43179
-
Fidelcastor #29534 1embernek biztos jó. Főleg ha gyorsan csapja őket, de az animistaval nem nagyon lehet vándorolni ha elfogy a mob. 4 pirosért kapok ott elsőnek 72X4 mill-t aztán ez lemegy 50re. -
RocketyATwork #29533 ezeket a mobokat sprint nélkül letudod futni (kivéve a piros lietuantokat és a lent lévő 2-3 őrt.) -
Fidelcastor #29532 Majd megnézem, de nagyon sok mob kinyirja az animistát mivel, hogy csak pet aoe-m van. -
Fidelcastor #29531 Itt is van Curenkurg vagy ki mellet pók_polip mutáns állat. Azon lvl malice. Főleg pirosak csak sokat kell rohangálni itt is értük. Bő 1 óra alatt toltam malicen 1et. Azthiszem még 1 szintet tolok itt aztán meg estére én is bemakrozom valahol az animistám.:) -
RocketyATwork #29530 fg vs fgbe alap, soloba meg kit érdekel -
RogueGigi #29529 Jah, és nincs ceremonical bracerem, amin filóztam lehet hiba, hogy kihagytam. Szar statok, csak az e feedback lenne jó, biztos megmenthetné néha az életemet, de nfben szinte tuti, hogy 5perces purge lesz minceremen, szal bízok benne nem lesz annyira gáz a hiánya. -
#29528 L'Oreal :P -
RogueGigi #29527 Én vagyok a hülye mondjuk, csináltam egy 8arti mincer templétet, ha ilyen hülye voltam, most cserébe szophatok jól ;) -
RogueGigi #29526 Sztem azt is szólózni fogom, ha van abban a dungeonban vmi értelmes mob amit charmolni lehet :P Ha nincs akkor sux, majd meglátom mivan. Mondjuk én tabletet is szólóztam, amit FHn itt-ott kihoznak mint hard lvlezős arti :P
3-4 óra az hihető somon absolúte, nekem mondjuk lesz vagy 20óra, de legalább egy percet sem cseszek el rá, megy magától is. Vmi ilyesmit tervezek croc ringgel is, majd meglátjuk (se arti, se scroll nincs még meg, pénzem meg a béka segge alatt atm :P) -
steveh #29525 ja a hidas buli az jó pofa.lementünk egy fgvel és 5 perc latt irtottunk ki mindent a wizardtól lefelé.pbaoe ofc -
RocketyATwork #29524 10% resist pierce és mom3 van itt vkinek? debuff nélküli dd érdekelne 40-50% resist ellen (nekem 5% resist pierce 5% spell dmg, mom1 280-350 között van a base dd-m jelenleg) -
RocketyATwork #29523 mmm kb 3-4 óra alatt dingeltem svgal naburitekon 10esre somot oO thrustvulnerable és 60m+ xp :X
Fidel: govot én öcsémel alb rvsr dungeon, bejárat summonerhalls előtti résznél (undead nem tom mik egy híd közelében) xpztem, citrom-nari-piri, tűrhető repopal, kevés hp és lassan másznak, szal belehet húzni 10-20 db-t mert mire odaérnek az elég tréfás :p sztem az a legjobb spot. -
RogueGigi #29522 Az éjjel már felment lvl4re amíg aludtam :P -
RogueGigi #29521 Mondjuk albiban éppen most is lvlezem a somot, ha minden jól működik, és nem ldzett se a bot, sa a mincerem :P Afk pl 4tw :D -
RogueGigi #29520 Én csak azt tudom, gwalmar a malicet az ml3 dungeon elején húzta a neutral rájákon, de ő mondjuk egyedül volt. Azt mondta meglepően jól ment ott. -
#29519 figyi nektek az uj SI sziget (meg nem mondom mi a neve, Inishail albiba :> )nincs tele amolyen 4 lábu állatokkal ? nálunk nari-piri van egy fél szigetnyi, azokon lehet jol xpzni csak roamingolni kell :< -
RogueGigi #29518 Sosem xpztem ott, mert eldimen még 1 scroll meg 1 arti hiányzik, és egyszerre terveztem xpzni őket, mert egy jónéhány xpzhető egyszerre. Ha így van ahogy mondod az baromi szomorú :( -
#29517 albrvr dungeon szar nagyon. van egy hely ahova rengeteg narit lehet huzni (50kb) bár kicsit lassu a pop és eljutni sem könnyü oda mert szar bugos hely és aggroznak a mobok a jövö hétről is, és egy 2 szintes részen kell lemenni és tovább ott meg casterek vannak akik falon át 5 méterről lejjebről is ddznek :> -
Bhalage #29516 azok a sidhek tenyleg gazosak (foleg ha 2 jon) :) multkor ilyen 6healer shaman 1warriorral kpezelheted mekkorat xpztunk =) -
Fidelcastor #29515 Malice axet is xpzni akartam és végigjártam az összes helyet. A neten azt írják, hogy a kigyók animal, de az istenért se akar rajtuk levelni az axe. Pedig a ToT dungeonba a kigyók nem tudnak viz alá jönni és animistával símán kicsaptam ezzel a buggal 4-7et 1xre. Hiába a 78mill xp/mob ha semmitse ér. Az egész vizalatti részt végigjártam ToTban és nincs 1 valamire való hely ahol lehetne xpzni non-stop animista+fop-pal. A ráják,barracuda,polip és azok az eel xxx kukacok adnak xpt a malicenek ToTban. Sinovia közelébe találtam 10 lila ráját és már örültem is neki. 2 pullból kinyirtam őket aztán kb 3 percig nem jelent meg 1se. Szépen lassan poppoltak, de amikor az uj popot is kinyirtam akkor 10 percig semmise jött. lol. Még ilyen sz.r helyet mint a ToT.
A legjobb az amikor az animista elött liftezik a mob fentről lefelé és a gombák se lártják meg én se látom az animistával, de a mob egyfolytában kalapál. -
Fidelcastor #29514 Albi rvr dungeonba van olyan hely ahol piros-lila mobok vannak és jó a pop is. Végigjártam hibi rvr dungeont egész summonerig, de még 1 ilyen béna helyet xp szempontjából. 1 szintet toltam a GoVon és meghaltam. Nem győztem várni a popra, pedig 5 termet is campeltem 1xre.
Summoner hallban a sidhe figurákat csak 1eséval bírtam kinyirni, de nem túlzás ha azt mondom, hogy kb annyi ideig tart 1et kinyirni mint Danos-t.(animistával+NSem+Jackson voltam lent) -
#29513 (Aldoran): hope some report audry for cheating soon
(Aldoran): no one pa me main hand 1100 dmg
(Aldoran): i think gonne report here myself
ez egy rr8as sb aki még életébe nem solozott :> -
RogueGigi #29512 Jah, hozzáteszem én nem tudtam hogy keepbe teleportálás bug-abuse, még mielőtt patch jött már tudta mindenki, hogy meg lehet csinálni, és én addig csináltam, amíg el nem olvastam a mythic hivatalos postját a camelot-europe-on. Arra is csak vki figyelmeztetett, hogy vazz ne csináld, mert mythic szerint ez bug abuse etc etc, hiába nem csináltam utána, a ss már megvolt :P
Kb ugyanez, vki látja effectet valakin, csak ss, report, és iletőt figyelmeztetik. Másodiknál pár nap bann, harmadiknál perma. Olyan eccerű ezeket a dolgokat megoldani, nem is tudom miért nem a mythicnél dolgozom :D -
RogueGigi #29511 Azon filóztam miért nem figyelmezteti mythic a 28 buffbug használókat, hogy bannolják őket a kövi figyelmeztetésnél? Velem megtette, mikor necrómmal a keepbe teleportáltam, és valaki repoltolt :P Sztem simán ugyanaz a bug abuse. -
#29510 ez ok, de ha teszem azt nézzünk egy ööö alb caster grpot. mondjuk bemegy a mezzünk akkor ált ok sima ügy mert bd az elsők között van aki meghal :>
ha nem megy be vmi miatt vagy hamar kijönnek mezzből mint mondju maelstrom grpja, akkor bd vkire ráküldi a petet mondjuk sikerül lemezzelni rootolni, amibe viszonylag keveset áll. és tényleg jobb mocos sorc lifetap de a bdnek nem kell moc hogy insta interruptoljon még ha 4 sec timeren van akkor se, és egy jo bd ha tud játszani és jo support van mögötte 10x jobban interruptol mint bármely más caster. arrol nem beszélve hogy egy ml8as banelord bd még jobb (merthogy bd ugye lehet banelord, nerf szerintem ez már kicsit sok az instasebzésből neki de mind1), ha nem tudnak mezzelni egy jol időzitett ml8 aztán ésőbb egy ml2 a supportra plusz insta dd meg sima dd és akkor a grp többi része még sehol sincs, szal egy qct tud a sorc elnyomni, aztán vagy mocol ha épp fent van vagy hal a grp. -
Fidelcastor #29509 A legrosszabb, hogy az artikat lefarmolták és mostmár ráálltak a 4finsre. -
Fidelcastor #29508 Most nézem, hogy a délelötti órákban majdnem 1/3 hibi a szervernek. Koreaiak fenyomják a létszámot biztos.:) -
Bhalage #29507 a petek mezzelhetok/rootolhatok egyebkent..
persze a sorcinak meg senkinek nincs sok ideje ra de ha commander meg van fogva azutan no problemo
egyebkent durva a bd lifetapje de egy moccoos sorc lifetapje 10szer durvabb imo -
#29506 botond: ofc casterekre gondoltam és ofc grp vs grp csatára. hogy mennyire tud jol interruptolni egy bd több embert szerintem kérdezd meg banánosjoet, vagy menjél grpal a lissandrea féle bd-s grp ellen , low rr ugyan de játszani tud, bár az is igaz hogy 1-2 hete nem láttam őket. Amugy meg ha tudni akarod mit tud egy jo bd grp vs grpba akkor ne a stealther duokkal probálkozz hanem fgvel kéne menned rvrezni egész estéket hogy legyen esélyed találkozni minden féle grpal mert solo-duo reggel akcikbol mindent lehet csak normális következtetéseket levonni nem. nem bántás de egy kezemen meg tudom számolni hogy mikor láttalak fgbe rvrezni, azt hogy sokszor egymás után arra meg egy ujjam se kell szerintem. tudom hogy esténként inkább család meg minden de akkor ne vonj le messzemenő következtetéseket heheboned "solo" akcioibol. boned nem ellenfél soloba mert ha be PAzom thrust infimmel akkor meghal. csak amikor aldoran, mebim, és még 3-4 random stealther van vele meg skald és healer meg sm esetleg még akkor nem nagyon esélyes :> -
Bhalage #29505 .) -
Fidelcastor #29504 Olvastam. Nem rossz. Majd 1.69ben kiprobálom FS-sel. -
Bhalage #29503 lol taf -
#29502 #29481:
Hat ja Whinegard es Addgard mellett ezert hivjak oket Instagardnak -
Bhalage #29501 :< -
Bhalage #29500 neki celoztam vegyuk ugy
nekem sincs alb karim szal csak erdeklodom pusztan.. -
#29499 excal a zergszerver,oda csak a n00bok járnak zergelni ^^ fyi -
Fidelcastor #29498 15 perces a timer rajta. -
Bhalage #29497 fidel ha mar csalasoknal tartunk irtam neked privit .)
tudod forum nekem nem palya.. -
#29496 én nem tudom hol a spot,mondta gigi,hogy elmondja,én mondtam nem érdekel,mert se karim se ismeretségem nincs hozzá,szal annyit tudok,mint te,hogy ő mitől fél kérdezd tőle... PMben -
Bhalage #29495 okes, de mind2en tudjuk hogy ez mar tulzas..
excalon meg amit latok hogy farkastorvenyek uralkodnak, szal tok mind1 ellensulyozva van az overpowered bd 100mas dologgal