43179
-
#29614 Alyr 46,5 ^^ -
Bhalage #29613 hehe siman -
Bhalage #29612 az lenne a lol hogyha ezekkel a karikkal 1-2 solozot megolnenk (lezergelnenk) xD -
#29611 De az se legyen 50-es. :D Azert mar milyen jol eljatszunk "papiron" Arwi karijaval. :DDDDD -
Bhalage #29610 vegul is szerezhetun kegy chantert es akkor kanaan inc lesz -
Bhalage #29609 - bhalage, on bevallalja, IGEN VAGY NEM?
- xD -
#29608 Jaja :D Bar chanter jobb lenne a snare-es pet es speed miatt. :D -
Bhalage #29607 meg velem!!! kimegyunk odinba es szetnyomunk mindenkit :> -
#29606 Ugyis regen beszeltem Kalinkaval es Zakkal ^^ -
Arwenke #29605 Megadhatom ha gondolod, 42.6 mana eld szeretne 50es lenni.:) -
Bhalage #29604 luv is in da air?! -
#29603 Ereztem am a hangodon a tularado szeretetett, nem kell szegyenkezni ^^ -
#29602 Na jo, te ihattal volna tonicot :D -
#29601 Megadod az accod belepk vele Pry/Hibre xpzni. Meg majd jokat PM-melek Botondnak :D -
#29600 én játszottam vodanettel :-) egy élmény volt :-) fél zónányi lagtereportálás és társai beütnek...rollolj egy wardent,az játszható gprs-el a többi sztem nem :-) -
Arwenke #29599 Jellemzo, tegnap meg csinalom a vodasnetem, fel rakom a ToA-t, le jonn nagy kinlodasokkal 20Mb patch, na gondoltam ma talan mar probalhatok jatszani is, erre ujabb 20Mb patch. Mit mondjak, a tokom ki van.:) Remelem az uber 4KB/s
sebbeseggel lehet majd jatszani is.:) -
#29598 és különben is rohaggyá el ba+ :-P -
#29597 nem iszok sört :-D se :-D -
#29596 Koszi. Bar igy nem tudlak meghivni egy sorre, halam jeleul. :D -
#29595 finder+hangi toája letétben mr.alyrnál a kód első 4 karakterének bemondásával az egyeztetett időpontban átvehető >.< -
#29594 újra itthon ^^ -
RocketyATwork #29593 semmit se számít amig nem nerfelik le a hpjukat.... lvl 50 gombák AE str/con-d/q-acuity buffal :) -
RogueGigi #29592 Necro mezz remove azért eléggé ott van sztem. Vagy pl animist pet max 15 is jó amíg albban vagyok, aztán hibbiben nem annyira :P -
Fidelcastor #29591 A hastener 4 perces speedet ad amit a croc speedes kari nem tör meg. Ezt az 1 jó dolgot találtam 1.69ben amit már ide je volt megcsinálni 1 év után.:)
Mondjuk azt nem tudom, hogy Cainból Scathaigba elérek-e 4 perc alatt.:) -
RocketyATwork #29590 mmm guess feel the irony? bár nem tom 5 órás alvás 3 napja és picit fáradok :p -
#29589 az ok csak nem értem hogy jön akkor oda hogy ki kit f@szoz le vagy ez neki miért fáj vagy mi oO -
RocketyATwork #29588 sztem a "trágárszó/mondat sűrűségi tényező zavarta picit :)
bár lehet hogy ez csak nekem jutott eszembe :< -
#29587 Sajna a legtobb olyan skilles, hogy az en stunom hamarabb landol, mint az o mezzuk ^^ -
#29586 nem értem mi a gondod lehet félreolvastam de neked nem infid van ? vagy te is szoktál whineolni az infikről vagy mi ? ha nem akkor meg mi a bajod ? :)) -
RogueGigi #29585 - We’ve added pet cure mesmerize spells for Necromancers, Bonedancers, and Animists. Necromancers will receive Dead Awakening in their baseline Painworking line.
-
RogueGigi #29584 Szétnyúkoltak a szarba, mikor próbáltam visszajutni, mert persze kifele kibírt teleportálni a genyó ajtó, csak már vissza nem volt hajlandó :D -
RogueGigi #29583 - Both of the tower doors on Caer Benowyc can now be used to enter the tower by Hibernians when Hibernia controls the keep. (Previously, one did not work)
ÓÓ a viharba, de beszoptam ezt eccer :P Bár mintha nem csak annak a keepnek lett volna ilyen bugja.. Vmelyiknél még szívtam volna ezzel.. -
Bhalage #29582 get a sorc m8! -
Bhalage #29581 vegul is van 4.2es LA szal tokmindegy... max a dmg tipus miatt varialta vki de a mainhandbe azt teszel amit akarsz.. szal mind1 -
RogueGigi #29580 - (PvP Server) Using something other than a left axe in your off-hand as a shadowblade or berserker will no longer allow you to dual wield
azt milyen bug heh nem is tudtam róla :) -
RocketyATwork #29579 asszem 372 :p -
#29578 Fent voltam a dombon, nem is akartam betamadni, base buffolva /sot anelkul/ eselyem sincs chanter ellen. Lestunnolni akartam . Ja es visszafutni. -
#29577 Hat akkor a 350 dex vs unbuffed 125 dex dontott :D -
#29576 Alapbol 26% a resistem, de nem kaptam debuffot, csak egyszeruen nukolt :D -
RogueGigi #29575 - Legendary weapons made before 1.68 will now have reduced melee, spell, and archery damage bonuses. This change has been made to bring these items in line with the new guidelines established for Trials of Atlantis objects in Version 1.68.
Lol pont erről beszéltem, hogy irreálisan többet sebeznek ugyanolyan sebességű LW fegyverek, mint normál társaik.