43179
  • RogueGigi
    - Group-targeted spells and abilities now properly check for the distance of any pets of group members when casting.

Franc, szal bbommal már nem fogom tudni felbuffolni resistekkel a necro petemet apkból, függetlenül attól hol is vagyok éppen :P
  • Hyder
    és te szereted ha lef*szoznak téged?
  • Bhalage
    a duhos albok meg egy hibi xD
  • RogueGigi
    Na kivi leszek erre a nyú peccsre amit annyira vártunk már :)
  • Fidelcastor
    10% resist piercje majdnem 100% hogy van a quickbárjából ítélve(öv és bot)ha az artik szintje megvan hozzá. A dex vagy pierce nem sokat jelent mert fullra van buffolva+ a healer petje is. Nem tudsz rajta akkroát és olyan gyorsan sebezni, hogy a pet ne gyógyítaná vissza vagy még a pet is lecsapott volna simán.:))
  • RocketyATwork
    nincs neki +range hangi (hacsak nem spell alap vs spell alap, smite vs stun etc) +dexje és 10% resist piercje van asszem.
  • RocketyATwork
    nekem se lesz mér som/gov/scalar shademen akkor :<
    bhalage: de :>
  • tegla
    Hangihauberkfront
    Hangihauberkback

Hanginak/Killerbee/:
    A múltkori ml5 raidról kérted el a hauberket.
    Na igy néz ki,statok gyökerek meg nem is clericnek való de szép.
    Lesz neked is mostmár ToA-s cuccod
  • Fidelcastor
    Na prdwent már le is lötték.
    8.30 az nem GMT?
  • Bhalage
    sok sikert =)
  • Bhalage
    te ez nem a excal/midis 1ik majt?
  • Fidelcastor
    4 artit néztem és mind le volt szedve. Koreaiakat utálom a legjobban ezért. Ha kell ha nem, azok mennek csapatban és leszednek mindent.
  • Fidelcastor
    Én meg amit lehet még leszedek gyorsan.:)
  • Fidelcastor
    A képen még 10%ot se éri el a heat resisted. Mennyi valójában vagyis mennyi volt amikor a kép készült?
  • Hangianix
    Megolni ugyse tudtam volna, mert tobb hp-je volt, mint nekem imo :D Meg stun utan en nem tudok elkezdeni nukolni, koszonhetoen az 1350-es smite rangenek...
  • Hangianix
    Megyek chanterezni majd Camlannra. :D Sose volt igazan OP karim, smiter mar nem volt az, amire igazan RvRzni kezdtem :(
  • Rockety
    picivel lentebb levőknek ment :P szal tényleg ez a rinya tök felesleges mert:

1, aki idegesít (svg, enchanter, grapplerboi, infil, mincer) ugyanúgy fog továbbra is menni és "nocareQQmoren00b" reply-t bemakrózza
    2, hülyének néznek, még ha igaza is van az embernek :>
    3, megoldás: vagy te is rollolsz egy olyan karit mint a másik v. abba a realmbe mész v. a saját realm wtfpwn kariját csinálod (bárcsak ez lenne és nem a hülye rinya hogy op etc...)
    4, megpróbálod kinyirni jobb játékkal (max ráta 35%, többiben relic / class balance */ zerg miatt úgyis bukni fogod a dolgot :X) de viszont "jó érzés" leverni egy op-folkot (pl.: araudry, lehet vicces meg minden, még játszani is tud, de nem szeretem mikor rr11 infiljével vki ennyire oda van... főleg prydwenen, ahol szerintem a világon a legszánalmasabb a stealther helyzet albioni szemszögből [rambo ring any bells? :P].

na most hogy ki spammoltam magam nyugovóra térek : )
  • Rockety
    : )

hehe kezdetben ezért adtam fel ns-t mert jött random infil, lehet hogy bénább volt és nyert. chanterel viszont forditva is igaz, svg grapplenélkül meg átmegy castereken mint a szar :X (49 sav / 44 speceltem, igaz csak rr5 és még mindig nincs kész az új sc-m de volt már példa cap speeden ütött 2x900 dmg kis liddul zephyrzett lurin oO
  • Hangianix
    jott 2300 dmg kb. de nem volt rajtam con buff alapbol :D
  • Hangianix
    debuff nelkul az a csunya (resist pierce gondolom), fent alltam a hegyen, buffolgattam magam, latom jon felem, de mivel rajta volt + range, rajtam meg nem, igy o stunnolt le :P
  • AngeLujo
    szerintem aggasztja őket eléggé amikor 300 fölött kapják a heat lw-vel az érzést :D
  • Uberlama
    :DD DF miatt ők is sirtak eleget :) bár slash tényleg nem fogja meghatni őket, csak lw-vel kell ütni mert mire felér emainbe ugyis leesik a reziszt buffja :y
  • Mersain
    Ketlem hogy hibeket aggasztana a slash infil korszak.
  • Uberlama
    ja és ugyanaz lesz hogy 2h svg erős volt de h2h még jobb, ugyanez lesz slash infikkel, midik hibik legalább tudnak min nyálcsorgatva anyázni és sirni mint a fürdőskurvák FHn :>>> eszméletlen amit müvelnek, eddig tényleg az volt hogy jajj 9sec stun df jujj de OP üü meg háá meg ilyenek (közbe meg hogy ugyse kell mert mincer m8 majd stunol) most hogy lenerfelték jön az hogy nagyot is üt egy lvl 50 style (lol ? .. ) aztán az hogy slash infik milyen OP (mintha eddig nem lett volna..) meg hogy vegyük el 2.5 specc pontot mert már nincs másba belekötni ( hehe). stb. az hogy miért van 2.5 spec pont azt taf fhre jol leirta, erre le is lett ugatva hogy ez bezzeg mit számit, de képzeljünk el egy highlander slahs infilt az lenne a komoly :d (ugye statjai megegyeznek norseval de ezt nem kell tudni :) )
  • Tafaya
    #29545:

Sorry de ez fejezi a velemenyem azokrol a tahokrol.
  • Rockety
    minden normális ember tudja hogy ezaz a hűűű de nagy infil nerf kb olyan mint amikor a 2handed - svgokat nerfelték le :> sokukat érdekelte ---> respec : )
  • Arwenke
    Matav jovoltabol meg lehet 2 honapig nem lesz netem a koltozes miatt, igy kenytelen voltam egy gprsnet izzitani.:) Lassan mar elvonassi tuneteim voltak, zsreztem kozben ToA-t is:) Bar tartok tole, hogy a gprs nem sok mindenre lesz jo, max arra, hogy jol felhuzzam magam rajta.:)
  • Hyder
    jah tudom, énis slash voltam még anno 2 éve, és nem volt ritka az 1000 dmg sem =)
  • AngeLujo
    slash az infim és kurvára sajnálom hogy nem az volt mindig is :) iszonyat miket lehet vele osztani (übek lefotoztuk azt a PA-t? ha igen rakd már fel pls :)), 600 alatti PA az nagyon ritka nagyon capelt sb/ns-en.
  • Hyder
    bogárkám, nem szeretnéd kicsit átfogalmazni ezt a mondandódat????
  • Uberlama
    lol speccelj át slashre és mire dfen kezdenél gondolkodni hogy jajj nerf addig 5 sbt levágtál 5 ütésből max/db.
  • Tafaya
    #29540:

Es a sok f@sz mar most rinyal hogy jaj slash infi op, vegyek el 2.5-ot, dragonfang sokat sebez (edesannyukat, amig 9 seces stun volt senki nem nezte a sebzest lol) stb. retards
  • Rockety
    Light chanter lolz dmg (rr4 assszem)
  • Rockety
    \o/ fookingprawned at last xDDD

hallom killerb33 3shoted in action :<
  • Hyder

The stun component on the Albion thrust style, Dragonfang, has been reduced to 5 seconds.
  • Hangianix
    Okos bd Odinba campeli mg-t es van kint node-ja. :D
  • Fidelcastor
    Gyorsabb is ha van mit húzni, de 1000 távolságonként 1 nari ami nem is groupban jön nem valami jó.:)
  • RocketyATwork
    ott 4-5 sorc spameli rád a szarjait szal marad a purge + moc :p
  • RogueGigi
    Sztem nsel tudnád solozni őket gond nélkül úgy, hogy bb healel ha kell, de amúgy grpon kívül van. Bár animistával gyorsabb kéne lennie sokkal ofc :P
  • Bhalage
    es zerg vs fgbe?
    =)