Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
...
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ugye amit mar mondtam, minek irjak be cg-be, hogy 1fg midi, ha mar amugy is 3-szoros tuleroben vannak es nemcsak rr2-rr3 emberek. (Meglepoen sok rr6-rr7 ember van zergben).
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ettõl függetlenül külön guild lesz.
zsigulival érkeztem,
tele van a csomagtartóm szerszámokkal,
szabad-e locsolni?
😄
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
qrvanagyot fékeztem
okos vagyok szép és laza
most locsolkodjak,vagy menjek haza?

sajnos emainbe nincs add nélküli fight 90%-ba és legtöbbször alb add van, szal excalosodunk..
Lourker
Emain cg Mindig van excalon, ezt jegyezzétek meg. Mindig. Megöltök 1fg albot, tuti vki leadja a drótot, hogy itt meg ott, de kérdezgetik is õket egybõl, hogy hol, mi majd jól... S mivel emainben fõ idõben jó sok alb van, bizony, az az 1perces adding time eléggé reális 😛
1.: hibbik kb kétszer többet csinálják, azaz majdnem mindig, ezen nincs mit vitatkozni, ez biztos. Már csak azért is, mert szinte mindig amgnél csinálják, így nehéz átmenni rajta, csak ha kezdessz velük valamit. Mint régen mikor millben campeltek, ez is hibbi találmány. Láma dolog, de kit érdekel, csinálják csak. Viszont jó volt látni, mikor roomcampbõl sojurner 8 abilityvel (az a forceful zephyr) kihozta cody a main nukert, és kihalt ahogy kell. Genyó ability az már biztos 😊 Alpha így szólózza a bdket, totál esélytelenek (igen igen, bd esélytelen egy mincer ellen 😊 de jó ezt leírni 😊 )..
2.:Egyszer beszorultam zoysterékkel mg roomban, kb 5fg middi próbált minket lenyomni, ami persze végülis sikerült is, de hidd el, nem jószántunkból mentünk be oda, tulképpen bemenekültünk. Egy darabig tartottuk magunkat, kb 1fg-nyi middit megöltünk, majd le lettünk zergelve mind állat 😊
Szal nehéz általánosítani.. hibbik sem azért mennek roomcampelni, mert az olyan über fun, hanem mert így legalább van némi védettségük a zerg ellen, mielött kifüstölik õket, tuti megölnek párat, azaz kapnak rp-t jól 😊 Az érem két oldala ugyebár..
Aztán lehet próbálnak egy fg-al menni csak túl sok albi van emainban nem tudom:o
Lourker
1.: hibbik kb kétszer többet csinálják, azaz majdnem mindig, ezen nincs mit vitatkozni, ez biztos. Már csak azért is, mert szinte mindig amgnél csinálják, így nehéz átmenni rajta, csak ha kezdessz velük valamit. Mint régen mikor millben campeltek, ez is hibbi találmány. Láma dolog, de kit érdekel, csinálják csak. Viszont jó volt látni, mikor roomcampbõl sojurner 8 abilityvel (az a forceful zephyr) kihozta cody a main nukert, és kihalt ahogy kell. Genyó ability az már biztos 😊 Alpha így szólózza a bdket, totál esélytelenek (igen igen, bd esélytelen egy mincer ellen 😊 de jó ezt leírni 😊 )..
2.:Egyszer beszorultam zoysterékkel mg roomban, kb 5fg middi próbált minket lenyomni, ami persze végülis sikerült is, de hidd el, nem jószántunkból mentünk be oda, tulképpen bemenekültünk. Egy darabig tartottuk magunkat, kb 1fg-nyi middit megöltünk, majd le lettünk zergelve mind állat 😊
Szal nehéz általánosítani.. hibbik sem azért mennek roomcampelni, mert az olyan über fun, hanem mert így legalább van némi védettségük a zerg ellen, mielött kifüstölik õket, tuti megölnek párat, azaz kapnak rp-t jól 😊 Az érem két oldala ugyebár..
anti hero
ilyen is volt true :]
anti hero
Egyszer meg már 4 megöltünk nálunk 0 halott de 2fg albi addolt:p
Lourker
nem?
anti hero
Mostanában tényleg "viszonylag" sokat látni outlaw-t fg-al.(1 hónap alatt talán 2szer is találkoztunk úgy hogy fg vs fg és egyszer még albi addok se jöttek^^)
Lourker
de azért szép teljesítmény mindenképp (bard + ns duoval 3 hunter 2 sb + 3 random midi egyszere eddig a legjobb teljesítmény, givf stealth to bard :x)
zzz
Room Camp meg láma dolog, de abban az esetben megértem ha ZERG vs Fgvel megy a dolog(DH vs alb emain cg for example), de Outlaw Zerg+Campet nyomat ami picit lol. (nem tudunk átmenni mmgn az alb zergtõl mindennapos:p)
Nem meglepõ, csak válaszoltam a kérdésedre :x
zzz
De ahogy latom itt a reagalasokbol, szerintem is szerencsesebb lenne a 2 guild, mert egeszen biztos vagyok benne (ezek utan foleg), hogy nem menne zokkenomentesen a dolog. Annak meg nem latom az ertelmet, hogy a /gu anyazasokba es guildbol valo tavozasokba torkoljon.
Az meg legenda, hogy ha 5fg midi kiolte oket, akkor mennek zerggel. Volt, hogy mi voltunk az egyetlen midi grp kint emainbe, de ok siman jottek az emain cg-vel egyutt.
Midiknel amit eddig lattam, a Fellowship of Midgard guildzergen kivul nincs hajlandosag zergelesre (lehet mas guildnek is vannak ilyen napjai, a'la Humberton Guard albionban 😊 ), legtobbszor azert epul fel a midi zerg, mert megunjak az emberek, hogy 3x lepattantak 3-6x-oros tulerorol. Counterzergben meg _mindig_ albion huzza a rovidebbet. Meg a leggazabb grpok is azt mondjak midiben, ha nem tudnak arrol, hogy tulero van, hogy fuck off, we dont zerg.
Utobbi 2 hetben valami elkepeszto meretet oltott az mg torony campeles a reszukrol, mi mar odaig jutottunk ugy egy hete, hogy hagyjuk oket a francba, unatkozzanak a toronyban (power szivo ward, endu szivo ward, mana ward, heal ward stb a toronyban rr8-rr11 grppal kiegeszulve, sok sikert ellenuk...).
Most van par midi sm grp (4 sm-mel, szal sejtheted milyen balanced 😊 ) akik campelnek tornyot, de talan ha 2 wardot letesznek, az meg 5fg albinak nem akadaly. 😊
Hibiket sokkal kevesebbet lattam eddig campelni, tobbszor volt veluk fg csatank, mint albokkal (hal istennek naluk nincs olyan, mint nalatok, ha betamadunk 3 fg-t, akkor cg-nek koszonhetoen jon meg 2 fg + 1 fg stealther 1 percen belul) - 2 "csoport" szokott ott zergelni, egyik a hibi Outlaw, azaz Elwizardo es a TD, a masik guildet nem ismerem, majd legkozelebb ha latom oket lecsekkolok par nevet.
zzz
- mmg-amg room, MLek heves tesztelése (nagyon pathetic, de biztos jó móka xD)
- ADdOonUSnoW
- 2-4fg "guild grp"
- Emain CG
- fg vs fg(persze szokásos 3-4 mincer-infil add, de ezt már alapnak veszem albok ellen emainba:>, de néha van sbbõl is add, csak nem ilyen mennyiség), aztán hirtelen 30-50 db alb add oO
lehet ezért nem szimpatikus pár embernek a "gol ganksquad with additional support :>" :d
zzz
zzz
rly.
zzz
csak azt nem tudom ,hogy az a sok midi hibi group akiket lenyomtunk már illetve groupokat akiket lenyomtunk egyszerre hogyan tud vagy nem tud számolni?
2 fg alatt el sem indulok RvRezni...mindegy nem értem a dologt.
amit irtam többek között hasonlo szempont miatt na meg mert elég gáz érzés ha vki elõre lenyomja hogy nem lát szivesen noha engem pl nem is ismer és én konkrétan semmi olyat nem tettem amit késõbb felsorolt. na emiatt.
senki se kérdõjelezi meg hogy ki mit tett HHba és én kimondottan örülök hogy nem csak egy magyar daoc guild van és mindig szivesen logoltam be oda pont emiatt. de ha megnézed más szemszögbõl amit zak mondott az elég szarul esik hogy kijelenti hogy nem segitetek meg ilyenek amikor épp baromi lelkesen probálom még 2 másik emberrel ezt leszervezni, meg tökre megtetszett pl az az 5let is hogy 2fgvel irtani a sok fg albi zerget.
az hogy máshogy jött le az meg szerencsétlen irodalmi érzékemnek tudhato be és hogy nem tudok teljesen árnyaltan és szépen fogalmazni meg kifejezni magam de tudjuk be a gyenge irodalom tanitásnak amit suliba kaptam 😛
mindettõl függetlenül ezek is közrejátszanak abba amit lujo mondott hogy lehet mégis külön guild kellene hogy ne legyen véletlenül se konfrontácio a tagok között mert az egyik félnek se lenne jo.
most megen csak késõ van nekem és fáradt vagyok szal lehet holnap már nem ezt akarnám irni de mind1 😛
Az gondolták, hogy valami uj vagyok aki nem tudja mi a dörgés ha AoD kint van.
(ez ma este volt)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)