Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
Bazsi pont errõl beszéltem, imo jobban jár mindenki ha csinálunk magunknak itt is egy saját guildet saját szabályokkal. Én legalábbis így gondolom, mert nem akarom hazavágni a légkört azzal hogy ennyire szeretjük egymást egy páran...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Nem, Lourk nem utal senkit, allandoan Outlaw-t dicseri. xD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Midik meg a hibik nagyrésze azért utálja õket mert mindig 1fg-al rvsr-nek:o

Én mondjuk nem utálok senkit:p

Lourker

Miért utálják ennyire a golt? 😊 Pusztán kíváncsiságból kérdem, jómagam is golos lévén érdekelne kívülállók véleménye 😊
Mar hogyne volna elzarkozas =).
En pl hatarozottan elzarkozom egyes szemelyektol =)
"hmhm, pöcsfelhõ fogalmam sincs, az hogy nem láttok szivesen, hát kellemetlen de ez van, amellett hogy nem igazán meghatározo szempont 😊 egyértelmüen albi mellett lesz ha lesz, és segitséget max annyit fogok kérni hogy hol érdemes tápolni mert nem várok el és nincs is szükségem, se a többieknek szerintem segitségre, ha akarunk hozunk át pénzt és mindent megveszünk amire szükségünk lesz.
az egyetlen amit nem tudunk megvenni az a helyismeret 😊

mindettõl függetlenül eléggé zavar ez az általánositgatás, és megjegyezhetném hogy majdnem hasonlo okbol jött létre HH aminek alapitotag-GMje voltam, de ugye ez már rég volt 😊 "

beteg vagy komolyan. azert reagalok csak most, mert most jottem haza. iszonyat nagy f*szsagokat irtal, remelem nem gondolod komolyan.
nem tudom te melyik HHnak voltal GMje, de nem ennek a mostaninak (atvitt ertelemben). komolyan mondom, hogy ilyen hozzaallassal, ha most kernel meg, semmikeppen nem vennelek fel guildbe, max egy beszelgetes utan (nehogy felreertsd nincs struccpolitika/elzarkozas senkitol isten ments). ha atjottok 2 dolgot jobb, ha elore tisztazunk: a guildunk ahova jutott az keves ember sok munkaja (atvitt ertelem megint), talan szerenytelenseg, de jomagam is ebbe a csoportba tartozom, ezert erzem fontosnak, hogy 1: a guild nem atjarohaz. 2: a guildben most van egy bizonyos foku nivo, ami miatt eleg kulturalt es normalis a legkor, ami vhol a bentlevo emberek eletkoratol, irl erettsegetol es attol, hogy hogyan fordultak egymas fele, mennyire voltak nyitottak, ez hatarozta meg. szal 2: csak olyan jojjon, aki tud viselkedni, mert nem szeretnem, hogy az ami most van nagyon valtozna. persze tudom, hogy nem is biztos hogy egyaltalan megjelenik vki, de ezeket secperc alatt leirtam, hogy minden ok legyen.

kb ennyi

anti hero

Hangianix

Sorcy grp, avagy nosztalgia a régi szép idõkrõl.

Hibbi vs albi caster grp.
Ha már felnyomtam volna egyszer, akkor bocsi, csupán nosztalgiáztam kicsit.
Uberlama
sorc is RR6 ding 😛

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
nektek is belinkelek egy képet infim történelmének egyik legkeményebb csatájáról , csak nektek, csak most , csak itt, overpowered infi in action :p : ÍME

Uberlama
jaaa hogy ez a gond, már azt hittem velem is gond van, de megen általánositgatás 😊
akkor nyilván nem nekem szolt, de errõl pl nem tudtam. nekem mai napig van ott karim amit kaptam mind megvan a karijaimnál :p mondjuk igy legalább érthetõ mire gondoltál

Mmm figy csak egy jó tanács ha ki akarod próbálni milyen másik realm rvsr (én már 2x váltottam realmet, mindkettõben nyomtam rendesen rvsrt azért, igy vagy úgy :>😉

1, fgvel kell csinálni, megbizható emberekel (albionba 5en kezdtünk és elég nagy szívás volt a 3ember hiánya :>😉
2, csak ott szabad kenni, sose mûködött jól ez a "1-2órát" itt utána log, fenét... pve pve 50ig, aztán sc go rvsr (toa nélkül is lehet látni hogy milyen az rvsr). Ez ugyebár unalmas, de enélkül csak húzodik húzodik a dolog, mindenki szépen megunja etc... ha rvsr-t akartok, akkor ott kell játszani, ha meg csak realm teszt akkor bgbe kell szépen felhozni egy fg-t és csá (ott is van elég alb amit ölni lehet xD)

my 2cents.

zzz

Nézd nekem semmi közöm a hibi dolgaitokhoz de szerintem ha átmenne x ember "poénkodni" AoDba és adnátok cuccot, lóvét stb. (és akkor HHban nem volt 1 FG ember) aztán delete...
Mit mondanál?
Aztán megint jöttek emberek. Nem tudom kik de nem is érdekel a lényeg, hogy egyik sem vette komolyan. És ha az ember nem veszi komolyan a kariját és a realmet akkor ne próbálja beadni a guildnek aki bevette soraiba, hogy márpedig õ itt játszik. Akkor ne jelentkezzen guildbe mert az ha tetszi ha nem bizonyos "kötelezettségekkel" jár. Annyiban biztos, hogy ne törjön le az ujja ha be kellene írni sorry srácok kipróbáltam nem jött be. Ennyi.

Uberlama
aham rendben. Az igazság hogy nem nagyon tudom mire utalsz a pöcsfelhõ nevü karival a nevét kivéve 😊 bár már volt egyszer errõl egy-két hozzászolás hogy nem átjáróház meg ilyesmi 😛
mondjuk lehet most csak nekem nem esik le a dolog 😞 nézd el eléggé fáradt vagyok :o

midibe még komolyan nem xpztünk, az amikor sokan átjöttünk az egyértelmüen poénkodás volt, és a legtöbbjük nem gondolta komolyan.
engem mindig is nagyon érdekelt másik realm beli rvr meg ilyenek a hibi is 1-2 ember miatt maradt abba végleg igy beszivatva a többit, most megprobálunk olyan emberekkel nekiállni akik nem mondják be az unalmast féluton, mondjuk valszeg Nosfer is benne lesz noha miatta is szivtuk meg hibit

Btw bemutatlak a gondolatjelnek: –
ha vágod olvasd el mégegyszer amire reagáltál!

Nem akartam általánosítgatni pedig lenne rá okom!
El sem hinnéd mennyien megfordultak itt közületek...

Nem is kicsit 😞

Szvsz kicsit félreértetted az elõzõ üzenet tartalmát..
Uberlama
fogalmam sincs hogy az ki even

Uberlama
hmhm, pöcsfelhõ fogalmam sincs, az hogy nem láttok szivesen, hát kellemetlen de ez van, amellett hogy nem igazán meghatározo szempont 😊 egyértelmüen albi mellett lesz ha lesz, és segitséget max annyit fogok kérni hogy hol érdemes tápolni mert nem várok el és nincs is szükségem, se a többieknek szerintem segitségre, ha akarunk hozunk át pénzt és mindent megveszünk amire szükségünk lesz.
az egyetlen amit nem tudunk megvenni az a helyismeret 😊

mindettõl függetlenül eléggé zavar ez az általánositgatás, és megjegyezhetném hogy majdnem hasonlo okbol jött létre HH aminek alapitotag-GMje voltam, de ugye ez már rég volt 😊

Amikor relatíve biztos volt akkor sem tudtatok megmaradni se midben se hibben. Hiába volt morális, anyagi, powerlvl support. Szerintem el se kezdjétek mert ha ez lesz mint eddig - gondolok itt a remek leállt a pryd indítsunk pöcsfelhõ nevû karit viccbõl dologra - nem látunk szívesen.
Ellenben ha valaki esetleg 1 csoport a századik csalódás után tényleg be akar állni és komolyan veszi a kariját, szeretettel várjuk :p

Botond
nekem is ez a 3 volt qb-n taunt oldal,hátul...90%ban taunt,néha ha volt group,és futottak el akkor hátul 1vs1be meg csak oldal
Uberlama
tbh én is jobban örülnék hibinek de 2 olyan ember nincs aki kulcsember és majdnem elõlrõl kének ezdeni emiatt illetve emberhiány miatt, aztán egszerübb midibe kezdeni elölrõl , meg legalább ott van HH is 😄

Tegnap még Tiffa kívánta meg Bhalaget ma meg egymásnak ugrottatok feleslegesen. Legalább tegnap és ma is jót nevettem.😊
Valaki van itt aki ml10es convoker?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ja stilusjegyekrol meg annyit ,hogy ha szorult beled nemi onkritika ubi es visszaolvasod irasaidat akkor netan meg magadra is ismerhetsz...
Mondjuk en jobban orulnek ha hibeknel nyomnatok. Most ugy is az lesz overpow szal meg talan jo gameket is nyomhatnank.

Amugy amit mondtam pusztan videokra alapoztam+regi elmenyekre. Termeszetesen tisztelet a kivetelnek.
Lujo te nem vagy kozottuk =)
semo1
Letöltöm ezt a 561mb-t
+nézem milyen.
Köszi

Hangianix
Szerintem nem, talan jon be alapjatek + SI (elso kiegeszito) + ToA (masodik kiegeszito) kombo.

ez az egesz dolog csak elvi sikon mozog atm :] 2 toa compatible hibrid grppal tolnank outlaw es sok baratja lehet abbahagyna a jatekot :]

anti hero

semo1
Ithon már nem is kapni?

Hangianix
Boltbol. Nekem anno meg nemet guildtars vette meg, de volt aki Becsbol hozatta be, volt aki mazlista volt es justott neki az itteni boltokbol.

semo1
Azt irja 7 napig probálhatod
Nektek hogy van +?

Hangianix
Na az volt a 3. a hatulutes. 😊

Botond
van 4es block chain,de pajzs nem specelhetõ,meg akkor még MoB se lehetett,szal azt is a hajamra kenhettem,a hátulütés meg végképp hasznos volt...
Hangianix
Nem tudom megy-e, ha letoltod, ugyanis cd kulccsal kell aktivalni.

Botond
passz,én asse tudtam,hogy onnan le lehet
Hangianix
Jah, felraktam vagy 3 stylet, de csak tauntot nyomogattam. 😊

semo1
Köszi.
A file planet-en kivûl honnan lehet letölteni?

Botond
akkor volt parry style,de túl kevés volt a parrym,hogy használni tudjam,meg még nem is volt fixelve...
Hangianix
Ha jok a csatak, akkor nem erdekel az rp, zerg ellen, csak az rp erdekel. 😊

Hangianix
Akkor meg harci spec voltal gimp heallel. 😊 Nem is assistoltam, en voltam az interrupter. 😊

Botond
még mindig rpwhore vagy :-P
Botond
ennyit csináltam én is,wardennek nincs styleja csak a taunt...meg 1vs1be oldalazok,és akkor oldalütés bemegy 5bõl 3x talán,és annyi...wardennek nem az a lényege,hogy odamész és agyonvered 3 ütésbõl,hanem,hogy te maradsz tovább életben ;-)
Hangianix
Mi grpunk tuti atalakul semi caster grp-a 2 sm-mel, ugyanis Bhal elgondolasaban az a hiba, hogy mi a tank grpunkkal kb az rp 20%-at kapnank meg. 😊

Botond
havonta rerolloltok excalon,szal nekem van tippem :-)
Hangianix
De azt is tudom, hogy csak tauntot utottem, mert nem volt kedvem vegignezni a kulonfele styleokat 😊 + gyogyitottam.

Uberlama
Bhal: valahol irtad hogy kár hogy kihagyjuk excal rvrt mert nagy élmény meg hogy mehettünk volna midibe és mi caster grp ti meg a tietekkel. na nem akarom elkiabálni de lehet hogy lesz belõle vmi. most kezdtük el szervezni páran hogy a hibisek egy része meg más emberekkel midibe caster grpot csinálni excalon. semmise biztos még de egyelõre pozitiv a helyzet, 2nd healer és warrior ami hibádzik még.

Botond
12 euró havonta
Botond
igen,ilyesmi a skilles játék,és ilyesmi ami nem az :-)
Uberlama
öhm akkor még theuval toltam, sorc 1M rpjét már fullba 1fgvel szedtem össze én, és azért reagálunk igy mert nem esik jol ha olyan vki osztja az észt aki semmit se tud rolunk errõl ennyit.