Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
ebbõl egyet én jegyzek :-P
Hangianix
Nem bannolnek senkit, igazabol torolni is 3x toroltem eddig osszesen DAoC temaban (tele volt anyazassal) a tobbi amit kiszedtem az ilyen: "Joco vagyok, kellene serial a GumPow3R 325. reszehez" vagy a "megnyilt a w4r3zk!ng oldal, gamma, pr0n, muviz" stilusban irodott.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
még szerencse :-D
Hangianix
Bannolni csak St tud azt hiszem. 😊

Botond
hangi holnapra lebannol mindannyiunkat offtopicolásért,de nagyon
- hat ez meg kicsoda?
- minimum egy rambo..
- rambo?! az egy buzi

:]

anti hero

Tafaya
Ja, de latnad az afgan RvR forumot, csupa whine thread... 😊

stallone nem zergel tho.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Aki kemeny az a Rambo IV, RR11, Stallone meg szerintem meg RR6 sincs, raadasul meg egy ML raiden se lattam 😊

Botond
"ugyanaz a szöveg tigritélen nyáron,kemények vagyunk mint rambó három" :-DDDDDDD
nekem csobogsz, kicsi patak?

anti hero

Botond
ez nem derült ki a szövegkörnyezetbõl,de a leírás amit bevágtál az a DF
Hangianix
Nem, mert a kiegeszitokrol irt, DF meg nem volt kulon megveheto kiegeszito. 😊 (Bar a legjobb eddigi patch volt, amikor bejott.)

Botond
jaja,biztos te írtad :-DDDDDDDD
Botond
Darkness Fallst akart írni sztem :-)
Ennek orvoslására született meg a Shrouded Isles, melybe mindhárom világ kalandorai beléphettek.

lol?

zzz

latszik, hogy aki irta, mennyire van otthon a temaban :]

anti hero

meg szerencse hogy van SI :]

anti hero

ja :[

anti hero

Hangianix
Az Origo DAoC ismertetojebol. xD

A Mythic Dark Age of Camelotja a normann, angolszász és kelta mondavilág egyedi ábrázolásával próbálja megnyerni a játékosokat. Ezzel párhuzamosan mindegyik programnak megvannak az árnyoldalai, ami a Camelot esetében az, hogy nincs átjárhatóság a három választható birodalom között. Ennek orvoslására született meg a Shrouded Isles, melybe mindhárom világ kalandorai beléphettek.

pardon mösziõ?

anti hero

Botond
még ha zavar is,mi akkor is azt hiszünk amit akarunk :-DDD
fh m8111111111

zzz

szal ne feledd : toa
.)

anti hero

ja es en MINDIG elolvaslak :>

anti hero

vegyel toat pls, szuksegunk van rad :]

anti hero

^^

zzz

Hangianix
Bejatszott a
- Hello there, could you spare me 10 silver coins?
- R u rr9+?
- No <smiles>, I'm an unexperienced warrior of this great world.
- Fuck off!
...
- Give 10 silver coins!!!
- R u rr9+?
- Ofc.
- Don't you want my TG hauberk as well?!?!
effektus? 😄

Hangianix
xDDDDDDD

Uberlama
uhm...na mind1, higyjetek amit akartok nem zavar 😛

kis off topic. Ismeri vki a Knightshift nevü gammát ? és ha igen akkor mit tud rola mondani ?

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ja de látják hogy nem te írtad így el is olvassák páran^^

Lourker

Botond
jóhogy,múltkor is 0ra verték,csodálod,ha beunta és csítel?nehéz idõkben farkas törvények uralkodnak... :-DDDDDDDD
Hangianix
Nem olyan konnyu eszrevenni a kaput 😞 lagcheater az is! xDDD

xDDDD etc

zzz

Botond
hát ha ti 4 óra alatt értek amg alb oldaláról hibi oldalára,akkor nálatok nagyobb balf*szt még a daoc nem látott :-DDDDDDDDDDD
Uberlama
hm mikor azon az egy alkalmon amit mondtam hogy kempeltük akkor egy enemy nem jött oO amugy meg max pont akkor haladtunk át :p

Hangianix
Ez az en #26016-os hozzaszolasom atszerkesztese!!! xD

Botond
elfogultak
Botond
meg eleve elfodultok vagytok magatokkal szemben,amikor én mondtam hogy na tegnap 4fgvel kempeltétek amgt emainbe,akkor egybõl,hogy ti ugyanmár sose,5 hónapja sose voltatok 2nél többen online meg ilyenek amikor mondom,hogy na de zsinórban levágtatok 82fgt,akkor meg jön a szöveg,hogy ja télleg...(ezen btw kifeküdtem a röhögéstõl akkora volt)
Uberlama
jaja ez igy igaz volt 😊

Nem hiszem hogy kevertek volna titeket.

Azért ilyen rossz a megitélése az aodnak sztem mert rendszeresen(régebben ofc) 2fg guild grp-al rohangáltatok amit a prydwenen más guild soha nem csinált(lehet baf pl zergelt heti egyszer kétszer, de ti rendszeresen csináltátok ezt.)

Az meg hogy gop-nak hasonló emblémája van nem jelenti azt hogy összekevertek velük, sokszor volt olyan hogy közösönen zergeltétek hadrianst(ezt én is láttam k sokszor.) és mivel steveh leadelt ezért lett steveh ill. aod zerg.(lehet nem együtt mentetek csak közel egymáshoz:p)

(+volt egy olyan idõszak amikor egy halál után amikor fg+ +ûölt meg titeket rögtön 2fg-al jötetek stb.)

Na egy ilyen negatít megítélésbõl nehéz kikerülni hiába járkáltok most már high rr fg-al, elöbb utobb a játékosok nagyrésze biztos észreveszi, de késöbb is lesz néhány fasz flamelõ(klav,tare,dime stb:p)

Lourker

Mester jol beszel

anti hero

nagyon lol ez a vita

anti hero

Uberlama
amugy igen, régen (1 éve kb) még sokat zergeltünk 2 fg aodvel emrt a jobb grpok ellen semmi esélyünk nem volt, igaz hogy nem balanced fgk de az mind1. aztán létrejött a mostani alliance ahol 2 másik guild is tök ugyanolyan logoval mászkál mint mi és sokszor kevertek minket.

Hangianix
Na bejott, hogy meg mindig gondot okoznak a hasonlo szinek. 😄

AngeLujo
Nagyon régen volt már hogy aod hw-ba vagy odinba elõfordult volna, fõleg nem 2fg-vel (én tegnap kimentem solozni odinba, de senki nem volt szal futottam egy uppland kört de az is üres volt..)
Amúgy kb onnantól számolható az aod nem zergelése (tehát 1fg épített), amikor olyan csúnyán hazavágott minket a BaF (mi 2fg, fele afk, random ppl ellenünk meg a bauer + artemisu kissé nagyot ütõ duo, még a videójukba is benne voltunk 😊).

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
azé hw is a szólózás õshazája volt míg egy most meg nem nevezett guild el nem kezdett ott zergelni...
Hangianix
Jah, Odinba kevesebbet kellett volna jarniuk. 😊

Botond
mondjuk 2fg unbalanced ppl egy 3fõs akármilyen group ellen eléggé zerg hatású,de én meg már egyáltalán nem játszok,szal az én véleményem meg végképp nem mérvadó :-P
Hangianix
Az akkor tortent szerintem, amikor valoban 2fg-vel mentek, de akkor nem is volt balanced 2fg. 😊 Mondjuk en kb. 3 honapja megint nem RvRzek Pryn, szal az enyem se. 😄