Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lourker
sorc mezz eleg nevetseges, ha osszehasonlitjuk a midi CCvel, iszonyat gyorsan csatolod, es gyakorlatilag olyan radiusa van hogy 1 cast az egesz grpot megfogja, ezt eddig is ismertem, a masik oldalrol, de igy latva, hat irigykedem bazz
btw masodik grpot talan gyorsabban inteztetek el, mint egy overpowered fotm savage grp intezne el (RAkat sem kellett elloni) szal ezutan minden egyes sirasnak whinenak etc helye nincs :]
az elso hibi grp elleni csatat meg sztem szornyu :] tul hosszu, naluk excalon, ha ennyit p*csolnenk egy grppal akkora jonne az add, meg az add meg a tobbi add, hat mondjuk ezen is jott az add aztan jol "lezergeltetek" a hibiket
kb ennyi xD
anti hero
mar toltom, aztan majd epito jellego kritika inc
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
grapple közben megy-e bodyguard (akkor ha bodyguarder lövi el grapplet és ha õt grapplezi vki)
lehet-e váltogatni bodyguardot combatban (esetleg van-e reuse timere)
DE TI nézzétek meg, nem azt amit hallottatok mert mindig különféle infókat kaptam errõl kapcsolatban és szeretném tudni.
zzz
zzz
volt egy nagyon durva csata 2fg midi +6 stealther midi addal amg közelébe de ezt nem vettem fel mert az elején volt.
felvettem 2 csatát ugyanazzal a hibi grpal egyik helyen amg szoba kempelés másik pedig amgtõl nem messze utolértük õket, nem nagy szám a két csata de ennyi volt kb ma fgsfg 😊 megcsinálom ha nem tul nagy felrakom ma este vagy holnap délelõtt.

zzz
383 hp-t gyogyit a specline heal power relicek nelkul, ha megvan mind a 3 akkor 400 fole.
Insta mezzert 47 music nonsense, enemy caster group nincs, tankokrol lepattan, supportra meg a sarga is bemegy.
Nekem ugyanaz a spec-em csak cuccokból nincs +11. Te is tudnál ilyen tesztet csinálni? kiváncsi vagyok a különbségre.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
emain 120+ alb, np megöl 20-30 embert DH 30-50 embert majd meghalnak CG online, folyamatos addolás-zergelés alb részrõl... nem sokára counterzerg, albok meghalnak azt megy a másik realm zergje.
odin 30+ alb, alb guild grpok (2-4 általában), random hibik-midik 2-3fgvel néha, egy-két midi-hibi gg (ez volt kb olyan mint emain prydwenen saccra)
hw üres
Bár ezen felesleges vitatkozni, excalon szétzergelnek nagyon sokszor viszont van mindig akció + random farmolni való + picit talán pergõsebb a dolog. Prydwenen többnyire guildgrpok, sajnos sokszor fordult elõ hogy nem volt mit ölni (legalább is TDDvel), HWbe is van hent ami nagyon jó dolog sztem, nincs 200+ ppl emainba.
szal mindkét szerver jó vmlyen szempontból.
zzz
Lourker
Az én shamanom átlagban még a 100-at se érte el, pedig anno maxoltam neki mindent.
A bardom 16 regro-val 217-et gyógyít/cast a 3 power relic-kel.
Hát szerintem a bard és a warden kb annyira gyógyító mint a shaman. Magyarul rvr közben nem nagyon gyógyít. max végszükség esetén, de bard-ra vagy warden-re alapozni mint gyógyító elég furcsa számomre.😊
(az én buffbotom 700at healel vagy 1.5 secenkén 430at stabilan. kb ennyi a különbség a main healer és a bard között)
zzz
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
ja igen nálunk sajna csak 1 bodyguard van , a pally szal 2 bodyguard nem játszik nálunk 😞 bár assist train miatt egy is elég.
Félreértés ne essen tiszta csatánk nekünk is csak a legritkább esetbe van. lehet ez mert addol még1 enemy fg de lehet azért mert megérkezik a láma 3fg albi rr1 zerg akik mindent szétcsesznek. ezekután persze az ember nem hibáztathatja a midik/hibiket akik 2-3 fgvel jönnek visza mert érthetõ a dolog csak ugye a mi szempontunkból szopás eléggé.
bof meg akár hiszed akár nem ,elég ütõs rendben , (assist train igy is elég esélyes sorc/theu ellen bof alatt is ha picit tudnak interruptolni healert) de ha az enemy grp elég jo (maelstrom meg van olyan jo) és kihuzza a 30secet vagy mennyi, és simán kihuzzák mert õk kurva jol csinálják, akkor onnan fekszünk mint az állat. SoS se mindig tökéletes ilyen szintû grpok ellen mert a skald speedel sprintel jön utánam, és képtelen vagyok mezzelni mert ha megállok lever 3 ütésbõl, illetve ahogy megállok instái bennem vannak. qc se mindig megy ilyenkor arrol nem beszélve hogy nagyon sokszor bugos az SoS és nem lehet castolni alatta. persze a megoldás hogy SoS, Purge, Moc, hehe lol 😊 szal ilyenkor ez a megoldás de azért ez elég kemény mert igen ritka hogy ez igy együtt aktiv.
sorcok sebeznek 250-300at az oké, de a theuk, pláne most a mienk aki 45 earth specces vagy vmi ilyesmi, szal õ a baseddjével aztán 200at sebez talán és 500 dmg 2 secenként nem nagy cucc felhealelni és akkor ott az interrupt még :p alap az hogy enemy mindig sorc/theu veri/interruptolja nem a clericet .
excal meg primetime-ba nagyon szar volt vmelyik nolbys arc mondta hogy ott x-18-ig ill 24-x-ig érdemes játszani.
Most sztem nagyon jó excal rvsr low rr grp-al, mondjuk csak primetime játszunk tehát most is zergy néha de 1-2 hét és jönnek ml10es rvsr grp-ok ill. ml10es zerg is lassan onnantól kezdve szar lesz.
Lourker