Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az õrült az Toxii az odáig ok, de ki volt részeg? 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Elég komoly rvr este volt, nagyon jó csatákkal.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Valaki tud még olyan artifact mobot amit ha csak 1x sebzel akkor is beadja a küldit és az artifactot?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
egy kettõ stealther mindig volt.
mondjuk azt elértük ,hogy egy iq bajnok midi csinált egy karit pryd/albban és elküldött a picsbe aztán meg ki is lépet.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
esetleg no comment,de ez ami az egészbõl engem is érdekel :-D
szal mijaza NC? 8-)
Lourker
anti hero
hát figy engem még az olyan über bardok se tudnak be instacczni mint bármely np-eclipse-ad bard, vagy bármely neves guild rvr grp bardja/healere
Akkor ez nem skill hanem NC
Az már más kérdés ,hogy a végére beaddolt pár albi még.Bár 3 chanter azért a +25 %speed buffal akármilyen low rr tud érdekes dolgokat csinálni egy mg nél.
2es fight.ugyan az a banda csak nyilt terepen.esélyük annyi volt mint mókusnak az erdõ tûzben.
2es fightban szerintem lassan öltünk.2 polés volt a csapatban tehát semmi fotm merc.ha van egy merc azért kicsit lehet hamarabb végzünk.
Mersain szerintem ezt a skillezéses dolgot hadjuk mielõtt még valaki bepöcen rád.
hát az gáz hogy ennyire üres prydwen.
zzz
add nem jöhetett volna mert 2 fg albi elõl halásztuk el ezeket is 😞(
szal pry-n szinte semmi sincs rvr szempontjábol csak nagyrészt low rr bandák. meg zerg. azt ennyi 😞 elsõbe ugyanaz az fg van mint 2. csatába, és több az alb tényleg ott de egyszerüen nem volt más ahol kevesebb vagyunk oO
zzz
videóról:
1 csata: nem igazán értettem mi folyik ott, meg hogy az most eclipse vagy milyen grp volt az se teljesen világos, de azért behaltak (bár többen voltatok jóval, vagy gyorsan releaseltek?
2 csata: fg random hibi, legalább átérezhettétek picit a 2es hh movie feelingjét, gyors és tûrhetõ rp :x. Csak azt nem értem miért nyomsz el 50% manát mezz spamre 😊 Egyébként nem rossz, csak mmm inkább hagyjuk.
A zene nekem tetszett egyébként.
zzz
zzz
zzz
Amugy a video eleg gyengus. Mondjuk lehet mert nem volt enemy ...
Sebzése miatt is nagyon jó a sorc sztem.
Lourker
Lourker
Single-vel mezzeled a sorcot és aoe-vel a grp-t.
Timer nem nagy problema sztem mivel van egy single stunod és egy single mezzed ami arra elég bõven hogy az egész grp-t bemezzeld.
A szimpatikusság és az überség nem ugyanaz:p
Sorc nem amiatt a qc mezz miatt über ha über sztem.
Lourker
anti hero
}:-)
anti hero
2: nem fogja meg egesz grpot
3: timeres
:p
szted nem uber a sorc, nekem szimpatikus, izlesek es pofonok
anti hero
2. grpnak pechje volt, fél orán belül voltak az elsõ csatához (kb 10 perc mulva) és nem volt GPjük (amgnél elõtték amikor fentieket mezzeltem), meg nagyrésze low rr volt, egy vagy két rr9 körüli volt csak. (a kutya latino gimpen caster 😛 )
az a baj a mostani kempelõs csatákkal hogy nem nagyon lehet gyorsabban mert kivárásra kell kicsit játszani. ugyanis felrakja az egyik drood/cleric/healer tök mind1 a mana wardot másik a healwardot, egy stormlord az endu/manaszivo vagy dd stormot (rais azt rakta fel amgnél amikor smite effekt volt a kapunál) és onnan elég szépen lehet caster grpal kempelni ha jol csinálod. pl ilyet tud a dd stormom, felrakom mmg 2 kapu közé és amgnél látom ha átjön vmi mert sebzem 100-200 között szal lol 😊
de amugy ez a video se mutat sokat még mert a fotm high rr guild grpok enemytõl nincsenek még kint mert a midik lemaradtak picit toaba hibik meg nem tom de õk se nagyon vannak. szal majd idõvel.
Mester: insta ccvel engem 99%ba nem tudnak megfogni mert hiába jön szembe , nem mindig stickelek a liderre, a grp közepén megyek nem tud kijelölni csak mikor már késõ.