Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Ezt mond Tafnak. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tiffa
Igen Bazsi, borzasztó, a probléma az, hogy az AoD náluk már szinonima az alb-ra, tegnap is mazonapot tartottunk a csapatommal, és az egyetlen albi groupként emainben megpróbáltunk átjutni amg-n, többnyire sikertelenül, ha silot megláttam már sikongatva énekeltem 😊 Steveh meg a zergje egyébként nem is emainben volt este, hanem Fensalir raideltek. Ahova végül mi is becsatlakoztunk amg füves területének részletese tanulmányozása után.
Tiffa
Egyébként a farokméretes szövegért lassan elkezedem szedni a jogdíjat ...
AngeLujo
excal/alb és prydwen/alb azért elég távol áll egymástól :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

borzaszto vhol
...

anti hero

Tafaya
Mar kezdem mexokni hogy albkent jo sose lehetek, vagy overpowered vagy lama 2 bitbe ennyi fer.

Hangianix
Ha eleritek 50-et es kimentek RvRzni majd meglatod :p Tafaya kitagad titeket AoDbol a sok alb anyazas miatt :p

AngeLujo
Ne felejtsük el hogy Steveh is rr9 már és hülyére zergel mindenkit, bizonyám!! :p

Hangianix
Excalon neha tolunk is kerdezik, hogy hol olunk. 😊 Mi csak akkor adunk infot max, ha kihaltunk, de akkor is release utan kb. 😊 Igazabol meg az 1 perc addolassal se lenne gond, ha csak 1fg jonne. De altalaban a stealther addok hamarabb ott vannak es altalaban nem 1 fg jon. 😊

Ugye amit mar mondtam, minek irjak be cg-be, hogy 1fg midi, ha mar amugy is 3-szoros tuleroben vannak es nemcsak rr2-rr3 emberek. (Meglepoen sok rr6-rr7 ember van zergben).

Uberlama
ugyanaznap aod is szerzett 50kt ha jol hallottam 😊 szal vmi nem smakkol :o

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
amugy ez fura mert amennyiszer bent voltam hhba online shamymmal és dumáltunk sose volt gond, mersel ugyan ritkán értettünk egyet de valahogy online mindenki normálisan viselkedett nem ugy mint itt a forumon.

ettõl függetlenül külön guild lesz.

AngeLujo
nekem van jobb:

zsigulival érkeztem,
tele van a csomagtartóm szerszámokkal,
szabad-e locsolni?

😄

AngeLujo
köszi már olvastuk és sajnos az a srác valahogy nem tud meggyõzni arról hogy láma vagyok ^^

Botond
még 2 éve persze,innis mellett együtt kentük az xpzést lvl40 körül,Jamies+Zanzi+Tare+Badb ez volt a standard pooka killer group,a régi szép idõk...
Botond
Tareregiont én PLtem fel Jamiessel ^^ szal õt nekem köszönhetitek lol

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
ferrarival érkeztem
qrvanagyot fékeztem
okos vagyok szép és laza
most locsolkodjak,vagy menjek haza?
AngeLujo
imo tedd a végére nyugodtan hogy "volt" 😞
sajnos emainbe nincs add nélküli fight 90%-ba és legtöbbször alb add van, szal excalosodunk..

Ja excalon nem lehet sírni addért mert tényleg szinte minden fightba az van, prydwen ebbõl a szempontból sokkal jobb.

Lourker

Ezen a szar sg-n kijelentkezés sincs, meg time out.. Mijarákért álítottátok bejelentkezõsre? Tiszta baromság.
lol mijazaz msg tõlem.. ez hülye bazz esküszöm.. honnan szedte azt elõ, amit délután írtam?
Najah ez ilyen :/ Lehet baromi hülyén hangzik, vagy nagyképûnek mittomén, de higyjétek el, iszonyatosan idegesítõ, hogy valaki állandóan addol ránk, lehet az alb vagy más, pl ketten sstvel lenyomnánk 3stealthert, de nem, rohadtul ott kell akkor járjon másik duó, vagy akár egy fg alb, és persze baromira a mi kicsiny rpnkre fáj a foga, már nyukolják is, meg ütik a MI rpnket 😛 Jójó, gyerekes az 'én láttam meg elõbb' hozzáállás, de ketten 500rp-t kapunk 1 killért, amiért azért sztem meg is dolgozunk, erre jön fg add, és kapunk helyette 200at, Összesen. Percig ne higyjétek, hogy én ezért oda vagyok meg vissza. Mindezek ellenére ez excal, itt ez az alap :/ Néha jól jön, nem mondom, relic védés, vagy attack, olyankor persze elõny..
Emain cg Mindig van excalon, ezt jegyezzétek meg. Mindig. Megöltök 1fg albot, tuti vki leadja a drótot, hogy itt meg ott, de kérdezgetik is õket egybõl, hogy hol, mi majd jól... S mivel emainben fõ idõben jó sok alb van, bizony, az az 1perces adding time eléggé reális 😛
Lehet, hogy nektek van igazatok, mostanában nem játszom sokat velük, csal látom rohangálni õket néha, ebbõl vontam le a következtetést, hogy valszeg azért még fgoznak. Ami azt illeti mg camprõl két dolgot mondanék:
1.: hibbik kb kétszer többet csinálják, azaz majdnem mindig, ezen nincs mit vitatkozni, ez biztos. Már csak azért is, mert szinte mindig amgnél csinálják, így nehéz átmenni rajta, csak ha kezdessz velük valamit. Mint régen mikor millben campeltek, ez is hibbi találmány. Láma dolog, de kit érdekel, csinálják csak. Viszont jó volt látni, mikor roomcampbõl sojurner 8 abilityvel (az a forceful zephyr) kihozta cody a main nukert, és kihalt ahogy kell. Genyó ability az már biztos 😊 Alpha így szólózza a bdket, totál esélytelenek (igen igen, bd esélytelen egy mincer ellen 😊 de jó ezt leírni 😊 )..
2.:Egyszer beszorultam zoysterékkel mg roomban, kb 5fg middi próbált minket lenyomni, ami persze végülis sikerült is, de hidd el, nem jószántunkból mentünk be oda, tulképpen bemenekültünk. Egy darabig tartottuk magunkat, kb 1fg-nyi middit megöltünk, majd le lettünk zergelve mind állat 😊
Szal nehéz általánosítani.. hibbik sem azért mennek roomcampelni, mert az olyan über fun, hanem mert így legalább van némi védettségük a zerg ellen, mielött kifüstölik õket, tuti megölnek párat, azaz kapnak rp-t jól 😊 Az érem két oldala ugyebár..
velünk speciel ma egész nap ez történt.próbálunk fg vel menni aztán taláunk enemyt és nem kell várni 1 percet legalább egy albi group addol
Nem maga a room camp a baj hanem egy rr11-es ml10-es grp-tól nevetséges a room camp(4-5warddal:p) amikor pl 1fg low rr midi van csak ott stb.

Aztán lehet próbálnak egy fg-al menni csak túl sok albi van emainban nem tudom:o

Lourker

Lehet, hogy nektek van igazatok, mostanában nem játszom sokat velük, csal látom rohangálni õket néha, ebbõl vontam le a következtetést, hogy valszeg azért még fgoznak. Ami azt illeti mg camprõl két dolgot mondanék:
1.: hibbik kb kétszer többet csinálják, azaz majdnem mindig, ezen nincs mit vitatkozni, ez biztos. Már csak azért is, mert szinte mindig amgnél csinálják, így nehéz átmenni rajta, csak ha kezdessz velük valamit. Mint régen mikor millben campeltek, ez is hibbi találmány. Láma dolog, de kit érdekel, csinálják csak. Viszont jó volt látni, mikor roomcampbõl sojurner 8 abilityvel (az a forceful zephyr) kihozta cody a main nukert, és kihalt ahogy kell. Genyó ability az már biztos 😊 Alpha így szólózza a bdket, totál esélytelenek (igen igen, bd esélytelen egy mincer ellen 😊 de jó ezt leírni 😊 )..
2.:Egyszer beszorultam zoysterékkel mg roomban, kb 5fg middi próbált minket lenyomni, ami persze végülis sikerült is, de hidd el, nem jószántunkból mentünk be oda, tulképpen bemenekültünk. Egy darabig tartottuk magunkat, kb 1fg-nyi middit megöltünk, majd le lettünk zergelve mind állat 😊
Szal nehéz általánosítani.. hibbik sem azért mennek roomcampelni, mert az olyan über fun, hanem mert így legalább van némi védettségük a zerg ellen, mielött kifüstölik õket, tuti megölnek párat, azaz kapnak rp-t jól 😊 Az érem két oldala ugyebár..
ja tom melyikrol beszelsz. mtk elottirol na az durva volt 😞

anti hero

ja mikor behuztak groundtargetre a tankokat es grapple + pbaoe vagymiafaszomvoltcsakneztem
ilyen is volt true :]

anti hero

Hangianix
Az a masodik fight, ami amg-nel volt nem? Es mmg felol jottek az addok.

Hangianix
Az is volt amit Bhal mondott, de akkor 1 cleric volt (Therg) es a masik helyen egy necro volt.

Hangianix
Egyszer kikaptunk mpk-nal ugy, hogy elment rajuk a mezz stb, de olyan gyorsan castoltak, hogy amnesia minden masodik spellt akasztotta csak (pont mint amikor a fel DH grppal talalkoztunk) ment a grapple spam, es MoC-kal kicsinaltka minket. Ott tisztan latszott a ML10 > ML1 :p Kulonben siman haltak volna.

nem:p egyszer lebasztak mintket úgy hogy mi mezzeltünk és folyamatos amnesia spam volt(akkor töntöttük el hogy más grp setup kell).

Egyszer meg már 4 megöltünk nálunk 0 halott de 2fg albi addolt:p

Lourker

ebbol egyszer elvesztettuk a mezzt de countermezz megvolt es megoltuk oket, a masik esetben meg durr bement a mezz mindenkire outlaweknal es elSOSoltak a picsaba vissza atkba :]
nem?

anti hero

Hangianix
Ha beleszamoljuk azt is amikor campeltek valamelyik tornyot, akkor az volt 5 alkalom is. 😊

Ok. De maradjunk annyiban hogy gol utálat elég általános excalon és nem azért mert olyan jók lennének fg vs fg fightokban.

Mostanában tényleg "viszonylag" sokat látni outlaw-t fg-al.(1 hónap alatt talán 2szer is találkoztunk úgy hogy fg vs fg és egyszer még albi addok se jöttek^^)

Lourker

Az meg hogy ti ketten vagytok szép és becsülendõ de nem nagyon tudtok olyan helyre menni emainba ahol nem lenne másik 15 alb stealther vagy midi stealther. Én nagyából ezért hanyagoltam nsmet, mincer m8el még poén mert van CC, SOS etc amivel lehet több enemy ellen is tolni, de mincer+infi duo ellen menni enemy stealther elég értelmetlen dolog (ha solo-duozni szeretsz, egy normális alb duo lever 99%ban).
de azért szép teljesítmény mindenképp (bard + ns duoval 3 hunter 2 sb + 3 random midi egyszere eddig a legjobb teljesítmény, givf stealth to bard :x)

zzz

hehe én nem csodálkozom Gigi, csak leírtam hogy miért nem szeretik az emberek a GoL-t és általában az albokat.
Room Camp meg láma dolog, de abban az esetben megértem ha ZERG vs Fgvel megy a dolog(DH vs alb emain cg for example), de Outlaw Zerg+Campet nyomat ami picit lol. (nem tudunk átmenni mmgn az alb zergtõl mindennapos:p)
Nem meglepõ, csak válaszoltam a kérdésedre :x

zzz

Hangianix
Ubi, te meg mindig nem erted mit irt Zak. 😊 Majd Raist leforditja neked. 😊

De ahogy latom itt a reagalasokbol, szerintem is szerencsesebb lenne a 2 guild, mert egeszen biztos vagyok benne (ezek utan foleg), hogy nem menne zokkenomentesen a dolog. Annak meg nem latom az ertelmet, hogy a /gu anyazasokba es guildbol valo tavozasokba torkoljon.

Hangianix
Ez kimaradt: miutan egyszer felepult a midi zerg, ok se oszlanak fel 5 perc mulva.

Hangianix
Nem igazan. Oszinten szolva Outlaw-ek fg-je nyilt terepen eleg gaz, barmelyik korrekt midi grpnak rr6-os atlaggal le kell tudni nyomni oket. rr5 alatt fent all a veszely, hogy az elnyomott ra-k miatt egyszeruen nincs eselyed, de meg ugyis kb 50% az eselyed ellenuk.

Az meg legenda, hogy ha 5fg midi kiolte oket, akkor mennek zerggel. Volt, hogy mi voltunk az egyetlen midi grp kint emainbe, de ok siman jottek az emain cg-vel egyutt.

Midiknel amit eddig lattam, a Fellowship of Midgard guildzergen kivul nincs hajlandosag zergelesre (lehet mas guildnek is vannak ilyen napjai, a'la Humberton Guard albionban 😊 ), legtobbszor azert epul fel a midi zerg, mert megunjak az emberek, hogy 3x lepattantak 3-6x-oros tulerorol. Counterzergben meg _mindig_ albion huzza a rovidebbet. Meg a leggazabb grpok is azt mondjak midiben, ha nem tudnak arrol, hogy tulero van, hogy fuck off, we dont zerg.

Utobbi 2 hetben valami elkepeszto meretet oltott az mg torony campeles a reszukrol, mi mar odaig jutottunk ugy egy hete, hogy hagyjuk oket a francba, unatkozzanak a toronyban (power szivo ward, endu szivo ward, mana ward, heal ward stb a toronyban rr8-rr11 grppal kiegeszulve, sok sikert ellenuk...).
Most van par midi sm grp (4 sm-mel, szal sejtheted milyen balanced 😊 ) akik campelnek tornyot, de talan ha 2 wardot letesznek, az meg 5fg albinak nem akadaly. 😊

Hibiket sokkal kevesebbet lattam eddig campelni, tobbszor volt veluk fg csatank, mint albokkal (hal istennek naluk nincs olyan, mint nalatok, ha betamadunk 3 fg-t, akkor cg-nek koszonhetoen jon meg 2 fg + 1 fg stealther 1 percen belul) - 2 "csoport" szokott ott zergelni, egyik a hibi Outlaw, azaz Elwizardo es a TD, a masik guildet nem ismerem, majd legkozelebb ha latom oket lecsekkolok par nevet.

Botond
loooooooool,EVE-onlineban (olyasmi mint a freelancer) is van angels of darkness guild(ott corpotationnak hívjáka guildet),hát lol
Hibbik kb ugyanez mondjuk, sõt, hibbiket szinte alig látni roomon kívül. de komolyan, mindennapos az 'amíg csak lehet' room camp. Dehát csinálják csak, ha ez nekik jól esik. Én meg szívok a middi stealth zergtõl, dehát, ez van 😛 azért néha mi is nyerünk, pl tegnap lenyomtunk 5 middit ketten, ez eddig a csúcs 😛 Jah, mind stealther volt, és minden RA-m fent volt sos kivételével.
Mit csodálkozol ezen, excal emain ilyen. Amúgy õk még mindig többségében fgal közlekednek, persze amikor middik 5fgal lezergelik õket, õk sem hülyék, amíg az a midzerg meg nem hal, viszont zergelnek. Gondolom senki nem akar free rp lenni 😛 Aztán vissza a fg fightokhoz. Mostnában nem játszok ugyan velük, mert cody a mincerjük, de láttam jó párszor fgként rohangálni õket. Párszor beszóltam zoysteréknek, hogy hanyagolják már a wizardot, és go tank grp 😛 jó régen volt, de úgy tûnik zokon vették 😊 manapság toa miatt mixed caster grp sokkal jobb, szal pwnolnak szépen, le a kalappal. Én inkább sstvel duozgatok most, de komolyan néha az életkedvem is elmegy, mikor 1órán át semmi nincs. Jah, és minket 90%ban zerg öl meg, ami mondjuk az én szemszögembõl lehet fg is, 2 albhoz képest az zerg 😛 Vki világosítson már fel, miért nincs 3fgnál több hibbi emainben? Naggggyon ritkán látni mondjuk 4fgot is, de inkább csak keep raidre reagálva, kifejezetten rvrezni csak max 3fg rvrezik. Ráadásul 1fg high rr, a többi meg brehon. Szal nemtom mivan. Bezzeg mikor unalmunkban bekopogtunk dagda ajtajain, jöttek szépen, 80an lezergeltek minket (mi voltunk 4-5fg asszem).. 😛
grats

zzz

ööö mert rr8-11es grp mmg szobába kempel és zergel szerzi rpjének 90%-t Gol szinekben? Lehet más gol grpok nem igy tolják, de ha herbalt vagy outlawot látom akkor:

- mmg-amg room, MLek heves tesztelése (nagyon pathetic, de biztos jó móka xD)
- ADdOonUSnoW
- 2-4fg "guild grp"
- Emain CG
- fg vs fg(persze szokásos 3-4 mincer-infil add, de ezt már alapnak veszem albok ellen emainba:>, de néha van sbbõl is add, csak nem ilyen mennyiség), aztán hirtelen 30-50 db alb add oO

lehet ezért nem szimpatikus pár embernek a "gol ganksquad with additional support :>" :d

zzz

xD

zzz

lourker: "I LOVE GOL AND THE ALB EMAIN CG"

rly.

zzz

tök mindegy.ma is 5 fg vel zergeltünk meg campeltünk amg-n
csak azt nem tudom ,hogy az a sok midi hibi group akiket lenyomtunk már illetve groupokat akiket lenyomtunk egyszerre hogyan tud vagy nem tud számolni?
2 fg alatt el sem indulok RvRezni...mindegy nem értem a dologt.
Uberlama
az az igazság hogy ezen a forumon képtelenség normálisan beszélgetni 2-3 ember miatt és ezért én se moderálom magam. lehet mentegetõzésnek hangzik de attol még igaz 😊

amit irtam többek között hasonlo szempont miatt na meg mert elég gáz érzés ha vki elõre lenyomja hogy nem lát szivesen noha engem pl nem is ismer és én konkrétan semmi olyat nem tettem amit késõbb felsorolt. na emiatt.
senki se kérdõjelezi meg hogy ki mit tett HHba és én kimondottan örülök hogy nem csak egy magyar daoc guild van és mindig szivesen logoltam be oda pont emiatt. de ha megnézed más szemszögbõl amit zak mondott az elég szarul esik hogy kijelenti hogy nem segitetek meg ilyenek amikor épp baromi lelkesen probálom még 2 másik emberrel ezt leszervezni, meg tökre megtetszett pl az az 5let is hogy 2fgvel irtani a sok fg albi zerget.
az hogy máshogy jött le az meg szerencsétlen irodalmi érzékemnek tudhato be és hogy nem tudok teljesen árnyaltan és szépen fogalmazni meg kifejezni magam de tudjuk be a gyenge irodalom tanitásnak amit suliba kaptam 😛

mindettõl függetlenül ezek is közrejátszanak abba amit lujo mondott hogy lehet mégis külön guild kellene hogy ne legyen véletlenül se konfrontácio a tagok között mert az egyik félnek se lenne jo.

most megen csak késõ van nekem és fáradt vagyok szal lehet holnap már nem ezt akarnám irni de mind1 😛

Hibiben épp ML-en voltam és láttam, hogy /as-en beszól valaki, hogy AoD campeli mg-t emainban. Rákérdeztem gyorsan, hogy csak 1 fg. Válasz az volt, hogy ugye csak viccbõl tettem fel ezt a kérdést.😊
Az gondolták, hogy valami uj vagyok aki nem tudja mi a dörgés ha AoD kint van.
(ez ma este volt)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)