43179
-
Bhalage #29414 lofej is megy az agyaba? -
#29413 na elutazok pár napra,jó legyen mindenki,ha vki vmi csúnyát akar válaszolni,akkor várja meg míg visszaérek,thx :-D -
#29412 ez a magyarul írunk FHra egyrészt udvariatlanság,mint amikor társaságban úgy beszélsz,hogy más ne értse,másrészt meg ellenkezik az FH szabályzattal,harmadrészt a moderátor gyerek nálunk guildmember,szal ha vki a magyarul beírkálók közül beszól nekem itt akkor permabann :-) -
#29411 nem merte betenni,hogy épp rr2es gyereken élvezkedik aztán hirtelen vége a jóvilágnak mert derültégből grapple+pbae :-) de legjobb hogy mikor mondom hogy kb annyi esélye volt mint az rr2 infilnek elmegyarázza vmi okos,hogy na de az hogy van 0% esélyed nyerni vagy az hogy egyáltalán nincs esélyed nyerni az nem ugyanaz :-D -
#29410 ja,de végig látható volt a groupablaka,és tényleg nincs benne senki -
#29409 Az nem is volt bent Dwera videojaban :D Mellesleg erdekes, hogy kiirta, elso duo 3 honap alatt, de csomoszor 5-600 rp-t kapott csak. -
#29408 attól még a rudespamm se ment meg >.< -
Bhalage #29407 grapple and pbaoe wubz j00 =) -
#29406 ohnomorelemmings >.< -
Rockety #29405 ants in my pants too m8 -
#29404 mondhatnám albstealthzerg ownz ya all , de hagyjuk :> -
Bhalage #29403 loál -
#29402 nah fear alb stealthers again , +20% dmg ownz ya :> -
#29401 pontosabban csak az a fontos >.< -
Bhalage #29400 csak most olvastalak el komolyabban :
LOÁL
sztem jo poen volt nekem tetszik! -
Bhalage #29399 fontos a jo hangulat! -
#29398 mikéne bogárkám? :-DDDD -
Bhalage #29397 botond es uberlama megint jo!!
csak igy tovabb :) -
#29396 ok,csak mert többek között jimbo is égre földre esküdözött,hogy a 2 guy ugyanaz :-) -
#29395 Megerősítem, ő nem ő. -
#29394 minek gondolkodni ? ugyis itt vagy aki elmagyarázza majd akkor meg minek fáraszam magam ? :)
and dont call me son!.. -
#29393 na gondolkozz akkor :-) egyébként én többektől úgy hallottam,hogy az is az ő karija2,gondoltam ha ti ismeritek végre magyartól is hallom,ezekszerint mégse :-)
a bannolós rész gyenge poén volt belátom,és a te reakciód messze viccesebb >.<
keep up the good work son >.< -
#29392 már miért lenne ugyanaz ?
és mi az hogy bannoltatod rude spammért ? lol mert ha te elküldöd hogy jajj istenem rudeoltak nekem ingame és jajj tuti xrealmer mert azt hiszem és bannoljátok mert ha nem akkor nem fizetek? vagy mit irnál ? :)
nesze rude spam : /rude, /rude, /rude. menj és bannoltass engem is, lol :>
lol komolyan mondom néha rohadtul funny ez a forum, nem is tudom ha te nem lennél botond ez a forum az unalom mocsarába fulladna :> csak igy tovább :D -
#29391 dwera az jjuraa a paladin?lementem a képeket és bannoltatom x-realmingért,ha mégeygszer rudespammol amikor grapplézem és szétpbaeztetem a n00b arcát (dwerának nem jjuraanak,ha esetleg nem ugyanő a 2) -
#29390 hozzá kell tenni hogy utána én az rr4es infimmel dragonfang nélkül belenyomtam a földbe dwerat.. -
#29389 de köcsög, felvette? kimentünk duelezni meg hülyülni emainbe a tóhoz és betámadott egy piri kukac ülve, persze bestunolt, aztán 3-an levertük (dwera, übek, én)
na meg is nézem ezt a videót :p -
#29388 Dwera 4 moziban Lopakodóról 52 buff esik le amikor behal és 75rpt dob >.< -
#29387 aszondják undead,de akkor is van egy spot ahol kb 50 sárga farkas csoportulus,ott is szoktak xpzni midik sokat (dodens még mindig) -
#29386 na mert prydwenen az rr11es midifgre stickelt rr8as midi fg verhető rr4es random fgvel :-)legalábbis 2 órája még ez volt emainbe,amikor kiléptem :-) -
Bhalage #29385 excalon emain felejtos ma..
3-4-5fg alb egyutt mozog vagy eppen MGt kempeli, semmi esely nincs megolni oket.. 24627346283687 caster -
Bhalage #29384 daoc -
#29383 nem biztos,meg kell nézni,odamegyünk leütünk egyet,ha van xp az,ha nem nem,de elég zsufi hely,mi jártunk oda rp farmolni,mert mindig volt ott vállalkozó szelleműmidi,haltak is rendesen -
Fidelcastor #29382 Biztos, hogy animal osztályba tartozik? -
Fidelcastor #29381 GoV-ot és malice-t akarom 1xre xpzni. 3-4 piros-nari vagy 1-2 lila lenne a jó.(fop+animist+ az NSem akinek kel laz xp:)) -
#29380 1.69:
It is no longer possible to pull Danos away from his three guards when he moves to his night camp
mondhatni cumi :-( -
[Walaki]D`Lair #29379 Ez milyen nyelven íródott??? -
#29378 Nem RF, hanem SoR -
#29377 Az a "vicces", hogy annyit szamitanak a jo spec buffok, hogy azokkal az fg harcok kivetelevel sose veszitettunk volna. 85 dex es kb 450 hp elegge tud fajni. :) -
#29376 bah rp farm, nem lettél rr10 időközbe? :) -
#29375 malicet akarsz xp-ni? :D
azt albiba lehet nagyon durván, az "új" SI terület felén ilyen citri-piri friendly bambik vannak és valami nagyon csúnyán lehet osztani őket :)