Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár tudom, hogy nem teljesen vagyok kompetens a tmában, hiszen pryd/hibbiben csak rr4es a herom, de azt kell mondjam én kizárólag zerg formátumban találkoztam AoD-dal, ami 2fg vagy többet jelent. Ismétlem, én nem játszottam ott annyira brutálisan sokat, így esetlegesen el kell ismerjem, az én véleményem nem feltétlenül mérvadó.
foooking campers!!!!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
nem azt mondtam hogy te hazudsz hanem hogy asen 😛 az hogy szoktunk az azt jelenti hogy sokszor állandoan na ez nem igaz 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Értelme nem sok van, de ha 1x ráérek...😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Azt írtam, hogy "amikor campeli mg-t", nem azt írtam, hogy mindig azt campelitek.
Kis ellentmondás van amit írtál. "mi nem campelünk mgt" utána meg azt írod "1.5 hétben 1x álltatok meg campelin. Ráadásul 2fg-pal"+a láthatatlan addok.
Én ugye apr 10. írtam, hogy olvastam /as-en a campetek mmg-nél.(#25930)
Erre Steveh(#25932), hogy ti ilyet nem csináltok és nincs zerg.
Csak elszoltad magad, hogy ott campeltétek mmg-t a zerg-gel együtt.
Tõlem aztán azt csináltok a játékban amit akartok csak akkor "fg-nak" egyazon dolgot kellne látni és írni.

adjátok alájuk a lovat azzal hogy reagáltok rá. lekéne szarni tbh, azzal hogy 3-4 (taf, lujo, uber) 2secel kreálás után már visszaflameltek semmire nem jó szvsz (bár nehéz megállni biztos xD)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
" szoval ezekbe csak annyi a hazugság hogy mi mgknél kmeplünk lol 😊"

Ami nem rossz arany ahhoz kepest hogy az egesz post az mg camprol szol 😛

Uberlama
nem ebbe amikor azt olvasod hogy aod kempeli mgt fõidõbe mindenbe igazad van csak egy vmi nem az. mi nem kempelünk mgt HOPPÁÁÁÁÁ 😄 és ez komoly, az elmult másfél hétbe egyetlen egyszer álltunk meg 2fgvel mmgnél fõidõbe kempelni kicsit mert 3-4+fg midit vártunk jönni akiket wipeoltunk. nem jöttek igy le is léptünk onnan . szoval ezekbe csak annyi a hazugság hogy mi mgknél kmeplünk lol 😊

Tafaya
Pl. tegnap is volt par, megalltam szepen, stun elhelyez, megvar harc vege, /cheer 😊

Tafaya
Ja van 1-2 fg akiket felbereltunk heti 5p-ert hogy addoljanak nekunk mg-nel, meg titkos kezfogasunk is van. Lol vagy, mg-ket majdnem mindig kempelik, ha AoD is megall ott persze hogy tobb fg lesz, bar mg kemp imo nem jellemzo rank, max ha irjak hogy x fg midi/hibi jon pl. mmg-tol amg-re akkor megallunk, de hadd ne kelljen ott /yell-elni hogy na akkor tobbi alb steatlherekkel egyutt takarodjon innen.

Én nem láttam még sose AoD-ot, mert nem vagyok aktív rvr-ben még. Viszont azt nehogy bemeséljétek nekem, hogy amikor AoD campeli valamelyik mg-t akkkor csak 1 fg van ott. Szerintem min 1fg láthatatlan addotok van ami igencsak beszivatja az a fg-ot amelyik csatázna veletek. Idõvel meg mindenki oda megy hozzátok, mert ott fog jönni valaki ugyis.
Ez mind3 realm-re igaz. Ha valaki mg-t campeli akkor oda megy mindenki. Mind1 hibi,midi vagy albi.
Amikor olvasom ,hogy AoD campeli mmg-t és zergelnek. Erre ti beírjátok, hogy nem zergeltek. Fõidõben számomra hihetetlen, hogy csak 1fg campeli amg-t mikor irjátok 3-4fg midi van kint emainban.

Uberlama
stealther 1v1 ???? hol ?? :p

Tafaya
Hehe akkor azokat a 4 fg-ket tobszor ledaralta 1-2 fg savage-healer grp. Viszont evvel a sok whine-nal elertek azt nalam hogy eddig stealther 1 v 1-be nem szoltam bele, most mar kifejezetten elvezem amikor betolom a stunt nekik.

Hangianix
Taf, ez abbol adodik, hogy volt ido, amikor AoD 2 fg-vel mozgott (igen, nem opted 2 fg-vel) es GoP is igen hasonlo szinekben ott volt tovabbi 2 fg-vel, ezert az emberekben az rogzult, hogy AoD 3-4 fg-vel zergelte HW-t. Ezek utan eleg nehez lemosni magatokrol azt, hogy nem zergeltek, (Rambot lattam szolozni 3 oran keresztul Odinban, kiba' sok killspammel, de utana megkapta a 'nice stealther zerg in Odin' topicjat, mert egyszer beaddolt egy minstrel...) foleg mivel paran latjak, hogy mennyire ugrotok ra, igy nekik kulon elvezetett jelent 'froclizni' titeket.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Az lehet de azt nem fogom megerteni soha hogy a mi 1 fg-nket zergnek nevezik mert hozzankcsapodnak a tobbiek, de ha midik jonnek 3-4-5 fg + 1 fg stealther addal az SOSE zerg. Lehet Excalon minden albi zergel, de konyorgom fogjatok mar fel hogy az AoD az esetek 95%-aban 1 fg-vel megy. EZERT nem ertem miert whineolnak, es ehhez nem kell kiprobalni a masik oldalt.

Hangianix
Lesz 4 mend-je lvl 50-en. 😄

Hangianix
Vagy ha nem is 33-at, de 40 alatt egyet legalabb. Ahogy azt mar beszeltuk, ha ujra kezdhetnem akkor Exc/Hib-ben inditanek karit elsore, de a masik hely az tovabbra is Pry/Alb lenne. 😊

Uberlama
nincs, shamy nem healer

Uberlama
😊

ott rontotta el mythic hogy nem rakott egy 33%-t capet a realmekre szvsz.

zzz

Még mielõtt komolyan veszitek az egy vicc volt ott lentebb 😛 persze ettõl még igaz, tényleg lezergeltek 😊
Olvastátok vmelyik albi TL reportot? Tulképpen albion zergre van kitalálva, ezért van 1-el töb classunk is, meg ezért tûnik minden egyes rohadt supportunk olyan befejezetlennek. Bakker full igaz amit leírt a csóka, minden valamire való értelmes grp setup esetében óriási utility hártányban vagyunk.. Kiváncsi leszek ezt mikor javítják ki. Mondjuk hallottam vmit rebesgetni arról, hogy frontiersben ezen is változtatnak..
Csabee
heal ágon semmi nincs?

Hangianix
Most igen. Ha bejon az a buffos idiotasag, akkor 41 v. 41 aug kell, mar nem emlekszem.

Uberlama
shamynak mi is az rvr specc ? 39/37 ?

Hangianix
Kicsit mas a szituacio, mellesleg te stealther vagy ha jol emlekszem. 😊

lol m8.

zzz

Engem most zergelt le 1fg middi, szal middik bekaphatjak, ha õk így, mi is így, albzerg4tehwin oszt csá.
Hangianix
Majd meglatjuk, kell egy pac healer bb is a pom 5-hoz. 😊

44es augnak egy félig mage grp-ban nincs értelme sztem.

És a pac healernél talán érdemes elgondolkozni a legjobb insta aoestunnon(48pac) igaz akkor nem lesz spread heal de elsõsorban az interrupt a feladata a pachealernek.(mondjuk 44 pac valószinû elég még mm ment 48pac speced healerrel)

Lourker

2sm kell mindenkép sztem.

2sm warrior és zerker(vagy savage) sztem.

Lourker

Botond
következõ hozzászólásod lesz az 1000dik
Botond
vendo cavern vagy df
Uberlama
huh köszi. öhm még vmi, kis helpet hogy hol tápoljunk 20tol ? 😄

igazat megvallva fogalmam sincs mikor-hol xpztunk, talan grizli vagja :]

anti hero

pac healer : 44pac 31mend vagy 44pac 30mend 8aug
mendpac : 40mend 36pac
aug healer : 39mend 37aug vagy 44aug 31mend (nekunk elobbi van/igy 2db 2es spreadhealunk van + 1 1es)

anti hero

Uberlama
no akkro tud vki helpelni hogy hol xpzünk meg minek kell lennie a speccnek a healereknek 50en ? 😊

egyébként meglepõen jó egy runemaster is utsó spotra, nearsightolt casterek viccesek + debuff, szal lehet még az is jó (+pbt pvebe nem rossz)

zzz

jah , skald/zerker/savage/sm az utsó spotra inkább imo.

zzz

persze hogy nem, de emberek 50% ilyen. Egyik oldalát ismeri az éremnek :p

zzz

Hát nemtom sztem rvsr-ben nem kell 2 warrior aztán ti tudjátok.

Lourker

ha a masik oldalon jatszanal, akkor talan megertened miert "whineolnak", addig nem fogod sztem

anti hero

Tafaya
En sem elvezem, de valahogy tele a tokom hogy mindenhonnan a "jaj cunya albok, cunya Steveh, allandoan zergelnek" amikor AoD 1 fg-vel megy csak hozzajukcsapodik a tobbi albi. Igenis kellene 1 het amikor 5-6 fg-vel szet kellene zergelni oket, utana felirni FH-ra hogy na most tessek sirni. Tudom nem kellene hogy erdekeljen de egy rohadt RvR topicot nem lehet megnezni anelkul hogy Groborthir/Tara/Klavrynd ne szarna tele zerg whine-nal.

Uberlama
no, ööö 3 healer, 1 shamy 2 sm 2 warrior, eredetileg 1 warr /1 skald lett volna de azt tanácsolták töben hogy inkább 2 warrior jobb. na ez lenne pve és rvr is .p

Tiffa
Igenis NE zergeljünk! Nem mondod Tafy, fõleg úgy hogy egy napot RvReztél az elmúlt két hónapban, hogy valóban élvezetes lenne a zergelés. Nekem például teljesen elveszi a kedvem az egésztõl.
Mi a pontos grp setup xpzés ill. rvsr alatt?

Xp-zéssel kapcsolatban én is csak lvl35+ tudnék tanácsot adni.

Bhal vágja ezeket sztem.

Lourker

Hangianix
En nem tudok nektek helyet mondani low lvlre, mert csak lvl 36-on csatlakoztam a tobbiekhez. 😞

AngeLujo
Ahogy néztem undead cuccokat kell keresni mert nagyon csúnyán viszi õket a pbaoe, szal caldey jó lenne csak lehet levernének a guardok mikor át akarunk menni CS-n 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
kéne help a midis arcoktol 😊

hogyan specceljünk xpzés alatt ? és mi az rvr specc ? shamy, healerek, a többit ki tudjuk találni 😊

illetve kéne kis utmutato hogy hol tápoljunk, ti nem rég mentetek végig ezen szal gondolom még emlékeztek 😊
elõre is köszi a helpet!

Tafaya
Hehe. En mar ott tartok hogy igenis gyujtsunk zerget, igenis zergeljuk ezeket a seggfejeket, aztan meg menjunk az FH-ra es spammoljuk a QQ postokat a whine threadekben.

AngeLujo
😄D

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"