Gyenge 2fg ellen nem kell elnyomni az RAkat 😊 Jon add, elnyomod SoS-t es maris nyero helyzetben vagy. 10 percenkent van egy RA, ami megfordithatja a csatat.

Ugyanakkor ott a gond, hogy nem fer be mindket resist a grpba es a legkisebb healing power van az albi grpban.

Uberlama
ops még vmi, nagy hentelés 1fg ellen , elsõprõ erejû RAkal. 2fg ellen akkor ha nem balance RR5+ grpok. több fg ellen csak akkor ha lámák. prydwenen legalábbis.
állitom hogy mai napig legnagyobb hentelést caster grpal lehet végigcsinálni. midi vagy hibi nekem mind1, mind2nek van elõnye hátránya.

Uberlama
ez igaz, de ha nincsenek fent az RAk és az ellenfél nem egy 5éves gyerekekbõl összerakott grp akik tudnak is játszani ÉS, ez a legfontosabb és sajnos egyre több múlik rajta, szal ha nem megy be a mezz vmiért az elején akkor kurva nehéz dolga van az albiknak, RAk nélkül sokkal nehezebb mint a többieknek akármilyen grprol legyen szo :p
mezzt azért emelem ki mert hiába van det5 azért support csak megszivja, és 10 sec alatt el tud dõlni a csata. valamint mert nekem pl toa ota elég lagos az rvr, ha meglátok egy enemy grpot belagolok kicsit, pont annyira hogy sokszor nem tudok mezzelni idõbe azt csá ^^
mondjuk lehet hogy azért mert a netem most le van szabályozva de elvileg ma már jo lesz szal majdkiderül.

hmmm, sos-bof-theurg trió miatt tank grpal albok vihetik végbe legnagyobb hentelést imo.

zzz

ja az instaCC mi mas.. talan aha jatszottal volna eleteben vmi normalis classal is, akkor nem irnal ilyet iszonyatos hulyesegeket. vagy nezz utana hogy az instaCC midiknel/hibekel meddig tart es egyebkent is milyen radius range etc es hasonlitsd ossze a castolos tulajdonsagaival.
koszi
meg mindig nem ertem miert kell midizni, hibizni, mikor jelenleg a legerosebb grpot albionban lehet felepiteni.

anti hero

Tafaya
Ez azert inkabb a hibikre es midikre jellemzo a sokat vitatott instaCC miatt. Meg lama ellen is kell hozza, mondom mi is nyomtunk le 29 hibit hpkO elott 😊

mert 2 béna grp amit levertünk, vert le minket grappléval, csak azé mondom.

zzz

szerintem töltsed le a videót és nézd meg magad fidel. :>

zzz

Persze ha 8as grp van és 50 ellenfél akkor valszinû halál lesz.
De 8an 25-35 embermennyiséget le lehet verni pedig õk is többen vannak:p

Lourker

Botond
mindig én :-D
Most nem akarom megkeresni azt a képet amikor az albizerg átgázolt rajtatok. 4x-5x annyian voltak és õk nyertek. Ez a számok játéka nyilt rvr-ben. Ha szerintetek nem az nyer aki 4-5xös túlerõben van akkor ki?

Botond
sztem a másik :-) azé kérdem :-)
ez gondolom "Amióta a játék megy mindig az nyert akik többen voltak"

Lourker

Botond
melyik része?
nem igazán :x

zzz

1magam leszedtem a staff of god-ot.😊

Amióta a játék megy mindig az nyert akik többen voltak. Ezzel nekem nem mondtál újat. Varázsló hamarabb kifogy a mannából mint az ellenség a támadókból.

alap elgondolás az volt hogy ne pbaet erõsítsék, bg akkor mégis kinek a jo? befut 16 ember közé, elnyomja mocot-purgot-grpot a skac és semmit nem lehet vele csinálni xD. Azt meg hogy alb bg-t (bof, sob, plate) leveri akármi megnézem, hibiknél meg szétnukolnak közben :d de midgard az easy mode egyesek szerint ég mindig.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

grapple = numbers win, tegnap harcoltunk 2-3fg hibivel (verhetõek lettek volna pre-toa), erre két savage kap két grapplet, folyamatosan spamelték rajtam 20-30secig semmit sem tudtam csinálni assisterel együtt... szal nevetséges, hogy most 18 emberbõl 2 elnyomja ezt a szart még mindig marad 5-8 emberkéjük dmgre, nálunk meg nincs senki, mert purgolhatod szart se érsz el vele... ja és persze közbe nukolhatnak-lõhetnek-üthetnek. De ÉLJEN jön a nerf és most már csak nukolhatnak majd, hát rofl. Bodyguard is pbae casteren fg vs fgbe még oké, de ha interrupterek avagy healerek nem tudnak amnesiazni akkor veszit a grp, szal numbers-zerg for the win, nagyon nagyon hamar érezheti ezt majd mindenki a bõrén. És ez még csak a midi tank grpot érinti olyan érzékenyen mivel nálunk egy caster sincs aki dmgelhetné bg-t (ok shamy 😊, alboknál 1-2, hibi caster grpnál meg .x. De frontiersbe majd 3xbof, sob, sos midi grpba pl... szal nem tom hova tart ez a játék, megint Dark Ages of castalot lesz :x

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
yay ml9et befejeztük tegnap éjjel, szopi egy trial a 9.10 az tuti. páran még ml10re is ránéztek de scorpionon feküdtek.
Grapple meg télleg lol, volt egy mokás fightom dfbe infivel, láttam egy sbt albi bejárat , futott le, yellelek utána meg integetek, megy tovább majd bestealthel már a merchantoknál és indul fel, megtámadom fent, ütök rá 2t, elkezd yellelni és egy fg midi ugrik rám, kapok egy instamezt (minek.. 😊 ) stunt, grapplet, diseast dotot slamet és bd peteket oO purgét eltoltam de persze grapplét nem veszi le. aztán meg hajlongtak hogy milyen über fightba vertek le 😊

mármint aki szereti a 15fps, 60 ember üti vágja egymást 2x2 méteres terepen.

zzz

ez a grapple szánalmas ha fgvel harcolsz 2fg+ ellen :| kezd daoc tényleg a numbers >>> skill felé tolódni, ami a almáknak lehet jó though.

zzz

Azért mond neki, hogy még 1 tojást le kell vadásznia velem.😊 Valamit azért csináljon az accodért.😊

Ja ma nekem is voltak gondok külföldi oldalakkal sajnos.
De nem halt be totál egy idegig müködött aztán egy ideig nem.

Lourker

Botond
GM elkérte az accot,hogy "amíg más játékokra fecsérlem az idõm addig õ kitolja nekem ML10re a karijaim,és utána jöhetek vissza játszani",kedves,mondtam neki,hogy felejtse el,de ha kell az acc,az övé lehet,de én nem jövök vissza,úgyhogy ha vki összefutna velem,akkor mondom,hogy na az nem én vagyok,én pénteken megrendelem lineage2 cd kulcsot amazonról,ott megtalál aki keres 2es szerveren
Ha van olyan haverod akinek adsl-je van de más szolgáltatónál van akkor tudtok cserélgetni mindig. Én a datanet-nél vagyok de van axeleros elérésem is. Adsl-nél tök mind1 honnan,hányszor lépsz fel, ha neked is adsl-ed van.

Botond
ja,axelero suxx,chelló az isten :-D