Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk slash-el se.
Kimaradt betukert sorry de a bill szar mar sajna uzletben...
SOM mit valtotat azon hogy 3sec alatt nem uttok le egy savage-et thrustal? Foleg pole/2h el nem ami igencsak sziv evade cap miatt.
volt már shade of mistes ellenséged?
Azt szeretem Remish a gyerekben ,hogy poléval 250 körül ütöttem bele ,hogy fullra voltam buffolva jó ,hogy leggyengébb style meg leggyorsabb pole de azért 250 elég mókás és akkor shade of mistben van ami 200as ablativnak felel meg ha procol szóval ráhuztam egy kemény 50et 😊
Mondjuk ha main style bemegy akkor relic nélkül is megütöm az 500 körüli damaget.
tegnap odinban vmilyen okbol mi is (vagy csak en) kaptunk egy diseaset, elnyomtam a grpcure diseaset (nem tom mennyi a casttime, de eleg gyors 1.5 - 2 sec max) es kesz.
ennyi a story :]

anti hero

maris toltom, aztan kritika inc (remelem nem olyan muvi mint a multkor mert az nem tetszett :[)

anti hero

mindig csak a kritika..

anti hero

ROFL

anti hero

Latom AOD-ban a koloi tulzas alapkovetelmny. =)
1.65 azért nem lehetett leverni svg grpokat ha jól játszottak, mert 2 svg kb 5-8 tank ill. 2-3chanter dmgvel vetekedett :x

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

de ez a strafe + laggolás (most nem a window dragre gondolok, bár tegnap egy theurg bejátszotta és leestem balconyrol xD) ellen egy mezei facestick, facestick spam olyan szépen szopat hogy az már öröm :X

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

igaz én nem lagcheatelek, de ha rám jön MA akkor guard mellett szépen strafelgetek, futkározok hogy ne tudjanak style-t rám vinni, rengeteg tankot belehet szopatni vele és kb a dmgük felét tudják csak leadni. (stun közbe 3 merc rám pakolt nagyából 1.5-2.5k dmget azt amikor lejött ez lement 800-1.5kra). Remish meg egy fasz :x

Uberlama
mert régen s/s volt , nem votl sorcunk, 2 cleric volt 2 fgre, det tankbol volt vagy 2, sc minden 5.nek, ööö mi van még ? :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Már csak azt nem értem, hogy régebben miért nem tudtátok még 2fg albival se leverni 1 savage-t.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
50 sec alatt! 😊

Hat talan mert ot is utik? 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Nem.

Tafaya
qc bolt range mezzel az volt regen a gond hogy az 1500-as insta + lagcheat igencsak megnehezitette a dolgot, de a sorcik is haladnak az idovel es ok is megtanultak lagcheatelni 😊

Lagcheatrol csak annyit egyebkent hogy annak idejen Morchaoron is kiprobalta, savage assist train 1 perc alatt 800 sebzest tudott beletolni. Viszont azt soha nem fogom megerteni hogy egy savagenak miert kell lagcheatelni (Remish).

Ja tegnap probáltuk ML10 17en+ 1fg albi, de feladtuk Leo-nál. Meglett volna, de Draco-val ugyse birunk és mindenki lelépett. Aki nem az meg az albik levágták. Krissy vagy ki nem magyar?

amikor a thrust resistes rr8 savaget leütjük Lujoval 3 sec alatt ugy ,hogy mögötte van 3 nem interupt szintén magas RRes healer addig nem fogok respecelni sem.
RR10 meg már ( ilyen tempóval ) nincs messze akkor meg majd jön a 50 pole 42 shield 28 crush 28 thrust spec és majd szépen váltom a polékat .
egyébként meg az egész templetem a debuffos poléra van kihegyezve aminél tök mindegy hogy milyen reistje van az enemynek mert minden 3-4.ra procol most a patch óta.
Hangianix
A debuffer grpoknak van. 😊

Tafaya
"de nincs minden alb grpnak cabalistja"

ez helyesen: szinte egy albi grpnak sincs cabalistja

Hangianix
QC-t nem interruptolod mondjuk utessel 😊

Hangianix
Mincer nem FC-s volt tegyuk hozza, Arwena vagy ki volt.

Hangianix
Ez csak 7 ember xD rr5 shaman kimaradt :p

Hangianix
Megkerdeztek, hogy Tiffa, mit fozol? Semmi valasz. Majd megint: TIFFA? Es feltunt. 😊 j/k

Botond
na ne hülyéskedj,chantergroupban tudni kell mikor van ddassist,mikor kell pbaeboxolni,wardennek be kell menni a cappelt ütésidõvel interceptelni healereket,vagy a qc-al próbálkozó sorcot,de ha úgy alakul le kell vállnia healni,ezzel szemben albi tankgroup?ütöm az assist macrót,meg azt az egy ütésstylet ami a qb-n van,az egy dolog,hogy a sorcnak nehéz dolga van(bár 1850es range+qc miatt nem kéne itt az insta izékkel jönni már rég),meg amit írtál azokra mind kaptál választ másoktól...meg ez a utilitys ködösítés,manachantergroupba több utility van mint alb tankgroupba?nem,akkor most az is gimp underpowered szar?ja,lourk is csak véletlenül lett vele rr11 :-D
Botond
mindig ez a szörszálhasogatás :-)
Botond
nagyon jó eddig,szép stabil 103al jön le,majd délután megnézem,aszt leszólóm,de nagyon :-P
Tiffa
Nem láttam a videót, nem értem a célzást, de sose gondoltam, hogy feltünik, ha nem vagyok groupban. Ilyen késõn ... vagy inkább korán fogom magam és elérzékenyülök.
3. ML1 perfecter group cure disease-- ennyit a shamy diseaserõl.😊

Igen szal annyira emlegetett disease addig szamitott amig nem volt PF. Azota annyit mar nem er. Nem szalad el semmi albok elol mivel enemynek nicns sos...
Amugy sorc cloth hat ja de mas realmnek nincs af buff ami ellensulyozza nemikepp+1850 range miatt se kell tul kozel masznia. Amugy nezd mar meg PE vidot es utana mondjal armit.
Amiota nyomtam par orat ilum csapataban(meg toa elott) es minden top mid csapatot lenyomtunk siman (everlast,mealstorm) azota ne mondja nekem senki ,hogy alb tank group nem op tank group elen.
Amugy AoD-nak: Steveh respec pole slash/crush es utni tankot ezerrel aztan majd nezitek milyen konnyen nyertek...
1x rr4 svg, 1x rr4 zerk, 1x rr6 healer, 1x rr5 skald, 1x rr4 warrior, 1x rr3 runemaster(no sc, gatyo!!:p) 1x rr4 healer.

mondjuk fcrõl albionba is az volt a véleményem hogy nem olyan jók, nem rosszak de láttam jobb alb grpot is.

zzz

2x rr10 merc, rr8 merc, rr7 cleric, rr6 cleric, rr6 sorc, rr9 mincer, rr3 paladin

zzz

na most megöltek :|

zzz

Hangianix
Na 3.-ra lenyomtak, sos-sal nyitottak, bar nem is volt mezzerunk :p

Hangianix
First Cohort

Hangianix
Azert erdemes videot csinalni, hogy tanuljatok belole (mi pl kielemeztuk a hibakat 😊 )

Uberlama
nekem is

Uberlama
vidzseo fent én meg mentem aludni

AngeLujo
Nekem ilyen hülye indokkal törölték az UW-s ftp-met hogy nem volt rajta index.html... hát lol, 1 évig ez nem volt probléma, most hogy fel akarok rakni egy képet nem tudok.. na mind1

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
melyik az a FC guild ? minek a röviditése?

azé FC grp lement még egyszer. ^^

zzz

Uberlama
még kis spam. amugy lehet érdemes megnézned neked is meg bárkinek, itt ezen a forumon nem azért teszek fel bármi videot hogy hu de kurva jok vagyunk mert 1: nem igaz :p 2: nem ez a lényeg. HH video se egy DH style ahol 10fgt vernek le 10 sec alatt, ennek ellenére nekem tetszett mert kiváncsi vagyok hogy õk hogy tolják, és vmi ilyesmit mondtak õk is hogy kiváncsiak, ezért rakom fel :p

Uberlama
1: ja
2: de majdnem :p
3: lol 😊
4: ja csak theu votl félig afk telcsin
5: nem vettem fel 😞((((
6: hát egen 😊

Uberlama
na muvi 70%, amugy 34 mega kb , ezen a cimen lesz elérhetõ , nem egy wtfpwn csata , nem tul látványos, ha bármi kérdés van mert nem látszik (pl van amikor mintha nem csinálnék semmit aztán petet küldöm meg van amikor télleg nem csinálok semmit, vagy a mezzelt minit keresem aki not in view meg iylenek 😛 ) vagy nem egyértelmû akkor szivesen válaszolok, épitõ jellegû kritikát pls ne olyan hogy hu de láma na csá 😛

Szerintem übi ne tedd fel ide azt a videót. Hogy miért?
1. teljesen átlagos csata volt ahol a végén lezergeltek minket
2. A maelstrom nem a legjobb groupjával volt kinn
3. A middi stealter fg add mellett nekünk is volt 2 stealter addunk
4. Elõnyös helyzetben kezdtünk és csak 1 afk volt a csapatba ergo túl lassúak voltunk és a middi zerg megérkezett.
5. volt már sokkal szebb nyertes csatánk is a maelstrom stb. groupja ellen na egy olyat kéne feltölteni😊
6. nem volt velünk Tiffa😊

Uberlama
pbea ellen ice pet 4thewin

Hangianix
sos+bof-fal 😊

Hangianix
2 healerrel :p igaz nekik meg nem theu volt hanem valami mas, de szep high rr 😊