Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nost, 3 dolgot mondanék:
1. Nincs értelme a személyeskedésnek, én személy szerint nem vagyok rá kiváncsi, persze szíved joga lefaszozni bárkit, de ezzel vagy anyázásba tereled az esetleges értelmes véleménycserét, vagy elveszed a kedvét az embernek attól, hogy beszélgessen a témában tovább.
2. Alb tank grpnak 2 viszonylag problémás része volt, egyik a sorc clothban, másik a két darab cleric, akik össz vissz healelni tudnak, és semmi mást. Azt mondod helaer szarabb mint sorc? Ennek a kérdésnek így nincs értelme. Én úgy fogalmaznék, sorc+2 cleric, összehasonlítva 2 healerrel meg egy shamannal bizony rosszabb support, már csak a hp, a lehettséges heal, meg az af mennyiségét tekintve 😛 qc az egyetlen jó dolog a sorcyban, meg a casting speed, de cseszheti a sok insta szar ellen. A gáz az, hogy ez nem csak papíron mutat jól, hanem nap mint nap szopunk vele, tehát ne mondd nekem, hogy az albi support mennyire über pls 😛
3. Nyugodtan kinevethetsz, de iszonyatosan hiányzik a utility albionról (mint ahogy valamelyik TL megírta.. de ezt már írtam lentebb). Shaman instant fart, ha nem tudod mennyire gáz, nem játszottál eleget a másik oldallal 😛 Shaman disase, minden mid grpnak van shamanja, de nincs minden alb grpnak cabalistja, az általad említett tank setupba sem fér bele. Hibbiknek ott a bard, instant ae lul, instant sima lul, heal, instant mezz.. Áruld el, mit állíthatunk szembe egy instant ae stun, vagy instant ae mezz, instant ae disase ellen? 😛
Theurg egy iszonyat jó kari, egyetértek, az albi titkos fegyvert 😛 Hibbiként szívtunk vele, szinte mondhatnám: végre valami amivel szívni lehet 😛 Persze pbae cage ellen petek szart sem érnek, de tank grp supportra el kell ismerjem eléggé kellemetlen. Mondjuk peteknek nincs resistje, szal ae stun hat rájuk jól, az alatt meg lehet healelni párat 😛
Na most így hirtelen ennyi. Lehetõleg tartsuk meg a beszélgetõs stílust, informatív véleménycsere, ez lehet a fórum értelme, nem a felesleges fikázás. thx
azé FC grp lement

zzz

Uberlama
na kséz a csata töltöm fel, nem lett tul rosz, amugy kb ez a midi grp most a top midi tank grp, nincs náluk jobb. miután felszedtek engem akkor addolt még1 nem gyenge fg mmg felõl meg stealtherek addig is voltak, 2 sbtõl haltam meg, amikor kkrisz mellett megáltam akkor kaptam egy 749es PAt 20% hpra 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ezt pontosan mibõl olvastad ki? Én játszottam abban is, és kell tudni játszani vele, de sokkal könnyebb, mint sorc grpal, ha hiszed ha nem. Chanter debuffolja saját nyukját, és mindenki csak assistol, ha baj van moc pbae, mivel minden nyuker egyben pbaer is, eléggé jó esélyel meg tudják magukat védeni. Plussz még 2 healer class még hab a tortán (bard/warden). Sosem könnyû caster grpot játszani, de ezzel a háttérrel sokkal könnyebb. Persze ez magánvélemény.
Hangianix
Mai napunkrol a video azt mutatna hogyan haltunk, ritka szarul nyomtuk. 😊 Na jo, csak az esetek feleben haltunk sajat magunk miatt, de az is eleg. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
hát lol bazze most meg 96 albi van emainbe..... 😞(((

Uberlama
vettem fel most videot maelstrom ellen, amit megnyertünk volna esélyesen, csak addolt még1 fg, meg fg stealther add, aztán kihaltunk, leállitottam felvételt és akkor még1 fg midi add 😛 de elég sokáig csak maelstrom meg stealther addok voltak, az érdekes lehet, majd felteszem

paladin + 1 tank grapple, maradékot sorc, merc, theurg, mincer megöli.

zzz

Hangianix
Random Roleplayers?

Uberlama
ja de akkor ki üt nálunk oO amugy mint irtam egy is elég ha jol csinájuk. meg igen steve ellámázta és nem grapples. na majd a HO crush merce az lesz :9

HAHA ezt este kiproszalom

anti hero

Albi tankoknak is ezt kellene csinálni nem?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én még ToA elött rvreztem utoljára, de akkor volt 1 hibi tank group akik mindig levertek. Elsõnek lecsapták a berserkert/savage-kat és akkor ott állsz a supportjaiddal mint a hülye, hogy most ki is fog ütni.😊
Nekem már akkor is tetszet, hogy a studdedben lévõ tankokat gyorsabban levágják mint a healereket és nem lehet gyógyítani õket olyan gyorsan meghalnak. Közben meg a sok pet egyfolytában megszakít.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
GMT :-D
Hangianix
Eddig inkabb nem jah. xD

BÁR lehet hogy a healerek halálra amnesiáznak közbe.

zzz

két grapple savagera és nyertek.
your point ? xd

zzz

jah

Lourker

Botond
ééééééén?én soha senkinek,bárkit megkérdezhecc
lol te vagy az aki beszologat mindenkinek :] HH forumra akartam postolni, mert csak killer postjat lattam

anti hero

Botond
nem kéne beszólni kiscsávó ^^ mi nem teccik itten?:-P
juj rossz forum :[

anti hero

kene ma rvr

anti hero

Hangianix
Leszel 7-kor?

Toa elött alb melee grp(theu/sorc/cleric/cleric/pala/mini/2mers) semmivel nem volt gyengébb mint hibi/midi grp-ok sõt emberek nagyrésze szerint (persze nem az aussie féle excal albok:p) a legoptimálisabb grp setup volt.(persze midi melee grp ellen kellett bof de van 2 a grpban és sos is).

utility lol meg hogy mennyi healer van rofl...

midi grpban van 3 healer igaz 2 nek van 2 spread healje mint a kettõ clericnek.

Alboknak van theu pbt-vel + olyan petekkel amik egész csata alatt interruptolhatják az enemy összes healer classját.

Sorc qc-al, roottal, mezzel, és k jó offensive spellel , tényleg sokkal rosszabbul hangzik mint a pac healer...
+még ott vannak az ra-k.

Aki pre-toa albi grpra azt mondta hogy gyengébb volt mint a többi az egy FASZ. ennyi

Lourker

Hangianix
Miert csak 1 bg-tek van? Steveh micsoda? Grapple szpem a fo dmg dealerekre, utana meg a support csatat dmg wise albik nyerik 😊 (Ez csak elkepzeles 😊 )

Uberlama
igaz volt toa elõtt. most kicsit más a helyzet. a top pry/mid tank grp, toa cuccokkal artikkal mlekkel megsépkelve csak és kizárolag akkor verhetõ ha mind sos mind2 bof elmegy és az albi grp kurva jol tolja, minden klappol albi grp rr5-6+ és még kis szerencséjük is van. ja és van legalább egy bodyguard/graplés kari az albi grpba különben nem sok esélyük van.
ezt csak tapasztalatbol mondom eddig nem nagyon volt sok fg vs fg harcunk maelstrom ellen, de ha volt mindig levertek minket egy kivétellel. 2 vagy 3 napja sikerült leverni õket ugy hogy a fent emlitett dolgok mind bejöttek. nekik is megvolt minden ra, tehát 3 PR moc purgek rpk mind elmentek nekik is és kb 4-5 perces csata volt de nyertünk. és csak és kizárolag toa miatt , a grapple és bodyguard miatt, az hogy bof és sos is volt kicsit segitett de azokkal is szarrá vertek volna minket (mint mindig majdnem mikor találkozunk fg vs fgbe) és nem azért mert olyan bénák vagyunk hiszen majdnem minden mást leverünk. egyszerüen a toa cuccok és bonuszok most annyira megdobják a dolgokat hogy az overpower albi rak közel se érnek annyit amennyit eddig. a fõ savagejuk simán tolja a clericre bof alatt a 100+ot jobbosal .. rám piros overpower af buffal mp cucc meg midnen (jo cloth de akkor is) 400as átlagot üt jobb kézzel, sokat critezik nem egyszer volt 600as jobbos a sráctol rám. (nem bof alatt persze)

de örüljünk hogy toa nem befolyásolta az rvrt 😊

sos = egy jó alb grp simán nyer (ha nem ott gáz van)
bof = egy jó alb grp simán nyer tank grp ellen

ezeket hajlamos minden alb player elfelejteni vagy "de nekünk ra kell hozzá" :>

szal lehet amit mondasz az igaz alb caster grpra, de tank grpban bõven hibázhattok ti is (na persze nem hibi toa-hibrid grp ellen:d)

zzz

yep ebben annyi a gáz hogy õk mehetnek rr11 grpal tovább, sõt megmerem kockáztatni hogy albok is, ezzel szemben midik nem mivel náluk egy caster se volt a grpban :p

zzz

én mondtam már akkor is hogy JH egy láma fasz banda és csak overpowered karik miatt nyernek, akkor lelámáztak... most meg hol a jh?

na ennyit errõl.

Lethul meg hirtelen theurgist lett (vajon miért? azaz ember vonzódik az op karakterekhez úgy nézki xD)

zzz

Hangianix
JH azert volt vicces, mert 3 healer nem volt eleg nekik, gondolom nem biztak magugkban. 😛 1-2 kort mentem volna en is olyan csapattal, ahol f8 es anytimer spam eleg a gyozelemhez. (Azert gondolom 6 honap alatt belejottek) A helyukben rotacios alapon nyomtam volna, mindenkinek lenne rr8 support most.

Ja igen, ok SI-vel jottek, vagy jatszottak elott is?

Hangianix
Jah, ezert nem szoktal ott jatszani 😄

Hangianix
ToA megboritja a dolgokat, de pl. mid tank grp is eletkeptelen, nincs eselyed 2 fg ellen, mert grapple alatt a te dmg dealereid semmit nem tudnak csinalni, mig az ellenfelnel igen. Az alb tank grpnak az az elonye, hogy elmeletileg van 4 ember is aki tud ranged dmg-t osztani (smite line-rol nem mondok semmit tho :p).

Smite linet egyertelmuen meg kellene valtoztatni, Pry/Alb szekcioban FH-n volt errol szo, de aki nem alb bejott, az csak anyazott, a legkonstruktivabb hozzaszolas toluk az volt, hogy kell review, de nem pet, nem tobb interrupt, nem tobb dmg es nem tobb heal. Na ja, de akkor mi? 😊

ToA egyertelmuen a hybrid grpoknak kedvez (hibiknel mehet a DH style tovabbra is), ha nem valtozik meg a Frontiers, akkor az meg egyertelmuen a midi caster grpoknak kedvez.

Botond
jaja,hibi castergrouppot a lámáknak találták ki...na ne fárassz...
Tudom. Annyira ostoba MA savagek voltak, hogy volt, hogy elõször a hozzájuk legközelebb lévõ cliff beatle vagy mi a nyavaja bogár halt meg emainben elõször, mert F8 azt adta fel, és cba volt új célpontot keresni, meg amúgysem számított, tényleg halt mindenki a francba szinte azonnal.
Tank grp jelenleg messze van a tök jótól, most a caster-BGer grp az isten, csak sajnos pont a caster grpban szar albion. Láttátok az általam felrakott moviet, egyértelmûen kiderül miben vagyunk szarok, utility, az hiányzik. Másik meg, caster grpal nagyon jókat funoltunk, de iszonyatosan kell tudni játszani, kukkantsátok meg moviemban hol és hogyan csattannak el a cleric insta healjei.. Eléggé korrektül nyomták clericjeink 😛 Tehát ha egy alb grp hibázik, szinte biztos veszítünk, middi vagy hibbi grpnál annyira nem gáz, plussz heal meg utility power ellensújjozza ezt.
Botond
ok,nm :-P
Hangianix
1 svg van? 😊

Hangianix
Felesleges egyenkent osszehasonlitani mi van es mi nincs melyik tank grpban. Az alb tank grp messze nem underpowered. Nem mondom, ehhez kellett az is, hogy svg-t lenerfeljek, ne legyen asd interrupt, theu-t feldurvitsak, de akkor is igaz. 😊

JH pl. egyertelmuen abbol elt Excalon sokaig, hogy volt 3 mindenkit szetquadozo svg, 4 healeruk, akik interruptoltak mindenkit es ennyi. Dori meselte, hogy nem szamitott kit celzott be a MA, sorc vagy pala, meghalt 2 sec alatt. xD

Botond
és a zavagék?:-DDDDD
Hangianix
Midi grpban nincs pet. 😊

tank grpnál nincs disase. cabalistot te szinte kizárt, hogy tank grpban megtalálsz.. nincs hely szegénykének..
lol xD no de mersz :]

anti hero

Hangianix
Tank grpok tekinteteben nem. Ha a pbaoe caster grpokat nezzuk akkor igen.

Nos, bár nem olvastam mit írt, te ez tény, alb underpowered 😛 Csak vess egy pillantást a utilityre egy átlagos alb/mid/hib grpra, melyikben mennyi healer, stb van 😛
Uzenem Krane-nek hogy retkes nagy lamanak kell lenni ahoz ,hogy valaki albion underpow miatt sirjon...
Hangianix
Nem a szemelyes ismeretsegen van a lenyeg (bar nekem az is van 😊 ).

Ez is protekció alapú akkor 😊
Amúgy ja, már nem aktív..
Hangianix
Egyszeru a valasz, olyan ember kellett, akit
1. Ismertek az adminok
2. Eleg idot tolt el SG-n
3. Aktiv jatekos

Ha jol tudom Amire mar nem Hyder karija.

Érdeklõdésképpen kérdezném, Amire miért nem admin itt? 😛 Mégiscsak õ nyitotta a topikot 2éve 😛 (Hyder nickel)
Hangianix
Joco!?!?!?!?! xDDD (igen, tudom, hogy te voltal az egyik torolt 😊 )