Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Kis ellentmondás van amit írtál. "mi nem campelünk mgt" utána meg azt írod "1.5 hétben 1x álltatok meg campelin. Ráadásul 2fg-pal"+a láthatatlan addok.
Én ugye apr 10. írtam, hogy olvastam /as-en a campetek mmg-nél.(#25930)
Erre Steveh(#25932), hogy ti ilyet nem csináltok és nincs zerg.
Csak elszoltad magad, hogy ott campeltétek mmg-t a zerg-gel együtt.
Tõlem aztán azt csináltok a játékban amit akartok csak akkor "fg-nak" egyazon dolgot kellne látni és írni.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Ami nem rossz arany ahhoz kepest hogy az egesz post az mg camprol szol 😛
Ez mind3 realm-re igaz. Ha valaki mg-t campeli akkor oda megy mindenki. Mind1 hibi,midi vagy albi.
Amikor olvasom ,hogy AoD campeli mmg-t és zergelnek. Erre ti beírjátok, hogy nem zergeltek. Fõidõben számomra hihetetlen, hogy csak 1fg campeli amg-t mikor irjátok 3-4fg midi van kint emainban.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
Olvastátok vmelyik albi TL reportot? Tulképpen albion zergre van kitalálva, ezért van 1-el töb classunk is, meg ezért tûnik minden egyes rohadt supportunk olyan befejezetlennek. Bakker full igaz amit leírt a csóka, minden valamire való értelmes grp setup esetében óriási utility hártányban vagyunk.. Kiváncsi leszek ezt mikor javítják ki. Mondjuk hallottam vmit rebesgetni arról, hogy frontiersben ezen is változtatnak..
zzz
És a pac healernél talán érdemes elgondolkozni a legjobb insta aoestunnon(48pac) igaz akkor nem lesz spread heal de elsõsorban az interrupt a feladata a pachealernek.(mondjuk 44 pac valószinû elég még mm ment 48pac speced healerrel)
Lourker
2sm warrior és zerker(vagy savage) sztem.
Lourker
anti hero
mendpac : 40mend 36pac
aug healer : 39mend 37aug vagy 44aug 31mend (nekunk elobbi van/igy 2db 2es spreadhealunk van + 1 1es)
anti hero
zzz
zzz
zzz
Lourker
anti hero
Xp-zéssel kapcsolatban én is csak lvl35+ tudnék tanácsot adni.
Bhal vágja ezeket sztem.
Lourker
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
hogyan specceljünk xpzés alatt ? és mi az rvr specc ? shamy, healerek, a többit ki tudjuk találni 😊
illetve kéne kis utmutato hogy hol tápoljunk, ti nem rég mentetek végig ezen szal gondolom még emlékeztek 😊
elõre is köszi a helpet!