Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ha meg megesik akkor jon a bard becsuszos mezzel aztan csihuhu-csihuhu sorci halott 😊
Summa summarom, nem rossz ez a bolt range mez, de az overpoweredtol olyan messze van mint smite cleric az FOTM-tol.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
amúgy ilyenkor sírok mennyire elkurták daoc-t, ha nem lenne toa, és az ml-s szarság, most simán mondhatnám mégis csak befüzetem 1ik accom oszt champemet átkonvertálom blokkgéppé nektek(44en hagytam ott ha jól emléxem),de ML-t már nem lenne kedvem végigszopni, úgy mint albiba se...
ott van vagy 7db 50es karim, és ebböl eggyel se tok játzsani édemben úgy, amire a játék ki van találva, tehát rvr-n..elég röhejes..
grrr
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
:p
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
bodyguard meg "casters wet dream" tbh, azzal még egyetértek vhogy nem insta hal igy egy caster ha rámegy train, de hogy melee kari nm tudja interruptolni hát az nagyon nagyon lol szvsz, érdekesek lesznek hib pbae grpok is...alapból nehezen verhetõ high rr hib caster grpok változatlan setupal kenhetik, kedves xDD
na toa whine off.
zzz
anti hero

a másik emg tök uj lehet mert most hallom elõször 😊
Link
ha kkriszre ráfordulnak õ ugy is menti magát slamel meg grappléval és addigra mi is oda érünk 3an.
Botond qc-t semmi nem kasztja kiveve amnesia (meg mezz/stunn ofc). Ha megakasztjak ezekkel akkor meg nemsul el a qc szal probalhatja ujra.
tho :p
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
csak közelrõl tudod mert akkor látod meg a mozgó feliratot.
nem láttam a videót még de viszont nem rögtön ezzel a savageal kezdtük a "leütést".az elején pl nem is tudtam ,hogy õk azok csak amikor ott rohangált egy mitomén milyen herra.
anti hero
anti hero
Hogy mit ertek koltoi tulzas alatt? =)