Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
😄
az õrült az Toxii az odáig ok, de ki volt részeg? 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tiffa
55k, örültekkel és részegekkel csapatoltam hajnalig.
szerintem egysincs.többit azért jóval nehezebb megszerezni.
AngeLujo
Na mostanra 50k lett belõle de már fáradt vagyok szal léptem 😊
Elég komoly rvr este volt, nagyon jó csatákkal.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
mi még maradtunk picit és nekem 48k rp jött ma este 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Mennyi olyan artifact mob van mint Hermes?( A harpyákhoz húzva mégha 1et sebzel bele akkor is beadja a küldit és a winged helm-et)
Valaki tud még olyan artifact mobot amit ha csak 1x sebzel akkor is beadja a küldit és az artifactot?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

de legalább jött olyan 40-45 k 8tól 12 ig
szerintem kevés volt a tiszta harc Ubi

egy kettõ stealther mindig volt.
mondjuk azt elértük ,hogy egy iq bajnok midi csinált egy karit pryd/albban és elküldött a picsbe aztán meg ki is lépet.
Uberlama
bakker ezt nem hiszem el ma jobbnál jobb fgvsfg fightjaink vannak, erõs gropokkal erra ma nem ugy rendezkedek be hogy videozzak 😞(

Hangianix
nice chat? egyszer irtak, amikor karomkodtam xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

majd szamolom hanyszor mezzel le minket a csunya sorc ba, ok?

anti hero

nem errõl beszéltem csak hogy hadjuk egymás skilezését.azt majd a kocsmába meg a kitud messzebbre hugyozni kocsma után címû topicba.szerintem tök felesleges egymás skilljérõl beszélni.
Na Cész ?😊
Botond
non cense :-) pöszék elõnyben :-D
esetleg no comment,de ez ami az egészbõl engem is érdekel :-D
szal mijaza NC? 8-)
Uberlama
sajnálatos hogy nem hiszed el de hát ez van mindig van egy hitetlen oO mi az a NC ?

ez nem erõszakoskodás hanem a tények közlése ^^(:p)

Lourker

faszomat vitatkozol velem :] hat ha mashogy gondolunk dolgokat most minek eroszakoskodni? nalam ez nem visz sehova 😊

anti hero

Mert akkor aztan annyi nekem tudom =)))

hát figy engem még az olyan über bardok se tudnak be instacczni mint bármely np-eclipse-ad bard, vagy bármely neves guild rvr grp bardja/healere
Akkor ez nem skill hanem NC
Tiffa
lol csajok lol, bár néha én is csajként gondolok Weldrinre 😊
1es fight .próbálgatjuk az MLeket.amint láttátok a csajok próbáltak feltenni pár Wardot de nem sok sikerrel.
Az már más kérdés ,hogy a végére beaddolt pár albi még.Bár 3 chanter azért a +25 %speed buffal akármilyen low rr tud érdekes dolgokat csinálni egy mg nél.
2es fight.ugyan az a banda csak nyilt terepen.esélyük annyi volt mint mókusnak az erdõ tûzben.

2es fightban szerintem lassan öltünk.2 polés volt a csapatban tehát semmi fotm merc.ha van egy merc azért kicsit lehet hamarabb végzünk.

Mersain szerintem ezt a skillezéses dolgot hadjuk mielõtt még valaki bepöcen rád.
Hangianix
Rugjatok ki a shamant, jovok :p

nah, random de balanced grpal most öltük meg outlaw grpját (ml10 grp, igaz a clericek most mások voltak) pedig mezzel kezdtek, majd fg random alb addot. :d

hát az gáz hogy ennyire üres prydwen.

zzz

Uberlama
hehe öszintén szolva semmi értelme nem volt de inkább nem álltam neki nukolni hogy esetleg egy GP után kapjam az áldást igy meg ha gpznek akkor is van interrupt 😊 meg olyan jol néz ki amikor mezzelek és különben is :o
add nem jöhetett volna mert 2 fg albi elõl halásztuk el ezeket is 😞(
szal pry-n szinte semmi sincs rvr szempontjábol csak nagyrészt low rr bandák. meg zerg. azt ennyi 😞 elsõbe ugyanaz az fg van mint 2. csatába, és több az alb tényleg ott de egyszerüen nem volt más ahol kevesebb vagyunk oO

csak azé mert 100% manát elbaszni random grpa elég nagy "tékozlás" mivel jöhet az add bármikor (legalább is sztem😛

zzz

Engem meg senki nem tud bemezzelni ,de nem azért mert über vagyok és lagcsitelek hanem azért, mert nem járok rvr-be.😊

Hangianix
En olyanra gondolok, amikor magunkat hozzuk hatranyba valami miatt (miattam is volt mar ilyen 😊 ) - fel csapat megall, fel csapat tovabb megy etc. Ezert is helyesbitettem, hogy nem benasag, csak az, hogy nem jatszottunk egyutt meg.

attól függ kit veszel alapul,ki a jó? majd mutass rá excalon, mert eddig csak a bénákból csináltunk 350k rp-t eleddig :x

videóról:

1 csata: nem igazán értettem mi folyik ott, meg hogy az most eclipse vagy milyen grp volt az se teljesen világos, de azért behaltak (bár többen voltatok jóval, vagy gyorsan releaseltek?
2 csata: fg random hibi, legalább átérezhettétek picit a 2es hh movie feelingjét, gyors és tûrhetõ rp :x. Csak azt nem értem miért nyomsz el 50% manát mezz spamre 😊 Egyébként nem rossz, csak mmm inkább hagyjuk.

A zene nekem tetszett egyébként.

zzz

Hangianix
Helyesbitek, nem benak, hanem osszeszokatlanok.

juj, ennyire nincs semmi prydwenen?

zzz

Hangianix
Szamitott egyaltalan? Legalabb jobban szorakoztunk rajtuk 😛 (es az a szomoru, hogy mi is eleg benak vagyunk, de megis :p)

töltöm én is, dreams csak azé mezzelt be mert lurki str buffolni akarta cc helyett

zzz

Hangianix
Nekunk is volt csatank ahol nem volt add semmilyen reszrol. Igaz midik reszerol azert nem, mert senki se akart beaddolni 60 alb ellen xD

Uberlama
hehe mers, mondtam hogy nincs még kint enemy, csak páran kérték hogy vegyek már fel videokat mi hogy toljuk, eddig ezek voltak a legkomolyabb csaták ahol nem votl add hehe szal gondolhatjátok mi van 😞((

Hangianix
Dreams mar egyszer bemezzelt minket. Szerencsetlensegukre :p

Hangianix
Mienk se volt jobb, szal...

Hat hiaba a skill ideat van...
Amugy a video eleg gyengus. Mondjuk lehet mert nem volt enemy ...
Ja amúgy tényleg jóval nehezebb hogy nem te leadelsz de mivel egy innocu van a teamben azért nem olyan nehéz kijelölni és megnyomni egy gombot,de így átgondolva tényleg hamarabb meg lehet csinálni aoe mezzed tök mind1 kit jelölsz ki aztán face/mezz , aztán nemtom excalon mondjuk nomális sorccal még nem nagyon találkoztam eddig.:p

Sebzése miatt is nagyon jó a sorc sztem.

Lourker

Uberlama
hát figy engem még az olyan über bardok se tudnak be instacczni mint bármely np-eclipse-ad bard, vagy bármely neves guild rvr grp bardja/healere, csak nagyon ritkán, és ez nem azért van mert olyan über vagyok és lagcsitelek 😛 de miután nem vagyok olyan hülye hogy grpot vezessek sorci létemre, mire megtalál és kijelöl, még ha inconnu vagyok is, tul késõ mert face/mezz már bent van akármit is mondasz 😊

Uberlama
sorc meg über nagyon btw, bolt range mezz mind állocsatába mind fg/fg csatába baromi nagy elõny. az már mondjuk nem hogy egy assist trainek max 2 (inkább1 ha komolyabb a grp) kör vagyok ha nincs heal/guard stb 😊

Nem rr1 firbolg 0dex bardokból kell kiindulni:p

Lourker

Uberlama
jah elég szopatás lett a campelés, ha igy nézzük ugy ahogy igaza volt mythicnek (bodyguard grapple meg pár másik kivétel) sima rvren nincs hatása annyira, csak kempelésben a toanak lol 😊

...
Single-vel mezzeled a sorcot és aoe-vel a grp-t.
Timer nem nagy problema sztem mivel van egy single stunod és egy single mezzed ami arra elég bõven hogy az egész grp-t bemezzeld.

A szimpatikusság és az überség nem ugyanaz:p
Sorc nem amiatt a qc mezz miatt über ha über sztem.

Lourker

jha a lenyeget elfelejtettem mondani oO latom van jo kis assist! az szuper :p

anti hero

little devil?
}:-)

anti hero

ja csak insta 1: semmeddig nem tart
2: nem fogja meg egesz grpot
3: timeres
:p
szted nem uber a sorc, nekem szimpatikus, izlesek es pofonok

anti hero

Hangianix
Outlaw 2 fgvel campelte mmg-t, 4 ward volt fent es jo kis high rr bagazs, mi a lofuttyot csinalsz ellenuk... 1-et megoltunk es kihaltunk. Igaz nem guild grp volt es csak 7-en voltunk, de nem volt rossz grp.

Hibik sehogyse állnak MLekkel. kb van 16 ember ML8-as és van másik 16 akik ML7esek.ML8-as az eclipse 1 groupja és a severance 1 groupja. Ugynézki mindenki elégedett az ML szintjével, mert senki nem szervez magas ML raidet.

Hangianix
Egyetlen elony, ha hatulrol jonnek az albok, sokan ugyis ugy szeretnek osztani xD

Egyetértek 😊
Uberlama
Bhal: hja és még csak 2es cast gyorsito van oO minden sirás ellenére nem véletlenül imádom a sorcom.
2. grpnak pechje volt, fél orán belül voltak az elsõ csatához (kb 10 perc mulva) és nem volt GPjük (amgnél elõtték amikor fentieket mezzeltem), meg nagyrésze low rr volt, egy vagy két rr9 körüli volt csak. (a kutya latino gimpen caster 😛 )
az a baj a mostani kempelõs csatákkal hogy nem nagyon lehet gyorsabban mert kivárásra kell kicsit játszani. ugyanis felrakja az egyik drood/cleric/healer tök mind1 a mana wardot másik a healwardot, egy stormlord az endu/manaszivo vagy dd stormot (rais azt rakta fel amgnél amikor smite effekt volt a kapunál) és onnan elég szépen lehet caster grpal kempelni ha jol csinálod. pl ilyet tud a dd stormom, felrakom mmg 2 kapu közé és amgnél látom ha átjön vmi mert sebzem 100-200 között szal lol 😊
de amugy ez a video se mutat sokat még mert a fotm high rr guild grpok enemytõl nincsenek még kint mert a midik lemaradtak picit toaba hibik meg nem tom de õk se nagyon vannak. szal majd idõvel.

Mester: insta ccvel engem 99%ba nem tudnak megfogni mert hiába jön szembe , nem mindig stickelek a liderre, a grp közepén megyek nem tud kijelölni csak mikor már késõ.