Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez albi specialitás pedig ott még animista sincs.
Tudom neked az az rvr magasiskolája, hogy nyomkodsz 1 gombot az assist trainben.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
ez egy tick volt Botond, és 10 percig 3-4 secenként tickel 😊SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Apk-tól jössz és hibi oldalon vannak a gombák az ajtó 2 oldalán meg 1 lentebb akkor te átrohasz az ajtón és megáll a kép, majd meghaltál és a hulládat látod a földön. Nincs olyan pc vagy net amelyik nem akadna le ha hirtelen 160 enemys pop-pol elötte. A lagba hallna ki mindneki.
Komolyan kételkedem, hogy ti ezt szoktátok csinálni és ilyen egyszerû.
ML raiden voltam már 3 animistával és effects none mellet levágta a fél bandát a másik fele meg inkább nem mert csinálni semmitse, nehogy ledobja õket is. Nem hiába van megszabva már az ML raideken, hogy mennyi gombát rakhatnak.
~_~
/vic
anti hero
1 animista a lvl 21es gombáit non-stop tudja rakni font of power és mana dal mellett. 70es mob 10 sec alatt elbukik. Amg-re vetitve 3 animistával elég mulatságos lehet.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
anti hero
Np-sek nagyrésze nemhiszem hogy 15 körül lenne amúgy legalább is a képek alapján. Aztán tök mind1.
Lourker
egyszeer láttam egy képet rolluk.ültek székeken vagy 20an és átlagéletkor meg 15 körül a fejekbõl itélve
azt meg hogy miert ebayeztek le a guildunket, azt a mai napig nem sikerult megfejteni :]
anti hero
Lourker
Lourker
eltüntetni nem lehet hanem van a stormlord lvl 2es cucc ami gt alapján megy és ha egy másik storm közelébe lövöd ezt be akkor odébdobja a stormot randomszerüen bármerre szal lényegébe izé 😄 namost képzeld el amikor 3 fg albi 20-25percig tart egy keepet onnan számolva hogy a midik elindulnak a toronyba fel 80an. namost ezt azért tom hogy ilyen sok volt mert ldhalálom volt és még portal viszaértem és még 2 stormot fel tudtam rakni ugy hogy a másodikat akkor raktam fel mielõtt az elsõ lejárt volna 1 percel szal elég komoly (tegyük hozzá nem kispálya volt 80an midin át viszamennem a toronyba de volt purgém :p ), szal felraktam elején a lord room alatti szinten a lépcsõre, pbaoezni nem tudtak gtaoehez gt-t nem nagyon tudtak szerezni, utána meg a lord roomba raktam fel a lépcsõ fölé a párkányra és alatta lévõket is ütöttem vele szal nagyon durva volt.
zzz
zzz
3 relic ajtó 30 sec.😊
anti hero
Ja és ez 3 nap alatt kb 😄