Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Hat igen, ket bodyguarderrel hibi grp eleg brutal. Nem tudom kihasznaljak-e a +25% speed es dmg bonuszt, de meg 1x%-al is durva. Albi grpnal, eleg ha egy elnyomja a MoC-ot es haltal, mivel van egy amnesia interruptered. Frontiersig a legjobb grp szerintem.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Olyat meg nem lattam max ha afk volt a druid 😊

Ha meg megesik akkor jon a bard becsuszos mezzel aztan csihuhu-csihuhu sorci halott 😊

Summa summarom, nem rossz ez a bolt range mez, de az overpoweredtol olyan messze van mint smite cleric az FOTM-tol.

És ha nincs GP?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ja csak az animistát ugy mezzeli be a sorci, hogy a gombák nem birják megütni, ha van rajta +távolságot adó cucc. Ezt azon a forumon olvastam ahol a pet cure mezz vita volt. Ott irták, hogy hiába ha 1x nem lehet használni mert csak 1000 a hatótávolsága.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jockey
nem is értem miért akartok átmenni midibe mikor ott vannak a 3/4 kész hibi karik😊
amúgy ilyenkor sírok mennyire elkurták daoc-t, ha nem lenne toa, és az ml-s szarság, most simán mondhatnám mégis csak befüzetem 1ik accom oszt champemet átkonvertálom blokkgéppé nektek(44en hagytam ott ha jól emléxem),de ML-t már nem lenne kedvem végigszopni, úgy mint albiba se...
ott van vagy 7db 50es karim, és ebböl eggyel se tok játzsani édemben úgy, amire a játék ki van találva, tehát rvr-n..elég röhejes..
grrr

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

aha😊))))
:p

Lourker

Tafaya
Na ezert hiaba overpowered a bolt range mez, GP azt' kenheted a hajadra 😊

Uberlama
ez igy van de ne feledd hogy full artifactal tolják meg toa cuccal. Krisz át akart futni pbae szélén, és kapott 3 700asat ugy hogy bennük volt a dex debuffom és a banelord attack speed debuff és másik 2 merc is halt 1 secel késõbb.. 😄 vmit eltaláltak nagyon, tegnap senki se tudta megfogni õket. PE ugy halt tölük hogy legjobb csatájukba 3at megöltek, de egyik se caster volt, és mindig haltak ADtõl.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
Tegnap szoptunk is emiatt szépen, csak az volt a durva hogy nem kellett grapplet chainelni, Fokias kapott egy slamet én a grapplet és 2 sec alatt kihaltunk a boxba... eszméletlen durva most a hibi pbaoe group, még a low rr srácok is nagyon csúnyán meg tudnak minket szorongatni (ami elég nevetséges a tegnapi setup mellett, full rr5+ volt..). Mondjuk AD nem lenne annyira top mint eclipse hasonló setup ha nem létezne group purge, akárhányszor találkoztunk velük mindegyik gyönyörûen állt a mezzbe, következõ pillanat GP és übi már halott is... szal picit csúnya hogy kapok egy debuffot és a 3 nukernek egy kör vagyok a 2300 hp-val cap resistekkel (igen, kaptam egy pár 800+ dd-t is, gondolom az már azért critical). Most ha tehetném akkor visszamennék egész ToD-vel exc/hibire és agyonvágnék mindenkit 😄D

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

videóból jól kijön hogy grapple (spammlhetõ, semmi kihatással nincs end regenre palától, se bgre, se guardra nem hat ki) egy overpowered szar, amig nem téged szopatnak vele nem foglalkozod a dologal, de egyszer spamelik rajtad végig fg vs fg alatt és nm fogod szeretni :p

bodyguard meg "casters wet dream" tbh, azzal még egyetértek vhogy nem insta hal igy egy caster ha rámegy train, de hogy melee kari nm tudja interruptolni hát az nagyon nagyon lol szvsz, érdekesek lesznek hib pbae grpok is...alapból nehezen verhetõ high rr hib caster grpok változatlan setupal kenhetik, kedves xDD

na toa whine off.

zzz

Uberlama
fene 😞

Tiffa
Többet nem vállalok topless fellépést!!!!
Uberlama
igyekszem kövibe belerakni 😛

mostani video nekem is kicsit jobban tetszik :] persze Tiffa nelkul nem az igazi :p

anti hero

Botond
jó a zene
na ezt a logot sem láttam még a male groupon.régen fekete/lila volt a szinük.
Hangianix
Szerintem meg sose voltak logoban. 😄 Valami iszonyu.

Botond
ez vmihibi guild?mert sose hallottam róla...videót majd megnézem,most lusta vagyok leszólni,és azt csak friss élmények alapján tudom
Botond
lehet,nekem gyakorlatban másképp tûnt...az animja végigment a spellnek qc-nál,de zéró effect 4bõl 3x kb,de aztán lehet tévedek
Uberlama
még szvsz sese láttam õket guild logoba Oo
a másik emg tök uj lehet mert most hallom elõször 😊

Hangianix
Megvan, Kill on Sight. Ez valami uj guild?

Hangianix
Meg add elott, az elso grpban volt. Nem talalom a guildet.

Hangianix
Igy nez ki a Maelstrom logo. xD
Link

Uberlama
ez maelstrom volt nagyrészt, az addot nem tom

Hangianix
RS-t sokszor lepurgoljak tankok ja, igazan a buff se gond, ra lehet tenni 1-2-t, ha nem is mind az 5-ot (enddel 6-ot).

Hangianix
Jah, lattam. Milyen grp volt egyebkent? Nem is ismerem azt a sarg/piros szint (mondjuk nem voltam kint RvRen jo regota, szal max BO, EL meg NP ugrik be 😊 ).

Hangianix
Nem volt mindegyik rs 😊 Az meg megint jo kerdes, hol a guarder? Elso FC elleni csatanak az volt az egyik donto pontja, hogy Loth guardolta Merset.

esélyük nem lett volna szét kapni.MA-t kiszedtük elsõnek aztán az már csk rez sickes volt és unbuffed.( bár ha olyan a helyzet én gyakran lepurgézem a rezsicket) a többi tank nem volt anyira veszélyes mint ez a Remis gyerek.
ha kkriszre ráfordulnak õ ugy is menti magát slamel meg grappléval és addigra mi is oda érünk 3an.
Hangianix
Jah, csak nem ertem miert SoS-olt mindig a minstreluk. Az elso ket alkalommal az se segitett nekik (az meg foleg nem, hogy BoF-fal egyutt nyomtak el...), harmadik alkalommal meg tok felesleges volt, anelkul is siman nyernek.

tudtommal pont fordítva van.bgzet mozoghat a bg-s meg csak ácsoroghat egyhelyben.
Uberlama
és amikor elfutottam mg másik szélére és felmegyek bmre akkor is lehet jobban sül el

Uberlama
amugy ha Tiffa van ott 2. clericnek és a halálom után sikerült volna BGba beállni és mezzelni az addot teljesen akkor lehet még jopárat leütünk mire kihalunk

Nem igazan ertem miert szivjak be annyiszor a bg-t es miert nem mennek ra teurgra pl foleg ha mar megkaptak ugyis a mezzt. Amugy jo csata az ilyn hosszabb fg vs fg okat szeretem en is. Tegnap vegre volt is FC ellen.

Botond qc-t semmi nem kasztja kiveve amnesia (meg mezz/stunn ofc). Ha megakasztjak ezekkel akkor meg nemsul el a qc szal probalhatja ujra.
unbuffed rs tank, fullra buffolt paladinba nem üt túl sokat
tho :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Nem igazan ertem a midiket a videoban, miert nem kapjak szet a bg-ert? Nem mondom, hogy konnyu, de 3 dw-er azert hamar megteszi. Es 1-2 korig csak tudjak interruptolni a clerikeket, theu pet ide, vagy oda.

Hangianix
Most nezem majd meg, de miert wmv 😞 szep xvide codecet szeretnenk 😄

nem hogy nem kell rohangálnia, hanem hogy nem is szabad mert csak ha áll a bodyguardED akkor müxik és a bodyguarder rohangálhat, legalább is igy emléxem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

annyi ,hogy a SoM 200 ablativot procol ami az elöbb leírtakban néha igen mulatságos a másik meg ,hogy necro alakban elég nehéz kijelõlni az enemyt .
csak közelrõl tudod mert akkor látod meg a mozgó feliratot.
nem láttam a videót még de viszont nem rögtön ezzel a savageal kezdtük a "leütést".az elején pl nem is tudtam ,hogy õk azok csak amikor ott rohangált egy mitomén milyen herra.
Uberlama
easy mode tho :p

tudom de akkor is furcsan nez ki hogy all ott a csatamezo kellos kozepen es castolgat jobbra balra :]

anti hero

Botond
style nélküli ütés is megakasztja :-) régebben az még moct is megtörte néha :-)
Hangianix
A qc az mindig 2 sec szerintem es nem akasztod meg csak amnesiaval, mezzel (ha hat ra), stunnal (ha hat ra) szerintem. (Egy ideig azt hittem jo a root is, de Mers felvilagositott ill. tapasztaltam is, hogy nem 😞 ).

Uberlama
jaja nekem is rohadt fura, eddig mindig rohangáltam mint az állat, meg a legtöbb csatában is , de ezek ellen nem tudok elfutni, és a bodyguard ha rajtam van akkor meg minek fussak ? ugysincs casterük 😛

ha bodyguardolva van akkor akármi csinálhat még egyhelyben állhat akor sem fogja senki leütni.
Botond
nem mindig,de néha lehet,azé 1,5secenként rábaszok nagyon jól kell idõzíteni,hogy a 0,9es casttime-ú qcjét végig bírja tolni...
hat nem tom :] mindig 1 helyben allsz a sorcival, jo hogy guardolva vagy de nekem furcsa.

anti hero

Uberlama
hát ha megnézed a videot akkor meglátod. ilyen gyorsan még nem tettünk le savaget az is tuti. tényleg rekord idõ volt. (grapple persze beficcent de ez más kérdés)

"amikor a thrust resistes rr8 savaget leütjük Lujoval 3 sec alatt ugy ,hogy mögötte van 3 nem interupt szintén magas RRes healer addig... "
Hogy mit ertek koltoi tulzas alatt? =)
Uberlama
hoppá most látom, uj DAoC kiegészitõt jelentettek be, ami idén decemberbe jelenik meg USbe tervek szerint, cime: DAoC: Catacombs oO uj classok is lesznek jejejeje. FHn már irta is egy gyerek hogy midiknek tuti BD-Savage combo lesz 😛

Uberlama
néztd meg a video elejét. SOM savage, thrust resistel fent (tudjuk mert mondták a tankok hogy 50%os resist volt) rr8as, jött rám, amikor megütött akkor ütötték meg elõszõr stevék, aztán odaért lujo és meg is halt. nem 3 sec de 6nál nem is több 😊 igaz healt nem kapott mert még mezzbe voltak a healerek.