Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol. Hogy tudná pár ember összeomlasztani a szervert?
Ez albi specialitás pedig ott még animista sincs.
Tudom neked az az rvr magasiskolája, hogy nyomkodsz 1 gombot az assist trainben.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

AngeLujo
Hát ezt én is sajnálom tényleg. Ez az rvr magasiskolája, nem az ha tudsz játszani hanem ha képes vagy pár haveroddal server crusht csinálni ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
a nagyot szedd ki LOL :-P
Uberlama
jaaa oki : D pilla ... tesssék : ez egy tick volt Botond, és 10 percig 3-4 secenként tickel 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
!még! nincsenek,és check ur private üzi bazz :-D
Uberlama
jah hogy ugy :p én ugy értettem apkt kempelik nyilt terepen. prydwenen szerencsére nincsenek ilyen nagyonügyes kisgyerekek akik csak igy tudnának rvrezni hanem inkább ki se jönnek rvrre 😛 illetve 1 van, egy zöld vagy kék con animista aki ki szokott jönni SOLOba (nem normális imo) emainbe amghez és pakolni a gombákat hehe, általába egy grp lezergeli, na szal iylen helyzetekbe értettem hogy le lehet mezzelni :p

lol. Szerinted 3 animista ugyanarra a helyre pakolja a gombáit?
Apk-tól jössz és hibi oldalon vannak a gombák az ajtó 2 oldalán meg 1 lentebb akkor te átrohasz az ajtón és megáll a kép, majd meghaltál és a hulládat látod a földön. Nincs olyan pc vagy net amelyik nem akadna le ha hirtelen 160 enemys pop-pol elötte. A lagba hallna ki mindneki.
Komolyan kételkedem, hogy ti ezt szoktátok csinálni és ilyen egyszerû.
ML raiden voltam már 3 animistával és effects none mellet levágta a fél bandát a másik fele meg inkább nem mert csinálni semmitse, nehogy ledobja õket is. Nem hiába van megszabva már az ML raideken, hogy mennyi gombát rakhatnak.

AAAHAHAHAHAHAHAHAHA

~_~
Uberlama
hehe : D az igazság az hogy van egy olyan dolog hogy aemezz, 1 sorc lefut eltol 2t, grp átrohan lever mindent, tovább megy , gombák meghalnak 😊 legalábbis mi ezt csináljuk

grats lowbie
/vic

anti hero

Én csak azt sajnálom, hogy nincsenek kint emainban mindennap az animisták és akkor ott állhatnátok apkban, hogy mi legyen.
1 animista a lvl 21es gombáit non-stop tudja rakni font of power és mana dal mellett. 70es mob 10 sec alatt elbukik. Amg-re vetitve 3 animistával elég mulatságos lehet.

Hangianix
Na most midi zerg guild ment ki 3fg-vel szorakozni emainbe 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
hallod ez lol,2fgvel elvettünk 1 10es keepet (TDD) emainbe ,mentünk a 2. keepre wipoltunk mert jött 3 fg hibi kb, aztán a port után halljuk hogy hibik azt hiszik relicezünk és 100+ kempeli relicet 😊)) most meg zergelnek ezek emainbe hehe 😊

AngeLujo
Nálunk most a hibik csinálnak érdekes dolgokat, kb hatezer gombát raktak fel amg-nél és ott vannak vagy 4-5 fg-vel, szal nincs átjárás... szanaszét zergelnek minket, biztos aszitték hogy relicezünk 16 emberrel..

hát ja az a heti 2x4 óra vagy max 3x4 az igen sovány, de ahoz képest nem rossz :>

zzz

most éppen rr7-rr11 alb caster grp ml10 full artifactban kempelik amg-roomot, oda megyünk amghez és jön 3fg alb ADD át az ajtón :p hogy "tuti" legyen a dolog

zzz

Hangianix
Ha lenne rendesen guild RvR, akkor rr6 lennek szerintem.

AngeLujo
Az nem rossz ennyi idõ alatt, grati (a sok láma albinak 😄)

Uberlama
hehe grati fotm :p

Hangianix
rr5 lett vegre az overpowered shamanom 😊

es tobb killunk volt mint nekik? :p

anti hero

Hangianix
Nem tudom, gondolom, hogy hirtelen megjelentunk.

és az ebay? ezt mibõl vontak le hogy vett acountok?
Akkor pont hiányoztam:<

Np-sek nagyrésze nemhiszem hogy 15 körül lenne amúgy legalább is a képek alapján. Aztán tök mind1.

Lourker

Hangianix
Az nem ok voltak, legalabbis most valaki Excen azt mondta. Egesz pontosan azt mondta a NP-s bb, hogy szerinte a Hungarian Hussar'snak nem ott kellene buffolnia, hanem a Red Guard helyen. 😊

lol mégis ezt hogy gondolták? nem értem a dolgot .de szerintem a nolbysok sosem voltak normálisak szerintem

egyszeer láttam egy képet rolluk.ültek székeken vagy 20an és átlagéletkor meg 15 körül a fejekbõl itélve
hja, le ebay-eztek szeretett HH guildunkat a multkor a nolbysok es megkertek hogy ne ott taborozznk mtknal ahol, hanem menjunk arrebb 😊 mondanom sem kell igen jot nevetett mindenki
azt meg hogy miert ebayeztek le a guildunket, azt a mai napig nem sikerult megfejteni :]

anti hero

Hangianix
Jah, nem en vettem rr11 druidot. 😊 Multkor elfelejtettem megkerdezni NPseket ki az OOC tulaja. 😊

Persze hogy az olyan rvsr mániások mint te ne hagyják abba a daocot:p

Lourker

Hangianix
Te nem ertesz hozza ebay n00b. xD Mythic azt mondta nincs!

Logikus hogy van hatása a rvsr is mivel daocnak az a központi része ha nem lenne jóval kevesebb ember vette volna meg.

Lourker

Hangianix
Meg jo, hogy a ToA-nak semmi hatasa nincs RvR-re.

Uberlama
ja bg volt mert keepraid meg ha lettünk volna elegen akik nem lámák akkor esetelg relic, ezért .

eltüntetni nem lehet hanem van a stormlord lvl 2es cucc ami gt alapján megy és ha egy másik storm közelébe lövöd ezt be akkor odébdobja a stormot randomszerüen bármerre szal lényegébe izé 😄 namost képzeld el amikor 3 fg albi 20-25percig tart egy keepet onnan számolva hogy a midik elindulnak a toronyba fel 80an. namost ezt azért tom hogy ilyen sok volt mert ldhalálom volt és még portal viszaértem és még 2 stormot fel tudtam rakni ugy hogy a másodikat akkor raktam fel mielõtt az elsõ lejárt volna 1 percel szal elég komoly (tegyük hozzá nem kispálya volt 80an midin át viszamennem a toronyba de volt purgém :p ), szal felraktam elején a lord room alatti szinten a lépcsõre, pbaoezni nem tudtak gtaoehez gt-t nem nagyon tudtak szerezni, utána meg a lord roomba raktam fel a lépcsõ fölé a párkányra és alatta lévõket is ütöttem vele szal nagyon durva volt.

AngeLujo
Az hogy midi idegesítés volt tiszta erõbõl és 6 keepük a mi kezünkön volt mire végre kijöttek játszani. Akkor meg a 3-4fg-vel olyan szinten halálra szopattuk õket 3 keepnél (õk 80-an voltak a végére, a guardok alapján), hogy öröm volt nézni. Én persze haltam egy LD halált szal a legjobb buliból kimaradtam 😞

és mi ez a bg rvsren?

zzz

az ügyes, de van vmi ml amivel ellehet õket tûntetni nem ?

zzz

Botond
melyik kariddal? :-D
Uberlama
amugy aod vezeti az lwrpt albiba :o prydwenen is csak a golden age nevü 2 hete állandoan zergelõ guild elõz meg minket :<

Uberlama
jah de toxi is velünk volt rvren amikor az 50ks este volt :p

Ja a keepdoort 10 sec alatt lerombolom. hahah
3 relic ajtó 30 sec.😊

ok szuper:]

anti hero

Csak ma este lesz jó valamikor. Lehet csak 22.15 után, de probálok fél8 körül fellépni.

AngeLujo
Azért jót tesz a ToA az AoDnak is, régen voltunk ennyire a topba lw rp-be 😊
Ja és ez 3 nap alatt kb 😄

Uberlama
azért 3 nap alatt nem rosz ez :
15 Uberalma 861,296 115,374 50 Angels of Darkness Inconnu

Uberlama
a dd stormok igen 😊) 5percenként 1t tudok felrakni, 10percig tart 😛

legalább stackelnek a stormok?

zzz

Uberlama
DD storm in eksön oO csak ennek köszönhetõen a mai keepcsatákba több mint 10k rp jött :o

Fidel pls nezd meg a Privat uzidet.
:]

anti hero

Uberlama
lol 😄

Tiffa
Heffer, de nagyon, volt ott minden, szexuális zaklatástõl kezdve a hányni megyekig minden.