Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Én mondjuk nem utálok senkit:p
Lourker
En pl hatarozottan elzarkozom egyes szemelyektol =)
az egyetlen amit nem tudunk megvenni az a helyismeret 😊
mindettõl függetlenül eléggé zavar ez az általánositgatás, és megjegyezhetném hogy majdnem hasonlo okbol jött létre HH aminek alapitotag-GMje voltam, de ugye ez már rég volt 😊 "
beteg vagy komolyan. azert reagalok csak most, mert most jottem haza. iszonyat nagy f*szsagokat irtal, remelem nem gondolod komolyan.
nem tudom te melyik HHnak voltal GMje, de nem ennek a mostaninak (atvitt ertelemben). komolyan mondom, hogy ilyen hozzaallassal, ha most kernel meg, semmikeppen nem vennelek fel guildbe, max egy beszelgetes utan (nehogy felreertsd nincs struccpolitika/elzarkozas senkitol isten ments). ha atjottok 2 dolgot jobb, ha elore tisztazunk: a guildunk ahova jutott az keves ember sok munkaja (atvitt ertelem megint), talan szerenytelenseg, de jomagam is ebbe a csoportba tartozom, ezert erzem fontosnak, hogy 1: a guild nem atjarohaz. 2: a guildben most van egy bizonyos foku nivo, ami miatt eleg kulturalt es normalis a legkor, ami vhol a bentlevo emberek eletkoratol, irl erettsegetol es attol, hogy hogyan fordultak egymas fele, mennyire voltak nyitottak, ez hatarozta meg. szal 2: csak olyan jojjon, aki tud viselkedni, mert nem szeretnem, hogy az ami most van nagyon valtozna. persze tudom, hogy nem is biztos hogy egyaltalan megjelenik vki, de ezeket secperc alatt leirtam, hogy minden ok legyen.
kb ennyi
anti hero
Hibbi vs albi caster grp.
Ha már felnyomtam volna egyszer, akkor bocsi, csupán nosztalgiáztam kicsit.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
akkor nyilván nem nekem szolt, de errõl pl nem tudtam. nekem mai napig van ott karim amit kaptam mind megvan a karijaimnál :p mondjuk igy legalább érthetõ mire gondoltál
1, fgvel kell csinálni, megbizható emberekel (albionba 5en kezdtünk és elég nagy szívás volt a 3ember hiánya :>😉
2, csak ott szabad kenni, sose mûködött jól ez a "1-2órát" itt utána log, fenét... pve pve 50ig, aztán sc go rvsr (toa nélkül is lehet látni hogy milyen az rvsr). Ez ugyebár unalmas, de enélkül csak húzodik húzodik a dolog, mindenki szépen megunja etc... ha rvsr-t akartok, akkor ott kell játszani, ha meg csak realm teszt akkor bgbe kell szépen felhozni egy fg-t és csá (ott is van elég alb amit ölni lehet xD)
my 2cents.
zzz
Mit mondanál?
Aztán megint jöttek emberek. Nem tudom kik de nem is érdekel a lényeg, hogy egyik sem vette komolyan. És ha az ember nem veszi komolyan a kariját és a realmet akkor ne próbálja beadni a guildnek aki bevette soraiba, hogy márpedig õ itt játszik. Akkor ne jelentkezzen guildbe mert az ha tetszi ha nem bizonyos "kötelezettségekkel" jár. Annyiban biztos, hogy ne törjön le az ujja ha be kellene írni sorry srácok kipróbáltam nem jött be. Ennyi.
mondjuk lehet most csak nekem nem esik le a dolog 😞 nézd el eléggé fáradt vagyok :o
midibe még komolyan nem xpztünk, az amikor sokan átjöttünk az egyértelmüen poénkodás volt, és a legtöbbjük nem gondolta komolyan.
engem mindig is nagyon érdekelt másik realm beli rvr meg ilyenek a hibi is 1-2 ember miatt maradt abba végleg igy beszivatva a többit, most megprobálunk olyan emberekkel nekiállni akik nem mondják be az unalmast féluton, mondjuk valszeg Nosfer is benne lesz noha miatta is szivtuk meg hibit

ha vágod olvasd el mégegyszer amire reagáltál!
El sem hinnéd mennyien megfordultak itt közületek...

az egyetlen amit nem tudunk megvenni az a helyismeret 😊
mindettõl függetlenül eléggé zavar ez az általánositgatás, és megjegyezhetném hogy majdnem hasonlo okbol jött létre HH aminek alapitotag-GMje voltam, de ugye ez már rég volt 😊
Ellenben ha valaki esetleg 1 csoport a századik csalódás után tényleg be akar állni és komolyan veszi a kariját, szeretettel várjuk :p
Valaki van itt aki ml10es convoker?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Amugy amit mondtam pusztan videokra alapoztam+regi elmenyekre. Termeszetesen tisztelet a kivetelnek.
Lujo te nem vagy kozottuk =)
anti hero