43179
  • Fidelcastor
    2. mondatban ott a válaszom a kérdésedre. Nekem nincs albiban karim, hogy annyira érdekeljen. Feldobta ezt a labdát és 1 párszor leütjük .:)
  • Bhalage
    miert nem lehet erre a forrumra kiirni?
    haha ez rohely =) csak nem attol felsz hogy valaki elszolja magat?=) hat igen ma mar nehez megbizni az emberekben :/ hat meg az albokban =)=))==) (j/K)
  • Botond #29492
    prydwenen a szóló BD az úgy néz ki,hogy +bgbot+sb hogy stealthereket felfedje+pachealer,hogy instacc is legyen,szal prydwenen BD ha hal mindig tuti befutó egy rudespammra háton ugrálással
  • Bhalage
    en megertem hogy a steltherek eddig fostak a BDtol de ToA ota ez nem nagy problema imo
  • Botond #29490
    küldjél neki PMet,írta világosan,nem értem ha érdekel miért nem teszed azt,ha nem érdekel minek feszegeted a témát?
  • Fidelcastor
    Engem csak az érdekel, hogy csalás van-e a dologban vagy nem, de csalás nélkül 2 kari+FoP nem tud 1 3. karit felhúzni 20 óra alatt lvl 20ról. Ugyhogy a választ nagyjából meg is adtam magamnak, de jobban szerettem volna ha te írod le.:)
    Gondolom, hogy minél tovább ki akarják a játékosok használni a helyet és azért nem akarod elárulni, de elöbb vagy utobb ugyis megtudja mindenki. Csak idő kérdése, mint midiben a kocka és a sátor teteje volt.
  • Botond #29488
    über az a bd,de azé ilyen legendás túlzásokba ne essünk ^^
  • Botond #29487
    nananana,múltkor kicsaptuk heheamretard-ot (vagy mi a neve),erre ilyet szól a ranger: 'he tried to melee lol...heheinstadiamondback here i come',vagy elővette botját erre persze ranger evade egyből stunstyle és volt lifetap-nincslifetap a bdnek,ezt meg nem engedheti meg,szal bottal max castert interruptolhat+hogy targetel 1x 2 embert,hogy egyiket lifetapelje másikat bottal csapja (nem beszélve,hogy 3dikat meg debuffal interruptol...)
  • Uberlama
    plusz staffal üt vkit :>
  • Uberlama
    nem is de az insta ddje iszonyat zavaro mert egyrészt elküldi valakira a petjeit aztán kinéz vkit és instadd másikra instadebuff és akkor egyedül legalább 3 embert interruptol :<
  • Fidelcastor
    Amikor a varázslók kevesebb mint 1 sec alatt DDznek a 4 seces insta nem valami sok. Igazándiból nem ismerem a BD-t, de szerintem az alap darkness DD-n kivül nincs is más neki.
  • Bhalage
    sztem semmivel sem oszt ki tobb dmgt mint egy enchanter vagy runemaster vagy barmi mas...
  • Botond #29482
    de,Brüsszelben vagyok szüleimnél (3mbit adsl 4tw),de mingyá indulok haza :-)
  • RogueGigi
    IStenbizony nem zavar az fz, de még a grapple sem annyira mint az insták mennyisége middi oldalon. Meg pl BDnek minek body debuff, 4seces lifedrainről nem is beszélve. Solo bd ma már gimp (elsősorban fz miatt :P), de grpban még mindig iszonyat jókat írtanak vele, puppet postolt prydwen fórumon vmi iszonyatos bd dmget, amikor 50%al debuffolták (ha érdekel vkit felrakom a képed ide is, eléggé.. hmm érdekes :P), igazándiból csodállom miért nincs sok bd caster grp.
  • RogueGigi
    Nem tartozott a nagyközönségre, sorry :P De természetesen elötted nincsenek titkaim, bármi kérdés van priviben válaszolok :)
  • RogueGigi
    Te nem szabin vagy? :P
  • Rockety
    az a röhely hogy 2 perces timer + purgolható lenne meglehetne oldani a problémát (+1perc immunity)... FZ is szopás de nagyon (főleg 3 sojuneres mid grp ellen) de azé mégse egy grapple (és timeren van :P, igaz nem purgolható)
  • Botond #29477
    HoT+Crack újabb 2
  • Fidelcastor
    Na de ide írd ne privátba!:)
    Mi még nem tudjok az okát.:)(nehogy félrebeszélj:))
  • RogueGigi
    Np steveh, mindennek meg szokott lenni az oka, ki mit miért csinál :P Én indokaimat már ismered :)
  • RogueGigi
    Hát kicsit megölték vele a tankokat mint classt.. Bár mikor egy sb grapplézott le engem, hogy hunter m8 megmeneküljön, akkor én is anyáztam, egész addig míg flutét elővettem, és lemezzeltem huntert el ne fusson :P
  • steveh
    elolvastam.vettem a lapot és nem foglak többet ezzel egreciroztatni.bocsánatot kérek az eddigiekért is
  • Bhalage
    sok grappleabuser itt is :<
  • Bhalage
    eleg sima :>
  • Uberlama
    hát max instát kaphat annyi idő alatt de abbol amugy is van nektek szal sima :>
  • RogueGigi
    Steveh olvasd el privi üzidet :P
  • RogueGigi
    Ne felejtsd el a tankok deffenzive buffjait, protect, guard, intercept, ez is mind beleszámít.
  • Rockety
    6 db resist buff
    4 alap buff (Af, str, dex, con)
    3 specc buff (s/c, d/q, piety)
    1 end buff
    1 dmg shield (midiben ez conc based)
    1 dmg add
    1 spec af shield
    2 db a morphtól (ez ds esetében 3db self-buff ha nem a grp verziót használod)
    1 sojouner underwater shit
    1 aura (zahur, cs, sok tökmind1)
    sprint, speed / dmg-add chant asszem ezek is számítanak
    +3 self-buff svgtól
    +1 absorb bdtől
    Nekem ezek után kiirja hogy you cant have more effects (ez csak pozitiv effektre vonatkozik, szal mezzelni-rootolni-stunolni lehet)
    Mivel mythic volt akkora fasz hogy purgolhatatlanná tegye a grapplet ezért pozitív effekté tették (mivel purge csak negatívokat szedi le), hála istennek emiatt belehet vele szopatni vele hibiket, akik mostanság már csak ezt az egy fajta harc modort ismerik (azért szépen lehet őket szopatni DD-casterekel)igy még elég jól ellehet szórakozni egy tank karival is, főleg svgal mert self-buffokal elég könnyen elérhető a limit. Sima tankoknak két morph kell egyszerre hogy elérjék ezt.
  • Bhalage
    hogyne jonne steveh mire sorci 2szorra szeretne mezzelni kap stunt mezzt vagy asist ddt v egy baratsagos zavage traint =)
  • Hangianix
    Champ ellen mar majdnem osszejott a 28 nekem ^^ (persze csak gondolom :) )
  • Tiffa
    Ja de te se tudsz mocolni, mondjuk téged ez nem érint, de a csapatunk cabái, meg én is szívtam már meg, pedig nem is volt 28 buff, csak a csata alatt még kaptam sok jó kis genyót és azt is beleszámolja.
  • Hangianix
    Eleg innni pl. egy water breathing potiont :D Ja es Zahur es Cloudsong nem megy egyutt.
  • steveh
    nem 15perc? de élesben sokat számít. sorcimmal mezelem a midi groupot és a felét nem tudtam bemezelni a CB buff miatt.mondjuk ott győztünk mert utána kaptak egy másik mezt is töllem .szóval a sorci ellen nem tul jó a ez tehát lehet hibik midiknek nem biztos hogy anniyra ennek a haszna elő jön.Ha az insta mezt megfogja a buff akkor onnantól nyert ügy
  • Bhalage
    elesben meglatod mennyi ertelme van.
  • Fidelcastor
    20 percenként védesz 1 mezzt a bracernek köszönhetően. Ráadásul elég hurka statjai vannak.
  • Fidelcastor
    resist:6 db
    druid v. shamy v. cleric buffok:8
    az endu song lehet annak számít az endu buff midiben biztos.:1
    AF charge:1
    Shade mód:2
    phanter gondolom 1, de ezt nem ismerem
    dmg add és dmg shield:2
    SoK és scepter aura:2
    Cloudsong+zahur aura:2 (de lehet ez nem stackable)
    abs buff:1
    heal és power field:2
    Sojurner:ML7es ability instant és 1 percig tart+1 ikonnak számít. Ezen az ágon még az ml2es unending breath 30 perces buff
    Stormlord ml1es varázslata.
    Gondolom van még ML aminek az abilitijeit buffnak számítja na meg a karik alap self buffjai.
  • steveh
    már én is csak erre tudok gondolni. csúnya hazug RogeGigi :))
  • steveh
    de ez így müködik és pont ezért ér sokat.mi állandóan azzal szívjuk meg a midik ellen ,hogy ők simán sprintel rohangálnak mindenhol és pillanatok alatt leküzdik azt a pár 100 range-et ami a sorci előnye.hiába van Ubinek 380 körüli dexe 10% casting speedel már rég a capel castol akkor is sok esetben betudnak minket instázni.viszont ha ilyen módon tudod az instat resitálni akkor a te mezed az befog menni.hibik ellen mondjuk mindegy a GP miatt de azért elég sokat segíthet.
  • Fidelcastor
    lol. Szerintem ő se tudja azért nem írja.:)
  • Fidelcastor
    Na most akkor 10 percig tart ez a buff és 15 percenként varázsolhatod ujra magadra és ha kapsz 1 mezzt kivédi majd eltünik a buff?
    Ha ez így müködik akkor semmitse ér szerintem.