Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Van rola ss valahol, majd megnezem. De azt tudom, hogy Malev, Quin es Botond uber volt, 5-6 midik mentek le egymas utan, majd kijott a Dark Rage fg Pbuck vezetesevel es kihaltunk. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

semo1
Mennyibe kerül havonta a játék?

Botond
Quinlan legjobb warden akivel valaha találkoztam :-)
Hangianix
A warden talan Quinlan volt, mar nem emlekszem.

Corpse Summoner :p

Botond
kijaza CS?8-)
Hangianix
:p Meghatarozo elmeny volt, akkor ha van penzem masik accra (illetve guild tars befizeti az o masik accat, akkor tuti atmegyek Pry/Hib-re 😊 ).

Azert egy par napot elszorakoztunk a VW-del es Elmebeteggel 😊

Hangianix
Malevval es egy akkor rr6 wardennel voltunk, majd kesobb 2 heroval grpoltam (ok eleg kezdok voltak, Aurora Borealis volt a guildjuk). Volt 3-4 killspamem. 😄

Masik nap, pedig egy midi varat vedtunk CS-vel a midik ellen.

Botond
mert alma vagy :-P
Hangianix
De en Odinba mentem mindig 😊, nem talaltam volna ki Emainbe xD

Botond
esetleg mindkettõ :-D midikkel 4:1,albokkal 5:1 :-DDD a létszámarány ofc
Botond
mármint 4:1 vagy 5:1
Botond
ezt bármelyik random nap hozza pry/hibi...bár a 2:1 elég ritka,inkább 4-5 szokott lenni :-DDDDD
Hangianix
Jah, az a ket nap, amikor Botondnak koszonhetoen hibiben jatszottam arrol lesz emlekezetes, hogy vagy az albik, vagy a midik voltak 2:1 vagy 2+:1 aranyban velunk szemben. 😊

Botond
kis flémmel megit top10esek vagyunk,nem is tom mikor volt utoljára ilyen
nem Cougarra gondoltal? Zzang a zerker isten, nem svg

anti hero

ah inkabb nem kivanok belefolyni a vitaba, van jobb dolgom is..

ad 1 : 3-4fot azert hoztam fel mert kisebb csapatban tenyleg nem art, ha mindennkitudja mi a dolga, mert jobban egymasra vannak az emberek utalva, gondolom ezt mondogatja mers skillnek..

ad 2 : lujo/uberl meg mindig elegge durvan (magyarul alpari modon) reagal ilyen olyan postokra sztem

ad 3 : killer kollega kosz hogy javitottal. azert jutott eszembe ez a zergcsira szo btw, mert akkortajt ment az aod 1.5+fgvel amikor en meg hibiben toltam es hibibe nemhogy 1.5fgvel nem mentek akkor az emberek de 8 embert is ritkan lehetett osszeszedni..

anti hero

Hangianix
Eleg baj az hogy nem lehet, nem kellett volna AoD-nek 2 fgvel jarni Odinba, talan meg mindig jo lenne xDDD

Hangianix
Jah, de azonkivul eleg keves triple-t utsz.

Hangianix
Zzang rr11 😄, Venomz meg 600-at utott mainhanddel casteren. 😊

jah egyszer volt egy kis "prenerf svg" ütésem hangin, egy triple és egy quad, két ütésbõl 20% hp alatt volt... ezt se értem azóta hogy hagyhatták benne SIben tesztelések után (lehet amcsiba kevés midi szám miatt, mert egy ilyen "bug" nem megy át semilyen teszten.)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

rr9 palát vs rr9 svg, nem fog 2sec alatt végezni vele, bár lehet csak ZZang és Venomz volt béna de nem mentek keresztül Regurton olyan gyorsan :d

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Szerencses tripla, sokszor "duelezunk", teszteljuk a kulonbozo dolgokat egymason es nem nagyon utott meg rajtam triplat Dori xD

AngeLujo
Majd egyszer figyeld meg hogy ki kezdi el baszogatni a másikat és rájössz hogy ki az irritálobb kis *** (amit akarsz írj ide :p)

Másik meg hogy próbálj meg 3-4 fõs grouppal manapság rvr-ezni, asszem elég hamar elsírnád magad.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

egyébként nem tom mit gondolt mythic ezzel a +25%-al, alap gondolat az volt hogy hosszabb csaták legyenek, ehelyett olyan gyorsan szoktam-szoktak kihalni az emberek hogy az már röhelyes (mire reagálsz, nyomod instant meghal az ember:d

Hangianix
Inkabb 1-3 fos csapattal az 1-8 fos csapatokat 😊

AngeLujo
Merc toa részét még nem látom annyira mert semmi toa cucc nincs rajtam, viszont azt látom hogy rr8-9 toa savage mit tud (Kkriszt az 50+17 pajzsával meg talán mob3-al, kb 2 sec alatt verték agyon) 😊

fõleg hogy minden melee castnak (najó csak 90%, Battler - malice axe v. mindkettõ van fegyvernek, ami ugyebár slash... elég érzékenyen érinti mind zerkert mind svgot😊, nem azt mondom, hogy ha a slash resist buff elmegy (és nem bugzódik be)de akkor van solid 200-400 dmge van egy mercnek rajtam fentebb említett artiak ami kedves azért. Szerencsére high rr merc még nem ütött megvelük, de ha belengondolok hogy bnek volt 500-600as csapása akkor mercé se lesz rossz :p
Mig svgnek nagyon sok 1hitje van (kurva irritáló :p), persze bejön egy triple-quad egymás után az kedves vulner páncélon, de egyébként nem nagy szám.

Uberlama
uhm vhol irtam hogy kb egy szinten van savageval msot atm toa cuccba :pp

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

sry xD

egyébként fotm merc toaban erõsebb, mint a svg érzésem szerint, talán egy egálra kilehet hozni a dolgot, ha nagyon akarod... de játszottam mindkettõvel és mercet erõsebbnek találtam :x nem SIvel érkezõ quadmofoval kell összehasonlítani mert a overpowered szar volt :p

Uberlama
általánositgatás már megen :p

Bhal: én elég sokat láttam merset rvrezni régen, 2-4fõs grpokkal ölte az 1-4fõs enemyket odinba nagyon sokat, az se nagyobb skill imo 😊 pláne fotm mercel ami erõsebb mint savage ettõl függetlenül én nem szolom le mert nem rvreztem vele igy nem tudhatom, ellenben ez rá is igaz igy neki csak a szája nagy 😊

Hangianix
Ezt leforditom, mielott valaki felreerti, nem titeket nevezett csiranak 😊 hanem 2fg zergkezdemenyezeskent ertette, 😊

Uberlama
nem lehetek even

mint ahogy irtam elemzés, irhatok overpoweredest is, hidd el több lesz albionba mint midibe.

uber: az nem, az csak a reagálásom a tiédre :o

Uberlama
sajnálom hogy nem lehet olyan skilles mint te de ha ekkora seggfejnek is kell lenni mellette nem sajnálom 😊

mersain tudtommal 3-4es grpokban hozott ossze annyi ill tobbb rpt, amit ti (vagy akar te) fgs meg 2fg zergcsirakkal.. szal vagod

anti hero

Yib :> aztan copy pastes napom van olyan jo sok mokat talalok

anti hero

a mersain vs aod vonal ne fajuljon mar el :>

anti hero

Hangianix
Megtalaltad FH-t? 😛

"f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet f8 pet.

The Earth elemental attacks the cliff beetle and hits!"

:>

anti hero

Hangianix
Nem lehet healert osszehasonlitani clericcel. 2 class van egy karin, a'la bard. (Sot, ha endregent is vesszuk, akkor azon 3 😊 ).

AngeLujo
Jaj az isten megint megszólalt, az életbe soha nem rvr-eztél aod-al se ellene, mégis olyan kurvára vágod hogy ki mennyire skilles. Szánalmas vagy.

Hangianix
Nem rossz, de messze van az ubersegtol.

Hangianix
Hat savage messze nem olyan uber mar imo.

Hangianix
Mend/Aug jobb mint Reju/Smiter, sot Reg/Nature is jobb. Ez nem kerdes.

Ok hulye vagyok. Akkor alapozzunk tenyekre.
Ha nem alb lenne most a legerosebb realm nem lenne ennyi rp tek ilyen keves skill mellett.
"ITS FUN TO ADD M8S!"
- Herbal

anti hero

Logikusan azokat a karikat teszik be a rvsr grpban(építettben) amik az adott realmben jók és , ha így nézzük a dolgokat albik sírhatnak legkevésbé szerintem pre-toa idõkben õk tudták a legjobb grp-t összerakni.(ezt nem csak én láttam így hanem nagyon sokan pl. pe albok).

A clericet nem pac healerrel kell összehasonlítani hanem mend/aug-al. És úgy már nem mondthatni hogy bármiben hátránya lenne clericnek.(nat druid-nak sincs vmi sok hasznos spellje, arra jó hogy vmilyen szinten interruptolon arra meg smite is jó.)

Lourker

Uberlama
ja hát gondoltam ebbõl leszürhetõ melyik overpower melyik nem :p

Uberlama
mert az élet szép te meg hülye vagy mert az elsõ sort nem olvastad el azért 😛