Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ha main style bemegy akkor relic nélkül is megütöm az 500 körüli damaget.
ennyi a story :]
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Hat talan mert ot is utik? 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lagcheatrol csak annyit egyebkent hogy annak idejen Morchaoron is kiprobalta, savage assist train 1 perc alatt 800 sebzest tudott beletolni. Viszont azt soha nem fogom megerteni hogy egy savagenak miert kell lagcheatelni (Remish).
RR10 meg már ( ilyen tempóval ) nincs messze akkor meg majd jön a 50 pole 42 shield 28 crush 28 thrust spec és majd szépen váltom a polékat .
egyébként meg az egész templetem a debuffos poléra van kihegyezve aminél tök mindegy hogy milyen reistje van az enemynek mert minden 3-4.ra procol most a patch óta.
Amugy sorc cloth hat ja de mas realmnek nincs af buff ami ellensulyozza nemikepp+1850 range miatt se kell tul kozel masznia. Amugy nezd mar meg PE vidot es utana mondjal armit.
Amiota nyomtam par orat ilum csapataban(meg toa elott) es minden top mid csapatot lenyomtunk siman (everlast,mealstorm) azota ne mondja nekem senki ,hogy alb tank group nem op tank group elen.
Amugy AoD-nak: Steveh respec pole slash/crush es utni tankot ezerrel aztan majd nezitek milyen konnyen nyertek...
mondjuk fcrõl albionba is az volt a véleményem hogy nem olyan jók, nem rosszak de láttam jobb alb grpot is.
zzz
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
2: de majdnem :p
3: lol 😊
4: ja csak theu votl félig afk telcsin
5: nem vettem fel 😞((((
6: hát egen 😊
1. teljesen átlagos csata volt ahol a végén lezergeltek minket
2. A maelstrom nem a legjobb groupjával volt kinn
3. A middi stealter fg add mellett nekünk is volt 2 stealter addunk
4. Elõnyös helyzetben kezdtünk és csak 1 afk volt a csapatba ergo túl lassúak voltunk és a middi zerg megérkezett.
5. volt már sokkal szebb nyertes csatánk is a maelstrom stb. groupja ellen na egy olyat kéne feltölteni😊
6. nem volt velünk Tiffa😊